Contact met Keuzemenu.info

Zoekt u hulp bij Klachten over bedrijven op onze website?

Beste bezoeker van onze website. We krijgen af en toe e-mails van bezoekers met klachten over bedrijven die op onze website vermeld staan. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, en we willen graag helpen, maar het is belangrijk om te weten dat we geen direct contact hebben met deze bedrijven.

Als u klachten of vragen heeft met betrekking tot een specifiek bedrijf, raden we u aan om rechtstreeks contact op te nemen met het betreffende bedrijf. Op onze website kunt u eenvoudig de contactgegevens van veel bedrijven en instellingen vinden. Typ gewoon de naam van het bedrijf in de zoekbalk, en u krijgt direct toegang tot alle beschikbare contactinformatie, waaronder telefoonnummers, e-mailadressen en correspondentieadressen. Vaak vindt u ook een link naar de contactpagina van het bedrijf.

We begrijpen dat dit misschien niet het antwoord is waarop u hoopte, maar we hopen dat deze informatie u zal helpen om snel en efficiënt in contact te komen met de bedrijven waarover u vragen of klachten heeft.

Contact omtrent onze Nummerinformatiedienst

Heeft u vragen en of opmerkingen over onze Nummerinformatiedienst?  Misschien vindt u het antwoord in onderstaande informatie.

Onze diensten bestaan uit, zoals ook te lezen is op de pagina “ Over Keuzemenu,”  het verstrekken van klantenservice telefoonnummers, evenals de door ons vastgelegde en uitgeschreven telefonische keuzemenu’s van bedrijven, en aanvullende informatie zoals de telefonische openingstijden. Daarnaast bieden wij als service een Nummerinformatiedienst. Middels deze dienst verstrekken wij de gezochte nummerinformatie en bieden de gebruiker van dienst de mogelijkheid de gegevens te noteren, zodat ze vervolgens zelf contact kunnen opnemen met een bedrijf of organisatie.

Via onze nummerinformatiedienst ontvangt de beller (de gebruiker van de dienst) direct de gezochte nummerinformatie. De kosten voor deze dienst bedragen €1,80 per gesprek. Na het verstrekken van het telefoonnummer kan de beller zelf contact opnemen met het desbetreffende bedrijf.

De wetgever stelt strikte eisen en voorwaarden waaraan een nummerinformatiedienst moet voldoen, en het spreekt voor zich dat wij hier ons volledig aan houden. Hieronder volgt een nadere uitleg van onze nummerinformatiedienst, waarin alle gestelde eisen verwerkt zijn:

Bij het servicenummer dat we op de website gebruiken, wordt aangegeven dat dit ons servicenummer is. Naast ons servicenummer staat het tarief vermeld. Wanneer u besluit om via ons servicenummer te bellen, hoort u eerst een verplichte meldtekst waarin als eerste de kosten van het gesprek worden gemeld. U wordt dus vooraf op de hoogte gebracht van de kosten en zo heeft u de gelegenheid om, indien gewenst, het gesprek te beëindigen.
Als u aan de lijn blijft, hoort u als gebruiker van de dienst de volgende meldtekst: “Welkom bij Keuzemenu nummerinformatie.” Met deze melding maken wij onze identiteit (Keuzemenu) nogmaals kenbaar. Hierna ontvangt u van het gezochte bedrijf of organisatie razendsnel het reguliere telefoonnummer via onze spraakcomputer. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om dit telefoonnummer meerdere keren te laten herhalen, zodat u voldoende tijd heeft om de verstrekte gegevens te noteren of te onthouden.

Als u ondanks de bovenstaande informatie nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons een e-mail sturen naar

info@keuzemenu.info.