Aantal reviews 128

Hoe zijn uw ervaringen met GLS?

Geef hier een cijfer

Telefonisch Contact met GLS

Heeft u een vraag aan GLS Klantenservice? Bijvoorbeeld over een verzonden pakket of over het bericht dat de bezorger in uw brievenbus heeft achtergelaten? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het van deze pakketdienst telefoonnummer niet vinden? Veel bedrijven verstoppen tegenwoordig het servicenummer op hun website. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder. Op deze pagina vindt u het snel. Ook vindt overige contactgegevens indien u op een andere manier contact wenst op te nemen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.30 uur

Waarom GLS bellen?

 1. Voor vragen over de status van de verzending
 2. Voor het doorgeven van wijzigingen in de bezorging
 3. Om informatie te vragen over de diensten van GLS
 4. Voor vragen over de tarieven
 5. Voor vragen over de mogelijkheden voor verzending van speciale goederen

Contactdetails

 1. GLS telefoonnummer

 2. www.gls.nl

Bellen met GLS Klantenservice

Wilt u bijvoorbeeld weten hoe laat uw pakket wordt bezorgd, hoe u uw pakket kunt volgen of wilt u een klacht doorgeven? De medewerkers van de pakketdienst helpen u graag verder bij al uw vragen en opmerkingen.

Wanneer u belt op het servicenummer wordt u na onderstaand welkomstboodschap direct doorverbonden met de eerstvolgende beschikbare medewerker:

"De wachttijden zijn momenteel langer dan u van ons gewend bent. Houdt u uw track & tracenummer bij de hand! Wij willen u er graag op wijzen dat u ons kunt mailen of het contactformulier op de website kunt invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren."

Contactmogelijkheden GLS

Voor meer informatie of als u hulp nodig hebt bij het boeken van een vervoersdienst kunt u contact opnemen met de klantenservice van GLS

Het juiste telefoonnummer staat hierboven in het grijze blok onder het kopje contactdetails.

U  kunt ook mailen naar info@gls.nl of gebruikmaken van het contactformulier op de website. Dat is doorgaans sneller omdat er eerst een onderwerp uitgekozen moet worden waar uw vraag over gaat. Hierdoor belandt uw vraag direct bij de juiste afdeling.

Op de website van GLS kunt u ook een klacht indienen.

Meer over GLS

Vervoersbedrijf GLS is een internationale logistieke dienstverlener die zich richt op pakket- en palletvervoer in Europa. Het bedrijf werd opgericht in 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende vervoersbedrijven in Europa. GLS biedt een ruim aanbod aan vervoersdiensten, waaronder pakketvervoer, palletvervoer, internationale zendingen en koeriersdiensten.

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare vervoerder voor je pakketten of pallets, is GLS zeker een goede keuze. Op de website van het vervoersbedrijf vind je alle informatie die je nodig hebt over de diensten van het bedrijf, tarieven en voorwaarden.

GLS heeft in 2021 een omzet behaald van meer dan 2 miljard euro en heeft het meer dan 44.000 medewerkers in dienst. GLS is ook actief in het verduurzamen van haar vervoersdiensten en heeft verschillende maatregelen getroffen om haar CO2-uitstoot te verminderen.

Meest gestelde vragen

Er zijn verschillende redenen waarom klanten contact opnemen met de klantenservice van GLS. Sommige klanten bellen met de klantenservice om informatie te vragen over de diensten van GLS, bijvoorbeeld als ze willen weten wat de tarieven zijn voor pakket- of palletvervoer of als ze willen weten wat de levertijden zijn. Andere klanten bellen met de klantenservice om een vervoersdienst te boeken of om hun boeking te wijzigen.

Sommige klanten bellen of chatten ook met de klantenservice om problemen te melden, bijvoorbeeld als hun pakket niet is afgeleverd of als er problemen zijn met de betaling.

De meest gestelde vragen aan de klantenservice van GLS gaan over de tarieven, levertijden en afleveradressen van pakketten en pallets, en over het boeken en wijzigen van vervoersdiensten. Klanten vragen ook vaak naar de mogelijkheden voor verzending van speciale goederen, zoals gevaarlijke stoffen of levende dieren, en naar de verzendvoorwaarden.

Contact met een andere pakketdienst?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "pakketdiensten"

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met GLS klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 128 reviews
 by Bet

Wacht en wacht..
Zou gisteren bezorgd worden.
Niet dus..
Geen enkele reactie.
Waardeloos.

 by Hulya

Al deze reacties gelezen en indd klote bedrijf .noemen ze dat werken .nog steeds geen pakket .weet geeneens waar het is .ben nu via bol.com aan regelen .en hoop dat gsl aan me deur komt. Gooi ze met pakket en al na .bahhh

 by Sander

Echt slecht bedrijf. Twee keer was ik niet thuis, ik moet mijn pakketje bij post punt ophalen en was het niet. Heb ik voor niets gereden naar anderen stad

 by Otten

Slecht!! Zouden donderdag 12-1-2023pakket thuis krijgen, maar woensdag11-1-2023 heb ik een niet thuis"kaartje in de bus .
Zeer slecht!!!!!! Wil niks meer van dit bedrijf!

 by D Jongbloed

Kom.voor de 2 x niet opdagen de koerier blijft staan vanaf vanmorgen KOERIER onderweg
Ben niet blij met juli service van koerier

 by Jan

Bij een andere straat werd mn pakketje afgegeven...denk dat de bezorger n bril moet vragen aan ze chef van gls

 by F Taconis

Zeer slechte koeriers in dienst bij GLS
Pakket zou 30 december afgeleverd worden, is niet thuis gemeld door de koerier.
Wij waren de hele dag thuis omdat wij het niet wilde missen aangezien het voor oudejaars avond nodig is.
Geen bericht achter gelaten in de brievenbus.
Conclusie koerier is niet langs geweest.
Onbetrouwbare koeriers kun je echt niet van op aan.

 by Kenneth

Heel slecht zouden beter hun werk doen

 by waardeloos lang wachten en afgescheept worden

waardeloos bedrijf chauffeur totaal niet aan de deur geweest wordt getekend met gekke naam en weg is je pakket en de service hier is ronduit belachelijk hoe ze je afschepen

 by Van der kaap

Slecht, retour pakket wordt gewoon weer thuis bezorgd

 by Govers

Zoals zovele wachtende klanten heb ik ook moeten constateren dat het te bezorgen pakket niet binnen de vooraf aangegeven tijd wordt bezorgd. Zelfs niet op de bewuste dag. Wel een e-mail met als strekking "niet thuis" bericht, we waren de hele dag gewoon thuis en ook geen kaart in de brievenbus aangetroffen waarnaar het e-mail bericht verwijst. Nu zou ik zelf het bestelde ergens moeten gaan ophalen omdat de bezorgen moedwillig de service omver schopt. Wat een negatieve reclame voor deze bezorgen.

 by Gerrie

Ik dien een klacht in.
De hele dag thuis geweest, geen pakketje. Terwijl tijd afgesproken. Klantenservice gebeld, mw het pakket komt eraan. Nou niet dus.
Track en trace, pakket is gewoon terug gebracht naar het depot. Niets laten weten.
Zeer slechte service en er wordt gewoon gelogen.
Kan nu weer een dag wachten en thuis zitten tot ze hopelijk een keer langskomen.

 by rienus bout

zwaar beneden pijl zeggen dat iets niet kan worden afgeleverd terwijl ik gewoon thuis ben en zit te wachten zeer onprofessioneel en onbeschoft zo wekt men wel agressie doe hier iets mee

 by Geertruida

Pakketje zou in de brievenbus zijn gedaan maar daar is het niet.

 by Jordy

Wat een klote tent bahbah al 4 keer pakket uitgesteld naar een andere dag.. gls FY!!

 by TV

Zeer slecht pakketje zou tussen 8:30 en 11:30 bezorgd worden niet dus om 17:00 zie ik track en trace pakket bezorgd maar ik heb helemaal niets ontvangen . Bericht gestuurd naar GLS maar geen reactie, weg geld !!! Dus mensen let op nooit met GLS

 by Fred

Zeer slechte melding voor bezorg tojd in de mail staat uw pakket wordt bezorgd tussen 09 en 12.30 je kan een code invullen voor een eventuele aanpassing. Niet gedaan want het pakje komt al tussen 9 en 12. Niet dus .. en ze zijn oom nog eens slecht te bereiken via tel 010 nr is onbereikbaar en ik ga geen euro pm betalen voor een stommiteit van gls

 by Wesley

Pakket verstuurd maar daarna is het compleet verdwenen want de QR code geeft foutmelding aan! Weg schoenen van 100 euro

 by Ludo

zeer slechte service , pakket staat geleverd maar is NIET geleverd , telefonisch contact is niet mogelijk

 by jelle

pakket is geleverd bij de buren. Alle buren zeggen dat ze niets ontvangen hebben in mijn naam. Als handtekening staat mijn naam (volledig misschreven). Laat dan tenminste weten op welk nummer je het pakket afgegeven hebt (als het al afgegeven is). Bij een mail met de helpdesk zegt men dat de verzender van het pakket verantwoordelijk is, dat ik met hen moet communiceren. 11 euro transportkosten op mijn rekening voor een pakket dat niet eens toekomt.... GLS is niet ok.

 by Annet

Pakketje gewoon over de haag gegooid terwijl niemand thuis was en ook geen briefje in de bus. Dus na 3 dagen van regen zagen we het liggen in de tuin. Helemaal doorweekt.

 by Karl

6 min gewacht onder 0885503350, pakket gevonden, afspraak gemaakt voor levering naar ophaalpunt en dan krijk ik een sms-je. Eigenlijk super, alleen het voortraject (geen kaartje in de bus) en de hele puzzeltocht was super onaangenaam. Een oma had dit niet voor elkaar gekregen. Gelukkig opgelost.

 by Aerts i

Hier ook weer pakje getekend met verkeerde naam, Geen pakje te vinden. Na contact met GLS waar ze conatct hebben opgenomen met bestuurder , Antwoord bestuurder "daar kan ik mij niets van herinneren". GLS" u zal verzender moeten contacteren" Verzender "pakje is afgetekend ik kan u niet helpen," Dag 300 euro , GLS is een dikke 0 bedrijf!!!!!

 by van de kerkhof patrick

mail ontvangen dat mijn pakket geleverd is.
ik was thuis maar niets gezien.
geen hulp van klantendienst. GLS nooit meer

 by Stef

Half uur gewacht tot iemand opnam...GLS heeft ook een ander nummer 0885503350

Pagina 1 van 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met GLS klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij GLS zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met GLS op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar GLS klantenservice en wordt ook niet gelezen door GLS
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )