Contact opnemen met ABN-AMRO?

Wilt u contact opnemen met de ABN-AMRO en bent u op zoek naar het Telefoonnummer? Op deze pagina vindt u snel het ABN-AMRO Klantenservice Telefoonnummer. Bij het bellen met uw bank krijgt u een keuzemenu te horen. Om het bellen met de bank makkelijker te maken staan alle opties van dit menu hieronder. Een handige hulp. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en kunt u sneller uw bankzaken regelen. Naast het telefoonnummer vindt u ook overige informatie en contactmogelijkheden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.30 uur

ABN-AMRO Contact
icon-globe
icon-home

Hoofdkantoor
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP te Amsterdam

icon-tel

ABN-AMRO telefoonnummer

0900-0024Uw gebruikelijke belkosten

Wij helpen u graag met het keuzemenu!

Direct de juiste medewerker aan de lijn.

"Welkom bij ABN-AMRO. Voor doorgaan in het Nederlands toets 1, for English press 2. Op dit moment zijn al onze adviseurs in gesprek. Houd u rekening met langere wachttijden. Veel informatie is te vinden op onze website. Hier kunt u ook uw bankzaken zelf regelen. Kijk op www.abnamro.nl. Wij kunnen u sneller helpen als u ons belt vanuit de ABN-AMRO App. Wanneer u via deze weg met ons opneemt, komt u een keer bij de juiste medewerker terecht. In de ABN-AMRO App ziet u onderin 'Help". Hier vindt u antwoord op de veelgestelde vragen en staat onderin "Bel de Klantenservice".

 • Toets 1

  belt u voor uw privé bankzaken

  • 1

   Als u belt omdat wij u hebben gevraagd uw adres of identiteitsbewijs aan te leveren.

  • 2

   Voor alle andere vragen

 • Toets 2

  voor zakelijke bankzaken

  • 1

   voor hulp bij internetbankieren- of mobielbankieren app

   • 1

    om uw rekeningnummer op te geven

   • 2

    als u geen rekeningnummer heeft

  • 2

   voor financiering

  • 3

   voor incasso's

  • 4

   voor verzekeringen

  • 5

   voor vreemde valuta

  • 6

   voor overige vragen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 33

Hoe zijn uw ervaringen met ABN-AMRO?

Geef hier een cijfer

Waarom ABN-AMRO bellen

 1. Over het aanvragen van een nieuwe betaalpas
 2. voor vragen over storneren
 3. voor vragen omtrent geld overmaken
 4. voor het doorgeven van een verhuizen
 5. voor vragen over  Internet Bankieren
 6. voor het melden van een schade

Alles over deze Klantenservice

De  ABN-AMRO help u graag snel verder bij al uw bankzaken. Heeft u een vraag, klacht of opmerking over de producten of diensten, internet bankieren, bankkantoren of betaalautomaten? Op de service en contactpagina kunt u uit diverse hulponderwerpen een selectie maken. U wordt hierna meteen goed verder op weg geholpen in het vinden van een antwoord op uw vraag. Wist u dat u via internet bankieren diverse zaken zelf kunt regelen? Bijvoorbeeld het aanpassen van uw paslimiet, of uw betaalpas blokkeren regelt u eenvoudig zelf. Wilt u toch contact opnemen met de ABN-AMRO? Hieronder de mogelijkheden op een rijtje.

Telefoon: Via een 0900-nummer is de algemene klantenservice 24 uur per dag, 7 dagen per week makkelijk en snel bereikbaar. Het is geen gratis nummer, zoals een 0800-nummer, maar u betaalt uw gebruikelijke belkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van uw provider.  Verzocht wordt om uw bankrekening bij de hand te houden. Voordat u de de telefonist u verder helpt stelt hij of zij u enkele vragen. Op de website staan ook alle telefoonnummers van diverse afdelingen vermeld. Deze afdelingen zijn ook het algemene telefoonnummer te bereiken. U wordt dan met de betreffende afdeling doorverbonden.

Bekijk het telefoonnummer van Internet bankieren van ABN-AMRO.

Vanuit het buitenland is ABN-AMRO te bereiken op telefoonnummer +31 10 241 17 20. U betaalt dan het standaard gesprekstarief.

Chatbot Anna beantwoord veel gestelde vragen razendsnel.

Meer info over ABN-AMRO

De ABN-AMRO met als devies “ Uw bankzaken goed geregeld”, is in 1991 ontstaan na een fusie tussen de Algemene Bank Nederland en de AMRO Bank (op haar beurt een fusie tussen de Amsterdamse bank en de Rotterdamse bank). Particulieren kunnen bij de ABN-AMRO voor diverse financiële diensten terecht, zoals  sparen, betalen, beleggen, pensioen, hypotheek, verzekeringen en lenen. Vermogende kunnen met Private Banking rekenen op adviezen van een team van specialisten. Met ruim 4000 vestigingen in 53 landen is de bank inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste ter wereld. Het imposante, hoge gebouw dat dient als hoofdkantoor staat in Amsterdam op de Zuidas aan de Gustav Mahlerlaan.

Contact met een andere bank?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "Banken".

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met ABN-AMRO klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 33 reviews
door: marjoKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

mijn bankrekening is leeggehaald, ABNA-AMRO helpt niet sterker nog ik heb schijnbaar geen rekening meer bij hun want ik kan mijn rekening niet meer vinden maar ik heb hier geen bericht van gekregen. De instantie die mijn geld probeert terug te halen willen een bewijs dat het geld er niet meer is .Nou dat kan ik dus niet laten zien. Zo gauw ik weer geld heb ga ik direct naar een andere bank. Ze hebben me zelfs beschuldigd dat ik er aan mee heb gewerkt. of dat ik er aan mee werk om helemaal zonder geld te zitten.

door: 20 jaar klant keesKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

inlogscherm was veranderd, wilde contact opnemen, servicenummer Eindhoven bestaat niet meer, landelijk nummer om mij beter van dienst te kunnen zijn......., maar de bank bepaald of ze je te woord willen staan.

door: J.W. NieuwpoortKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Het is droevig gesteld met sommige dienstverleningen. Ik wil via het 0900-0024 nummer een setje enveloppe bestellen om mijn betalingsopdrachten te versturen maar het lukt me niet om binnen een redelijke tijd iemand te spreken. Ik heb geen zin om 15 minuten of meer te wachten. Dat kan verbeterd worden.

door: LuitjeKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Spijtig dat de ABNAMRO de reacties niet krijgt doorgestuurd, Veel klachten kan ik me in vinden. Communicatie via de telefoon is zeer slecht. De service is niet meer zoals ik die van de ABNAMRO gewend was. Spijtig, spijtig.

door: scholtenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

wat een klote bank is de abn kunt geen adreswijziging per tel doorgeven dus nu krijgt een andere bewoner mijn rekening afschriften te zien terwijl ik niet meer op het adres woon#$@^&&**())%^&*) stelletje imbesiellen daar bij de bank. Dan moet ik ook nog een cijver geven voor de diensten die ze geven nu dat is voor mij een -5

door: MargitKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Probeer in het buitenland met mijn e.dentifier2 in te loggen, Totaal geen enkele mogelijkhed om in mijn rekening te komen. Je kunt ook überhaupt geen email naar de klantenservice sturen zonder in te loggen en dat gaat nu eenmaal niet. Ontzettend slechte service.

door: WillKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Ongelofelijk, een maand geleden is opdracht gegeven om een overboeking naar het buitenland te doen, tot op heden niet uitgevoerd, gebeld, call center aan de telefoon... heb er geen andere woorden voor maar volledig incompetent, ruim drie kwartier aan de tel gezeten (mobiel uit het buitenland), waarvan een half uur in de wacht om ruggespraak te houden. Men is blijkbaar NIET in staat om een IBAN en SWIFT nummer in een computer in te toetsen om een overboeking te doen. Word afgescheept met de woorden "we zijn er mee bezig". Ik vraag waar bent u dan mee bezig.. geen antwoord.. mijn vraag: het moet toch mogelijk zijn om een IBAN in te toetsen en op verzenden te klikken.. geen antwoord.. op mijn vraag waarom er geen kontakt word opgenomen als iets niet lukt met "mij.. klant" geen bevredigend antwoord.. (dat zou ik niet weten)

Samengevat "incompetent" en... nog steeds geen overboeking.. we gaan er een klacht van maken en u word teruggebeld.. ik ben benieuwd, als ze al 3 weken bezig zijn een overboeking te doen dan zal ik hoop ik binnen een maand worden teruggebeld.. wat een farce

door: hansKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

bed serv?se

door: chevKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Steekt de amro nog steeds geld in clusterbommen?

door: RickyLKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Fantastisch geholpen met mijn beleggingsrekening. Alles werd telefonisch afgehandeld! Eindelijk een bank die bij me past.

door: IrisKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Wegens vakantie wilde ik al mijn spaargeld opnemen van mijn rekening, volgens mevrouw van de klanten service was dat nogal een rare vraag, en ik moest maar afwachten of iemand me uberhaupt WILDE helpen bij een kantoor van abn. Dan maar elke dag naar de automaat om stukje bij beetje al mn geld van deze kut bank af te halen, zodra alles eraf is gelijk op heffen die handel. wat een kut service.

door: Klant van ABN-AMROKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Beste mensen, ik zie nogal wat nare ervaringen staan, waar ikzelf overigens niets van begrijp, maar dat hoeft ook niet.

Eind vorig jaar had ik Hulp van de klanten service nodig, en vandaag weer, en ik moet zeggen dat ik verschrikkelijk goed geholpen ben, en om kort te zijn, ben ik dan ook heel dik tevreden !

Voor de zeer goede Hulp wat mij geboden is tot 2 toe op een korte tijd, geef ik 5 sterren.

door: Ontevreden persoon 9999999Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

lekker handig wil ik me saldo telefonisch opvragen gaat niet. En idd dat automatische stemmetje is dus zwaar kut.Morgen overstappen..

door: P.R KalicharanKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Mijn vraag is waarom moet ik mijn toegangscode veranderen?

door: MarcelscharlooKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Wat een puinhoop, lekker vriendelijk hoor

door: DeniseKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

waardeloos...

door: a.j. ToeringKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Jammer dat ik geen mensen van de bank meer aan de telefoon kan krijgen. Dit is wel heel erg slecht! een dikke onvoldoende.

door: KEUZEMENU.INFOKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

BESTE Ilan van Dijk ,Wij zijn niet van de ABN! Dit staat overal duidelijk aangegeven. Wij zullen uw bericht niet plaatsen vanwege privacy redenen. Tenzij u uw persoonlijke gegevens per se op deze website geplaatst wenst te zien.....U zult dus echt rechtstreeks contact met de ABN moeten opnemen. Wij staan hier in het geheel buiten, en hebben dan ook geen contacten met ABN.Wij bieden een service. Het bieden van telefoonnummers van bedrijven en het toegepaste keuzemenu. Hopende hiermee voldoende informatie gegeven te hebben.mvg Keuzemenu.info

door: T.M. RoussenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Wat een omslachtig, geldverslindend en tijdrovende service. Jammer dat ik één ster moést aanvinken.

Ook de omzetting v.d. rekeningnummers naar IBAN nummers waardoor momenteel (???) niet telefonisch overgeboekt kan worden is nóg niet bijgewerkt. ABN: "dat kan beter" !!!!

door: vissersKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

wat een zeer slechte service stomme comp program en nog betalen voor het het niet vinden van de juiste oplossing echt te belachelijk voor woorden

door: harrieKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

ronduit beschamend, ik ga naar de rabobank en zeg mn rekening bij abn op!

door: HenkKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

RAPPORTCIJFER NUL!!! Kan helaas niet. ze hebben n u gratis een 1.

Bijzonder slecht. Afgezien van betalen erts een gekmakend antwoord spel met een computer die vraagt wat je wilt. Hallelujah! Wat je ook zegt, dat apparaat weet er geen raad mee. Beste is maar direct ophangen.

door: LHM HesselinkKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Ik ben 5 x naar de ABN geweest om een overschrijving te regelen van een spaar naar een privérekening. Dit is nog niet voor elkaar.

Blijkbaar begrijpen de dienstverleners niet goed wat de bedoeling is.

door: cm koolsKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

ik wil persoonlijk contact via de telefoon ..

door: J.KrijgerKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Buitengewoon onbeschofte behandeling aan de telefoon naar aanleiding van DAG LANG STORING internetbankieren.

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met ABN-AMRO klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij ABN-AMRO zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met ABN-AMRO op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar ABN-AMRO klantenservice en wordt ook niet gelezen door ABN-AMRO
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )