Aantal reviews 239

Hoe zijn uw ervaringen met KPN?

Geef hier een cijfer

KPN Klantenservice Bellen?

Heeft u een vraag aan KPN, bijvoorbeeld over uw factuur of abonnement? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste KPN bellen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina onder het kopje contactdetails staat het nummer vermeld. ; U kunt 24 uur per dag kosteloos bellen met het klantenservice nummer van KPN op 0800-0402. Wanneer u telefonisch contact opneemt met de klantenservice krijgt u een keuzemenu met spraakherkenning. Hierbij moet u eerst inspreken waarover u belt voordat u wordt doorverbonden. Hieronder staat precies beschreven hoe dit werkt. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen, dit vanwege trainings- en kwaliteitsdoeleinden. Soms kan er gevraagd worden of u mee wilt doen aan een kort onderzoek voor de verbetering van de dienstverlening.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  00.00 - 24.00 uur

 • Dinsdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Woensdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Donderdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Vrijdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zaterdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zondag

  00.00 - 24.00 uur

Waarom KPN bellen

 1. voor administratieve vragen
 2. voor vragen over internetverbinding
 3. voor vragen over veilig internet
 4. voor hulp bij trage WiFi verbinding
 5. voor hulp bij TV problemen
 6. voor actuele KPN storingen
 7. voorvragen omtrent KPN mobiel
 8. voor vragen omtrent webmail

Contactdetails

 1. KPN telefoonnummer

  0800-0402 (gratis)
 2. www.kpn.com

KPN Contact Klantenservice

De Klantenservice maakt gebruik van automatische spraakherkenning: Meldtekst: "Welkom bij KPN. Dit gesprek kan worden opgenomen en omgezet naar tekst ter verbetering van onze dienstverlening. Kent u de vernieuwde " Mijn KPN app all? Hiermee regelt u alles zelf. Bekijk uw facturen en uw verbruik, deel MB's met mensen  uit uw huishouding, verbeter uw wifi, volg uw bestelling en zet extra opties aan-en uit. Meer weten? Ga naar uw App-store en download de app. Of ga naar kpn.com/app. Als u in 1 of twee zinnen aangeeft waarover u belt, dan helpen wij u zo goed en snel mogelijk. Waarmee kunnen wij u helpen? "

Zegt u bijvoorbeeld: ' Vragen over mobiele telefonie." Dan krijgt u de volgende opties waaruit u kunt kiezen:

 • Belt u vanwege een probleem of storing met uw mobiel toets 1
 • Zoekt u hulp bij gebruik of instellen van uw mobiele toestel toets 2
 • Wilt u uw abonnement veranderen toets 3
 • Heeft u een vraag over 5G
 • Voor overige vragen toets 0

Zegt u bijvoorbeeld : "Factuur." Dan krijgt u de volgende opties waaruit u kunt kiezen:

 • Heeft u een vraag over uw factuur toets 1
 • Wilt u uw factuur later betalen toets 2
 • Klopt uw factuur niet toets 3
 • Wilt u uw factuur direct betalen toets 4
 • Voor overige vragen toets 0

Aantal reviews 239

Hoe zijn uw ervaringen met KPN?

Geef hier een cijfer

Alles over deze Klantenservice

Om kosten te besparen sturen bedrijven hun klanten steeds meer aan op selfservice. Zo ook KPN. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder. Bovenaan de service pagina op de website van KPN staat; "Waar gaat je vraag over?" Direct daaronder staan een aantal blokken met onderwerpen waar de klant een keuze uit kan maken, namelijk;  mobiel, internet/wifi, televisie/digitenne, vast bellen, administratie en andere producten.  Selecteert een klant bijvoorbeeld het onderwerp "Vast Bellen" dan komt er direct een submenu te voorschijn met gerelateerde onderwerpen zoals; problemen met vast bellen, nummer blokkeren en tarief vast bellen. Na een keuze wordt  de klant verder geholpen in het vinden van een antwoord op een vraag of probleem. Staat het onderwerp en niet tussen dan kan de klant door op de knop "Ik heb een andere vraag en wil graag contact hebben" klikken.  De volgende contactmogelijkheden worden geboden.

Extra info: Telfort en KPN zijn verder gegaan als KPN. Voormalige klanten van Telfort nemen dan nu ook contact op met KPN klantenservice.

Telefoon: Voor een snelle oplossing belt u met de klantenservice dit kan KPN is 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Heeft u vragen over bijv. uw factuur, wilt u een wijziging doorgeven of de status van uw bestelling weten en wilt u snel antwoord op uw vraag? De medewerkers helpen u graag telefonisch verder. Belt u voor een technische vraag? Hiervoor is het noodzakelijk dat u in de buurt bent van uw apparatuur.

Chat: Vragen kunt u stellen aan de Digitale Assistent. Als deze er niet uitkomt, dan wordt u doorverbonden met een telefoniste. Forum: Vragen kunt u ook stellen op KPN Forum. Naast vragen stellen wordt u hier ook op de hoogte gehouden van nieuwe topics.

Social Media: U kunt uw vragen ook stellen via Twitter en Facebook. Wilt u snel antwoord op uw vraag dan is bellen een betere optie. Bellen met KPN zakelijk ? Bezoek deze pagina

KPN Telefoonnummer

De klantenservice van KPN maakt gebruik van een 0800-nummer. Dit nummer is 24/7 bereikbaar. U vindt dit nummer hierboven in het grijze venster onder kopje contactdetails. Voor storingen en technische vragen en voor vragen over verlies/diefstal van uw mobiele telefoon kunt u dus altijd telefonisch contact opnemen.

Hoewel het bellen met KPN op 0800-0402 gratis is, moet hier wel een kleine kanttekening worden gemaakt. Belt u namelijk mobiel én buiten uw bundel dan worden er wel kosten in rekening gebracht. U betaalt zodoende voor deze service via uw abonnement.

Meer info over KPN

Vanuit het Koninklijk Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie ontstond in 1989 telefoniebedrijf KPN zoals we het nu kennen, als de basis van het grote vertakte telecommunicatienetwerk van Nederland met in Rotterdam het hoofdkantoor. Al 140 jaar voeren Nederlanders telefoongesprekken, particulier of zakelijk. Tegenwoordig communiceren we op vele verschillende manieren en gaat het vandaag de dag onder andere vooral om het versturen van data. Inmiddels zorgen kabels, antennes en zendmasten voor een enorme informatiestroom elke seconde van elke dag. Denk bijvoorbeeld aan WhatsApp-berichten, maar ook aan televisieprogramma’s, werkdocumenten, spotify. In deze tijd is de (internet)provider niet meer weg te denken uit Nederland.

Zo werkte het voormalig telefonisch keuzemenu

Wanneer er gebeld werd naar de klantenservice  met een telefoon mét nummerweergave kreeg de beller eerst een welkomstboodschap te horen. Vervolgens waren er 2 keuzemogelijkheden waaruit gekozen moest worden. Optie 1 was bedoeld voor vragen over mobiele telefonie en opties 2 was bedoeld voor alle overige vragen. Na een keuze kreeg de beller de volgende meldtekst : ”Toets het mobiele telefoonnummer in en sluit af met een hekje. Kunt u het nummer niet intoetsen of weet u het nummer niet toets dan sterretje (*). Om u zo snel mogelijk te helpen, vragen wij u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon in een of twee volle zinnen rustig uw vraag in.’ Als met een anoniem nummer gebeld werd werd er een ander welkomstboodschap toegepast : “Welkom bij KPN. Het meest duurzame Telecombedrijf van Nederland. Wij helpen u graag. U belt met een afgeschermd nummer, om u beter van dienst te zijn, vragen wij u om u 10-cijferige telefoonnummer in te toetsen. ” Doet u dit niet dan krijgt u de de volgende melding: ” Wij hebben uw nummer niet of niet juist ontvangen. Toets na de pieptoon uw 10-cijferige nummer in. Wilt u dit niet toets dan een ster. Voor het verbeteren van onze verbetering dienstverlening kan dit gesprek worden opgenomen.” Vervolgens kreeg de beller dezelfde 2 keuzemogelijkheden. Hierna moest de beller zijn of haar vraag inspreken.

Contact met een andere Internetprovider?

Vind op onze overzichtspagina de telefoonnummers en overige contactgegevens van alle internetproviders van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met KPN klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 239 reviews
 by Thom

Slecht

 by Johan

Onacceptabel, belachelijk, een telecom bedrijf dat niet via enige comminucatie mogelijkheid te bereiken is. 0800-0402, na een jeuze altijd in gesprek. Chat? Vergeet het marr. Absurd. Die ene ster is nog teveel.

 by Ron

Zeer zeer zeer slecht. Doordat ik eind vanaf begin dit jaar sta ingepland voor een aansluiting op glasvezel kan ik geen extra pakket aan of uit zetten. Met het oog op de formule 1 wil ik Viaplay aanzetten. Bellen heeft geen zin want ze kunnen me niet verder helpen. Moet volgens de medewerker maar wachten tot glasvezel is aangesloten. Dus ik betaal al 3 maanden voor de diensten van KPN maar kan geen er niet volledig gebruik van maken. Toezeggingen dat ik teruggebeld zal worden worden niet nagekomen. Je staat machteloos.

 by Leen

Super slecht!!! Als je iets wil kopen gaat het snel als je een technische vraag heb wordt doorverbonden en na 10 minuten van de lijn gegooid!

 by Jan

Hopeloos

 by koert

vergeet de persoonlijke hulp maar , onduidelijk

 by Erik

Bijzonder slechte communicatie van KPN over deze langdurende algehele storing in Maarssen.

 by Arco van Willigen

Ik hoef en ik wil jullie rotzooi niet

 by Ron

Voor de derde keer al in november geen tv en internet. Gaat helemaal goed daar bij kpn met de storingen. En nu is het toch echt al 11uur in de avond. Slechte zaak dit

 by Peter P.

Flut service na aanleg glasvezel

 by van der Veer

Om furieus van te worden. De zoveelste negatieve recensie. Met grote frequentie werkt het internet TV niet. Eerst krijg je een afstandsbediening toegestuurd die NIETS doet, dan valt het kastje uit wat - wanneer je eindelijk iemand te spreken krijgt - niet eens gecheckt wordt. Wat KPN wel kan. Je kunt tegen betaling van € 10 een nieuwe toegestuurd krijgen, terwijl niet eens gesteld wordt dat dit het euvel is daar het ook nog aan het modem kan liggen. En dat terwijl HUN inferieure kwaliteit apparatuur niet werkt. Dit geweigerd en uit mijn slof geschoten. De misselijkmakende machtspositie die een dergelijk groot lichaam zich meent aan te kunnen nemen moet afgestraft worden. Ga alsjeblieft nooit met deze club in zee. KPN is de ergernis niet waard.

 by Jg

Heel slecht Je weet niet wat je moet doen met de vragen op internet Wat je vraagt is ook dramatisch bij jullie

 by Chris

Weer geen tv en internet

 by repa

mijn tv ontvanger heeft geen contact met de experiobox van kpn, de tv ontvanger is ook erg verouderd , er zijn veel snellere en betere ontvangers zoals Arris.
ik heb dus nog nog een oude Ardyan tv ontvanger staan boven , die geen contact meer legt met experiobox
Kpn gebeld; moet eerst mijnbankpas nr doorgeven tot dat hij mij verder helpt??
Ik leg het probleem uit en krijg te horen dat ik naar boven moet lopen om het Ardyan kastje op zijn opdracht en medeweten ,opnieuw dien op te starten ipv van dat hij mij een nieuw kastje stuurt.
een paar maanden geleden heb ik ook een nieuwe experiobox en Arras ontvanger gekregen omdat het oude systeem kapot was gegaan , ook zo'n Ardyan tv ontvangerkastje.
ik moest mijn zieke vrouw maar uit bed halen om daar verder met hem aan het installeren van dat kastje te beginnen.
ik heb dit pertinent geweigerd.
Ik laat mij niet behandelen door zon boer van jewelste van KPN.
Kortom het probleem is nog niet opgelost.

 by Sylvia

0 slecht bereikbaar. Alles gaat via keuzes en keuzes enz. Ik wil gewoon een vraag stellen en eventueel een oplossing maar dan ben ik een dag bezig met.... En geef het op. KPN is een erg slecht op service gebied!! Bijna het gevoel over te stappen na tig jaren klant te zijn geweest. Slechte service diensten wat moeten mensen die een storing hebben en digibeet zijn pfffff echt SUPER SLECHT

 by Massi

Is en blijft echt ondermaats

 by Richard

Waardeloos internet knalt er uit en heel netwerk plat. Leuk mag wel elke maand betalen. Ik ga opzoek naar een alternatief en die ga ik zeker vinden

 by Duisters

Het meest klantonvriendelijke bedrijf dat ik ken. Onbeschoft aan de telefoon, website die het schier onmogelijk maakt om een medewerker te bespreken. Administratief altijd gedoe, nooit in 1 keer opgelost. Customer journey, digitalisering: mooie woorden, weinig daden… CTO had er bij mij allang buiten gelegen…

 by Elke

Ik probeer al maanden mijn KPN mobiel...maandelijks opzegbaar...internetabonnement op te zeggen.
Telefonisch wordt mijn opzegging opgenomen en ik zal een bevestigingsmail ontvangen. Niet dus!
Na schriftelijke opzegging zou ik gebeld worden met een 088 nummer om de opzegging te bevestigen. Niet dus!
Ondertussen blijft men rekeningen sturen, dreigingen en nu is mijn nummer dan (gelukkig) geblokkeerd in verband met wanbetaling en word ik, is mij medegedeeld, benaderd door een incassobureau. Het bedrag van de nota neemt dus nog steeds toe..
Een maandelijks opzegbaar abonnement dus...
Voor mij nooit meer een KPN abonnement en dat zou ik anderen ook adviseren!

 by A.T.Roeten

Wilde mijn mobile abonnement aanpassen, meer GB`s plus onbeperkt bellen, is was met aanvragen mis gegaan.
Dat kan pas als het abonnement meer dan een maand in gebruik is.
terwijl KPN al de leverancier is van 2 mobile nummers van mij, plus ons internet. nu moet ik totaal 6 weken wachten om mijn nieuwe nog aan te passen abonnement te kunnen krijgen/aanvragen
Ik dacht alles bij een provider dat is fijn en werkt soepel "NIET DUS"
KPN ...........ben erg teleur gesteld in UW service en soepel zijn.

 by G. Der kinderen

Ik ben overgestapt van ziggo naar KPN omdat ik daar geen contact kan krijgen.
Maar KPN is hetzelfde.
Ik wil een vraag stellen, die nergens wordt beantwoord. Maar kan telefonisch geen contact krijgen of chatten.

 by Hr.Mulder

Zeer slecht

 by A. Gunster

Box blijft in een reset loop hangen en jullie pagine ook. onmogelijk om iets opgelost te krijgen!

 by Jan

Een slechte machtmisbruik orgaan.

Geen wifi in huis en zij zouden het oplossen,jaja 150 euro armer bij voorbaat al bekend bij kpn.
Verder is het niet te doen om de klantenservice te bellen en als je niet oppast ,euro per min kost dan service.
Ben nu aan het rond kijken naar andere ,mis telfort .

Hier zal ook wel weer mensen uit de politiek aan de touwtjes trekken.
Nooit meer kpn met zn machtsmisbruik ,gebelust zonder service.

 by Kristal

Always you sending to me the bills to my gmail but when l try texting you never cant answer than say the you doesn't recognize my name or my mail address..now can you explain .

Pagina 1 van 10:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met KPN klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij KPN zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met KPN op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar KPN klantenservice en wordt ook niet gelezen door KPN
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )