Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Coolblue Energie? Geef hier een cijfer

Is Coolblue Energie Telefonisch bereikbaar?

Heeft u een vraag aan Coolblue Energie en wilt u telefonisch contact opnemen? Hiervoor bestaat een speciaal telefoonnummer dat u hieronder onder het kopje contactdetails kunt vinden. De klantenservice van Coolblue Energie is op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Aan de telefoon wordt u direct te woord gestaan door een medewerker die u zo snel mogelijk verder helpt.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Coolblue Energie bellen?

 1. Voor vragen over het gebruik
 2. Voor vragen over uw nota
 3. Voor vragen over besparen
 4. Voor vragen over het termijnbedrag
 5. Voor vragen over kortingen
 6. Voor vragen over zonnepanelen

Contactdetails

 1. Coolblue Energie telefoonnummer

 2. www.coolblue.nl

Welke vragen stellen klanten aan Coolblue Energie?

Bij Coolblue Energie begrijpt men dat klanten wellicht vragen hebben over hun energiecontract. Ze staan altijd klaar om helderheid te bieden. Klanten kunnen zich afvragen waarom de energieprijzen stijgen, of het mogelijk is om de startdatum van hun contract aan te passen, hoe het termijnbedrag wordt berekend, wanneer het cadeau tegoed bij Coolblue wordt ontvangen, of hun 1-jarige contract zonder boete kan worden omgezet naar een 3-jarig contract, en of salderen mogelijk is als ze zonnepanelen hebben. De klantenservice staat u als klant graag te woord voor deze en andere vragen.

Wat biedt Coolblue Energie aan haar klanten?

Coolblue Energie biedt groene stroom en gas aan klanten, maar hun focus ligt op energiebesparing. Ze helpen hun klanten om inzicht te krijgen in hun energieverbruik en mogelijkheden om te besparen. Als Coolblue Energie-klant krijgt men ook exclusieve korting op energiebesparende producten zoals wasmachines, drogers, koelkasten, slimme thermostaten, smart home lampen en slimme stekkers. Ze verstrekken begrijpelijke energierekeningen en bieden maandelijkse besparingsrapporten voor klanten met een slimme meter. Coolblue's specialisten kunnen advies geven over hoe men verbruik kan verminderen, bijvoorbeeld door zuiniger te wassen of de koelkast efficiënter te gebruiken. Coolblue Energie is ontstaan uit de overname van Servicehouse B.V. in 2021, waarbij ze gebruikmaken van de leveringsvergunning van ServiceHouse B.V. Het bedrijf is gevestigd in Utrecht, Nederland, op het adres St. Jacobsstraat 135, 3511 BP.

Hoe kan ik Coolblue Energie Bereiken?

U kunt de klantenservice op 2 manieren bereiken, namelijk telefonisch en door in te loggen bij Mijn Coolblue Energie. Indien u ingelogd bent kunt u vervolgens chatten met een medewerker.

Contact met een andere Energieleverancier?

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van een andere energieleverancier? Bezoek hiervoor onze overzichtspagina “Energieleveranciers 

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Coolblue Energie klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Coolblue Energie klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Coolblue Energie zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Coolblue Energie op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Coolblue Energie klantenservice en wordt ook niet gelezen door Coolblue Energie
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )