Aantal reviews 6

Hoe zijn uw ervaringen met Bewuzt? Geef hier een cijfer

Contact met Bewuzt Klantenservice

Wilt u contact opnemen met Bewuzt en bent u op zoek naar het telefoonnummer ? Op deze pagina onder het kopje contactdetails staat het nummer vermeld. Wanneer u telefonisch contact opneemt met de klantenservice hoort u buiten de overstapperiode de volgende meldtekst:  “Welkom bij Bewuzt. Kies voor de zorg en de premie die bij je past. Om onze dienstverlening te verbeteren wordt dit opgenomen. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij je om je klantnummer. Toets nu je klantnummer in en sluit af met een hekje.”  Heeft u nog geen klantnummer blijf dan aan de lijn. Tijdens  de overstapperiode krijgt u de mogelijk volgende meldtekst: “Wil je een nieuwe verzekering bij ons afsluiten of beëindigen toets 1 blijf voor al je andere vragen aan de lijn.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 13.00 uur

Waarom Bewuzt bellen?

 1. Voor vragen over de genoten zorg op uw zorgkosten factuur
 2. Als u wilt weten of bepaalde zorg vergoed wordt
 3. Voor vragen over een te betalen of ontvangen bedrag
 4. Voor vragen over uw polis
 5. Voor vragen over de aanvullende verzekering
 6. Voor het doorgeven van een wijziging
 7. Voor vragen over inloggen
 8. voor vragen over vergoedingen

Contactdetails

 1. Bewuzt telefoonnummer

 2. www.vgzbewuzt.nl

Bewuzt bellen vanuit het buitenland kan via het nr: 031-881311311

Postadres: Postbus 25150, 5600 RS Eindhoven

e-mail :  info@vgzbewuzt.nl.

Meer over Bewuzt

Zorgverzekering Bewuzt is een internetzorgverzekering die valt onder de coöperatie VGZ. Al in het midden van de achttiende eeuw ontstonden er georganiseerde “verzekeringen” van bijvoorbeeld timmerlieden die gezamenlijk geld spaarden om elkaar te beschermen bij ziekte. Zo kon men collectief de doktersrekeningen betalen. Zo ook Broederschapsgilde De Timmermansbus. Dit is een directe voorloper geweest van Coöperatie VGZ. Vanaf 1949 konden mensen hier terecht als ze niet in aanmerking kwamen voor het ziekenfonds. Sindsdien zijn hieruit meerdere zorgverzekeringen ontstaan, waaronder Bewuzt. Deze zorgverzekeraar onderscheidt zich door de simpele dekkingen zonder poespas en de overzichtelijke verzekeringen die online af te sluiten zijn. Via de website  www.bewuzt.nl kan alles eenvoudig geregeld worden. Alle informatie is hierop te vinden. Ook antwoorden op veel gestelden vragen. Staat uw vraag er niet tussen of komt u er onverhoopt niet uit dat kunt u terecht bij de klantenservice via chat en telefoon. 

Contact met een andere Verzekeraar

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "Verzekeringsbedrijven”. Hier vindt u snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers van diverse Verzekeraars.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Bewuzt klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 6 reviews
 by Nicoline

Na 23 minuten nog steeds in de wachtlijn. Denk dat ik toch maar niet hier een verzekering ga afsluiten, want heb hier geen trek in.

 by Jean Paul

Echt slecht ! Word in 1 maand 2 x premie afgeschreven voor januari en februari . Niet iedereen kan in 1 maand dit missen , rondkomen van 60 euro p week en dan niet voor rede vatbaar zijn , enorm spijt dat ik overgestapt ben !

 by MT koek/leek

Wat een vreselijke verzekering Bewuzt, je kan nooooit opzeggen, geen mail, altijd administratieve fouten, niemand aan de telefoon.

 by Henk Hendrix

Op berichten kun je niet reageren, die hebben altijd een Noreplay_Contact als afzender.

Er is geen e-mail adres vermeld op de site, evenmin als een telefoonnummer van de klantenservice. Als je "e-mail adres" invult onder Vraag word je doorgeschakeld naar een site die OEPS niet bestaat.

 by N de Ruijter

Met een gemiddelde wachttijd van 4 minuten (in de laatste 2 weken, 3x zo ervaren) start de service in ieder geval heel beroerd! Hier ligt een groot verbeterpunt. Waarom de klant niet even terug bellen als er teveel mensen in de wacht staan? Dat zou echte klanten service zijn...! Waarom 0.90 cent per gesprek hanteren en die al laten ingaan zodra je het antwoord bandje krijgt? Dat is mensen laten betalen en aan het lijntje houden, maar dat GEEN service!! De klantenservice van Bewuzt is niet Bewust bezig hoe ze service moeten bieden!

 by Rogier

Vriendelijke medewerker aan de lijn. Al mijn vragen duidelijk uitgelegd.

Welke ervaringen heeft u met Bewuzt klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Bewuzt zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Bewuzt op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Bewuzt klantenservice en wordt ook niet gelezen door Bewuzt
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )