Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met SNS? Geef hier een cijfer

SNS Contact

Heeft u een vraag aan de SNS-Bank bijvoorbeeld over het activeren van uw betaalpas en wilt u contact opnemen? Wij helpen u graag verder. Op deze pagina vindt u alle contactmogelijkheden, zoals het telefoonnummer, het noodnummer en het postadres.  Aan de telefoon staat een medewerker van de Klantenservice u direct telefonisch woord. Er wordt voorafgaande aan het gesprek gevraagd om de de 4 cijfers van uw postcode in te toetsen. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden. Als u uw bankrekeningnummer bij de hand houdt, dan kan de medewerker u sneller helpen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom SNS bellen?

 1. Voor vragen over een rekening
 2. Voor vragen over leningen
 3. Voor vragen over hypotheken,
 4. Voor vragen over beleggingen
 5. Voor vragen over online bankieren.
 6. Voor hulp bij het omzetten van hun rekening
 7. Voor het aanvragen van een nieuwe betaalpas
 8. Voor hulp bij inloggen

Contactdetails

 1. SNS telefoonnummer

 2. www.snsbank.nl

Direct bellen met de juiste afdeling

 • SNS Zakelijk: 030-6333002
 • Noodnummer verloren of gestolen pinpas: 088-3855372
 • Pinnen buiten Europa aanzetten: 030- 6333000
 • Overstapservice Overstappen naar SNS: 030-6333030
 • Saldolijn telefonisch bankieren: 030-6333036

Contact via de website van de SNS

De klantenservice van de SNS Bank is bereikbaar via het telefoonnummer dat hierboven vermeld staat. Of u nu een vraag heeft over uw rekening of hulp nodig heeft bij het aanvragen van een lening, de medewerkers van de klantenservice staan voor u klaar. Door de jaren heen heeft de SNS Bank bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Heeft u hulp of advies nodig? Op de service-pagina van de bank vindt u antwoorden op veel gestelde vragen. Het is dan ook heel goed mogelijk dat uw vraag hier tussen zit. Typ als eerst het onderwerp waarover uw vraag gaat in de zoekbalk of klik op 1 van de uitgelichte onderwerpen.

Ook kunt u aantal zaken eenvoudig zelf regelen:

 • SNS Betaalpas activeren
 • Wijzigen van adres, postadres of telefoonnummer
 • Hypotheek berekenen
 • Opzeggen van betaalrekening

Meer informatie over de SNS-Bank

De SNS Bank is opgericht in 1989 en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke speler op de financiële markt in Nederland. De bank biedt een breed scala aan diensten, waaronder sparen, lenen, betalen en beleggen. Naast deze traditionele bankproducten, biedt de SNS Bank ook advies en begeleiding bij het maken van financiële keuzes.

De SNS Bank heeft ook een aantal zakelijke cijfers waarmee het zich kan meten met andere financiële instellingen. Zo had het in 2020 een nettowinst van € 492 miljoen en behaalde het een solvabiliteit van 18,4%. Dit toont aan dat de SNS Bank sterk is op financieel gebied en in staat is om haar klanten goede diensten te bieden.

Contact met een andere bank?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Banken“. Via deze pagina vindt u van diverse banken het telefoonnummer en overige  contactmogelijkheden.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met SNS klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met SNS klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij SNS zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met SNS op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar SNS klantenservice en wordt ook niet gelezen door SNS
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )