Aantal reviews 198

Hoe zijn uw ervaringen met GLS? Geef hier een cijfer

Kan ik telefonisch Contact opnemen met GLS?

Heeft u een vraag aan GLS Klantenservice en wilt u hiervoor telefonisch contact opnemen? Afhankelijk van het onderwerp waar u vraag over gaat kunt u bellen met de klantenservice. Heeft u bijvoorbeeld een vraag naar aanleiding van een door de bezorger achter gelaten ‘niet-thuis’ bericht? Dan kunt u bellen met het telefoonnummer dat u op dit bericht kunt vinden. Voor overige vragen heeft GLS grotendeels een digitale dienstverlening. Zo kunt u bij voorbeeld via de website van GLS gebruik maken van een contactformulier. U ontvangt hierop zo spoedig mogelijk een reactie van de Customer Service van GLS Netherlands.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.30 uur

Waarom GLS bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. www.gls.nl

Bellen met GLS Klantenservice?

Telefonisch is de klantenservice van GLS beperkt bereikbaar. Heeft u een 'niet-thuis bericht' ontvangen? Dan vindt u op dit kaartje het daarvoor bestemde servicenummer. Tip: Houd uw track & tracenummer bij de hand, zodat de medewerker u nog sneller kan helpen.

Wilt u bellen met GLS om een andere reden? Voor zover wij weten is dit niet mogelijk, tenzij u een zakelijke klant bent. Zakelijke klanten hebben een toegewezen contactpersoon. Particuliere klanten kunnen echter via de website op andere manieren contact opnemen. Hieronder leest u daar meer over of bezoek meteen de website van GLS. Uw vraag/klacht zal dan zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen door de klantenservice van GLS.

Contactmogelijkheden GLS nodig?

Voor meer informatie of als u hulp nodig hebt bij het boeken van een vervoersdienst kunt u op de volgende manieren contact opnemen met de klantenservice van GLS:

Via de website van GLS kunt u contact opnemen met de klantenservice. Op de pagina genaamd " Veelgestelde vragen" dient u eerst een keuze te maken of u een ontvanger bent of een verzender. Na uw keuze ziet u als eerste antwoorden op vragen, mogelijk is uw vraag eerder gesteld en beantwoord. Onderop ziet u staan " Mijn vraag staat er niet tussen". Wanneer u daar op klikt verschijnt er een venster. In dit venster kunt u een keuze maken uit verschillende opties om de reden van uw contact aan te duiden. Als u gebruik wilt maken van een contactformulier klikt u op " Stel uw vraag". Via het contactformulier belandt uw vraag direct bij de juiste afdeling.  Heeft u een klacht dan klikt u op " Klachten". Zakelijke klanten kunnen hier ook eenvoudig een offerte aanvragen.

Heeft u in uw brievenbus een 'niet-thuis bericht ontvangen' en wilt u hiervoor liever telefonisch contact opnemen? Hiervoor bestaat een speciaal telefoonnummer die u kunt vinden op het niet-thuis bericht.

Meer weten over GLS?

Vervoersbedrijf GLS is een internationale logistieke dienstverlener die zich richt op pakket- en palletvervoer in Europa. Het bedrijf werd opgericht in 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende vervoersbedrijven in Europa. GLS biedt een ruim aanbod aan vervoersdiensten, waaronder pakketvervoer, palletvervoer, internationale zendingen en koeriersdiensten. Op de website van het vervoersbedrijf vindt u alle informatie die u nodig hebt over de diensten van het bedrijf, tarieven en voorwaarden. GLS is overigens ook actief in het verduurzamen van haar vervoersdiensten en heeft verschillende maatregelen getroffen om haar CO2-uitstoot te verminderen.

Wat zijn de meest gestelde vragen aan GLS?

Er zijn verschillende redenen waarom klanten contact opnemen met de klantenservice van GLS. Sommige zakelijke klanten willen meer informatie over de diensten van GLS, bijvoorbeeld als ze willen weten wat de tarieven zijn voor pakket- of palletvervoer of als ze willen weten wat de levertijden zijn. Andere klanten bellen met de klantenservice om een vervoersdienst te boeken of om hun boeking te wijzigen.

Sommige klanten nemen ook contact op met de klantenservice om problemen te melden, bijvoorbeeld als hun pakket niet is afgeleverd of als er problemen zijn met de betaling.

De meest gestelde vragen aan de klantenservice van GLS gaan over de tarieven, levertijden en afleveradressen van pakketten en pallets, en over het boeken en wijzigen van vervoersdiensten. Klanten vragen ook vaak naar de mogelijkheden voor verzending van speciale goederen, zoals gevaarlijke stoffen of levende dieren, en naar de verzendvoorwaarden.

Contact met een andere pakketdienst?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "pakketdiensten".  Via deze pagina vindt u snel contactgegevens van diverse pakketdiensten.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met GLS klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 198 reviews
 by Anja

Geef een 0 blijf 2 dagen thuis en dan krijg je de melding we troffen u niet thuis zelfs geen kaartje

 by Madeleine

Slecht niet aan gebeld en geopend in de brievenbus gedaan
En niet mijn volledige pakje ontvangen
Was verzekerd voor verzending
Maar moet wel volledig betalen
Iets wat je dan niet krijg
Schandalig
Ze moeten gewoon aan bellen en aan je deur afgeven
Gr M

 by Henk

Pakje wordt niet geleverd op juiste adres maar bij een ander adres en vervolgens krijgt het de status "afgeleverd" maar dat is niet het geval. Dus ik betaal iets wat ik bestel en vervolgens kan ik er naar fluiten. op mijn mails wordt niet gereageerd en telefonisch zijn ze niet te bereiken.
Ik ga met alle gedupeerden een juridische "class action" tegen dit bedrijf organiseren.

 by Ekin

Geen reactie mogeliojkheid, meerdere malen contact formulier ingevuld maar geen reactie !!
De pakjes komen na een week aan

 by Fhg jansen

Wat een waardeloze bedrijf totaal helemaal niks

 by streur

als jullie mijn pakket hebben dan moet het wel naar mijn adres en niet naar een ander adres

 by Dikkie

GLS liegt ook naar leveranciers waarmee ze een contract hebben. Ze zeggen dan.. morgen word geleverd aan ontvanger ( ontvanger had al niks ontvangen ) maar die ontvanger ontvangt helemaal niks!!

 by Mulders

Wij hadden een loopband besteld welke geleverd zou worden op afspraak. Zonder overleg is deze echter gewoon voor de voordeur geplaatst waar deze 2 uur in de regen heeft gestaan voordat er iemand thuis was. Dit slaat uiteraard helemaal nergens op!!

 by 0 sterren

Wat een prutsers. Beweren dat het pakket geweigerd is terwijl we gewoon thuis zijn (handig die moderne deurbellen). Eerst aangeven via de mail we zijn onderweg om vervolgens aan te geven, dat een uur eerder het pakket geweigerd zou zijn. Applaus.

 by Feldkamp

Zit de hele dag te wachten en krijg om 17.45 een bericht dat ik niet thuis was en dat er een briefje door de brievenbus was gedaan. 1. Was de hele dag thuis. 2. Geen melding ge had dat er aangebeld is. 3. Geen briefje in de brievenbus.

 by Marin

Het 1e mogelijke tijdstip voor bezorging van mijn pakket was gisteren 10.30 u volgens de track-and-trace. Er volgden véle opeenvolgende inschattingen en de bezorging vond uiteindelijk plaats om 16.50. Het was een belangrijk pakket en ik heb er dus bijna 6,5 uur voor moeten thuisblijven... Echt véél te lang!

 by GR Elson

Ik was gewoon in huis de bezorger die legde een kaart in mijn brievenbus, klop klop ,met code WF5GDK

IK ben al voor de 3 keer naar afhaalservice geweest en het pakket is daar niet ! Wat NU ! "Belangrijke post hoor" !

 by Els

Ik ben de hele week al aan t sturen,dat mijn pakjes onderweg zijn elke dag op en af via track en trace,wat is daar zo moeilijk aan,ze hebben jouw email,uw adres en tweede adres locker by bpost,niets nada terug naar depot,je kunt ze eens niet bellen,zeer vermoeiend hoor,dit kan beter!!!

 by Elings

Slecht bedrijf, je kunt niet bellen met een klantenservice. Track en traceercode blijft hetzelfde, dag naar dag… maar weet niet wanneer het pakket binnen gaat komen.
Geef hierdoor geen ster voor service maar moest wel om dit bericht te kunnen plaatsen.. belachelijk

 by Stel

Bezorging op de vensterbank bij de brievenbus.
Erg slechte service.
De voordeur zit ongeveer misschien 4 meter verder.

 by Adwima

Track en trace bij GLS WERKT NIET. Ze passen de tijd telkens aan waardoor ik al de hele dag thuis zit, en een afspraak heb moeten afzeggen. Nooit meer gls

 by Stockmans-Vogeleer

Zeer slecht. Wat een stom koeriersbedrijf is dat. Liefst geen zendingen laten aankomen door hen.

 by Nasr

Als ik een halve ster kon geven had ik die gekozen. Maand lang gewacht op me pakket. Telkens werd deze niet afgeleverd, pakket werd vermeld als “niet thuis” terwijl ik wel thuis was. Afleverpunt zou het pakketje moeten staan maar hier stond die ook niet. Klantenservice gebeld en telkens hetzelfde aanhoren “je pakket zou vandaag tussen ….. en …. Moeten komen en als die niet komt onze excuses alvast” 4 dagen weer gewacht. Laatste dag weer gebeld en verteld dat we al 1,5 maand verder zijn en ik neig naar een klacht in te dienen. Vervolgens die avond wel gekregen om 18:00 terwijl er op het bericht stond weergegeven “wordt bezorgd tussen 12:15 en 14:15. Nooit meer bij GLS

 by Coen

Gisteren is er een pakketje afgeleverd bij de buren volgens gls omdat ik niet thuis was. volgens de mail zou er een briefje hierover in mijn brievenbus liggen .uiteindelijk is er dus niets bij de buren afgeleverd.Contact open nemen met GLS is erg onduidelijk..

 by Anja

Wat een slecht bedrijf. Er moet een waardering worden gegeven, maar nog niet één ster waard wat mij betreft. Pakket komt zoals 's ochtends aangemeld (!) op diezelfde dag een groot pakket leveren. Koerier komt ook, maar vertrekt,want kan niet bij het pakket in de bus. Meldt dat hij zeker dezelfde dag nog terug zal komen, maar nu een week later nog niets gehoord. Vraag me nog steeds af wanneer ons pakket wordt geleverd, want geen enkel bericht meer ontvangen en volgens tracking wordt het pakket nog steeds vorige week geleverd.. Dit is slechter dan je kunt bedenken.

 by Hans

Niet Thuis Code. Uw pakketje is afgegeven bij de buren op nummer 9. Nummer 9 is echter mijn eigen adres!!! Probeer dan maar eens iemand te bereiken. Alle buren gevraagd…niemand heeft iets in ontvangst genomen. Toen geprobeerd GLS te bereiken. Conclusie.. Men heeft een digitaal woud gecreëerd! Communiceren via e-mail met computers omdat het bezorgpersoneel z’n werk niet doet! Vermoeiend.

 by Marcel

Een app waar blijkbaar geen mogelijkheid op is om een verzending aan te maken.
Een klantenservice die je niet kan vertellen hoe je een verzend label kunt aanmaken en je doorstuurt naar een Parcelshop.
En een Parcelshop die zegt dat je zelf eerst het verzend label aan moet maken.
Het lijkt erop dat ze niet echt weten waar ze mee bezig zijn en klantgerichtheid is ver te zoeken.

 by Cato

waardeloos, er staat steeds een verschillende bezorgtijd, in de gaten gehouden, ineens andere bezorgtijd waarna melding dat het afgeleverd is, weet zeker dat er niemand aan de deur geweest is

 by Meulenbeld

Tijden van bezorging kloppen niet zeggen dat ze langs zijn geweest wat ook al niet klopt
Waardeloze kut bedrijf

 by De Ridder

Gls heeft pakket niet aangemeld waardeloos

Pagina 1 van 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met GLS klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij GLS zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met GLS op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar GLS klantenservice en wordt ook niet gelezen door GLS
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )