Aantal reviews 69

Hoe zijn uw ervaringen met Online.nl?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Online.nl?

Heeft u een vraag aan Online.nl bijvoorbeeld over uw abonnement en kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer. Als u belt met de klantenservice krijgt u een keuzemenu te horen. Alle opties van dit menu vindt u hieronder in een handig overzicht. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en hoeft u niet het hele menu af te luisteren. Snel contact, sneller antwoord op uw vraag. Voor een optimale kwaliteit van de serviceverlening kunnen gesprekken worden opgenomen”U vindt op deze pagina ook snel de andere contactmogelijkheden van de internetprovider.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 21.00 uur

Waarom Online.nl bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Online.nl telefoonnummer

 2. www.online.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

De klantenservice van Online.nl staat u snel te woord. U hoort een welkomstboodschap gevolgd door een kort keuzemenu;

"Goedemiddag, Welkom bij Online.nl"

 • Toets 1

  Bent u nog geen klant van Online.nl

 • Toets 2

  Bent u klant van Online.nl

   "Om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij uw klantgegevens nodig.  Toets na de toon uw klantnummer in en sluit af met een #.  Om u zo snel mogelijk met de juiste medewerker in contact te brengen, vragen wij u een keuze te maken uit de volgende opties.'

  • 1

   Belt u voor het verlengen van uw abonnement

  • 2

   Heeft u vraag over uw bestelling of wilt u een verhuizing doorgeven

  • 3

   Heeft u een technische vraag

  • 4

   Heeft u een vraag over uw nota betaling of een andere administratieve vraag

  • 5

   Wilt u uw abonnement of dienst beëindigen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 69

Hoe zijn uw ervaringen met Online.nl?

Geef hier een cijfer

Meer over deze klantenservice

Heeft uw vragen over uw abonnement of over uw internet verbinding? De klantenservice van Online.nl helpt u graag verder. Hieronder de contactmogelijkheden op een rijtje. Deze zijn ook te vinden op de servicepagina op de website van deze provider.

Telefoon: 088-0038500. Via een 088-nummer is de klantenservice makkelijk en snel bereikbaar. U profiteert van ruime ruime openingstijden. Een 088-nummer een telefoonnummer van een in Nederland gevestigd bedrijf, dat niet geografisch gebonden is aan één bepaalde regio. U betaalt voor het bellen met dit telefoonnummer uw gebruikelijke belkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van uw provider. Heeft u ook Bellen van Online.nl? Dan belt u gratis met het nummer 1200.

Postbus Retouren: Heeft u uw abonnement bij Online.nl opgezegd? Dan kunt u de spullen terugsturen aan:  Online.nl p/a BNS DATA logistics, t.a.v. afd. Retouren, Antwoordnummer 1003, 4130 VP Vianen.

Voor een antwoord op uw vraag, kunt u ook 24 uur per dag de veel gestelde vragen raadplegen op www.online.nl.

Meer info over Online.nl

Online-nl ontstond in 1994 onder de naam Euronet en was daarbij een van de eerste providers dat internet aanbood op de Nederlandse markt. Sinds 2013 is het onderdeel van de M7 Group S.A. Het hoofdkantoor zit in Hilversum en er wordt gebruik gemaakt van het KPN-netwerk. Het bedrijf biedt een groot scala aan televisie-, internet- en telefoondiensten aan, waar inmiddels veel particulieren en kleine bedrijven gebruik van maken. Hun specialiteit ligt vooral op het gebied van internet en interactieve televisie.

Contact met een andere Internetprovider?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina internetproviders. U vindt hier snel de juiste telefoonnummers en overige contactmogelijkheden.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Online.nl klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 69 reviews
 by Severien

Slechte directe verbinding. Bovendien heb ik nog € 213,13 tegoed. En ik wil het zo gauw mogelijk op mijn rekening hebben . . .dat is mij wel BELOOFD !*

 by Irene van Burken

Slechte communicatie, slecht bereikbaar. En ik wil nota bene betalen door mijn nieuwe bankrekening door te geven om mijn abonnement te betalen. Ronduit totaal krankjorum.

 by joop

het werkt gewoon niet

 by Moon

Klantenservice is niet te bereiken, verbinding wordt gelijk verbroken. Erg slecht en klantonvriendelijk!

 by Didi71

Ik kan mijn abonnement niet opzeggen via de site, heb twee maal via de chat functie geprobeerd maar kan niet zeggen ze, je moet ze bellen. Ze zijn wettelijk verplicht om de consument de mogelijkheid te geven om op te zeggen op de zelfde manier als afsluiten, makkelijk dus met een paar klikjes via de site! Ook een emaildladres hebben ze niet als contact optie. Ik raad dit bedrijf af.

 by van buuren

online mag van mij falliet gaan zo een 1 komt er niet meer nooit zoiets meegemaakt bij deze klote firma zijn hun internet provider niet waardig oprotten met online dat is beter voor idereen in nederland krijgen dikke lul en 3 bier van ons spookrekeningen denk dat het hackers zijn die proberen om geld van je te pikken

 by Menekse

Heel vaak valt de internet verbinfing weg. Op dit moment geen internet, alles geprobeerd, niks werkt. Klantenservice gebeld en wat denk u “ klantensevice gesloten op zondag en feestdagen”. Wat is dat een voor service. Heel slecht.

 by Online Klant

Jammer dat je zelfs nog 1 ster moet geven. Bedrijf komt werkelijk waar geen enkele afspraak na, sluit onterecht ondanks dat je altijd netjes AL je rekeningen betaald heb gewoon je verbinding af, en om deze weer aagesloten te krijgen moet je en betalen, en heel veel bellen. Steeds hetzelfde verhaal ophangen omdat er niets in een systeem genoteerd wordt, en wanneer je dan uiteindelijk een welwillende medewerker spreekt die een aantal toezeggingen doet, waaronder de rekeningen corrigeren waarin zij fouten maken, wordt dit uiteindelijk niet gedaan. Wacht nu al half jaar op een oplossing, en ben inmiddels bezig met een overstap. Na ruim 8 jaar etteren met deze providervoor mij nooit meer online.nl, en zal deze ook bij niemand ooit aanbevelen. Zat er vanwege het nog redelijk goedkope abbo, maar nu zij onderhand de duurdere maar zonder service worden, ben ik weg naar een goedkopere en zeker ook betere provider!

 by Kucera

NOOIT AAN BEGINNEN AAN DIT BEDRIJF VEEL BELOFTES WEINIG KLAARGEMAAKT! NA OPZEGGING BLIJVEN ZE INCASEREN VAN JE REKENING! WAARSCHUW IEDEREEN BEGIN HIER NOOIT!!!! MAAR DAN OOK NOOIT AAN! WAARDELOOS BEDRIJF DIT!!!!! Dit is een reactie van een ontevreden klant en ik ben hier mee helemaal eens

 by Naida

Het is een waardelos bedeijf. Ze zijn oplichtets. Ze pakken meer geld van je rekening dan het in de contract staat en ze doen niks om het te herstellen. Klantenservis zonder interesse en ervaring maar ook onaardig . Na 10 keer bellen en drie ingedinde klachten zonder behandelling moest ik een proces tegen Online.nl beginen im mijn geld ( bijna 200 euros) tetug te krijgen. Het is de slechte bedrijf tet wereld. En bij bellen ben ik elke keer meer dan 30 minut aan de lijn geweest zonder resultaat. Ik ben echt maachtloos om mijn rechten te krijgen maar ze hebben macht om je intetenet te blokeren. En dan is ook moeilijk om ergens anders over te stappen

 by Frank

Wat een klotenbedrijf zeg door hun fout van betalingen krijg ik een boete en wordt je zo maar even afgesloten en wil je hier bellen moet je geld betalen? en tijden in de wacht voor dat je iemand aan de lijn heb, ik ben klant! wordt wakker online!!! en scheep je klanten niet zo af en als dit in orde is ga ik gelijk opzeggen en vele met mij geloof ik als ik hier zo lees, als je vloeken wil leren moet je hier eens de reacties doorlezen.

Dit was online eens en nooit meer...

 by Ex Trouwe klant!

NOOIT AAN BEGINNEN AAN DIT BEDRIJF VEEL BELOFTES WEINIG KLAARGEMAAKT! NA OPZEGGING BLIJVEN ZE INCASEREN VAN JE REKENING! WAARSCHUW IEDEREEN BEGIN HIER NOOIT!!!! MAAR DAN OOK NOOIT AAN! WAARDELOOS BEDRIJF DIT!!!!!

 by Mario

Waardeloos bedrijf

 by Hans

Sinds enkele jaren was ik tevreden klant bij Online.

De afgelopen maanden is mijn internetverbinding slecht en zeer instabiel. Soms enkele uren geen internet, incidenteel zelfs een dag geen internet. Doorklikken op pagina's in een menu functioneert regelmatig niet. Mobiele telefoons kunnen geen verbinding meer maken met wifi via het modem, dus ben ik aangewezen op mijn beltegoed.Maximaal zou 12 Mbps op mijn adres te leveren zijn. Soms wordt nog geen 3 Mbps geleverd met uitschieters naar 8 Mbit. De absolute top ligt op 9 - 10 Mbps. De uploadspeed is voldoende; ongeveer 0.8 Mbps.Daarom vele keren met de klantenservice en de technische dienst gebeld.

De behandeling door de klantenservice en technische dienst is vaak afhankelijk van de persoon. Soms wordt je erg goed te woord gestaan, soms kortaf. Gezien de vele, veelal negatieve, reacties heb ik begrip dat de medewerkers niet altijd gemotiveerd kunnen blijven; de prestaties van Online als provider zijn sinds een aantal maanden bar slecht. Dus veel, terecht, ontevreden klanten die te woord gestaan willen worden.De klantenservice is mijns inziens redelijk goed bereikbaar, wachttijden zijn minder als 5 minuten.

Kortom; op dit moment zeker geen aanrader als u een abonnement overweegt.Een aanbeveling is dat Online de moeite zou nemen de feedback/kritiek op deze website te gebruiken om verbetering aan te brengen wat dringend nodig is. Feedback is een gratis voorstel tot verbetering; je hoeft het alleen maar toe te passen om tevreden klanten te krijgen. Daar gaat het toch om?

 by Robbie

Kost pakken bellen

30 min

En weet nog nu nog niets

Aperaad werkt niet meer wat moet ik nu doen

 by natasja

Zware kutzooi wat een bende daar en bedankt online

 by Akpinar

NOg nooit zo slechte internet gehad. Gelijk overstappen voor die tientje in de maand bespaar je een hoop kopzorgen. Wachttijd op de tel van een bejaardecentrum. Al bij al,online.nl een vloek.

 by Mar

Hele slechte service, ik wilde overstappen naar online, had vragen over mijn nwe abonnement, online vragenformulier werd niet beantwoord, toen maar gebeld, na anderhalf uur wachten opgehangen. Ik heb mijn abonnement gecanceled. Hier word ik niet goed van, dan maar iets meer betalen, KPN heeft in ieder geval een hele goede service.

 by Tes

Zeer slecht, bijna 40min id wachtrij voor de klantenservice..wil ophangen maar ja weer bellen op ander tijdstip is opnieuw betalen en gaat m'n belbundel er nog meer aan! Wil alleen maar weten waarom ik ineens, zonder bericht, TIEN euro per maand meer betaal.. niet door de verbeterde service in ieder geval!????

 by Ron

Met stip de slechtste provider van Nederland. Deze provider doet werkelijk helemaal NIETS goed en stapelt fout op fout, houdt klanten aan het lijntje en is alleen snel met incasso's en dreigbrieven. Houdt zich ook niet aan gemaakte afspraken en reageert niet op klachten via hun eigen klachtenformulier. Bij de klantenservice hang je eindeloos (tot wel 1 1/2 uur!) in de wacht en wordt de verbinding vaak plots verbroken. Online krijgt het al bijna 4 maanden niet voor elkaar om de overeengekomen dienste (internet + telefonie) ook daadwerkelijk te leveren. NIET MEE IN ZEE GAAN!!!!

 by Hamzah

Wat een kut ding zeg al maanden boven het factuur betalen, dan wordt het betaald verwacht je goede televisie en internet nou nee hoor bagger online pushe pushe wanneer je moet betalen maar goede service of kwaliteit kennen ze blijkbaar niet wat slecht zeg. Films kijken gaat ook niet waarom betaal ik ervoor ik wordt hier zo gek van!!!! Ben er KLAAAARRRR MEE

 by jan

waardeloos zoals je behandeld word.

 by Abed Jaab

waardeloos...Slechte Internet. en slechte Klantenservice , min 30 min wacht tijd .

 by Rabia

Heb sinds een maand online maar waardeloos!

Heb al een paar keer gebeld met de klantenservice 10 min wachten en dan wordt er opgehangen!! Kan je opnieuw beginnen!

Ik heb mijn geld terug geboekt en wacht gewoon totdat ze zelf gaan bellen. Belachelijk!!

Ik had naar m'n zus moete luisteren en KPN moeten nemen

 by Rien

Moet een abonnement opzeggen nu zo moeilijk zijn? Jullie ontmoedigen eerst al klanten door jullie telefoonnummer niet op jullie webpagina te weergeven. Dan vervelende menu's, klantnummer etc. nodig. Lang in de wacht gestaan. Absoluut niet tevreden over de service en dienstverlening!Sluit nooit hier een abonnement af!

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Online.nl klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Online.nl zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Online.nl op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Online.nl klantenservice en wordt ook niet gelezen door Online.nl
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )