Aantal reviews 117

Hoe zijn uw ervaringen met GLS?

Geef hier een cijfer

Telefonisch Contact met GLS

Heeft u een vraag aan GLS Klantenservice? Bijvoorbeeld over een verzonden pakket of over het bericht dat de bezorger in uw brievenbus heeft achtergelaten? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het van deze pakketdienst telefoonnummer niet vinden? Veel bedrijven verstoppen tegenwoordig het servicenummer op hun website. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder. Op deze pagina vindt u het snel. Ook vindt overige contactgegevens indien u op een andere manier contact wenst op te nemen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.30 uur

Waarom GLS bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. GLS telefoonnummer

 2. www.gls.nl

Bellen met de Klantenservice

Wilt u bijvoorbeeld weten hoe laat uw pakket wordt bezorgd, hoe u uw pakket kunt volgen of wilt u een klacht doorgeven? De medewerkers van de pakketdienst helpen u graag verder bij al uw vragen en opmerkingen.

Wanneer u belt op het servicenummer wordt u na onderstaand welkomstboodschap direct doorverbonden met de eerstvolgende beschikbare medewerker:

"De wachttijden zijn momenteel langer dan u van ons gewend bent. Houdt u uw track&tracenummer bij de hand? Wij willen u er graag op wijzen dat u ons kunt mailen of het contactformulier op de website kunt invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren."

Aantal reviews 117

Hoe zijn uw ervaringen met GLS?

Geef hier een cijfer

Direct antwoord op uw vraag

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven menu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag.

Contact met een andere pakketdienst?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "pakketdiensten"

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met GLS klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 117 reviews
 by Gerrie

Ik dien een klacht in.
De hele dag thuis geweest, geen pakketje. Terwijl tijd afgesproken. Klantenservice gebeld, mw het pakket komt eraan. Nou niet dus.
Track en trace, pakket is gewoon terug gebracht naar het depot. Niets laten weten.
Zeer slechte service en er wordt gewoon gelogen.
Kan nu weer een dag wachten en thuis zitten tot ze hopelijk een keer langskomen.

 by rienus bout

zwaar beneden pijl zeggen dat iets niet kan worden afgeleverd terwijl ik gewoon thuis ben en zit te wachten zeer onprofessioneel en onbeschoft zo wekt men wel agressie doe hier iets mee

 by Geertruida

Pakketje zou in de brievenbus zijn gedaan maar daar is het niet.

 by Jordy

Wat een klote tent bahbah al 4 keer pakket uitgesteld naar een andere dag.. gls FY!!

 by TV

Zeer slecht pakketje zou tussen 8:30 en 11:30 bezorgd worden niet dus om 17:00 zie ik track en trace pakket bezorgd maar ik heb helemaal niets ontvangen . Bericht gestuurd naar GLS maar geen reactie, weg geld !!! Dus mensen let op nooit met GLS

 by Fred

Zeer slechte melding voor bezorg tojd in de mail staat uw pakket wordt bezorgd tussen 09 en 12.30 je kan een code invullen voor een eventuele aanpassing. Niet gedaan want het pakje komt al tussen 9 en 12. Niet dus .. en ze zijn oom nog eens slecht te bereiken via tel 010 nr is onbereikbaar en ik ga geen euro pm betalen voor een stommiteit van gls

 by Wesley

Pakket verstuurd maar daarna is het compleet verdwenen want de QR code geeft foutmelding aan! Weg schoenen van 100 euro

 by Ludo

zeer slechte service , pakket staat geleverd maar is NIET geleverd , telefonisch contact is niet mogelijk

 by jelle

pakket is geleverd bij de buren. Alle buren zeggen dat ze niets ontvangen hebben in mijn naam. Als handtekening staat mijn naam (volledig misschreven). Laat dan tenminste weten op welk nummer je het pakket afgegeven hebt (als het al afgegeven is). Bij een mail met de helpdesk zegt men dat de verzender van het pakket verantwoordelijk is, dat ik met hen moet communiceren. 11 euro transportkosten op mijn rekening voor een pakket dat niet eens toekomt.... GLS is niet ok.

 by Annet

Pakketje gewoon over de haag gegooid terwijl niemand thuis was en ook geen briefje in de bus. Dus na 3 dagen van regen zagen we het liggen in de tuin. Helemaal doorweekt.

 by Karl

6 min gewacht onder 0885503350, pakket gevonden, afspraak gemaakt voor levering naar ophaalpunt en dan krijk ik een sms-je. Eigenlijk super, alleen het voortraject (geen kaartje in de bus) en de hele puzzeltocht was super onaangenaam. Een oma had dit niet voor elkaar gekregen. Gelukkig opgelost.

 by Aerts i

Hier ook weer pakje getekend met verkeerde naam, Geen pakje te vinden. Na contact met GLS waar ze conatct hebben opgenomen met bestuurder , Antwoord bestuurder "daar kan ik mij niets van herinneren". GLS" u zal verzender moeten contacteren" Verzender "pakje is afgetekend ik kan u niet helpen," Dag 300 euro , GLS is een dikke 0 bedrijf!!!!!

 by van de kerkhof patrick

mail ontvangen dat mijn pakket geleverd is.
ik was thuis maar niets gezien.
geen hulp van klantendienst. GLS nooit meer

 by Stef

Half uur gewacht tot iemand opnam...GLS heeft ook een ander nummer 0885503350

 by Marloes

nog nooit meegemaakt dit, wordt verkeerd bezorgd maar omdat het aangenomen was kunnen ze het niet ophalen om naar de juiste persoon te brengen. slechte service

 by cindy

zeer slechte service

 by Islam

Slechte service, mijn pakketje verloren, vinden zij niet.

 by Van hoorde k

Weet iemand hoe gls werkt of andere courier

 by Bolt

Pakketje niet geleverd kan nu voor iets betalen wat ik niet heb

 by 7

Typisch kastje en de muur verhaal. Niet thuiscode werkt niet, geeft melding dat er iets mis is. QR code ook geen resultaat. Blijkt het zonder bericht aan ons, het bij de buren afgegeven te zijn. Komen zij het niet brengen, is het nergens te traceren!

 by thomas

geen service,
telefonisch niet bereikbaar, paketten niet geleverd.
geen respons op mail

grt,
Thomas

 by CNB

Lokaal niet te bereiken. Zogenaamd afgegeven en niemand weet waar. Via info geen reactie

 by Nellen

Slechte service

 by B.Feijsman

Volgens de bezorgdienst zou mijn pakketje gisteren 8 Sept. 14:39 aan mij geleverd zijn .getekend
door Henk. Who the F....K is Henk ? Waar is mijn pakketje gebleven ???? Bij Henk natuurlijk.!!!!!!!

 by Margo

Ook mijn pakketje is niet binnen gekomen. Zou volgens de track en trace wel gebeurd zijn. Echt niet. Ik was gewoon thuis

Pagina 1 van 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met GLS klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij GLS zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met GLS op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar GLS klantenservice en wordt ook niet gelezen door GLS
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )