Aantal reviews 294

Hoe zijn uw ervaringen met KPN? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van KPN Klantenservice?

Heeft u vragen over uw factuur, abonnement, of andere zaken bij KPN? Voor een snel antwoord op uw vraag is telefonisch contact met de provider vaak de beste optie. Het kan soms lastig zijn om het juiste telefoonnummer op de website van KPN te vinden. Hieronder vindt u direct het correcte KPN Telefoonnummer voor de Klantenservice.

Bij het bellen met de telecomprovider wordt u gevraagd om in te spreken waarover u belt. Hieronder staat precies beschreven hoe dit proces werkt. Naast het correcte servicenummer, bieden we handige informatie over de telefonische openingstijden, andere contactgegevens, en een korte omschrijving van KPN. Zo kunt u zelf kiezen op welke manier u het liefst contact wilt opnemen met KPN Klantenservice. Vind snel en eenvoudig alle details voor uw vraag aan KPN , inclusief het juiste telefoonnummer.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Zaterdag

  08.00 - 17.00 uur

KPN Klantenservice?

Waarom KPN bellen?

 1. Bel de klantenservice voor hulp bij:
 2. Administratieve vragen
 3. Vragen over uw internetverbinding
 4. Hulp bij trage WiFi-verbinding
 5. Problemen met uw TV
 6. Actuele KPN storingen
 7. Vragen over KPN mobiel
 8. Vragen over webmail

Contactdetails

 1. KPN telefoonnummer

 2. www.kpn.com

Snel door het KPN Klantenservice keuzemenu? Wij helpen u graag

Wij hebben het keuzemenu voor u achterhaald. Hier volgt de meldtekst die u te horen krijgt bij het bellen met KPN Klantenservice.  "Welkom bij KPN. Dit gesprek kan worden opgenomen en omgezet naar tekst ter verbetering van onze dienstverlening. Als u in 1 of twee zinnen aangeeft waarover u belt, dan helpen wij u zo goed en snel mogelijk. Waarmee kunnen wij u helpen? "

Zegt u bijvoorbeeld: ' Ik heb een vraag over mobiele telefonie." Dan krijgt u de volgende opties waaruit u kunt kiezen:

 • Heeft u een vraag over mobiele telefonie? toets 1
 • Heeft u een vraag over een abonnement? toets 2
 • Heeft u een vraag over uw vaste telefoon? toets 3
 • Voor overige vragen toets 0

Tip! Toets zodra u in een keuzemenu terechtkomt een 0 in als u snel een medewerker aan de lijn wilt.

Aantal reviews 294

Hoe zijn uw ervaringen met KPN? Geef hier een cijfer

KPN Klantenservice bellen? Zo werkt dat!

Overweegt u om de KPN Klantenservice te bellen? Ontdek hoe eenvoudig het is! KPN Klantenservice maakt gebruik van geavanceerde spraakherkenningstechnologie om klanten snel en efficiënt te helpen. . De spraakherkenningstechnologie, analyseert de stem van de klant om de vraag te begrijpen. Hierdoor kan de klant snel de juiste informatie ontvangen of direct worden doorverbonden met de juiste afdeling.

Heeft KPN een 0800-nummer?

Ja, de KPN klantenservice maakt gebruik van een 0800-nummer, zie hierboven in het grijze blok met daarnaast de openingstijden. Voor storingen en technische vragen of bij verlies/diefstal van uw mobiele telefoon kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

Hoe kan ik contact opnemen met KPN Klantenservice?

U kunt de Klantenservice op verschillende manieren bereiken:

 • Telefoon: Voor een snelle oplossing belt u op het bovenstaand 0800-telefoonnummer. Tip: Voor technische vragen is handig om in de buurt bent van uw apparatuur te zijn.
 • Winkel: Voor persoonlijke contact kunt u een KPN winkel bij u in de buurt bezoeken
 • Chat: Stel uw vragen aan de Digitale Assistent; als deze er niet uitkomt, wordt u doorverbonden met een telefoniste.
 • Forum: U kunt ook vragen stellen op het KPN Forum en op de hoogte blijven van nieuwe onderwerpen.
 • Social Media: Stel uw vragen via Twitter en Facebook.
 • Bellen met KPN zakelijk ? Het juiste telefoonnummer vindt u op deze pagina

Om kosten te besparen, stimuleert KPN het gebruik van selfservice. Op de website vindt u direct antwoorden op veelgestelde vragen. Op de servicepagina kunt u kiezen uit verschillende onderwerpen, zoals mobiel, internet/wifi, televisie/streaming, vast bellen, administratie en andere producten.

Extra informatie:

Telfort en KPN zijn samengegaan als KPN. Voormalige Telfort-klanten nemen nu contact op met KPN klantenservice.

Meer info over KPN

Vanuit het Koninklijk Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie ontstond in 1989 telefoniebedrijf KPN zoals we het nu kennen, als de basis van het grote vertakte telecommunicatienetwerk van Nederland met in Rotterdam het hoofdkantoor. Al 140 jaar voeren Nederlanders telefoongesprekken, particulier of zakelijk. Tegenwoordig communiceren we op vele verschillende manieren en gaat het vandaag de dag onder andere vooral om het versturen van data. Inmiddels zorgen kabels, antennes en zendmasten voor een enorme informatiestroom elke seconde van elke dag. Denk bijvoorbeeld aan WhatsApp-berichten, maar ook aan televisieprogramma’s, werkdocumenten, spotify. In deze tijd is de (internet)provider niet meer weg te denken uit Nederland.

Makkelijk bellen met een andere Internetprovider?

Bezoek hiervoor deze overzichtspagina. U vindt hier snel  telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu van diverse Internetproviders in Nederland

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met KPN klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 294 reviews
 by R. van Tiel

al uren werkt email niet . KPN telefonisch onbereikbaar . wordt steeds verwezen naar website. Prima service , zinloos
volgens de website zijn er geen storingen

 by Joke Bijster

Superonbeschofte medewerker callcenter Jawe

 by J. van Winsen

Zeer slecht te woord gestaan door callcenter medewerker. Zitten er alleen maar om klanten af te poeieren.

 by Marieke

Zwaar onvoldoende. Er stond zo juist een verkoper aan mijn deur. Die kon zien dat ik geen kpn had, dat betekent niet dat je bij mij moet aanbellen . Als ik wil overstappen naar KPN dan regel ik dat zelf wel. Mocht deze persoon niet van KPN zijn dan kan ik KPN hiervan geen melding maken want ze zijn alleen telefonisch te bereiken....o ja en de wachttijd is super lang. Er is ook geen mogelijkheid dit per mail te laten weten.

 by Ria

Je doet de wifi snelheid manager. Krijgt het advies om contact op te nemen met de kpn omdat er iets aan de hand is. Je krijgt een telefoonnummer, een bandje dat je weer verwijst naar de wifi snelheidsmanager. Wat een verschrikking.

 by M

Onmogelijk een medewerker aan de lijn te krijgen

 by Karen Israël

Vandaag na een lange tijd problemen een monteur langs gehad! Ik vond hem geweldig, super vriendelijk, klantgericht en hij ging niet weg voor het probleem opgelost was! Ik zou graag willen dat het aan hem ook doorgegeven wordt. Zo iemand geeft veel vertrouwen en super vriendelijk! Hij nam uitgebreid de tijd, en, wat ik eerder aangaf , hij gaf niet op en ging pas was toen het opgelost was! SUPER!

 by Loes

Een grote verwarrende boel.
Nog nooit zo’n rommelige organisatie meegemaakt.

 by Tim

Dit is niet best hoor k aan niet eens iets uitleggen an dat stomme ding

 by Hans

Extreem slechte helpdesk. Meeste medewerkers kennen alleen de standaard dingetjes. Daarbuiten weten ze niks, kunnen ze niks en verwijzen ze naar de andere afdelingen. Soms kun je beter ophangen en weer bellen om een meer ervaren medewerker te krijgen. Verder beloven ze dingen die NOOIT nagekomen worden. Afspraken worden verzet zonder dat je daar email over krijgt of gebeld wordt etc.etc. Onbegrijpelijk dat zo'n groot bedrijf zo'n inefficiente helpdesk heeft die blijkbaar zelf niet weet hoe dingen opgelost zouden kunnen worden. Elke keer moet je weer hetzelfde uitleggen wat je probleem is. Het gaat zelfs zover dat je de helpdesk medewerker moet uitleggen hoe hun eigen organisatie werkt. Nog nooit zoiets meegemaakt.

 by JM Commandeur

Erger dan slecht: Ik heb een wegvallende internet verbinding en werdt herhaaldelijk verteld door de service monteur dat ik alleen tot 2Mb per seconde mag verwachten, heeft niets over over de wegvallende internet verbinding kunnen vertellen. Mijn vrouw werkt vanuit huis en iederekeer de verbinding vegvalt moet zij haar werk opnieuw beginnen. DE monteur gaat acoord met, als oplossing, dat zij kan beter op kantoor moet werken. Echt onkundige service monteur in onze ogen. Ben zelf 40 jaar computer ingeneur geweest....

 by Otto van dewn Bor

Ik heb nog nooit een bedrijf gesproken dir via de computer tegen je zegt dat er een sms volgt en gewoon de verbinding verbreekt. Wat en onbeschoft gedrag. Wat een snert service.
Weet iemand een beter provider ?

 by gert jan de leeuw

Ik ben mijn verhaal aan het doen, en de hoorn wordt er gewoon opgegooid.

 by Pieter

Very bad !

 by Cas

wachten tot je een ons weegt en dan nog niet geholpen worden.

 by Fb

Slecht heel slecht. Hoe kan je niet telefonisch of via chat mail klaar staan VOOR JOU KLANTEN DIEN ELKE MAAND BETALEN . Schaam je kpn dat je nog zo kan zijn in 2023. Ik stap lekker over daaaaaag

 by Ana

Klantenservice werkt heel slecht ?ik heb 4 keer gemaakt een afspraak voor glasvezel, maar nog steeds niemand komt,en ook niet gebeld dat is druk en kan niet komen,ik was hele dag wachten , is heel irritant! Ik ben moe van deze company!

 by Willem de Lange

Slecht bereikbaar

 by Rob

Slecht. Elke keer kunnen klanten mij niet bellen
Ik heb veel inkomsten derving

 by Michel

Waardeloze service, als er iets aan de hand is zijn ze niet te bereiken. Eindelijk een afspraak kunnen maken voor een monteur komt doe niet opdagen.

 by Toon

Klote

 by Gerard

Geen , slecht bereikbaar en altijd kn de wacht. Als prepaid steeds problemen met opwaarderen en d as n gebruiken

 by ron

Slechte service online, klant wordt in vicieuze cirkel gedwongen om WiFi manager steeds te gebruiken

 by Michel

Hele slechte service als er iets aan de hand is. Over en weer gestuurd van kpn naar externe partij en terug. Wachtrij tijdens bellen tot wel 20 min.

 by Kdmh

Zijn met die kabels bezig maar slopen mijn hele fiets, als je klantenservice wil bellen moet je of betalen of ze hangen je op

Pagina 1 van 12:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met KPN klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij KPN zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met KPN op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar KPN klantenservice en wordt ook niet gelezen door KPN
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )