Aantal reviews 76

Hoe zijn uw ervaringen met ABN-AMRO? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van ABN-AMRO?

Heeft u een vraag aan de ABN-AMRO bank, bijvoorbeeld over uw betaalpas of andere bankzaken en wilt u contact opnemen? Voor snel antwoord op uw vragen kunt u doorgaans het beste bellen.  Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Soms kan tegenwoordig best even zoeken zijn om het juiste telefoonnummer te vinden. Wij helpen u graag. Hieronder onder het kopje contactdetails vindt u het juiste ABN-AMRO Klantenservice Telefoonnummer. Als u al klant bent houdt u dan uw bankrekeningnummer bij de hand. De medewerker kan u dan nog sneller helpen. Naast het telefoonnummer vindt u op deze pagina ook overige informatie en contactmogelijkheden van de ABN-AMRO.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.30 uur

Waarom ABN-AMRO bellen?

 1. Voor het aanvragen van een nieuwe ABN betaalpas
 2. Voor vragen over storneren
 3. Voor vragen omtrent geld overmaken
 4. Voor het doorgeven van een verhuizen
 5. Voor vragen over Internet Bankieren
 6. Voor het melden van een schade
 7. Voor vragen over ABN-Amro private banking
 8. U belt voor vragen over inloggen
 9. U belt voor hulp bij het blokkeren van uw betaalpas

Contactdetails

 1. ABN-AMRO telefoonnummer

 2. www.abnamro.nl

Eenvoudig bellen met ABN AMRO m.b.v. het Keuzemenu

Als u telefonisch contact opneemt met de bank krijgt u een keuzemenu te horen. Om het bellen met de bank makkelijker te maken staan alle opties van dit menu hieronder in een overzicht. Een unieke service. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en kunt u sneller uw bankzaken regelen.

"Welkom bij ABN-AMRO. Spreekt u Nederlands toets 1, for English press 2. Op dit moment zijn al onze adviseurs in gesprek. Houdt u rekening met langere wachttijden. Veel informatie is te vinden op onze website. Hier kunt u ook uw bankzaken zelf regelen. Kijk op www.abnamro.nl. "

"Wij kunnen u sneller helpen als u ons belt vanuit de ABN-AMRO App. Wanneer u via deze weg met ons opneemt, komt u één keer bij de juiste medewerker terecht. In de ABN-AMRO App ziet u onderin 'Help". Hier vindt u antwoord op de veelgestelde vragen en staat onderin "Bel de Klantenservice".

 • Toets 1

  Heeft u een vraag over privé bankzaken

  Vanaf 1 januari 2022 wijzigen een aantal voorwaarden en rente- en betaaltarieven.

  • 1

   Als uw wilt weten of dit gevolgen heeft voor uw situatie toets 1

  • 2

   Als u belt met een andere vraag toets 2

   Stel na de piep uw vraag in één zin. Zo kunnen we u meteen doorverbinden met juiste afdeling. Bijvoorbeeld "Ik wil een betaalrekening openen".

 • Toets 2

  Voor zakelijke vragen

  (Meldtekst)Ok, met vragen voor bedrijven en zzp'ers kan ik u helpen met de volgende onderwerpen.

  • 1

   Voor hulp bij internetbankieren- of mobielbankieren toets 1

   (meldtekst) Ok, om ervoor te zorgen dat mijn collega al uw gegevens bij de hand heeft heb ik uw rekeningnummer nodig.

   • 1

    Toets 1 om door te gaan.

   • 2

    Toets 2 als u geen rekeningnummer heeft

  • 2

   voor financieren toets 2

  • 3

   voor incasso's toets 3

  • 4

   voor zakelijk verzekeringen toets 5

  • 5

   voor vreemde valuta toets 5

  • 6

   voor overige vragen toets 6

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 76

Hoe zijn uw ervaringen met ABN-AMRO? Geef hier een cijfer

Meer weten over de Klantenservice ABN-AMRO?

De klantenservice van ABN-AMRO helpt u graag snel verder bij al uw bankzaken. Heeft u een vraag, klacht of opmerking over de producten of diensten? Op de service en contactpagina op de website van de bank kunt u uit diverse hulponderwerpen een selectie maken. U wordt hierna meteen goed verder op weg geholpen in het vinden van een antwoord op uw vraag. Ook kunt u via internet bankieren diverse zaken zelf regelen.

Verder biedt de klantenservice van ABN AMRO ook ondersteuning bij het gebruik van de verschillende bankdiensten. Zo kunt u bijvoorbeeld bij de klantenservice terecht voor hulp bij het aanvragen van een nieuwe betaalpas, het openen van een nieuwe rekening of het aanpassen van uw persoonlijke gegevens. Daarnaast is de klantenservice beschikbaar voor het beantwoorden van vragen over beleggen, verzekeren en hypotheekadvies.

Wat zijn de overige contactmogelijkheden ABN-AMRO bank?

Naast telefonisch kunt u ook op andere manieren contact opnemen met de ABN-AMRO. We hebben alle mogelijkheden hieronder voor u op een rijtje gezet;

Telefoonnummer: Via een 0900-nummer is de algemene klantenservice 24 uur per dag, 7 dagen per week makkelijk en snel bereikbaar. U vindt het nummer hierboven in het grijze venster onder het kopje contactdetails samen met het keuzemenu.

Het is geen gratis nummer, zoals een 0800-nummer, maar u betaalt uw gebruikelijke belkosten. Op de website www.abnamro.nl staan ook alle telefoonnummers van diverse afdelingen vermeld. Deze afdelingen zijn ook via het algemene telefoonnummer te bereiken.

Vanuit het buitenland is ABN-AMRO te bereiken op telefoonnummer +31 10 241 17 20. U betaalt dan het standaard gesprekstarief.

Chatbot Anna beantwoord veel gestelde vragen razendsnel. Is uw vraag wat specifieker dat kunt u het beste telefonisch contact opnemen.

Op zoek naar het telefoonnummer van ABN-Internetbankieren? Ga hiervoor naar deze pagina.

Meer info over ABN-AMRO

De ABN-AMRO met als devies “ Uw bankzaken goed geregeld”, is in 1991 ontstaan na een fusie tussen de Algemene Bank Nederland en de AMRO Bank (op haar beurt een fusie tussen de Amsterdamse bank en de Rotterdamse bank). Particulieren kunnen bij de ABN-AMRO voor diverse financiële diensten terecht, zoals  sparen, betalen, beleggen, pensioen, hypotheek, verzekeringen en lenen. Vermogende kunnen met Private Banking rekenen op adviezen van een team van specialisten. Met ruim 4000 vestigingen in 53 landen is de bank inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste ter wereld. Het imposante, hoge gebouw dat dient als hoofdkantoor staat in Amsterdam op de Zuidas aan de Gustav Mahlerlaan.

Contact met een andere bank?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "Banken".

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met ABN-AMRO klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 76 reviews
 by Mike

Schandalig

 by J.p.B.

Ik lees deze alleen maar slechte beoordelingen van de bank en was van plan om te gaan bellen maar daar zie ik nu maar van af. Wat een zootje moet het zijn bij ABN-AMRO Bank, maar gelukkig heeft men dit kwartaal weer de winst enorm weten te verhogen. "Sevice aan de klant?": daar hebben ze bij deze bank nog nooit van gehoord.

 by kitty

bar en bar slecht heb al 2x gebeld voor nieuwe pas normaal binnen 2 werkdagen zit nu al 3 weken te wachten bah bah en dan ben je jarenlang klant nou gweldig

 by Jack Denis MULDER

bar slecht- wacht al 7 maanden op antwoord daar ik met mijn digipass en mijn betaalkaart niet meer kan inloggen om mijn rekeningen te checken- elke keer weer gevraagd- nog steeds NIETS
Waarom? Een bank affaire ook met mij

 by Pzia

nog geen ster waard. verschrikkelijk wachten, wachten, wachten en verbroken worden.

 by Patribck

Service

 by Hengster-boy

Op straat een abn-bankpas gevonden ;bel servicedesk 09000024. een maal een kwartier wachttijd , medewerker verbind mij door ,er gaat iets mis (verbinding verbroken). Bel nogmaals ; weer een kwartier wachtijd . tjonge-tjonge mijn dect telefoon is leeg . ik leg maar op . Had al een indruk dat A.B.N zeer arrogant van attitude is maar dit is echt de " proof of the pudding"". Kort gezegt WAT EEN ARROGANTE KLOTEZOOI EN DISRESPECT VOOR DE KLANT !!!

 by Henk reedijk

Jammer dat het niet lager dan 0 kan

 by J. Bijlsma

Onmogelijk contact te krijgen. De chat wordt afgesloten.
Heel slechte service

 by matthijs pinxteren

Ik heb telefonisch gevraagd om fysieke bankafschriften van spaarrekeningen. deze zijn niet geleverd, NU moet ik er weer om bellen. En bent u onbereikbaar...

 by L v.d. Werff

Voorheen werd men netjes op het kantoor of via een gesprek "face to face" met een account manager te woord getaan door de mensen van ABN AMRO. Tegenwoordig werken ze alleen maar telefonisch. "Lekker vertrouwd" een gesprek over geld met iemand van een call center die tevens "bijna" niet te bereiken zijn en /of lange wachttijden, niet terug bellen volgens afspraak en dan nog al die berichten voorheen van de banken zelf om nooit iemand telefonisch info te verstrekken. pffff Waar is de Service en de veiligheid gebleven....

 by Marlina

Hopeloos. Geen service. Niet via de telefoon, niet via email - en als je in het buitenland bent heb je niet veel andere keuzes. Ik wilde eigenlijk geen enkel sterretje geven, maar dat was niet mogelijk.

 by Michelle

Waardeloos.. probeer te bellen van buitenland over een transfer en er is gewoon geen number

 by Madeleine

Inmiddels 3 brieven gehad, waarvan men zelf aangeeft dat de 1e op 19 mei was. Daarin werd gesteld dat men zelf telefonisch kontakt met mij op zou nemen binnen 14 dagen. De 1e brief kreeg ik overigens pas 13 mei de dag dat ik met vakantie ging. Na mijn vakantie maar zelf gebeld. Heeft nog 4 dagen geduurd voordat ik kontakt had. Uitleg gegeven. En aangegeven dat ik niet blij ben met brief waar aangegeven dat mijn pas wordt geblokkeerd als ik niet reageer. Dat is intimidatie. Nu, op 15 juni weer zo'n brief gehad met intimidatie van pas blokkeren. En gelijk een brief waarin gevraagd werd wat stukken op te sturen. Kan er ook nog een antwoordenveloppe bij. ABN zou het sieren als er een antwoordenvelop bij zat. Helaas, ik mag weer 1,95 betalen voor de postzegels. Ik ben nog niet zolang bij deze bank, maar het valt mij zwaar tegen. Dus ik ben niet tevreden over de manier waarop men bij deze bank werkt.

 by zadelhoff van

een 0,0

 by Willy

Zeer slecht vaak storing en een normaal mens staat je niet te woord schandalig

 by alex

1

 by Linda

Ik loop tegen een muur, omdat ik geen klant meer ben maar wel onterechte facturen krijg. Ik kan nergens inloggen voor een klacht. Klantenservice zegt mij niet verder te kunnen helpen omdat ze rekening niet kunnen zien maar elke keer dat ik hun bel wordt er weer een automatische factuur voor een jaaroverzicht naar mij verstuurd.O f ik maar wil betalen.

 by alexander

schofterig,bisschops een nul gedrag

 by alexander

vagina met peren,typisch abnamro

 by Mar

Ik vind het heel onbetrouwbaar door eerst door te geven welk bedrijf je moet hebben dan krijg je iemand aan de tf waarvan je moet aannemen dat die van de abn amro is.die al je informatie wil waardeloos?

 by Peter

Omdat ik in België woon zou ik 1 malig niet onder 0 mogen gaan. Dan heb ik wel een klacht over jullie werking. Gisteren contact gehad om eens 1malig onder 0 te gaan, dan nog maar een €150 en kreeg al direct te horen dat het minstens 500 moest zijn! En toen ze wisten dat ik in België woonde ging het niet. Nu nog geen 24u later zetten jullie mij zelf ondet 0! Snappen wie Snappen kan. Maar een zinnig antwoord ga ik waarschijnlijk nooit krijgen, als ik er al 1 krijg. Maar zoek waarschijnlijk toch een andere bank waar mijn Nederlandse werkgever op kan storten

 by 3

Geen service zo u doet moet beter

 by Jan Meerwijk

Helaas bestaat niet de mogelijkheid om in de min te gaan. 1 Ster is nog veel te veel, maar anders kan ik de waardering niet versturen... Er moeten ook vijf minsterren komen...

 by gj arfman

bereikbaarheid slechter kan niet

Pagina 1 van 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met ABN-AMRO klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij ABN-AMRO zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met ABN-AMRO op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar ABN-AMRO klantenservice en wordt ook niet gelezen door ABN-AMRO
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )