Aantal reviews 207

Hoe zijn uw ervaringen met KPN?

Geef hier een cijfer

KPN Klantenservice Bellen?

Heeft u een vraag aan KPN, bijvoorbeeld over uw factuur? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste bellen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag. Op deze pagina vindt u snel het juiste Telefoonnummer. Als u telefonisch contact opneemt met KPN klantenservice krijgt u een keuzemenu met spraakherkenning. Zo moet u eerst inspreken waarover u belt voordat u wordt doorverbonden. Hieronder staat precies beschreven hoe dit werkt. Een handige hulp bij het bellen met de helpdesk. Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo heeft u nog sneller contact met de juiste medewerker. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen, dit vanwege trainings- en kwaliteitsdoeleinden. Soms kan er gevraagd worden of u mee wilt doen aan een kort onderzoek voor de verbetering van de dienstverlening.

Extra info: Telfort en KPN gaan samen verder als KPN. Voormalige klanten van Telfort nemen dan nu ook contact op met KPN klantenservice.

KPN Klantenservice & Spraakherkenning

Een medewerker van KPN klantenservice staat u snel te woord. U hoort een korte meldtekst en hierna kunt u inspreken waarover uw belt: "Welkom bij KPN. Dit gesprek kan worden opgenomen en omgezet naar tekst ter verbetering van onze dienstverlening. Op dit moment is de wachttijd langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Weet u al dat u op kpn.com/klantenservice antwoorden vindt op de meest gestelde vragen? Komt u er niet uit? Dan kunt u ons op een later tijdstip terugbellen." Vervolgens hoort u de volgende tekst waarop u uw vraag kunt inspreken; "Als u in 1 of twee zinnen aangeeft waarover u belt, dan helpen wij u zo goed en snel mogelijk. Waarmee kunnen wij u helpen? " Zegt u bijvoorbeeld: ' Vragen over mobiele telefonie." Dan krijgt u de volgende opties waaruit u kunt kiezen:

 • Belt u vanwege een probleem of storing met uw mobiel toets 1
 • Zoekt u hulp bij gebruik of instellen van uw mobiele toestel toets 2
 • Wilt u uw abonnement veranderen toets 3
 • Heeft u een vraag over 5G
 • Voor overige vragen toets 0

  Zegt u bijvoorbeeld : "Factuur." Dan krijgt u de volgende opties waaruit u kunt kiezen:

 • Heeft u een vraag over uw factuur toets 1
 • Wilt u uw factuur later betalen toets 2
 • Klopt uw factuur niet toets 3
 • Wilt u uw factuur direct betalen toets 4
 • Voor overige vragen toets 0

Aantal reviews 207

Hoe zijn uw ervaringen met KPN?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  00.00 - 24.00 uur

 • Dinsdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Woensdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Donderdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Vrijdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zaterdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zondag

  00.00 - 24.00 uur

KPN klantenservice Bellen

Waarom KPN bellen

 1. voor administratieve vragen
 2. voor vragen over internetverbinding
 3. voor vragen over veilig internet
 4. voor hulp bij het oplossen van trage WiFi verbinding
 5. voor hulp bij het oplossen van TV problemen
 6. voor actuele KPN storingen
 7. voorvragen omtrent KPN mobiel
 8. voor vragen omtrent webmail
 9. Als u persoonlijk contact prefereert
 10. KPN telefoonnummer

  0800-0402 (gratis)
 11. www.kpn.com

Alles over deze Klantenservice

Om kosten te besparen sturen bedrijven hun klanten steeds meer aan op selfservice. Zo ook KPN. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder. Op de klantenservice pagina wordt om die reden niet meteen het telefoonnummer getoond.

Bovenaan de service pagina staat; "Waar gaat je vraag over?" Direct daaronder staan een aantal blokken met onderwerpen waar de klant een keuze uit kan maken, namelijk;  mobiel, internet/wifi, televisie/digitenne, vast bellen, administratie en andere producten.  Selecteert een klant bijvoorbeeld het onderwerp "Vast Bellen" dan komt er direct een submenu te voorschijn met gerelateerde onderwerpen zoals; problemen met vast bellen, nummer blokkeren en tarief vast bellen. Na een keuze wordt  de klant verder geholpen in het vinden van een antwoord op een vraag of probleem. Staat het onderwerp en niet tussen dan kan de klant door op de knop "Ik heb een andere vraag en wil graag contact hebben" klikken.  De volgende contactmogelijkheden worden geboden.

Telefoon: Voor een snelle oplossing belt u met de klantenservice. KPN is 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Heeft u vragen over bijv. uw factuur, wilt u een wijziging doorgeven of de status van uw bestelling weten en wilt u snel antwoord op uw vraag? De medewerkers helpen u graag telefonisch verder. Belt u voor een technische vraag? Hiervoor is het noodzakelijk dat u in de buurt bent van uw apparatuur.

Chat: Vragen kunt u stellen aan de Digitale Assistent. Als deze er niet uitkomt, dan wordt u doorverbonden met een telefoniste.

Forum: Vragen kunt u ook stellen op KPN Forum. Naast vragen stellen wordt u hier ook op de hoogte gehouden van nieuwe topics.

Social Media: U kunt uw vragen ook stellen via Twitter en Facebook. Wilt u snel antwoord op uw vraag dan is bellen een betere optie.

Bellen met KPN zakelijk ? Bezoek deze pagina

KPN Telefoonnummer 0800-0402

De klantenservice van KPN maakt gebruik van een 0800-nummer. Het telefoonnummer voor particulieren is helaas niet makkelijk te vinden op de website van de provider. Zo moeten er eerst allerlei stappen doorlopen worden voordat het servicenummer wordt getoond. Dit kan best als vervelend worden ervaren, vooral als u in de haast bent. Wat wel erg klantvriendelijk is, is dat dit nummer 24/7 bereikbaar is. Voor storingen en technische vragen en voor vragen over verlies/diefstal van uw mobiele telefoon kunt u dus altijd telefonisch contact opnemen.

Hoewel het bellen met 0800-0402 gratis is, moet hier wel een kanttekening worden gemaakt. Belt u namelijk mobiel én buiten uw bundel dan worden er wel kosten in rekening gebracht. U betaalt zodoende voor deze service via uw abonnement.

Meer info over KPN

Vanuit het Koninklijk Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie ontstond in 1989 telefoniebedrijf KPN zoals we het nu kennen, als de basis van het grote vertakte telecommunicatienetwerk van Nederland met in Rotterdam het hoofdkantoor. Al 140 jaar voeren Nederlanders telefoongesprekken, particulier of zakelijk. Tegenwoordig communiceren we op vele verschillende manieren en gaat het vandaag de dag onder andere vooral om het versturen van data. Inmiddels zorgen kabels, antennes en zendmasten voor een enorme informatiestroom elke seconde van elke dag. Denk bijvoorbeeld aan WhatsApp-berichten, maar ook aan televisieprogramma’s, werkdocumenten, spotify. In deze tijd is de (internet)provider niet meer weg te denken uit Nederland.

Zo werkte het voormalig telefonisch keuzemenu

Wanneer er gebeld werd naar de klantenservice  met een telefoon mét nummerweergave kreeg de beller eerst een welkomstboodschap te horen. Vervolgens waren er 2 keuzemogelijkheden waaruit gekozen moest worden. Optie 1 was bedoeld voor vragen over mobiele telefonie en opties 2 was bedoeld voor alle overige vragen. Na een keuze kreeg de beller de volgende meldtekst : ”Toets het mobiele telefoonnummer in en sluit af met een hekje. Kunt u het nummer niet intoetsen of weet u het nummer niet toets dan sterretje (*). Om u zo snel mogelijk te helpen, vragen wij u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon in een of twee volle zinnen rustig uw vraag in.’

Als met een anoniem nummer gebeld werd werd er een ander welkomstboodschap toegepast : “Welkom bij KPN. Het meest duurzame Telecombedrijf van Nederland. Wij helpen u graag. U belt met een afgeschermd nummer, om u beter van dienst te zijn, vragen wij u om u 10-cijferige telefoonnummer in te toetsen. ” Doet u dit niet dan krijgt u de de volgende melding: ” Wij hebben uw nummer niet of niet juist ontvangen. Toets na de pieptoon uw 10-cijferige nummer in. Wilt u dit niet toets dan een ster. Voor het verbeteren van onze verbetering dienstverlening kan dit gesprek worden opgenomen.” Vervolgens kreeg de beller dezelfde 2 keuzemogelijkheden. Hierna moest de beller zijn of haar vraag inspreken.

Contact met een andere Internetprovider?

Vind op onze overzichtspagina de telefoonnummers en overige contactgegevens van alle internetproviders van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met KPN klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 207 reviews
door: TonnyKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

ben slecht behandeld zeer boos.

door: hans van mourikKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Gebeld voor internet op de camping en keurig en snel vakkundig geholpen door Stef. Bedankt voor het advies.

door: A.FrankenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Waardeloze service. Eerst afspraak gemaakt, bleek netwerk bij KPN er uit te liggen. Nieuwe afspraak gemaakt, een week later. Bij nieuwe afspraak werd mij direct medegedeeld dat een eerdere toezegging niet zou worden gerealiseerd. Voor mij dus geen KPN meer!!!

door: Rob SwennenhuisKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Gaotische site.
Ik heb mijn router kapot. Moet een nieuwe maar niemand helpt. Steeds doorverbonden.

door: anne van der MeerKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik heb 10x afgesproken dat ze een nieuwe modem zouden opsturen, deden ze niet, werd zonder bericht tegengehouden door back office. Weer bellen, zelfde verhaal. Nu heb ik afgesproken dat ze een nieuwe afstandsbediening voor de tv opsturen en wat dat denk je? Weken later nog niets... Wat een stumpers..

door: MariaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Een video call afspraak vandaag die KPN niet nakomt. Zit voor niets achter de laptop om 11.00 uur en kan niet bellen. Mijn simcard in een ander land achter gelaten .
Jammer, ik had meer verwacht van KPN

door: M.G.Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Het is bijna onmogelijk om iemand aan de lijn te krijgen. De website functioneert niet. Na bellen word je door bandjes van het kastje naar de muur gestuurd. Om echt GEK van te worden!!!!!

door: sietze oudshoornKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Super slecht echt macht misbruik van hun positie als aanbieder

door: R.BertschKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Alleen maar ellende. ruim een maand geen goede kantoorlijn. Opzegging negeert KPN en stuurt na ruim 3 maanden ineens weer een factuur. Een telefoonnummer van KPN is bijna niet te vinden. Voor een telefoonmaatschappij vreemd. Nog vreemder is een onterechte nota zenden en dan zeggen dat verrekening niet kan. Eerst die onterechte nota betalen en dan weer je geld terugkrijgen.

door: MonicaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Het duurde heel lang eerlijk gezegd om goede contact op te nemen, waas voor mij ervaar drama en frustratie, maar eindelijk kwam goed, goed maar daarna kwamen twee heren om me te helpen, ik voelde me geholpen. Door Abraham geef ik 5 sterren was heel goed in zijn werk. Bedankt ik ben blij nu.

door: kKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

De mdw van klantenservice (0800) zegt mij op 29-3 toe dat er geen boete volgt voor het niet retourzenden van apparatuur die ik wel degelijk heb teruggestuurd, ondanks de herinneringen die steeds dreigender worden. Ze weten van hun automatische brieven en van de vertraging bij postnl en ik moet het verzendbewijs maar goed bewaren. Hij maakt een aantekening in het systeem dat ik heb gebeld maar kan of wil mij dit alles niet per mail bevestigen. Ik moet het maar van hem aannemen. Hij klinkt ongeduldig en zucht veel. Onvriendelijk en moeizaam gesprek.

door: B.SlierKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Na opdracht gegeven te hebben, het abonnement van het pluspakket te verwijderen werd ook het combivoordeel van espn verwijderd.Dit is een gratis pakket van euro 12,99.Aangezien ik het sportprogramma toch graag wilde zien en dit geactiveerd heb werd ik verplicht om nu euro 12,99 te betalen. Ik heb daarna kontakt opgenomen met de klantenservice en inderdaad kwam men tot de conclusie dat ik inderdaad over combivoordeel beschik. Tot op heden is er nog steeds geen aanpassing tot stand gekomen en betaal ik euro 12,99 teveel. Het is heel moeilijk om bij de juiste persoon te komen om dit blijkbaar zodanig te regelen dat ik het sportprogamma weer gratis kan bewonderen.Wellicht bied het programma kassa nog de oplossing.

door: H.MoetKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Regelmatig geen breedband verbinding en geen verbinding vaste telefoon

door: MartinKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Waardeloze klanten service van KPN! Je zoekt je een ongeluk naar het telefoonnummer en vervolgens krijg je een sms hoe je het zelf moet doen. Ongelofelijk ik heb voor snel internet gekozen voor stabiel netwerk zodat ik goed thuis kan werken om de haverklap vlieg ik uit meetings, ik kan mijn werk hierdoor niet goed doen. Ga nu mijn abonnement bij KPN per direct opzeggen. We zouden collectief onze rekening niet moeten betalen voor deze bar slechte service.

door: JohnKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Kan het nog verwarrender ik had graag gewoon iemand aan de lijn om mijn vraag te stellen over een een verdacht e mail namens jullie

door: VlielanderKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Jaren een klant van KPN nooit geen problemen

Maar ze zijn zou groot geworden de service is gewoon weg

Je kan bellen wat je wil het woord niet opgelost het probleem wordt gewoon erger en je betaald er gewoon ervoor vreselijke

door: spijkerKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

al maanden een probleem met de t.v. en het schakelen van zenders en gids.

KPN beloofd maar er gebeurt niets.

door: GerardKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

niet blij met jullie mensen aan de telefoon

door: FlipKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Bij KPN wordt een klein probleem groot, of omdat het niet past in de voorgebakken vragen past. Mijn TV activeert het Pluspakket niet, terwijl ik er al maanden voor betaal, terwijl ik strikt de gebruiksaanwijzing volg. Na eindeloos bellen krijg ik iemand aan de lijn die niet naar mijn vraag luister maar een reeks bevelen over me uitstort > Wat een Hork. Toestelnummer opgeven, abonnement nummer opgeven, Mijn probleem blijft onopgelost, ook als ik het nog een keer uitleg. In wat voor wereld leven de mensen van Klantenservice KPN ? Waardeloos.

door: MyraKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

KEI goed geholpen, heel beleefd, vriendelijk, goede uitleg......zulke mensen zouden bij de belastingdienst moeten werken :), dan zou het leven een stuk makkelijker en gezelliger zijn. Hartelijk dank, heel blij, heel goede service!

door: ERC RijkenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Super goed geholpen, dame aan de lijn had alle tijd om (wat ingewikkelde probleem) perfect te verhelpen. Complimenten.

door: BertKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Van morgen gebeld dat het opnemen niet werkt kreeg iemand aan de lijn was nors en onvriendelijk ik kreeg alleen de mededeling er is al een week een storing en dat was het

door: RonaldKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Op zoek naar de mogelijkheid om anwege Covid onze dochters zelfstandig in quarantine te laten verblijven in het voormalig ouderlijk huis zonder internet, trerwijl ze daar door oa school wel van afhankelijk zijn, was de klantenservice echt top. Voor mij krijgee ze de warme douche. Alle mogelijk opties zijn verkend en op haalbaarheid beoordeeld. voor overleg over de opties met de dochters werd aangegeven dat later op de dag terug konden bellen voor een eventueel vervolg. Ook die afsraak is nagekomen. Echtre klantenservice

door: lia talenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

wat is jullie service achteruit gegaan zeg, als particulier ben ik bij jullie niks meer waard ,lijkt welk. krijg ik een rekening waar ik gelijk van i.d. stress raak. klantenservice is klote ,alleen zakelijk makkelijk vinden. ik hoop dat jullie nsnel failiet gaan.

door: J BlomKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zeer goede info.....!

Pagina 1 van 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met KPN klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij KPN zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met KPN op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar KPN klantenservice en wordt ook niet gelezen door KPN
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )