Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Tweak? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van Tweak? 

Heeft u een vraag aan Tweak  bijvoorbeeld over uw abonnement of factuur en wilt u telefonisch contact opnemen? Op deze pagina vindt u meteen het juiste klantenservice telefoonnummer. Als u belt wordt na een welkomstboodschap direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Goed om te weten: de service medewerker van Tweak vraagt altijd uw postcode en huisnummer, of uw klantnummer, door te geven. Telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  10.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  10.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  10.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  10.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  10.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  12.00 - 18.00 uur

Waarom Tweak bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Tweak telefoonnummer

 2. www.tweak.nl

Bellen met Tweak

 Hieronder meldtekst die u te horen krijgt voordat u wordt doorverbonden:

"Een bijzonder goedendag en welkom bij Tweak. De Gigabit glasvezelprovider. We doen ons best je zo snel mogelijk te helpen. Het spijt ons verschrikkelijk, maar we hebben op dit moment veel te veel telefoontjes en veel te weinig mensen. Dit is natuurlijk heel vervelend, want je verdient onze volledige aandacht. We zouden je willen vragen om op een andere moment terug te bellen of misschien wel een mailtje te sturen. Er is namelijk altijd iemand bezig met het beantwoorden van e-mail. Dus daarom is het waarschijnlijk een stuk sneller. Ons e-mail adres is : info@tweak.nl. Alvast bijzonder hartelijk dank voor je medewerking."

Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Tweak? Geef hier een cijfer

Tweak contactmogelijkheden op een rij

Telefonisch via bovenstaand telefoonnummer

Bezoekadres: Randstad 22 57 1316BS, Almere

Postadres: Tweak Klantenservice, Postbus 60270, 1320 AH Almere

E-mail: info@tweak.nl

WhatsApp: Op werkdagen kunt u de Tweak Klantenservice bereiken via WhatsApp op telefoonnummer: 06-38112205 voor al uw vragen. Het is niet mogelijk om dit nummer te bellen of sms’en.

Tweak Klantenservice

Als internetprovider biedt Tweak verschillende diensten aan, zoals internet, bellen en tv. Klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice voor hulp bij het configureren van apparatuur, het aansluiten zonder haperingen, overstaphulp, vragen over de factuur, inloggen en abonnementen. De klantenservice van Tweak staat altijd klaar om klanten te helpen bij het oplossen van problemen en om ervoor te zorgen dat ze optimaal gebruik kunnen maken van de diensten van Tweak. Wilt u contact opnemen? Op deze pagina vindt u snel het juiste telefoonnummer en overige contactgegevens.

Bellen met een andere Internetprovider?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina internetproviders. U vindt hier snel de juiste telefoonnummers en overige contactmogelijkheden van alle internetproviders zoals van Delta Fiber, Online.nl en KPN

.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Tweak klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by Merel

Ben erg tevreden over de diensten en klantenservice van Tweak!

Welke ervaringen heeft u met Tweak klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Tweak zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Tweak op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Tweak klantenservice en wordt ook niet gelezen door Tweak
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )