Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Mango? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Mango?

De klantenservice van Mango helpt u graag verder bij bijvoorbeeld vragen over een product, bij vragen rondom bestellingen zoals betalingen en leveringen en retourzendingen en nog veel meer. Wilt u contact opnemen met Mango klantenservice en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer? Het vinden van het juiste telefoonnummer kan soms een tijdrovende zoektocht zijn, maar op deze website vindt u het meteen. Om daarnaast het bellen met de online-winkel makkelijker te maken, hebben wij ook het telefonisch keuzemenu achterhaald en voor u uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en hoeft u niet het hele bandje af te luisteren. Verder vindt u op deze pagina ook de overige contactmogelijkheden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 21.00 uur

Waarom Mango bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Mango telefoonnummer

 2. www.shop.mango.com

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Bij het bellen met Mango hoort u eerst de volgende meldtekst met informatie gevolg door een aantal opties.

"Bedankt voor het bellen naar Mango klantenservice. Voor Nedelands kies 1. For Enhlish press 2. Houd er alstublieft rekening mee dat dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden. Voor meer informatie m.b.t. ons privacybeleid gaat u naar mango.com GDPR.

 • Toets 1

  Voor informatie over de status van uw bestelling

 • Toets 2

  Voor het annuleren van uw bestelling

 • Toets 3

  Als je een retourneringsetiket nodig hebt

 • Toets 4

  Voor een andere vraag

  U wordt direct doorverbonden met een medewerker

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Mango? Geef hier een cijfer

Wat zijn de contactmogelijkheden van Mango Klantenservice

Bij vragen helpt de klantenservice van Mango u natuurlijk graag snel verder. Antwoorden op veel gestelde vragen vindt u op de klantenservice pagina op de website van de online Winkel. Voordat u contact opneemt kunt u kijken of uw vraag al eerder is gesteld. Komt u er onverhoopt niet uit of wilt u liever persoonlijk contact, dan kunt u telefonisch contact opnemen via bovenstaand 0900-telefoonnummer, zie onder het kopje contactdetails in het grijze blok. U betaalt voor het bellen met dit service nummer uw gebruikelijke belkosten. Daarnaast kunt u uw vraag ook mailen naar door het contactformulier in te vullen via de klantservice-contactpagina op de website van Mango. De klantenservice van Mango neemt zo spoedig mogelijk telefonisch of per e-mail contact met u op.

Korte beschrijving Mango

Mango is een toonaangevend internationaal modemerk met een uitgebreide collectie voor mannen, vrouwen en kinderen. Het bedrijf staat bekend om stijl, kwaliteit en innovatie. Met wereldwijde aanwezigheid biedt Mango eigentijdse en tijdloze kleding die de unieke stijl van klanten weerspiegelt. Ze blijven evolueren met de nieuwste modetrends, met betaalbare seizoensgebonden collecties

Klantenservice bij Mango

Mango streeft naar klanttevredenheid en heeft een toegewijde klantenservice die altijd klaarstaat om vragen te beantwoorden en assistentie te bieden. Wilt u contact opnemen met de klantenservice? Op deze pagina vindt u snel het juiste telefoonnummer en overige contactmogelijkheden.

Makkelijk bellen met een andere online winkel?

Bezoek hiervoor deze overzichtspagina. U vindt hier snel telefoonnummers samen met de opties van het telefonisch keuzemenu van diverse online winkels in Nederland

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Mango klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Mango klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Mango zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Mango op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Mango klantenservice en wordt ook niet gelezen door Mango
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )