Aantal reviews 70

Hoe zijn uw ervaringen met ABN-AMRO?

Geef hier een cijfer

Contact opnemen met ABN-AMRO?

Heeft u een vraag aan de ABN-AMRO bank, bijvoorbeeld over uw betaalpas of andere bankzaken en wilt u contact opnemen? Voor snel antwoord op uw vragen kunt u doorgaans het beste bellen.  Ook kunt u op de website www.abnamro.nl veel informatie vinden. Onderwerpen waar veel vragen over zijn worden uitgelicht. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Hieronder onder het kopje contactdetails vindt u het juiste ABN-AMRO Klantenservice Telefoonnummer. Als u al klant bent houdt u dan uw bankrekeningnummer bij de hand. De medewerker kan u dan nog sneller helpen. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen vanwege kwaliteitsdoeleinden. Naast het telefoonnummer vindt u op deze pagina ook overige informatie en contactmogelijkheden van de ABN-AMRO.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.30 uur

Waarom ABN-AMRO bellen?

 1. Voor het aanvragen van een nieuwe ABN betaalpas
 2. Voor vragen over storneren
 3. Voor vragen omtrent geld overmaken
 4. Voor het doorgeven van een verhuizen
 5. Voor vragen over Internet Bankieren
 6. Voor het melden van een schade
 7. Voor vragen over ABN-Amro private banking
 8. U belt voor vragen over inloggen
 9. U belt voor hulp bij het blokkeren van uw betaalpas

Contactdetails

 1. ABN-AMRO telefoonnummer

 2. www.abnamro.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Als u telefonisch contact opneemt met de bank krijgt u een keuzemenu te horen. Om het bellen met de bank makkelijker te maken staan alle opties van dit menu hieronder in een overzicht. Een handige hulp. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag. Hierdoor hoeft u niet het hele bandje af te luisteren en kunt u sneller uw bankzaken regelen.

"Welkom bij ABN-AMRO. Spreekt u Nederlands toets 1, for English press 2. Op dit moment zijn al onze adviseurs in gesprek. Houdt u rekening met langere wachttijden. Veel informatie is te vinden op onze website. Hier kunt u ook uw bankzaken zelf regelen. Kijk op www.abnamro.nl. "

"Wij kunnen u sneller helpen als u ons belt vanuit de ABN-AMRO App. Wanneer u via deze weg met ons opneemt, komt u één keer bij de juiste medewerker terecht. In de ABN-AMRO App ziet u onderin 'Help". Hier vindt u antwoord op de veelgestelde vragen en staat onderin "Bel de Klantenservice".

 • Toets 1

  Heeft u een vraag over privé bankzaken

  Vanaf 1 januari 2022 wijzigen een aantal voorwaarden en rente- en betaaltarieven.

  • 1

   Als uw wilt weten of dit gevolgen heeft voor uw situatie toets 1

  • 2

   Als u belt met een andere vraag toets 2

   Stel na de piep uw vraag in één zin. Zo kunnen we u meteen doorverbinden met juiste afdeling. Bijvoorbeeld "Ik wil een betaalrekening openen".

 • Toets 2

  Voor zakelijke vragen

  (Meldtekst)Ok, met vragen voor bedrijven en zzp'ers kan ik u helpen met de volgende onderwerpen.

  • 1

   Voor hulp bij internetbankieren- of mobielbankieren toets 1

   (meldtekst) Ok, om ervoor te zorgen dat mijn collega al uw gegevens bij de hand heeft heb ik uw rekeningnummer nodig.

   • 1

    Toets 1 om door te gaan.

   • 2

    Toets 2 als u geen rekeningnummer heeft

  • 2

   voor financieren toets 2

  • 3

   voor incasso's toets 3

  • 4

   voor zakelijk verzekeringen toets 5

  • 5

   voor vreemde valuta toets 5

  • 6

   voor overige vragen toets 6

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 70

Hoe zijn uw ervaringen met ABN-AMRO?

Geef hier een cijfer

ABN Klantenservice

De klantenservice van ABN-AMRO helpt u graag snel verder bij al uw bankzaken. Heeft u een vraag, klacht of opmerking over de producten of diensten, internet bankieren, bankkantoren of betaalautomaten? Op de service en contactpagina kunt u uit diverse hulponderwerpen een selectie maken. U wordt hierna meteen goed verder op weg geholpen in het vinden van een antwoord op uw vraag. Wist u dat u via internet bankieren diverse zaken zelf kunt regelen? Bijvoorbeeld het aanpassen van uw paslimiet, of uw betaalpas blokkeren regelt u eenvoudig zelf.

Naast het bieden van antwoorden op vragen en het oplossen van klachten, biedt de klantenservice van ABN AMRO ook ondersteuning bij het gebruik van de verschillende bankdiensten. Zo kunt u bijvoorbeeld bij de klantenservice terecht voor hulp bij het aanvragen van een nieuwe betaalpas, het openen van een nieuwe rekening of het aanpassen van uw persoonlijke gegevens. Daarnaast is de klantenservice beschikbaar voor het beantwoorden van vragen over beleggen, verzekeren en hypotheekadvies. De medewerkers van de klantenservice streven ernaar om klanten snel en efficiënt te helpen bij al hun bankzaken en proberen altijd een passende oplossing te vinden. U kunt contact opnemen met de klantenservice via verschillende kanalen, zoals de telefoon, chat, of bij een ABN-AMRO bank bij u in de buurt.

Hoe kan ik Contact opnemen met de ABN-AMRO bank?

Wilt u contact opnemen met de ABN-AMRO? Dit kan op verschillenden manieren. We hebben de mogelijkheden hieronder voor u op een rijtje gezet;

Telefoon: Via een 0900-nummer is de algemene klantenservice 24 uur per dag, 7 dagen per week makkelijk en snel bereikbaar. U vindt het nummer hierboven in het grijze venster onder het kopje contactdetails.

Het is geen gratis nummer, zoals een 0800-nummer, maar u betaalt uw gebruikelijke belkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van uw provider.  Verzocht wordt om tijdens het bellen uw bankrekening bij de hand te houden. Voordat u de de telefonist u verder helpt stelt hij of zij u enkele vragen. Op de website www.abnamro.nl staan ook alle telefoonnummers van diverse afdelingen vermeld. Deze afdelingen zijn ook via het algemene telefoonnummer te bereiken. U wordt dan met de betreffende afdeling doorverbonden.

Bekijk het telefoonnummer van Internet bankieren van ABN-AMRO.

Vanuit het buitenland is ABN-AMRO te bereiken op telefoonnummer +31 10 241 17 20. U betaalt dan het standaard gesprekstarief.

Chatbot Anna beantwoord veel gestelde vragen razendsnel. Is uw vraag wat specifieker dat kunt u het beste telefonisch contact opnemen.

Meer info over ABN-AMRO

De ABN-AMRO met als devies “ Uw bankzaken goed geregeld”, is in 1991 ontstaan na een fusie tussen de Algemene Bank Nederland en de AMRO Bank (op haar beurt een fusie tussen de Amsterdamse bank en de Rotterdamse bank). Particulieren kunnen bij de ABN-AMRO voor diverse financiële diensten terecht, zoals  sparen, betalen, beleggen, pensioen, hypotheek, verzekeringen en lenen. Vermogende kunnen met Private Banking rekenen op adviezen van een team van specialisten. Met ruim 4000 vestigingen in 53 landen is de bank inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste ter wereld. Het imposante, hoge gebouw dat dient als hoofdkantoor staat in Amsterdam op de Zuidas aan de Gustav Mahlerlaan.

Contact met een andere bank?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "Banken".

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met ABN-AMRO klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 70 reviews
 by Hengster-boy

Op straat een abn-bankpas gevonden ;bel servicedesk 09000024. een maal een kwartier wachttijd , medewerker verbind mij door ,er gaat iets mis (verbinding verbroken). Bel nogmaals ; weer een kwartier wachtijd . tjonge-tjonge mijn dect telefoon is leeg . ik leg maar op . Had al een indruk dat A.B.N zeer arrogant van attitude is maar dit is echt de " proof of the pudding"". Kort gezegt WAT EEN ARROGANTE KLOTEZOOI EN DISRESPECT VOOR DE KLANT !!!

 by Henk reedijk

Jammer dat het niet lager dan 0 kan

 by J. Bijlsma

Onmogelijk contact te krijgen. De chat wordt afgesloten.
Heel slechte service

 by matthijs pinxteren

Ik heb telefonisch gevraagd om fysieke bankafschriften van spaarrekeningen. deze zijn niet geleverd, NU moet ik er weer om bellen. En bent u onbereikbaar...

 by L v.d. Werff

Voorheen werd men netjes op het kantoor of via een gesprek "face to face" met een account manager te woord getaan door de mensen van ABN AMRO. Tegenwoordig werken ze alleen maar telefonisch. "Lekker vertrouwd" een gesprek over geld met iemand van een call center die tevens "bijna" niet te bereiken zijn en /of lange wachttijden, niet terug bellen volgens afspraak en dan nog al die berichten voorheen van de banken zelf om nooit iemand telefonisch info te verstrekken. pffff Waar is de Service en de veiligheid gebleven....

 by Marlina

Hopeloos. Geen service. Niet via de telefoon, niet via email - en als je in het buitenland bent heb je niet veel andere keuzes. Ik wilde eigenlijk geen enkel sterretje geven, maar dat was niet mogelijk.

 by Michelle

Waardeloos.. probeer te bellen van buitenland over een transfer en er is gewoon geen number

 by Madeleine

Inmiddels 3 brieven gehad, waarvan men zelf aangeeft dat de 1e op 19 mei was. Daarin werd gesteld dat men zelf telefonisch kontakt met mij op zou nemen binnen 14 dagen. De 1e brief kreeg ik overigens pas 13 mei de dag dat ik met vakantie ging. Na mijn vakantie maar zelf gebeld. Heeft nog 4 dagen geduurd voordat ik kontakt had. Uitleg gegeven. En aangegeven dat ik niet blij ben met brief waar aangegeven dat mijn pas wordt geblokkeerd als ik niet reageer. Dat is intimidatie. Nu, op 15 juni weer zo'n brief gehad met intimidatie van pas blokkeren. En gelijk een brief waarin gevraagd werd wat stukken op te sturen. Kan er ook nog een antwoordenveloppe bij. ABN zou het sieren als er een antwoordenvelop bij zat. Helaas, ik mag weer 1,95 betalen voor de postzegels. Ik ben nog niet zolang bij deze bank, maar het valt mij zwaar tegen. Dus ik ben niet tevreden over de manier waarop men bij deze bank werkt.

 by zadelhoff van

een 0,0

 by Willy

Zeer slecht vaak storing en een normaal mens staat je niet te woord schandalig

 by alex

1

 by Linda

Ik loop tegen een muur, omdat ik geen klant meer ben maar wel onterechte facturen krijg. Ik kan nergens inloggen voor een klacht. Klantenservice zegt mij niet verder te kunnen helpen omdat ze rekening niet kunnen zien maar elke keer dat ik hun bel wordt er weer een automatische factuur voor een jaaroverzicht naar mij verstuurd.O f ik maar wil betalen.

 by alexander

schofterig,bisschops een nul gedrag

 by alexander

vagina met peren,typisch abnamro

 by Mar

Ik vind het heel onbetrouwbaar door eerst door te geven welk bedrijf je moet hebben dan krijg je iemand aan de tf waarvan je moet aannemen dat die van de abn amro is.die al je informatie wil waardeloos?

 by Peter

Omdat ik in België woon zou ik 1 malig niet onder 0 mogen gaan. Dan heb ik wel een klacht over jullie werking. Gisteren contact gehad om eens 1malig onder 0 te gaan, dan nog maar een €150 en kreeg al direct te horen dat het minstens 500 moest zijn! En toen ze wisten dat ik in België woonde ging het niet. Nu nog geen 24u later zetten jullie mij zelf ondet 0! Snappen wie Snappen kan. Maar een zinnig antwoord ga ik waarschijnlijk nooit krijgen, als ik er al 1 krijg. Maar zoek waarschijnlijk toch een andere bank waar mijn Nederlandse werkgever op kan storten

 by 3

Geen service zo u doet moet beter

 by Jan Meerwijk

Helaas bestaat niet de mogelijkheid om in de min te gaan. 1 Ster is nog veel te veel, maar anders kan ik de waardering niet versturen... Er moeten ook vijf minsterren komen...

 by gj arfman

bereikbaarheid slechter kan niet

 by ing.A.Jans

Na een storing van geldmat heeft de ABN de rekening van mijn schoonmoeder (84jr) geblokkeerd deze is niet meer te de-blokkeren.Moeet met mijn schoonmoeder op 19 ja.22 naar het kantoorkomen; zij is blind, kan niet lopen en praten. Zit in ABG Bergen op Zoom. Wij zijn doende aangifte tedoen van onrechtmatig gebruik van derden gelden.

 by A.LITTLEFIELD-DE ROOIJ

bellen, niet mogelijk en ik ben niet de enige,
wil graag weten of ik : geld vanaf sparen direct kan overmaken.
hoe kom ik aan een identificatiecode???

 by paul hageman

waarom is abnamro gesloten in oosterhout nbr er is niks aangeven op de ramen of waar dan ook.jullie zullen wel een mooi bedrag krijgen voor het pand en laat de bewoners maar stikken,geld storten ja buiten in de stad grof schandalig abnamro.hadden ze maar de bank laten omvallen.

 by Wilma Groen

Rente vragen over ons spaargeld???? Dieven zijn jullie!!!!!

 by wouter

AMRO is niet makkelijk te bereiken. Eerste keer bellen met 0900-0024 werkte niet, "bel later nog eens".
Tweede keer lukt wel maar geluid valt telkens weg dus nauwelijks te verstaan. Na half-willekeurig wat knoppen drukken krijg ik gelukkig na 15 minuten wel een echt mens aan de lijn.

Ik kan wel mijn overschrijf enveloppen bestellen maar niet de acceptgiro's zelf.

Overschrijvingen met acceptgiro worden verder wel goed verwerkt.

Eerder dit jaar deed ik echter een buitenland overboeking (speciaal formulier). Na een maand was er nog niks gebeurd. Een normale overschrijving die ook in de envelop zat was wel al lang afgehandeld. Ik heb toen op hun kantoor een spoed overboeking laten doen, dat werkte maar ik moest er wel voor naar den Haag. Wel netjes was dat ik geen extra kosten hoefde te betalen van de spoedoverboeking.Twee weken later werd alsnog mijn formulier afgehandeld, dubbele overboeking. dus....

 by gj.vd.weerd

ik krijg een factuur van abn voor een kopie financieel jaar overzicht .Ik heb nog nooit een jaar overzicht ontvangen halverwege het jaar de rekeningen opgezegd en en pasjes ingeleverd Heb gevraagd wanneer ik een jaar overzicht krijg nou meneer komt eraan wederom niks ontvangen wel een rekening gestuurd voor een kopie die dus niet is ontvangen

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met ABN-AMRO klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij ABN-AMRO zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met ABN-AMRO op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar ABN-AMRO klantenservice en wordt ook niet gelezen door ABN-AMRO
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )