Disclaimer

Hieronder volgt juridische informatie met disclaimer:

1.    De content wordt door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

2.    Wij zijn niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

3.    Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele extra gemaakte belkosten als gevolg van onjuist vermelden keuzemenu’s.

4.    Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de gemaakte belkosten die voortkomen uit het gebruiken van onze nummerinformatiedienst.  Zie meer over deze diensten onder ‘ Over Keuzemenu

Inhoud van de website

Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website.

Tot slot

Telefonische keuzemenu’s van klantenservices van bedrijven veranderen regelmatig. Uiteraard doen we ons uiterste best alles up-to-date te houden. Heeft u een fout ontdekt, bijvoorbeeld in het overzicht van een telefonisch keuzemenu dan stellen we het uiteraard zeer op prijs indien u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.