Aantal reviews 53

Hoe zijn uw ervaringen met ABN-AMRO?

Geef hier een cijfer

Contact opnemen met ABN-AMRO?

Heeft u een vraag aan de ABN-AMRO bank, bijvoorbeeld over uw betaalpas of andere bankzaken en wilt u contact opnemen? Voor snel antwoord op uw vragen kunt u doorgaans het beste bellen.  Ook kunt u op de website www.abnamro.nl en kunt u veel informatie vinden. Onderwerpen waar veel vragen worden uitgelicht. Hieronder op deze pagina vindt u het ABN-AMRO Klantenservice Telefoonnummer. Als u telefonisch contact opneemt met de bank krijgt u een keuzemenu te horen. Om het bellen met de bank makkelijker te maken staan alle opties van dit menu hieronder in een overzicht. Een handige hulp. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag. Hierdoor hoeft u niet het hele bandje af te luisteren en kunt u sneller uw bankzaken regelen. Als u al klant bent houdt u dan uw bankrekeningnummer bij de hand. De medewerker kan u dan nog sneller helpen. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen vanwege kwaliteitsdoeleinden. Naast het telefoonnummer vindt u op deze pagina ook overige informatie en contactmogelijkheden van de ABN-AMRO.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.30 uur

Waarom ABN-AMRO bellen

 1. Voor het aanvragen van een nieuwe betaalpas
 2. Voor vragen over storneren
 3. Voor vragen omtrent geld overmaken
 4. Voor het doorgeven van een verhuizen
 5. Voor vragen over Internet Bankieren
 6. Voor het melden van een schade
 7. Voor vragen over ABN-Amro private banking

Contactdetails

 1. ABN-AMRO telefoonnummer

  0900-0024 (Uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.abnamro.nl

Het Telefonisch Keuzemenu

"Welkom bij ABN-AMRO. Voor doorgaan in het Nederlands toets 1, for English press 2. Op dit moment zijn al onze adviseurs in gesprek. Houd u rekening met langere wachttijden. Veel informatie is te vinden op onze website. Hier kunt u ook uw bankzaken zelf regelen. Kijk op www.abnamro.nl. Wij kunnen u sneller helpen als u ons belt vanuit de ABN-AMRO App. Wanneer u via deze weg met ons opneemt, komt u een keer bij de juiste medewerker terecht. In de ABN-AMRO App ziet u onderin 'Help". Hier vindt u antwoord op de veelgestelde vragen en staat onderin "Bel de Klantenservice".

 • Toets 1

  belt u voor uw privé bankzaken

  • 1

   Als u belt omdat wij u hebben gevraagd uw adres of identiteitsbewijs aan te leveren.

  • 2

   Voor alle andere vragen

 • Toets 2

  voor zakelijke bankzaken

  • 1

   voor hulp bij internetbankieren- of mobielbankieren app

   • 1

    om uw rekeningnummer op te geven

   • 2

    als u geen rekeningnummer heeft

  • 2

   voor financiering

  • 3

   voor incasso's

  • 4

   voor verzekeringen

  • 5

   voor vreemde valuta

  • 6

   voor overige vragen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 53

Hoe zijn uw ervaringen met ABN-AMRO?

Geef hier een cijfer

Alles over deze Klantenservice

De  ABN-AMRO help u graag snel verder bij al uw bankzaken. Heeft u een vraag, klacht of opmerking over de producten of diensten, internet bankieren, bankkantoren of betaalautomaten? Op de service en contactpagina kunt u uit diverse hulponderwerpen een selectie maken. U wordt hierna meteen goed verder op weg geholpen in het vinden van een antwoord op uw vraag. Wist u dat u via internet bankieren diverse zaken zelf kunt regelen? Bijvoorbeeld het aanpassen van uw paslimiet, of uw betaalpas blokkeren regelt u eenvoudig zelf. Wilt u toch contact opnemen met de ABN-AMRO? Hieronder de mogelijkheden op een rijtje.

Telefoon: 0900-0024. Via een 0900-nummer is de algemene klantenservice 24 uur per dag, 7 dagen per week makkelijk en snel bereikbaar. Het is geen gratis nummer, zoals een 0800-nummer, maar u betaalt uw gebruikelijke belkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van uw provider.  Verzocht wordt om uw bankrekening bij de hand te houden. Voordat u de de telefonist u verder helpt stelt hij of zij u enkele vragen. Op de website staan ook alle telefoonnummers van diverse afdelingen vermeld. Deze afdelingen zijn ook het algemene telefoonnummer te bereiken. U wordt dan met de betreffende afdeling doorverbonden.

Bekijk het telefoonnummer van Internet bankieren van ABN-AMRO.

Vanuit het buitenland is ABN-AMRO te bereiken op telefoonnummer +31 10 241 17 20. U betaalt dan het standaard gesprekstarief.

Chatbot Anna beantwoord veel gestelde vragen razendsnel. Is uw vraag wat specifieker dat kunt u het beste telefonisch contact opnemen.

Meer info over ABN-AMRO

De ABN-AMRO met als devies “ Uw bankzaken goed geregeld”, is in 1991 ontstaan na een fusie tussen de Algemene Bank Nederland en de AMRO Bank (op haar beurt een fusie tussen de Amsterdamse bank en de Rotterdamse bank). Particulieren kunnen bij de ABN-AMRO voor diverse financiële diensten terecht, zoals  sparen, betalen, beleggen, pensioen, hypotheek, verzekeringen en lenen. Vermogende kunnen met Private Banking rekenen op adviezen van een team van specialisten. Met ruim 4000 vestigingen in 53 landen is de bank inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste ter wereld. Het imposante, hoge gebouw dat dient als hoofdkantoor staat in Amsterdam op de Zuidas aan de Gustav Mahlerlaan.

Contact met een andere bank?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "Banken".

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met ABN-AMRO klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 53 reviews
 by Jan Meerwijk

Helaas bestaat niet de mogelijkheid om in de min te gaan. 1 Ster is nog veel te veel, maar anders kan ik de waardering niet versturen... Er moeten ook vijf minsterren komen...

 by gj arfman

bereikbaarheid slechter kan niet

 by ing.A.Jans

Na een storing van geldmat heeft de ABN de rekening van mijn schoonmoeder (84jr) geblokkeerd deze is niet meer te de-blokkeren.Moeet met mijn schoonmoeder op 19 ja.22 naar het kantoorkomen; zij is blind, kan niet lopen en praten. Zit in ABG Bergen op Zoom. Wij zijn doende aangifte tedoen van onrechtmatig gebruik van derden gelden.

 by A.LITTLEFIELD-DE ROOIJ

bellen, niet mogelijk en ik ben niet de enige,
wil graag weten of ik : geld vanaf sparen direct kan overmaken.
hoe kom ik aan een identificatiecode???

 by paul hageman

waarom is abnamro gesloten in oosterhout nbr er is niks aangeven op de ramen of waar dan ook.jullie zullen wel een mooi bedrag krijgen voor het pand en laat de bewoners maar stikken,geld storten ja buiten in de stad grof schandalig abnamro.hadden ze maar de bank laten omvallen.

 by Wilma Groen

Rente vragen over ons spaargeld???? Dieven zijn jullie!!!!!

 by wouter

AMRO is niet makkelijk te bereiken. Eerste keer bellen met 0900-0024 werkte niet, "bel later nog eens".
Tweede keer lukt wel maar geluid valt telkens weg dus nauwelijks te verstaan. Na half-willekeurig wat knoppen drukken krijg ik gelukkig na 15 minuten wel een echt mens aan de lijn.

Ik kan wel mijn overschrijf enveloppen bestellen maar niet de acceptgiro's zelf.

Overschrijvingen met acceptgiro worden verder wel goed verwerkt.

Eerder dit jaar deed ik echter een buitenland overboeking (speciaal formulier). Na een maand was er nog niks gebeurd. Een normale overschrijving die ook in de envelop zat was wel al lang afgehandeld. Ik heb toen op hun kantoor een spoed overboeking laten doen, dat werkte maar ik moest er wel voor naar den Haag. Wel netjes was dat ik geen extra kosten hoefde te betalen van de spoedoverboeking.Twee weken later werd alsnog mijn formulier afgehandeld, dubbele overboeking. dus....

 by gj.vd.weerd

ik krijg een factuur van abn voor een kopie financieel jaar overzicht .Ik heb nog nooit een jaar overzicht ontvangen halverwege het jaar de rekeningen opgezegd en en pasjes ingeleverd Heb gevraagd wanneer ik een jaar overzicht krijg nou meneer komt eraan wederom niks ontvangen wel een rekening gestuurd voor een kopie die dus niet is ontvangen

 by S.P.Kleijn

Wat een lange wachttijden, en dat voor een afspraak!

 by Peter

Al dagen telefonisch onbereikbaar zeer teleurstellend.

 by Henk

Wat een verschikkelijk slechte klanten service heb heel vaak de service gebeld en krijg nooit iemand gesproken , 1 keer drie kwartier aan de telefoon gestaan . Sorry zo ga je niet met klanten om .

 by P. de Ligt

Zeer slecht, als nieuwe zakelijke klant probeer ik te bellen en krijg een bandje dat er geen telefonisch contact mogelijk is, en dat met een paard duizend man personeel, niemand die aan een telefoon kan komen.
reactie op welkomstmail is NOREPLY
Ontzettend klantonvriendelijk en slecht begin!

 by leo bakker

waardeloos.
uren mis gelopen.
afspraak beeldbellen,ik zit nog te wachten!

 by Dorien

Heel teleurstellend

 by K Schutte

Ik kan onmogelijk doordringen tot de service en mijn passen lijken geblokkeerd te zijn en ik wil weten waarom. Zeer frustrerend vanuit Australië

 by B.Oostveen

Tot 10000 euro opnemen daarna € 5 per transactie. plus 0,5 % van het bedrag van opname. Hoe haal je het in je hoofd, dit alles onder het mom "de veiligheid" en witwaspraktijken. ik stel voor om mijn rekeningen naar de EBI e/o DUBAI te sturen als ik boven de tienduizend uitkom.
Las ook dat DE BANK in het rood staat, maar DE MENEER van de bank sprak toch laatst op TV dat hij het geld van de boete gereserveerd heeft, dus niets geen rood. Wellicht het normale bij de BV Nederland. liegen en bedriegen. ( Den Haag/Rotterdam/Eindhoven/Maastricht de trein gaat niet verder einde gedicht)

 by M. Hageraats

Waardeloos, ik probeer al dagenlang iemand telefonisch te bereiken van de ABMAMro maar je komt niet telefonisch door

 by montulet p j

4 dagen bezig geweest te antwoorden op een brief van abn amro; heden naar kantoor doetinchem zeer hautain behandeld eigenlijk als oudere voelde je je gediscrimineerd veel handelingen om rekening op te zeggen lukten niet of ten dele.

 by A.M. Koerselman

Helaas is de ABNAMRO telefonisch slecht bereikbaar. Dit kan m.i. veel beter. Bovenstaande reviews lezende blijkt dat ik niet de enige ben die tegen deze klantonvriendelijkheid aanloopt!

 by Frans

Ik wil eigenlijk een gewone e-mail sturen...helaas kan dat niet bij deze bank dus dan maar zo, helaas staat er bij dat dit niet gelezen wordt door de bank dat zou me niet verbazen maar stiekem denk ik wel dat gelezen wordt!

Ik schrijf je nav de brief van 14 april die we gekregen hebben inzake de (weer) nieuwe tarieven en voorwaarden. Ik snap niet zo goed waarom we maandelijks 2 euro extra moeten betalen omdat we in Frankrijk wonen. Kunt u mij uitleggen waar die kosten dan uit bestaan? Ik dacht juist omdat vanwege het internet de wereld kleiner is geworden zeker in Europa het juist goedkoper moet zijn ipv duurder. Maar daar denkt de ABN - AMRO dus anders over, immers er moet geld verdiend worden en de boete die de bank gaat krijgen vanwege het enorme witwasschandaal moet uiteraard weer terugverdiend worden, jammer dat dit (weer) over de hoofden van de bankrekeninghouders moet gaan. Wij zijn waarschijnlijk niet de enigen die in het buitenland wonen en en (nog) een rekening hebben bij de ABN-AMRO en zo wordt er weer een aardig zakcentje verdiend. Ik snap ook best dat er een ontmoedigingsbeleid bezig is, al een  aantal jaren want de bank wil eigenlijk af van die Nederlanders die in het buitenland wonen en nog een rekening hebben bij de bank waar ze zoveel vertrouwen in hadden toen ze nog in Nederland woonden. Helaas wordt dat vertrouwen met de dag minder, en de bank die zich voordoet alsof het voor de klanten bestaat is al lang achterhaald helaas De bank is er maar voor één ding en dat is voor zichzelf. Wij moeten nog een bedrag terugbetalen van onze creditcard, die om, voor ons nog steeds, ook zeer onduidelijke redenen ineens ongedaan gemaakt werd, maar als dat zover is zullen we de bank tegemoet komen door direct onze rekening te sluiten en voorgoed afscheid te nemen van de bank die eens er wél was voor de klant!
Een fijne dag gewenst, ik ben er van doordrongen dat deze mail geen enkele invloed heeft op de opvattingen van de bank maar ik ben het wel weer even kwijt....

Frans

 by marjo

mijn bankrekening is leeggehaald, ABNA-AMRO helpt niet sterker nog ik heb schijnbaar geen rekening meer bij hun want ik kan mijn rekening niet meer vinden maar ik heb hier geen bericht van gekregen. De instantie die mijn geld probeert terug te halen willen een bewijs dat het geld er niet meer is .Nou dat kan ik dus niet laten zien. Zo gauw ik weer geld heb ga ik direct naar een andere bank. Ze hebben me zelfs beschuldigd dat ik er aan mee heb gewerkt. of dat ik er aan mee werk om helemaal zonder geld te zitten.

 by 20 jaar klant kees

inlogscherm was veranderd, wilde contact opnemen, servicenummer Eindhoven bestaat niet meer, landelijk nummer om mij beter van dienst te kunnen zijn......., maar de bank bepaald of ze je te woord willen staan.

 by J.W. Nieuwpoort

Het is droevig gesteld met sommige dienstverleningen. Ik wil via het 0900-0024 nummer een setje enveloppe bestellen om mijn betalingsopdrachten te versturen maar het lukt me niet om binnen een redelijke tijd iemand te spreken. Ik heb geen zin om 15 minuten of meer te wachten. Dat kan verbeterd worden.

 by Luitje

Spijtig dat de ABNAMRO de reacties niet krijgt doorgestuurd, Veel klachten kan ik me in vinden. Communicatie via de telefoon is zeer slecht. De service is niet meer zoals ik die van de ABNAMRO gewend was. Spijtig, spijtig.

 by scholten

wat een klote bank is de abn kunt geen adreswijziging per tel doorgeven dus nu krijgt een andere bewoner mijn rekening afschriften te zien terwijl ik niet meer op het adres woon#$@^&&**())%^&*) stelletje imbesiellen daar bij de bank. Dan moet ik ook nog een cijver geven voor de diensten die ze geven nu dat is voor mij een -5

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met ABN-AMRO klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij ABN-AMRO zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met ABN-AMRO op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar ABN-AMRO klantenservice en wordt ook niet gelezen door ABN-AMRO
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )