Aantal reviews 223

Hoe zijn uw ervaringen met KPN?

Geef hier een cijfer

KPN Klantenservice Bellen?

Heeft u een vraag aan KPN, bijvoorbeeld over uw factuur? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u kosteloos bellen met het nummer van KPN 0800-0402. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag. Op deze pagina vindt u snel het juiste Telefoonnummer. Als u telefonisch contact opneemt met KPN klantenservice krijgt u een keuzemenu met spraakherkenning. Zo moet u eerst inspreken waarover u belt voordat u wordt doorverbonden. Hieronder staat precies beschreven hoe dit werkt. Een handige hulp bij het bellen met de helpdesk. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen, dit vanwege trainings- en kwaliteitsdoeleinden. Soms kan er gevraagd worden of u mee wilt doen aan een kort onderzoek voor de verbetering van de dienstverlening. Extra info: Telfort en KPN gaan samen verder als KPN. Voormalige klanten van Telfort nemen dan nu ook contact op met KPN klantenservice.

KPN Klantenservice & Spraakherkenning

Meldtekst: 

"Welkom bij KPN. Dit gesprek kan worden opgenomen en omgezet naar tekst ter verbetering van onze dienstverlening. Kent u de vernieuwde " Mijn KPN app all? Hiermee regelt u alles zelf. Bekijk uw facturen en uw verbruik, deel MB's met mensen  uit uw huishouding, verbeter uw wifi, volg uw bestelling en zet extra opties aan-en uit. Meer weten? Ga naar uw App-store en download de app. Of ga naar kpn.com/app. Als u in 1 of twee zinnen aangeeft waarover u belt, dan helpen wij u zo goed en snel mogelijk. Waarmee kunnen wij u helpen? "

Zegt u bijvoorbeeld: ' Vragen over mobiele telefonie." Dan krijgt u de volgende opties waaruit u kunt kiezen:

 • Belt u vanwege een probleem of storing met uw mobiel toets 1
 • Zoekt u hulp bij gebruik of instellen van uw mobiele toestel toets 2
 • Wilt u uw abonnement veranderen toets 3
 • Heeft u een vraag over 5G
 • Voor overige vragen toets 0

Zegt u bijvoorbeeld : "Factuur." Dan krijgt u de volgende opties waaruit u kunt kiezen:

 • Heeft u een vraag over uw factuur toets 1
 • Wilt u uw factuur later betalen toets 2
 • Klopt uw factuur niet toets 3
 • Wilt u uw factuur direct betalen toets 4
 • Voor overige vragen toets 0

Aantal reviews 223

Hoe zijn uw ervaringen met KPN?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  00.00 - 24.00 uur

 • Dinsdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Woensdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Donderdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Vrijdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zaterdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zondag

  00.00 - 24.00 uur

Waarom KPN bellen

 1. voor administratieve vragen
 2. voor vragen over internetverbinding
 3. voor vragen over veilig internet
 4. voor hulp bij trage WiFi verbinding
 5. voor hulp bij TV problemen
 6. voor actuele KPN storingen
 7. voorvragen omtrent KPN mobiel
 8. voor vragen omtrent webmail

Contactdetails

 1. KPN telefoonnummer

  0800-0402 (gratis)
 2. www.kpn.com

Alles over deze Klantenservice

Om kosten te besparen sturen bedrijven hun klanten steeds meer aan op selfservice. Zo ook KPN. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder. Bovenaan de service pagina op de website van KPN staat; "Waar gaat je vraag over?" Direct daaronder staan een aantal blokken met onderwerpen waar de klant een keuze uit kan maken, namelijk;  mobiel, internet/wifi, televisie/digitenne, vast bellen, administratie en andere producten.  Selecteert een klant bijvoorbeeld het onderwerp "Vast Bellen" dan komt er direct een submenu te voorschijn met gerelateerde onderwerpen zoals; problemen met vast bellen, nummer blokkeren en tarief vast bellen. Na een keuze wordt  de klant verder geholpen in het vinden van een antwoord op een vraag of probleem. Staat het onderwerp en niet tussen dan kan de klant door op de knop "Ik heb een andere vraag en wil graag contact hebben" klikken.  De volgende contactmogelijkheden worden geboden.

Telefoon: Voor een snelle oplossing belt u met de klantenservice gratis op 0800-0402. KPN is 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Heeft u vragen over bijv. uw factuur, wilt u een wijziging doorgeven of de status van uw bestelling weten en wilt u snel antwoord op uw vraag? De medewerkers helpen u graag telefonisch verder. Belt u voor een technische vraag? Hiervoor is het noodzakelijk dat u in de buurt bent van uw apparatuur.

Chat: Vragen kunt u stellen aan de Digitale Assistent. Als deze er niet uitkomt, dan wordt u doorverbonden met een telefoniste. Forum: Vragen kunt u ook stellen op KPN Forum. Naast vragen stellen wordt u hier ook op de hoogte gehouden van nieuwe topics.

Social Media: U kunt uw vragen ook stellen via Twitter en Facebook. Wilt u snel antwoord op uw vraag dan is bellen een betere optie. Bellen met KPN zakelijk ? Bezoek deze pagina

KPN Telefoonnummer 0800-0402

De klantenservice van KPN maakt gebruik van een 0800-nummer. Dit nummer is nummer 24/7 bereikbaar is. Voor storingen en technische vragen en voor vragen over verlies/diefstal van uw mobiele telefoon kunt u dus altijd telefonisch contact opnemen.

Hoewel het bellen met 0800-0402 gratis is, moet hier wel een kleine kanttekening worden gemaakt. Belt u namelijk mobiel én buiten uw bundel dan worden er wel kosten in rekening gebracht. U betaalt zodoende voor deze service via uw abonnement.

Meer info over KPN

Vanuit het Koninklijk Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie ontstond in 1989 telefoniebedrijf KPN zoals we het nu kennen, als de basis van het grote vertakte telecommunicatienetwerk van Nederland met in Rotterdam het hoofdkantoor. Al 140 jaar voeren Nederlanders telefoongesprekken, particulier of zakelijk. Tegenwoordig communiceren we op vele verschillende manieren en gaat het vandaag de dag onder andere vooral om het versturen van data. Inmiddels zorgen kabels, antennes en zendmasten voor een enorme informatiestroom elke seconde van elke dag. Denk bijvoorbeeld aan WhatsApp-berichten, maar ook aan televisieprogramma’s, werkdocumenten, spotify. In deze tijd is de (internet)provider niet meer weg te denken uit Nederland.

Zo werkte het voormalig telefonisch keuzemenu

Wanneer er gebeld werd naar de klantenservice  met een telefoon mét nummerweergave kreeg de beller eerst een welkomstboodschap te horen. Vervolgens waren er 2 keuzemogelijkheden waaruit gekozen moest worden. Optie 1 was bedoeld voor vragen over mobiele telefonie en opties 2 was bedoeld voor alle overige vragen. Na een keuze kreeg de beller de volgende meldtekst : ”Toets het mobiele telefoonnummer in en sluit af met een hekje. Kunt u het nummer niet intoetsen of weet u het nummer niet toets dan sterretje (*). Om u zo snel mogelijk te helpen, vragen wij u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon in een of twee volle zinnen rustig uw vraag in.’ Als met een anoniem nummer gebeld werd werd er een ander welkomstboodschap toegepast : “Welkom bij KPN. Het meest duurzame Telecombedrijf van Nederland. Wij helpen u graag. U belt met een afgeschermd nummer, om u beter van dienst te zijn, vragen wij u om u 10-cijferige telefoonnummer in te toetsen. ” Doet u dit niet dan krijgt u de de volgende melding: ” Wij hebben uw nummer niet of niet juist ontvangen. Toets na de pieptoon uw 10-cijferige nummer in. Wilt u dit niet toets dan een ster. Voor het verbeteren van onze verbetering dienstverlening kan dit gesprek worden opgenomen.” Vervolgens kreeg de beller dezelfde 2 keuzemogelijkheden. Hierna moest de beller zijn of haar vraag inspreken.

Contact met een andere Internetprovider?

Vind op onze overzichtspagina de telefoonnummers en overige contactgegevens van alle internetproviders van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met KPN klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 223 reviews
door: RichardKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Waardeloos internet knalt er uit en heel netwerk plat. Leuk mag wel elke maand betalen. Ik ga opzoek naar een alternatief en die ga ik zeker vinden

door: DuistersKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Het meest klantonvriendelijke bedrijf dat ik ken. Onbeschoft aan de telefoon, website die het schier onmogelijk maakt om een medewerker te bespreken. Administratief altijd gedoe, nooit in 1 keer opgelost. Customer journey, digitalisering: mooie woorden, weinig daden… CTO had er bij mij allang buiten gelegen…

door: ElkeKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik probeer al maanden mijn KPN mobiel...maandelijks opzegbaar...internetabonnement op te zeggen.
Telefonisch wordt mijn opzegging opgenomen en ik zal een bevestigingsmail ontvangen. Niet dus!
Na schriftelijke opzegging zou ik gebeld worden met een 088 nummer om de opzegging te bevestigen. Niet dus!
Ondertussen blijft men rekeningen sturen, dreigingen en nu is mijn nummer dan (gelukkig) geblokkeerd in verband met wanbetaling en word ik, is mij medegedeeld, benaderd door een incassobureau. Het bedrag van de nota neemt dus nog steeds toe..
Een maandelijks opzegbaar abonnement dus...
Voor mij nooit meer een KPN abonnement en dat zou ik anderen ook adviseren!

door: A.T.RoetenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wilde mijn mobile abonnement aanpassen, meer GB`s plus onbeperkt bellen, is was met aanvragen mis gegaan.
Dat kan pas als het abonnement meer dan een maand in gebruik is.
terwijl KPN al de leverancier is van 2 mobile nummers van mij, plus ons internet. nu moet ik totaal 6 weken wachten om mijn nieuwe nog aan te passen abonnement te kunnen krijgen/aanvragen
Ik dacht alles bij een provider dat is fijn en werkt soepel "NIET DUS"
KPN ...........ben erg teleur gesteld in UW service en soepel zijn.

door: G. Der kinderenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik ben overgestapt van ziggo naar KPN omdat ik daar geen contact kan krijgen.
Maar KPN is hetzelfde.
Ik wil een vraag stellen, die nergens wordt beantwoord. Maar kan telefonisch geen contact krijgen of chatten.

door: Hr.MulderKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zeer slecht

door: A. GunsterKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Box blijft in een reset loop hangen en jullie pagine ook. onmogelijk om iets opgelost te krijgen!

door: JanKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Een slechte machtmisbruik orgaan.

Geen wifi in huis en zij zouden het oplossen,jaja 150 euro armer bij voorbaat al bekend bij kpn.
Verder is het niet te doen om de klantenservice te bellen en als je niet oppast ,euro per min kost dan service.
Ben nu aan het rond kijken naar andere ,mis telfort .

Hier zal ook wel weer mensen uit de politiek aan de touwtjes trekken.
Nooit meer kpn met zn machtsmisbruik ,gebelust zonder service.

door: KristalKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Always you sending to me the bills to my gmail but when l try texting you never cant answer than say the you doesn't recognize my name or my mail address..now can you explain .

door: HanKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Plots en verhoging van 17 euro geen gratis voetbal meer had dit al 5 jaar ,
Ga naar ziggo ,werd enkele weken terug gebeld of ik nog telefoon had ik nee alleen huis telefoon ,of ik mijn andere telefoon ook naar kpn wilde zetten ik nee betaal 10 bij you phone en bij kpn beetje meer enkele weken later zie 1 ste regel,

door: j kropKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

slecht berijk baar

door: LotKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

KPN .
Alleen maar slechter geworden op alle fronten.
Wat 25jaar geleden een pracht bedrijf was.

door: Jaap de hongKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Niet mogelijk iemand aan de lijn te krijgen voor een vraag

door: m. boerKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Service niet bereikbaar, alle nrs afgeschermd
FAQ telefoonhulp (Bij problemen met internet op mobiele telefoon) wordt niet geladen
Veel webpagina's blijven in een loop rondcirkelen.

door: SandraKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Een 0

door: LouisKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik ben van KPN overgestapt naar T-Mobile maar omdat de service van T-Mobile tegenviel ben ik binnen een week weer terug gegaan naar KPN . Maar kreeg nu dubbele facturen van KPN. Maar een medewerker klanten service zegt doodleuk als T-Mobile mijn overstap niet door geeft ze gewoon dubbele facturen van mijn rekeningen mogen afschrijven. KPN ziet dat ik geen aansluiting heb bij T-Mobile en ze kunnen ook contact zoeken met T-Mobile maar nee dat doen ze gewoon niet. Ze blijven dus gewoon dubbele facturen maar afschrijven Ik zit in de schuldsanering en heb PTSD maar daar heet KPN gewoon lak aan. Dit is gewoon moderne oplichting en wat een waardeloze medewerker van de klantenservice dat zo iemand nog bij de KPN mag werker maar dat is volgens mij hun beleid om zulke medewerkers aan te nemen

door: TonnyKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

ben slecht behandeld zeer boos.

door: hans van mourikKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Gebeld voor internet op de camping en keurig en snel vakkundig geholpen door Stef. Bedankt voor het advies.

door: A.FrankenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Waardeloze service. Eerst afspraak gemaakt, bleek netwerk bij KPN er uit te liggen. Nieuwe afspraak gemaakt, een week later. Bij nieuwe afspraak werd mij direct medegedeeld dat een eerdere toezegging niet zou worden gerealiseerd. Voor mij dus geen KPN meer!!!

door: Rob SwennenhuisKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Gaotische site.
Ik heb mijn router kapot. Moet een nieuwe maar niemand helpt. Steeds doorverbonden.

door: anne van der MeerKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik heb 10x afgesproken dat ze een nieuwe modem zouden opsturen, deden ze niet, werd zonder bericht tegengehouden door back office. Weer bellen, zelfde verhaal. Nu heb ik afgesproken dat ze een nieuwe afstandsbediening voor de tv opsturen en wat dat denk je? Weken later nog niets... Wat een stumpers..

door: MariaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Een video call afspraak vandaag die KPN niet nakomt. Zit voor niets achter de laptop om 11.00 uur en kan niet bellen. Mijn simcard in een ander land achter gelaten .
Jammer, ik had meer verwacht van KPN

door: M.G.Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Het is bijna onmogelijk om iemand aan de lijn te krijgen. De website functioneert niet. Na bellen word je door bandjes van het kastje naar de muur gestuurd. Om echt GEK van te worden!!!!!

door: sietze oudshoornKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Super slecht echt macht misbruik van hun positie als aanbieder

door: R.BertschKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Alleen maar ellende. ruim een maand geen goede kantoorlijn. Opzegging negeert KPN en stuurt na ruim 3 maanden ineens weer een factuur. Een telefoonnummer van KPN is bijna niet te vinden. Voor een telefoonmaatschappij vreemd. Nog vreemder is een onterechte nota zenden en dan zeggen dat verrekening niet kan. Eerst die onterechte nota betalen en dan weer je geld terugkrijgen.

Pagina 1 van 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met KPN klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij KPN zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met KPN op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar KPN klantenservice en wordt ook niet gelezen door KPN
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )