Aantal reviews 6

Hoe zijn uw ervaringen met Bewuzt?

Geef hier een cijfer

Contact met Bewuzt Klantenservice

Wilt u contact opnemen met Bewuzt en bent u op zoek naar het telefoonnummer ? Wij helpen u graag. Op deze pagina vindt u het snel. Om het bellen met de klantenservice makkelijker te maken,  hebben wij het telefonisch keuzemenu uitgeschreven. Alle opties van dit menu staan hieronder in een handig overzicht. Zo weet u van tevoren precies welke keuze het beste past bij het onderwerp waar uw vraag over gaat. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen vanwege trainingsdoeleinden.

Heeft u een vraag aan Bewuzt en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, en of snel antwoord op uw vraag? Bel dan met de Klantenservice. Deze is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar.

 • maandag tot en met vrijdag van 08.00-20: 00 uur
 • 9.00 tot 13.00 uur

Het telefonisch keuzemenu

Bij het bellen naar de zorgverzkeraar buiten de overstapperiode krijgt u onderstaand meldtekst te horen waarbij u uw klantnummer moet intoetsen:

"Welkom bij Bewuzt. Kies voor de zorg en de premie die bij je past. Door drukte is de wachttijd op dit moment langer dan u van ons gewend bent. Wilt u wachten, blijft u aan de lijn. Om onze dienstverlening te verbeteren wordt dit opgenomen. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij je om je klantnummer. Heb je nog geen klantnummer blijf dan aan de lijn. Toets nu je klantnummer in en sluit af met een hekje."

Alleen tijdens de overstapperiode maakt de klantenservice van Bewuzt tijdelijk gebruik van onderstaand telefonisch keuzemenu:

Wil je een nieuwe verzekering bij ons afsluiten of beëindigen of blijf voor al je andere vragen aan de lijn

Aantal reviews 6

Hoe zijn uw ervaringen met Bewuzt?

Geef hier een cijfer

Waarom Bewuzt bellen

 1. Voor vragen over de genoten zorg op uw zorgkosten factuur
 2. Als u wilt weten of bepaalde zorg vergoed wordt
 3. Voor vragen over een te betalen of ontvangen bedrag
 4. Voor vragen over uw polis
 5. Voor vragen over de aanvullende verzekering
 6. Voor het doorgeven van een wijziging op uw polis
 7. Als u wilt weten hoe er wordt omgegaan met uw persoonlijke gegevens
 8. Voor vragen over inloggen
 9. voor vragen over vergoedingen

Contactdetails

 1. Bewuzt telefoonnummer

  088-1310139 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.bewuzt.nl

Bewuzt bellen vanuit het buitenland kan via het nr: 031 - 88 131 13 11

Postadres: Postbus 25150, 5600 RS Eindhoven

Contact met een andere Verzekeraar

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "Verzekeringsbedrijven”. Hier vindt u snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers van diverse Verzekeraars.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Bewuzt klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 6 reviews
door: NicolineKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Na 23 minuten nog steeds in de wachtlijn. Denk dat ik toch maar niet hier een verzekering ga afsluiten, want heb hier geen trek in.

door: Jean PaulKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Echt slecht ! Word in 1 maand 2 x premie afgeschreven voor januari en februari . Niet iedereen kan in 1 maand dit missen , rondkomen van 60 euro p week en dan niet voor rede vatbaar zijn , enorm spijt dat ik overgestapt ben !

door: MT koek/leekKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wat een vreselijke verzekering Bewuzt, je kan nooooit opzeggen, geen mail, altijd administratieve fouten, niemand aan de telefoon.

door: Henk HendrixKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Op berichten kun je niet reageren, die hebben altijd een Noreplay_Contact als afzender.

Er is geen e-mail adres vermeld op de site, evenmin als een telefoonnummer van de klantenservice. Als je "e-mail adres" invult onder Vraag word je doorgeschakeld naar een site die OEPS niet bestaat.

door: N de RuijterKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Met een gemiddelde wachttijd van 4 minuten (in de laatste 2 weken, 3x zo ervaren) start de service in ieder geval heel beroerd! Hier ligt een groot verbeterpunt. Waarom de klant niet even terug bellen als er teveel mensen in de wacht staan? Dat zou echte klanten service zijn...! Waarom 0.90 cent per gesprek hanteren en die al laten ingaan zodra je het antwoord bandje krijgt? Dat is mensen laten betalen en aan het lijntje houden, maar dat GEEN service!! De klantenservice van Bewuzt is niet Bewust bezig hoe ze service moeten bieden!

door: RogierKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Vriendelijke medewerker aan de lijn. Al mijn vragen duidelijk uitgelegd.

Welke ervaringen heeft u met Bewuzt klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Bewuzt zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Bewuzt op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Bewuzt klantenservice en wordt ook niet gelezen door Bewuzt
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )