Aantal reviews 3

Op zoek naar het telefoonnummer van Oxxio Telecom?

Bent u klant van Oxxio en heeft u vragen over internet, televisie of telefonie? Oxxio Internet, TV en Bellen is volledig overgedragen an KPN. U kunt dan ook voor al uw vragen terecht bij de KPN klantenservice. Op deze pagina vindt u alle KPN contactmogelijkheden, zoals het telefoonnummer.

Let op! Onderstaande informatie is niet meer van toepassing.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 16.00 uur

Waarom bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. telefoonnummer

 2. www.kpn.com

Het telefonisch keuzemenu

De welkomstboodschap die u aan de telefoon het eerst te horen krijgt:

"Hi, Je belt met Oxxio. geef aan waarmee we je kunnen helpen. Jij mag kiezen.

 • Toets 1

  Bel je voor stroom en gas kies 1

  "Voor een vragen over je energie ben je hier niet op de juiste plek. Blijf aan de lijn dan verbinden we je door naar de afdeling Energie"

 • Toets 2

  Bel je voor internet, tv en bellen kies 2

  "Weet je wat de snelste weg is naar het antwoord op je vraag? Oxxio.nl/service! Hier vind je het antwoord op de meest gestelde vragen, de uitgebreide installatie handleiding en leggen we je precies uit wat je moet doen bij technische problemen. En heeft u ons nodig dan kun je op oxxio.n/service ook gelijk met ons chatten. Wel zo handig! Heb je minder haast en vind je een wachtmuziekje geen probleem laat ons via het volgende keuzemenu weten waarmee we je kunnen helpen'.

  • 1

   Heb je al Oxxio internet, tv en bellen? Of heb je dit net aangeschaft?

   • 1

    Heb je een vraag over de gewijzigde algemene voorwaarden

   • 2

    Heb je een vraag over je overeenkomst?

   • 3

    Heb je een vraag over de afspraak met de monteur?

   • 4

    Heb je hulp nodig bij een installatie of wil je een storing melden?

   • 5

    Heb je een vraag over je nota of over een betalingsregeling?

   • 6

    Voor overige vragen?

  • 2

   Wil je je graag aanmelden voor Oxxio internet, tv en bellen?

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 3

Alles over deze Klantenservice

Bij vragen helpt de klantenservice u natuurlijk graag en snel verder. Om kosten te besparen stuurt Oxxio Telecom klanten eerst aan op selfservice. Op de contactpagina staat  Chatbuddy O klaar om te helpen bij vragen en problemen. Daarnaast zijn antwoorden op de meest gestelde vragen direct te raadplegen. Ook kunt u eenvoudig veel zaken zelf regelen met de  "Oxxio App " en via "MIjn Oxxio".  Komt u er onverhoopt niet uit dan zijn er diverse contactmogelijkheden. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

Telefoon: Via een 088-nummer is de klantenservice van Oxxio Telecom makkelijk en snel bereikbaar. Een 088-nummer is een telefoonnummer van een bedrijf dat in Nederland gevestigd is en dat niet geografisch gebonden is aan één bepaalde regio. U betaalt uw gebruikelijke belkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van uw provider.

U kunt uw vragen ook stellen via een online formulier. U krijgt binnen 1o dagen antwoord op uw vraag. Heeft u sneller een antwoord nodig dan kunt u beter telefonisch contact opnemen.

Belt u met vragen over energie. Klik dan hier voor het juiste telefoonnummer.

Contact met een andere Internetprovider?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Internetproviders” . U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 3 reviews
 by Sabine van Wessel

Oxxio is totaal onbereikbaar.
Sinds maanden is het gebruik van de oxxio-app niet meer mogelijk. Verwijderen van je telefoon en opnieuw installeren is soms een oplossing. Hier niet. Ik krijg constant hetzelfde bericht: "oeps, er zijn op dit moment problemen met inloggen. Probeer het later nog eens."
Dan probeer je het op een ander manier. Via de chat. Zij kunnen je ook niet helpen maar ook niet doorverbinden met de juiste afdeling omdat zij het te druk hebben.
Dan maar bellen dacht ik. Ik heb zojuist 32 minuten in de wacht gestaan (was bijna gehypnotiseerd door de wachttoon) en heb toen maar de verbinding verbroken. Eén oplossing nog mogelijk: opstappen en op zoek naar een leverancier die wel bereikbaar is en een app heeft waar "op dit moment geen problemen mee zijn".
Mijn ervaring met de klantenservice van Oxxio? Ik kan er dus eigenlijk niets over zeggen want ik krijg ze niet te pakken.

 by M.Vos

Bij openbreken internet contract door oxxio om voorwaarden aan te passenin okt 2020,kon ik kosteloos opzeggen voor 7dec.
Heb ik gedaan eind maand oktober.Nu is begin januari 50 euro afgeschreven ondanks dat mij telefonisch eind december belooft is dat het later in de maand terug geboekt wordt.Niet dus er is mij 8 Februari nog eens 178,07
euro afgeschreven, dat zijn de kosten van het contract kpn dat zou lopen tot julie 2021.Dat zal ook niet door hun terug geboekt worden denk ik,anders hadden ze de 50 euro allang teruggeboekt???

 by K. Edwards

Op 9/3/2021 omstreeks 15.00 uur probeer ik de live chat met oxxio. Krijg ik de mededeling dat de crew bereikbaar is op werkdagen tussen 09.00 en 20.00 our . Dinsdag 9/3 is een weekdag en wordt er doodleuk gezegd dat er vandaag niet wordt gewerkt. Jammer wordt er gezegd. NIET BEPAALD KLANTVRIENDELIJK .

Welke ervaringen heeft u met klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar klantenservice en wordt ook niet gelezen door
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )