Aantal reviews 265

Hoe zijn uw ervaringen met KPN?

Geef hier een cijfer

KPN Klantenservice Bellen?

Heeft u een vraag aan KPN, bijvoorbeeld over uw factuur of abonnement? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste de provider bellen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina onder het kopje contactdetails staat het KPN klantenservice telefoonnummer vermeld. U kunt 24 uur per dag kosteloos bellen met het nummer van KPN op 0800-0402. Wanneer u telefonisch contact opneemt met de klantenservice krijgt u een keuzemenu met spraakherkenning. Hierbij moet u eerst inspreken waarover u belt voordat u wordt doorverbonden. Hieronder staat precies beschreven hoe dit werkt. Soms kan er gevraagd worden of u mee wilt doen aan een kort onderzoek voor de verbetering van de dienstverlening.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  00.00 - 24.00 uur

 • Dinsdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Woensdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Donderdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Vrijdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zaterdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zondag

  00.00 - 24.00 uur

Waarom KPN bellen?

 1. voor administratieve vragen
 2. voor vragen over internetverbinding
 3. voor vragen over veilig internet
 4. voor hulp bij trage WiFi verbinding
 5. voor hulp bij TV problemen
 6. voor actuele KPN storingen
 7. voorvragen omtrent KPN mobiel
 8. voor vragen omtrent webmail

Contactdetails

 1. KPN telefoonnummer

 2. www.kpn.com

KPN Contact Klantenservice

Bij het bellen met KPN hoort u de volgende meldtekst: 

 "Welkom bij KPN. Dit gesprek kan worden opgenomen en omgezet naar tekst ter verbetering van onze dienstverlening. Kent u de vernieuwde " Mijn KPN app all? Hiermee regelt u alles zelf. Bekijk uw facturen en uw verbruik, deel MB's met mensen  uit uw huishouding, verbeter uw wifi, volg uw bestelling en zet extra opties aan-en uit. Meer weten? Ga naar uw App-store en download de app. Of ga naar kpn.com/app. Als u in 1 of twee zinnen aangeeft waarover u belt, dan helpen wij u zo goed en snel mogelijk. Waarmee kunnen wij u helpen? "

Zegt u bijvoorbeeld: ' Vragen over mobiele telefonie." Dan krijgt u de volgende opties waaruit u kunt kiezen:

 • Belt u vanwege een probleem of storing met uw mobiel toets 1
 • Zoekt u hulp bij gebruik of instellen van uw mobiele toestel toets 2
 • Wilt u uw abonnement veranderen toets 3
 • Heeft u een vraag over 5G
 • Voor overige vragen toets 0

Zegt u bijvoorbeeld : "Factuur." Dan krijgt u de volgende opties waaruit u kunt kiezen:

 • Heeft u een vraag over uw factuur toets 1
 • Wilt u uw factuur later betalen toets 2
 • Klopt uw factuur niet toets 3
 • Wilt u uw factuur direct betalen toets 4
 • Voor overige vragen toets 0

Aantal reviews 265

Hoe zijn uw ervaringen met KPN?

Geef hier een cijfer

Alles over KPN Klantenservice

Om kosten te besparen sturen bedrijven hun klanten steeds meer aan op selfservice. Zo ook KPN. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder. Bovenaan de service pagina op de website van de telecomprovider staat; "Waar gaat je vraag over?" Direct daaronder staan een aantal blokken met onderwerpen waar de klant een keuze uit kan maken, namelijk;  mobiel, internet/wifi, televisie/digitenne, vast bellen, administratie en andere producten.  Selecteert een klant bijvoorbeeld het onderwerp "Vast Bellen" dan komt er direct een submenu te voorschijn met gerelateerde onderwerpen zoals; problemen met vast bellen, nummer blokkeren en tarief vast bellen. Na een keuze wordt  de klant verder geholpen in het vinden van een antwoord op een vraag of probleem. Staat het onderwerp en niet tussen dan kan de klant door op de knop "Ik heb een andere vraag en wil graag contact hebben" klikken.  De volgende contactmogelijkheden worden geboden.

Extra info: Telfort en KPN zijn verder gegaan als KPN. Voormalige klanten van Telfort nemen dan nu ook contact op met KPN klantenservice.

Telefoon: Voor een snelle oplossing belt u met de klantenservice dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Heeft u vragen over bijv. uw factuur, wilt u een wijziging doorgeven of de status van uw bestelling weten en wilt u snel antwoord op uw vraag? De medewerkers helpen u graag telefonisch verder. Belt u voor een technische vraag? Hiervoor is het noodzakelijk dat u in de buurt bent van uw apparatuur.

Chat: Vragen kunt u stellen aan de Digitale Assistent. Als deze er niet uitkomt, dan wordt u doorverbonden met een telefoniste.

Forum: Vragen kunt u ook stellen op KPN Forum. Naast vragen stellen wordt u hier ook op de hoogte gehouden van nieuwe topics.

Social Media: U kunt uw vragen ook stellen via Twitter en Facebook.

Bellen met KPN zakelijk ? Bezoek hiervoor deze pagina

KPN Telefoonnummer

De klantenservice van KPN maakt gebruik van een 0800-nummer. Dit nummer is 24/7 bereikbaar. U vindt dit nummer hierboven in het grijze venster onder kopje contactdetails. Voor storingen en technische vragen en voor vragen over verlies/diefstal van uw mobiele telefoon kunt u dus altijd telefonisch contact opnemen.

Hoewel het bellen met KPN op het 0800 nummer gratis is, moet hier wel een kleine kanttekening worden gemaakt. Belt u namelijk mobiel én buiten uw bundel dan worden er wel kosten in rekening gebracht. U betaalt zodoende voor deze service via uw abonnement.

Meer info over KPN

Vanuit het Koninklijk Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie ontstond in 1989 telefoniebedrijf KPN zoals we het nu kennen, als de basis van het grote vertakte telecommunicatienetwerk van Nederland met in Rotterdam het hoofdkantoor. Al 140 jaar voeren Nederlanders telefoongesprekken, particulier of zakelijk. Tegenwoordig communiceren we op vele verschillende manieren en gaat het vandaag de dag onder andere vooral om het versturen van data. Inmiddels zorgen kabels, antennes en zendmasten voor een enorme informatiestroom elke seconde van elke dag. Denk bijvoorbeeld aan WhatsApp-berichten, maar ook aan televisieprogramma’s, werkdocumenten, spotify. In deze tijd is de (internet)provider niet meer weg te denken uit Nederland.

Zo werkte het voormalig telefonisch keuzemenu

Wanneer er gebeld werd naar de klantenservice  met een telefoon mét nummerweergave kreeg de beller eerst een welkomstboodschap te horen. Vervolgens waren er 2 keuzemogelijkheden waaruit gekozen moest worden. Optie 1 was bedoeld voor vragen over mobiele telefonie en opties 2 was bedoeld voor alle overige vragen. Na een keuze kreeg de beller de volgende meldtekst : ”Toets het mobiele telefoonnummer in en sluit af met een hekje. Kunt u het nummer niet intoetsen of weet u het nummer niet toets dan sterretje (*). Om u zo snel mogelijk te helpen, vragen wij u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon in een of twee volle zinnen rustig uw vraag in.’ Als met een anoniem nummer gebeld werd werd er een ander welkomstboodschap toegepast : “Welkom bij KPN. Het meest duurzame Telecombedrijf van Nederland. Wij helpen u graag. U belt met een afgeschermd nummer, om u beter van dienst te zijn, vragen wij u om u 10-cijferige telefoonnummer in te toetsen. ” Doet u dit niet dan krijgt u de de volgende melding: ” Wij hebben uw nummer niet of niet juist ontvangen. Toets na de pieptoon uw 10-cijferige nummer in. Wilt u dit niet toets dan een ster. Voor het verbeteren van onze verbetering dienstverlening kan dit gesprek worden opgenomen.” Vervolgens kreeg de beller dezelfde 2 keuzemogelijkheden. Hierna moest de beller zijn of haar vraag inspreken.

Contact met een andere Internetprovider?

Vind op onze overzichtspagina de telefoonnummers en overige contactgegevens van alle internetproviders van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met KPN klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 265 reviews
 by Gretha

Ik heb 22 augustus over gestap van kpn naar T-Mobiles ik heb augustus betaald september betaald nu willen ze ook dat ik oktober ga betalen

 by Willem

Vindt klantenservice waardeloos ik wil gewoon iemand spreken over mijn internetsnelheid en niet allerlei onzin met apps ed

 by Anna 58

Volgens medewerker zou de installatie binnen 1 week 5 werkdagen geregeld zijn. Echter in de mail lees ik dat ik de aanvraag 3 week later is.
Niet betrouwbaar.

 by Inge van Dam

Ik ben na 10 minuten te hebben gewacht perfect geholpen door een medewerker van KPN.

 by Chris

Na de overstap van Ziggo aar KPN aan de deur is mijn concept contract + aanbieding met een andere klant verward bij het definitieve contract. Dit corrigeren leverde me vele wachtrijen, belletjes, schandalige argwaan rond mijn identiteit en vertragingen op in monteur afspraken + extra kosten en heel veel gedoe voor ik de aanbieding weer enigszins had hersteld.

De chat kon ik destijds na veel googlen en in rondjes worden gestuurd op de KPN site zelf uiteindelijk nog actief vinden op keuzemenu.info.. dat is toch vaag.

Nu weer gedoe, men is door de contractproblemen blijkbaar vergeten de opzegging bij Ziggo door te voeren. Dus ik chat via de app met Ziggo (waar je sessie netjes wordt opgeslagen en je een historie opbouwd) en wil dit ook melden bij KPN.. Weer in 't rond klikken en nog steeds geen chat.

Nu is de chat blijkbaar echt afgesloten (moet ik hier lezen, de KPN site heeft nog steeds staan dat je de chat ergens kunt openen?) en tik ik dit bericht met twee lopende abonnementen waar ik facturen van krijg.

De wifi werkt dan goed, administratief is de klantbeleving vooralsnog waardeloos, en ik ben niet iemand die dat snel zegt. Ook echt wel een paar vriendelijke medewerkers hier en daar gesproken, maar communicatie intern verloopt als spaghetti die je als klant mag ontrafelen.

Geef ons een chat, ticket systeem of ook maar iets van een schriftelijke historie om op terug te wijzen. Bij limbo cases is dat anders echt een draak, 20 duizend keer uitleggen wat er allemaal is gebeurd..

Hopelijk spoedig beterschap.

 by JAN

0,0 komen niet opdagen voor glasvezel afspraak

 by Joeri

Opgehangen of onderbroken. Slechte beurt voor KPN.

 by Peter

Begint alweer geweldig geen contact te krijgen vorige keer al problemen gehad konden niet de aantal mb leveren zo als afgesproken ander abonnement duurder uiteraard bleek dat ik nog een adsl lijn had dus kon niet meer dan 26mb ofzoiets ontvangen geen geld terug gehad of zo maar nee moest maar naar een ander gaan ziggo dus!!! Nu na drie jaar verder toch maar weer proberen want er is glasvezel 7sep alles klaar sluit u u apparaat maar aan maar dat gaat niet glasvezel steken nog uit de straat pfff bellen lukt ook niet uur in de wacht en dan eruit gegooid zo zo zo slecht

 by Verbruggen

De medewerkers van kpn die ik trof, zijn gemiddeld een jaar of 22 en worden niet gehinderd door welke vorm van kennis dan ook. Na enkele echt heel treurige ervaringen heb ik mijn beide abonnementen opgezegd en ben naar en concurrent gegaan die wél normaal kan communiceren. Ik begrijp dat de kosten voor bedrijfskantoren, de hoge salarissen aan de top en de nettowinst ergens vandaan moet komen, maar dat klantenservice er zó voor wordt afgetakeld, is een schande.

 by H P van der Wiel

Ik heb drie keer een medewerker gesproken, waar bij het eerste gesprek meer dan een uur heeft geduurd. Naar mijn mening had deze medewerker mijn probleem met een factuur op moeten kunnen lossen. Ook tijdens het tweede gesprek was er nog geen enkele duidelijkheid over mijn, toch niet al te moeilijke, vraag. Dit is de KPN onwaardig. Het mag niet zo zijn dat één specifieke medewerker mijn probleem met een onterechte factuur kan oplossen. Ik zou worden teruggebeld, maar dat is nog steeds niet gebeurd. Kortom, ik ben heel erg teleurgesteld door de KPN.

 by Sander

Klantenservice werkt niet goed

 by Rikus von Pickartz

Het is puur slecht dat er niet via e-mail met KPN kan worden gecommuniceerd.
Dat is voldoende reden om de relatie met KPN te beeindigen.
Dat gaan we dan ook doen.

 by Trudie Duyndam

Nul ik betaal abonnement en heb steeds technische problemen als melding. Gevolg ik ben volledig on bereikbaar terwijl ik dat wel moet zijn. Abonnement staat op mijn naam.

 by Bert

Idd een baggerbedrijf. Service is ronduit slecht. Een mailadres is nauwelijks te vinden. Liever lui dan moe. Geld verdienen is het motto. Geld, Geld, Geld. Klanten zijn niet belangrijk.

 by B

Slecht geen contact mogelijk,je word afgescheept

 by Spoelder

Een niet functionerende telefoonlijn van een medische alarmering, wordt NIET meteen gerepareerd. Terwijl er een mensenleven vanaf hangt.
Een melding op vrijdagmiddag, na in totaal 45 minuten in de wachtstand te hebben gestaan, wordt afgedaan met:’ de monteur komt maandagmorgen tussen 8 en 12 uur’.
Een dringend appel op de verantwoordelijkheid van KPN m.b.t. De tussenliggende 3 dagen en nachten wordt beantwoord met: ‘maar we hebben geen personeel’. Na stevig aandringen werd mijn melding opgewaardeerd naar een ‘escalerend alarm’. Oftewel de prioriteit verhoogd.
Dat had geen gevolgen, want in het weekeinde werd taal nog teken van KPN vernomen .
SCHANDALIG!!!

 by Jos

Internet in buitenland zonder reden afgesloten. Geen contact met KPN te krijgen. Kon mijn tickets niet downloaden..prutsbedrif. slecht, slecht.

 by Ingrid Eikendal

Service slecht. Heb twee keer moeten bellen. Twee keer een half uur gewachtbom afspraak te kunnen maken. Krijg verder nauwelijks contact met KPN

 by Astrid

Op de 13e juli zou mijn glasvezel aangesloten zijn maar nog steeds niets.....schiet lekker op. Heb nu al spijt van de overstap. Bij de klantenservice krijg ik steeds het nummer van de aannemer met wie ik een afspraak moet maken maar deze neemt nooit op. Lekker geregeld hoor.

 by Maho

Kansloos!!!

 by Stefani

Very poor service! In the end, I am not able to receive my phone, since the KPN team just refuses to ring my doorbell. After two failed deliveries, and two failed orders, I am still expecting to be paid my 360Euros that I paid online to purchase the phone that never arrived.

 by Nel

Voor de 2e keer in 1 week al 4 dagen geen TV.. geen Telefoon en geen Internet...

 by H

Superslecht bereikbare storingsdienst ik stap over

 by Pieter

Ongelooflijk slecht bereikbaar als je storing hebt. Iedereen met een normaal verstand heeft alle tips gevolgd voordat hij een storing meldt. Hele lange wachttijden en regelmatig wordt je gewoon eruit gegooid.

 by kupet

skecht kan geen contsct krijgen ket kpn ben al 2 uurbezig niet bereikbaar

Pagina 1 van 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met KPN klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij KPN zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met KPN op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar KPN klantenservice en wordt ook niet gelezen door KPN
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )