Aantal reviews 285

Hoe zijn uw ervaringen met KPN?

Geef hier een cijfer

KPN Klantenservice Bellen?

Heeft u een vraag aan KPN, bijvoorbeeld over uw factuur of abonnement? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste de provider bellen. Kunt u het telefoonnummer online niet vinden? Wij helpen u graag! Op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u direct het juiste KPN klantenservice telefoonnummer. Wanneer u belt met de telecomprovider dient u eerst in te spreken waarover u belt. Hieronder staat precies beschreven hoe dit werkt. Naast het telefoonnummer vindt u op deze pagina overige contactgegevens van de telecomprovider.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Zaterdag

  08.00 - 17.00 uur

Waarom KPN bellen?

 1. voor administratieve vragen
 2. voor vragen over internetverbinding
 3. voor vragen over veilig internet
 4. voor hulp bij trage WiFi verbinding
 5. voor hulp bij TV problemen
 6. voor actuele KPN storingen
 7. voorvragen omtrent KPN mobiel
 8. voor vragen omtrent webmail

Contactdetails

 1. KPN telefoonnummer

 2. www.kpn.com

Hulp bij Telefonisch Contact met KPN

Bij het bellen met KPN hoort u de volgende meldtekst waarna u uw vraag dient in te spreken:

 "Welkom bij KPN. Dit gesprek kan worden opgenomen en omgezet naar tekst ter verbetering van onze dienstverlening. Als u in 1 of twee zinnen aangeeft waarover u belt, dan helpen wij u zo goed en snel mogelijk. Waarmee kunnen wij u helpen? "

Zegt u bijvoorbeeld: ' Ik heb een vraag over mobiele telefonie." Dan krijgt u de volgende opties waaruit u kunt kiezen:

 • Heeft u een vraag over mobiele telefonie? toets 1
 • Heeft u een vraag over een abonnement? toets 2
 • Heeft u een vraag over uw vaste telefoon? toets 3
 • Voor overige vragen toets 0

Tip! Toets zodra u in een keuzemenu terechtkomt een 0 in als u snel een medewerker aan de lijn wilt. 

Aantal reviews 285

Hoe zijn uw ervaringen met KPN?

Geef hier een cijfer

KPN Spraakherkenning | Hoe werkt dat?

De klantenservice van KPN maakt gebruik van spraakherkenningstechnologie om klanten sneller en efficiënter te helpen. Hierdoor kunnen klanten hun vraag of probleem sneller uitleggen en worden ze sneller doorverwezen naar de juiste afdeling.

De spraakherkenning werkt door middel van een computerprogramma dat de stem van de klant analyseert en probeert te begrijpen wat de klant zegt. Dit gebeurt door het programma te vergelijken met een database van bekende woorden en zinnen. Als het programma een match vindt, wordt de klant doorverwezen naar de juiste afdeling of krijgt hij/zij direct een antwoord op zijn/haar vraag.

Voor de klant betekent dit dat ze sneller geholpen worden en dat ze niet hoeven te wachten tot ze doorverbonden worden met een medewerker. Het kan echter ook zo zijn dat de spraakherkenning niet altijd correct werkt, bijvoorbeeld als de klant een accent heeft of als de achtergrondgeluiden te luid zijn. In dit geval kan de klant altijd doorverbonden worden met een medewerker.

KPN Telefoonnummer

De klantenservice van KPN maakt gebruik van een 0800-nummer. U vindt dit nummer hierboven in het grijze venster onder kopje contactdetails. Voor storingen en technische vragen en voor vragen over verlies/diefstal van uw mobiele telefoon kunt u dus altijd telefonisch contact opnemen.

Hoewel het bellen met KPN op het 0800 nummer gratis is, moet hier wel een kleine kanttekening worden gemaakt. Belt u namelijk mobiel én buiten uw bundel dan worden er wel kosten in rekening gebracht. U betaalt zodoende voor deze service via uw abonnement.

KPN Klantenservice Contactmogelijkheden op een rij

Om kosten te besparen sturen bedrijven hun klanten steeds meer aan op selfservice. Zo ook KPN. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder. Vandaar dat u op de website op veel gestelde vragen direct het antwoord kunt vinden. Zo kunt u op de service pagina direct een keuze maken uit een aantal onderwerpen zoals, mobiel, internet/wifi, televisie/streaming, vast bellen, administratie en andere producten. Hierna verschijnt  er een venster met gerelateerde onderwerpen zoals; problemen met vast bellen, nummer blokkeren en tarief vast bellen. Selecteer een onderwerp en uw vraag wordt meteen beantwoord.

Komt u er onverhoopt niet uit dan kunt u op de volgende manieren contact opnemen;

 • Telefoon: Voor een snelle oplossing belt u met de klantenservice op het telefoonnummer 0800-0402. Belt u voor een technische vraag? Hiervoor is het noodzakelijk dat u in de buurt bent van uw apparatuur.
 • Winkel: Voor persoonlijke contact bezoek een KPN winkel bij u in de buurt
 • Chat: Vragen kunt u stellen aan de Digitale Assistent. Als deze er niet uitkomt, dan wordt u doorverbonden met een telefoniste.
 • Forum: Vragen kunt u ook stellen op KPN Forum. Naast vragen stellen wordt u hier ook op de hoogte gehouden van nieuwe topics.
 • Social Media: U kunt uw vragen ook stellen via Twitter en Facebook.
 • Bellen met KPN zakelijk ? Het juiste telefoonnummer vindt u op deze pagina

Extra info: Telfort en KPN zijn verder gegaan als KPN. Voormalige klanten van Telfort nemen dan nu ook contact op met KPN klantenservice.

Zo werkte het voormalig telefonisch keuzemenu

Wanneer er gebeld werd naar de klantenservice  met een telefoon mét nummerweergave kreeg de beller 2 keuze's; Optie 1 was bedoeld voor vragen over mobiele telefonie en opties 2 was bedoeld voor alle overige vragen. Na een keuze kreeg de beller de volgende meldtekst : ”Toets het mobiele telefoonnummer in en sluit af met een hekje. Kunt u het nummer niet intoetsen of weet u het nummer niet toets dan sterretje (*). Om u zo snel mogelijk te helpen, vragen wij u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon in een of twee volle zinnen rustig uw vraag in.’ Als met een anoniem nummer gebeld werd werd er een ander welkomstboodschap toegepast : “Welkom bij KPN. Het meest duurzame Telecombedrijf van Nederland. Wij helpen u graag. U belt met een afgeschermd nummer, om u beter van dienst te zijn, vragen wij u om u 10-cijferige telefoonnummer in te toetsen. ” Doet u dit niet dan krijgt u de de volgende melding: ” Wij hebben uw nummer niet of niet juist ontvangen. Toets na de pieptoon uw 10-cijferige nummer in. Wilt u dit niet toets dan een ster. Voor het verbeteren van onze verbetering dienstverlening kan dit gesprek worden opgenomen.” Vervolgens kreeg de beller dezelfde 2 keuzemogelijkheden. Hierna moest de beller zijn of haar vraag inspreken.

Meer info over KPN

Vanuit het Koninklijk Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie ontstond in 1989 telefoniebedrijf KPN zoals we het nu kennen, als de basis van het grote vertakte telecommunicatienetwerk van Nederland met in Rotterdam het hoofdkantoor. Al 140 jaar voeren Nederlanders telefoongesprekken, particulier of zakelijk. Tegenwoordig communiceren we op vele verschillende manieren en gaat het vandaag de dag onder andere vooral om het versturen van data. Inmiddels zorgen kabels, antennes en zendmasten voor een enorme informatiestroom elke seconde van elke dag. Denk bijvoorbeeld aan WhatsApp-berichten, maar ook aan televisieprogramma’s, werkdocumenten, spotify. In deze tijd is de (internet)provider niet meer weg te denken uit Nederland.

Makkelijk bellen met een andere Internetprovider?

Bezoek hiervoor deze overzichtspagina. U vindt hier snel  telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu van diverse Internetproviders in Nederland

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met KPN klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 285 reviews
 by Hans

Extreem slechte helpdesk. Meeste medewerkers kennen alleen de standaard dingetjes. Daarbuiten weten ze niks, kunnen ze niks en verwijzen ze naar de andere afdelingen. Soms kun je beter ophangen en weer bellen om een meer ervaren medewerker te krijgen. Verder beloven ze dingen die NOOIT nagekomen worden. Afspraken worden verzet zonder dat je daar email over krijgt of gebeld wordt etc.etc. Onbegrijpelijk dat zo'n groot bedrijf zo'n inefficiente helpdesk heeft die blijkbaar zelf niet weet hoe dingen opgelost zouden kunnen worden. Elke keer moet je weer hetzelfde uitleggen wat je probleem is. Het gaat zelfs zover dat je de helpdesk medewerker moet uitleggen hoe hun eigen organisatie werkt. Nog nooit zoiets meegemaakt.

 by JM Commandeur

Erger dan slecht: Ik heb een wegvallende internet verbinding en werdt herhaaldelijk verteld door de service monteur dat ik alleen tot 2Mb per seconde mag verwachten, heeft niets over over de wegvallende internet verbinding kunnen vertellen. Mijn vrouw werkt vanuit huis en iederekeer de verbinding vegvalt moet zij haar werk opnieuw beginnen. DE monteur gaat acoord met, als oplossing, dat zij kan beter op kantoor moet werken. Echt onkundige service monteur in onze ogen. Ben zelf 40 jaar computer ingeneur geweest....

 by Otto van dewn Bor

Ik heb nog nooit een bedrijf gesproken dir via de computer tegen je zegt dat er een sms volgt en gewoon de verbinding verbreekt. Wat en onbeschoft gedrag. Wat een snert service.
Weet iemand een beter provider ?

 by gert jan de leeuw

Ik ben mijn verhaal aan het doen, en de hoorn wordt er gewoon opgegooid.

 by Pieter

Very bad !

 by Cas

wachten tot je een ons weegt en dan nog niet geholpen worden.

 by Fb

Slecht heel slecht. Hoe kan je niet telefonisch of via chat mail klaar staan VOOR JOU KLANTEN DIEN ELKE MAAND BETALEN . Schaam je kpn dat je nog zo kan zijn in 2023. Ik stap lekker over daaaaaag

 by Ana

Klantenservice werkt heel slecht 👎ik heb 4 keer gemaakt een afspraak voor glasvezel, maar nog steeds niemand komt,en ook niet gebeld dat is druk en kan niet komen,ik was hele dag wachten , is heel irritant! Ik ben moe van deze company!

 by Willem de Lange

Slecht bereikbaar

 by Rob

Slecht. Elke keer kunnen klanten mij niet bellen
Ik heb veel inkomsten derving

 by Michel

Waardeloze service, als er iets aan de hand is zijn ze niet te bereiken. Eindelijk een afspraak kunnen maken voor een monteur komt doe niet opdagen.

 by Toon

Klote

 by Gerard

Geen , slecht bereikbaar en altijd kn de wacht. Als prepaid steeds problemen met opwaarderen en d as n gebruiken

 by ron

Slechte service online, klant wordt in vicieuze cirkel gedwongen om WiFi manager steeds te gebruiken

 by Michel

Hele slechte service als er iets aan de hand is. Over en weer gestuurd van kpn naar externe partij en terug. Wachtrij tijdens bellen tot wel 20 min.

 by Kdmh

Zijn met die kabels bezig maar slopen mijn hele fiets, als je klantenservice wil bellen moet je of betalen of ze hangen je op

 by Hennie

Als ik iemand wil spreken,wordt ik steeds door verzonden naar de online vragen,waar ik ook al niks aan heb.
Wat een slechte service zeg!!!

 by Desiree van Sorgen

Ik ben naar 2x 13 minuten in de wacht gezeten te hebben nog steeds niet geholpen.
Heb geen verbinding met mobiel internet, heb stappen plan op de kpn site uitgevoerd en weet niet hoe ik ze kan bereiken? Om mijn probleem op te lossen.

 by wim steenbakkers

Het is ONMOGELIJK KPN te bereiken als er een probleem is. Straks weer terug naar Vodafone

 by Cm

Luisteren niet en laten je niet eens uitpraten. Zeer onbeschoft en gooien de haak erop als je vriendelijk vraagt om je verhaaltje te mogen vertellen zonder interruptie.

 by Gretha

Ik heb 22 augustus over gestap van kpn naar T-Mobiles ik heb augustus betaald september betaald nu willen ze ook dat ik oktober ga betalen

 by Willem

Vindt klantenservice waardeloos ik wil gewoon iemand spreken over mijn internetsnelheid en niet allerlei onzin met apps ed

 by Anna 58

Volgens medewerker zou de installatie binnen 1 week 5 werkdagen geregeld zijn. Echter in de mail lees ik dat ik de aanvraag 3 week later is.
Niet betrouwbaar.

 by Inge van Dam

Ik ben na 10 minuten te hebben gewacht perfect geholpen door een medewerker van KPN.

 by Chris

Na de overstap van Ziggo aar KPN aan de deur is mijn concept contract + aanbieding met een andere klant verward bij het definitieve contract. Dit corrigeren leverde me vele wachtrijen, belletjes, schandalige argwaan rond mijn identiteit en vertragingen op in monteur afspraken + extra kosten en heel veel gedoe voor ik de aanbieding weer enigszins had hersteld.

De chat kon ik destijds na veel googlen en in rondjes worden gestuurd op de KPN site zelf uiteindelijk nog actief vinden op keuzemenu.info.. dat is toch vaag.

Nu weer gedoe, men is door de contractproblemen blijkbaar vergeten de opzegging bij Ziggo door te voeren. Dus ik chat via de app met Ziggo (waar je sessie netjes wordt opgeslagen en je een historie opbouwd) en wil dit ook melden bij KPN.. Weer in 't rond klikken en nog steeds geen chat.

Nu is de chat blijkbaar echt afgesloten (moet ik hier lezen, de KPN site heeft nog steeds staan dat je de chat ergens kunt openen?) en tik ik dit bericht met twee lopende abonnementen waar ik facturen van krijg.

De wifi werkt dan goed, administratief is de klantbeleving vooralsnog waardeloos, en ik ben niet iemand die dat snel zegt. Ook echt wel een paar vriendelijke medewerkers hier en daar gesproken, maar communicatie intern verloopt als spaghetti die je als klant mag ontrafelen.

Geef ons een chat, ticket systeem of ook maar iets van een schriftelijke historie om op terug te wijzen. Bij limbo cases is dat anders echt een draak, 20 duizend keer uitleggen wat er allemaal is gebeurd..

Hopelijk spoedig beterschap.

Pagina 1 van 12:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met KPN klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij KPN zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met KPN op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar KPN klantenservice en wordt ook niet gelezen door KPN
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )