Over Keuzemenu.info

Over onze website

Keuzemenu.info is de website waar bezoekers een klantenservice telefoonnummer met de daarbij behorende telefonische keuzemenu van helpdesks kunnen opzoeken. Bezoekers die naar een klantenservice bellen zien van te voren direct welke keuze er gemaakt moet worden om met de juiste persoon in contact te komen.
Op onze website vindt u van wel meer dan 1000 bedrijven snel het telefoonnummer. Typ in de zoekbalk de naam van het bedrijf in en u vindt van het desbetreffende bedrijf meteen de belangrijkste contactinformatie! En maakt de betreffende klantenservice gebruik van een telefonisch keuzemenu dan schrijven wij deze helemaal uit.

Wat is een telefonisch keuzemenu?

Bij het bellen naar de klantenservice van een bedrijf krijgt men regelmatig na een welkomstboodschap een keuzemenu te horen. Om dan met de juiste persoon te worden verbonden, moet er eerst met de toetsen van de telefoon een keuze gemaakt worden. Op www.keuzemenu.info staan van heel veel bedrijven het door hen gebruikte keuzemenu volledig uitgeschreven. Door aan de hand van een uitgekozen keuzemenu naar de servicelijn/klantenservice van een bedrijf te bellen, kunt u sneller met de juiste persoon worden verbonden. De website www.keuzemenu.info biedt daarmee voor de consument de mogelijkheid om efficiënter te bellen.

Opzoeken van een telefonisch keuzemenu hoe gaat dat?

Typ de naam van het bedrijf in de zoekbalk in. Klik op het desbetreffende  bedrijf en u krijgt een pagina te zien waarop het telefoonnummer staat vermeld. Ook staan de kosten van het gesprek en indien van toepassing, de maximum gesprekskosten erbij vermeld. Als de klantenservice gebruik maakt van een keuzemenu dan schrijven wij deze keuzemenu’s uit in een handig overzicht.
Nu vooraf het volledige keuzemenu bekend is, hoeft u  bij het bellen niet meer het hele keuzemenu, met alle mogelijkheden, aan te horen. Zodra u immers in een keuzemenu terechtkomt, kunt u direct uw keuze intoetsen.
De keuzemenu’s worden door ons zelf achterhaald en in een enkel geval door een bedrijf zelf aangeleverd.

Telefoonnummer bedrijven steeds vaker onvindbaar

Sommige bedrijven hebben het voor consumenten tijdrovend gemaakt om het klantenservice telefoonnummer op hun website te vinden. Dit ziet men terugkomen in de vele reviews (meer dan 7000), waarin consumenten schrijven dat ze het telefoonnummer niet kunnen vinden en hun ongenoegen hierover uiten. Op deze website vindt u inmiddels een paar honderd telefoonnummers! Dus, als u op zoek  bent naar een klantenservice telefoonnummer, kunt u met behulp van de zoekfunctie rechtsboven aan de pagina snel van veel bedrijven en organisatie het gewenste telefoonnummer vinden.

Waarom gaat het van een telefoonnummer op een website van een bedrijf niet altijd even makkelijk ?

Bedrijven zetten zich enorm in om er voor te zorgen dat er zo min mogelijk gebeld wordt naar de klantenservice. Dit om kosten te besparen. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder. Bedrijven sturen de klant om deze reden eerst aan op zelfservice. Op het moment dat deze zelfservice niet volstaat, wordt persoonlijk contact mogelijk gemaakt door bijvoorbeeld het zichtbaar maken van het telefoonnummer of een contactformulier.

Hoewel consumenten steeds meer keuze hebben als het gaat om contact leggen met een organisatie of bedrijf, wordt de keuze om telefonisch contact op te nemen dus vaak moeilijker gemaakt. Niet elk bedrijf houdt er bovendien rekening mee dat de wijze waarop de klant contact wenst op te nemen ook sterk afhangt van het type vraag. Bij klachten neemt de klant liever persoonlijk contact op dan bijvoorbeeld bij het doorgeven van een wijziging. Door het telefoonnummer moeilijk vindbaar te maken ontstaat vooral ergernis bij diegenen die graag snel geholpen wil worden bij een klacht. Dit blijkt ook uit de vele reviews op onze website.

Mocht u  naar aanleiding van bovenstaande informatie toch nog vragen of opmerkingen hebben, stuurt u dan een e-mail naar:

info@keuzemenu.info.