BEL DIRECT
Via deze belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

KPN Zakelijk Klantenservice Telefoonnummer (ZZP)
0800-04030800-0403

Toon telefoonnummer

De klantenservice van KPN Zakelijk is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

 • Telefoonnummer klantenservice KPN (Zakelijk):

   0800-0403
 • Gesprekskosten: Gratis
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.kpn.com/zakelijk/service/bel-ons.htm
 • Rapportcijfer KPN Zakelijk Klantenservice Telefoonnummer (ZZP):
 • Hoe zijn uw ervaringen met KPN Zakelijk Klantenservice Telefoonnummer (ZZP)? Geef hier een cijfer

Contact met KPN Zakelijk ZZP. Heb een vraag over internet, vast bellen, TV, cloud of andere online diensten en wilt u direct antwoord op uw vraag , bel dan naar de klantenservice. Bij het bellen naar de klantenservice krijgt u een keuzemenu te horen. Hieronder alle opties van het telefonisch keuzemenu van KPN Zakelijk ZZP klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker.

Welkomstboodschap: “Welkom bij KPN. Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u het telefoonnummer in te toetsen waarover u belt. Toets het telefoonnummer in en sluit af met een hekje (#). Voor het plaatsen van een bestelling toets sterretje (*).

TOETS 1 — Voor alles-in-1 en vaste aansluitingen kies 1

Om u zo snel mogelijk met de juiste medewerker in contact te brengen, vragen wij u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.(keuzemenu.info)

TOETS 2 — voor vragen over mobiele aansluitingen kies 2

Om u goed van dienst te kunnen zijn is het belangrijk dat u het mobiele telefoonnummer bij de hand heeft waarover uw vraag gaat. Toets jet mobiele telefoonnummer in en sluit af met een hekje. Kunt u het nummer niet intoetsten of weet u het nummer niet toets dan sterretje. ”

Toets 1Belt u naar aanleiding van een zakelijk abonnement of zakelijk product

Om u zo snel mogelijk met de juiste medewerker in contact te brengen, vragen wij u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.”

Toets 2 — Voor alle andere zaken

Om u zo snel mogelijk met de juiste medewerker in contact te brengen, vragen wij u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.”


Openingstijden klantenservice KPN Zakelijk:
De klantenservice  is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van KPN (Zakelijk) voor meer contactmogelijkheden.


KPN Telefoonnummer Particulieren:

Klik hier indien u op zoek bent naar de contactgegevens van KPN klantenservice voor particulieren.


Makkelijk contact opnemen met een ander Telecom bedrijf?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een ander Telecombedrijf. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met KPN Zakelijk Klantenservice Telefoonnummer (ZZP)

Ik heb vandaag via de chat contact gehad met de klantenservice en ben hier uiterst tevreden over en in het bijzonder medewerker Richard. Bedankt, voor

Beoordeeld op:30 01, 2018 door: Michèl

Ik heb vandaag via de chat contact gehad met de klantenservice en ben hier uiterst tevreden over en in het bijzonder medewerker Richard. Bedankt, vooral in de situatie waarin ik nu zit en het begrip hiervoor. Top.

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 5.0 5.0 1 1 Ik heb vandaag via de chat contact gehad met de klantenservice en ben hier uiterst tevreden over en in het bijzonder medewerker Richard. Bedankt, vooral in de situatie waarin ik nu

Welke ervaringen heeft u met KPN Zakelijk Klantenservice Telefoonnummer (ZZP)?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij KPN Zakelijk Klantenservice Telefoonnummer (ZZP) zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met KPN Zakelijk Klantenservice Telefoonnummer (ZZP) op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar KPN Zakelijk Klantenservice Telefoonnummer (ZZP) en wordt ook niet gelezen door KPN Zakelijk Klantenservice Telefoonnummer (ZZP)

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu. Een gratis service van Keuzemenu.info