Aantal reviews 101

Hoe zijn uw ervaringen met OXXIO? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van Oxxio?

Heeft u een vraag aan de klantenservice van Oxxio Energie? Bijvoorbeeld over rekening of energietarieven en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer? Wij helpen u graag. Soms kan het moeilijk zijn om het juiste telefoonnummer op het internet te vinden, daarom vindt u hieronder op deze pagina vindt u meteen het juiste Oxxio telefoonnummer. Verder vindt u op deze pagina andere contactgegevens zodat u zelf kunt kiezen op welke wijze u contact wilt opnemen met de klantenservice van deze energieleverancier.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 16.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 16.00 uur

Waarom OXXIO bellen?

 1. Voor vragen over de tarieven van Oxxio
 2. Voor vragen over een melding van het verbruiksplafond
 3. Voor het doorgeven van meterstanden
 4. Voor het wijzigen van het termijnbedrag
 5. Voor vragen over uw nota
 6. Voor het treffen van een betalingsregeling
 7. Voor opzeggen van het energiecontract
 8. Voor het wijzingen van gegevens
 9. Voor het doorgeven van een verhuizing
 10. Voor vragen over inloggen in de Oxxio App

Contactdetails

 1. OXXIO telefoonnummer

 2. www.oxxio.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Bij het bellen met Oxxio Klantenservice kreeg u voorheen een keuzemenu te horen. Tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van  spraakherkenning. Hierbij dient u bij het bellen de instructies op te volgen en het antwoord op vragen in te spreken. Hieronder leest u hoe dat werkt:

"Hoi, Je spreekt met de spraak assistente van Oxxio. Ik ga je helpen de juiste collega te vinden. Waarover heb je een vraag?" Vervolgens wordt verzocht uw postcode en huisnummer in te spreken. Hierna wordt u doorverbonden met een medewerker. 

Aantal reviews 101

Hoe zijn uw ervaringen met OXXIO? Geef hier een cijfer

Hoe kan ik Oxxio Klantenservice bereiken?

U kunt de klantenservice van Oxxio op meerdere manieren bereiken. Hieronder leest u hier meer over:

Heeft u een vraag aan Oxxio en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan tijden openingstijden met de klantenservice. Het telefoonnummer met de exacte openingstijden vindt u hierboven in de grijze blokken. 

Buiten openingstijden kunt u voor vragen en het doorgeven van wijzigingen terecht op: oxxio.nl/klantenservice. Op deze webpagina vindt u ook antwoord op tien meest gestelde vragen. Ook vindt u veel informatie over bijvoorbeeld het opzeggen van een energiecontract. 

Wilt u iets wijzigen of aanpassen? Veel zaken regelt u  eenvoudig zelf online met de Super Slimme Oxxio App! Wilt u persoonlijk contact dan zijn naast telefonisch contact verschillende mogelijkheden. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet:

Chat: Chatbuddy O helpt u dagelijks tussen 8:00 uur en 20.00 uur graag verder bij het vinden van een antwoord op uw vraag. Alleen antwoorden op veel gestelde vragen zijn 

Social Media: U kunt uw vragen ook stellen via Facebook Messenge.  Geopend op werkdagen tussen 8.00 uur en 21.00 uur en in het weekend  tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Postadres: Oxxio Nederland bv Postbus 100, 3000 AC Rotterdam

e-mailadres : emailconsumenten@oxxio.nl 

 

Overige belangrijke telefoonnummers

Is er sprake van een stroomstoring?  Bel dan met het landelijke storingsnummer: 0800-9009. Heeft u ook Internet bellen en Tv van Oxxio? Hiervoor bestaat een ander nummer. Bezoek hiervoor deze pagina.

Meer over Oxxio

Oxxio is een Nederlandse energieleverancier die zich richt op zowel particuliere als zakelijke klanten. Het bedrijf werd in 2000 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste energieleveranciers in Nederland. Oxxio biedt een breed scala aan energieproducten en -diensten, waaronder groene stroom en gas, slimme meter-oplossingen en energieadvies. Oxxio is onderdeel van de Essent-groep, een van de grootste energiebedrijven in Nederland en Europa.

Oxxio onderscheidt zich door haar transparante prijzen en heldere communicatie. Ze bieden heldere aanbiedingen, geen onnodige extra's. Het bedrijf is ook bekend om haar innovatieve oplossingen, zoals de Oxxio App die klanten in staat stelt om hun energieverbruik te volgen en te beheren. Oxxio richt zich op zowel particuliere als zakelijke klanten. 

Wilt u contact opnemen? Op deze pagina vindt u snel het juiste telefoonnummer van Oxxio Klantenservice.

Telefoonnummer nodig van een andere Energieleverancier?

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van een andere energieleverancier? Vind op onze overzichtspagina de telefoonnummers  van alle Energieleveranciers van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met OXXIO klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 101 reviews
 by Klanten service is niet goed

Chatbox snapt er niks van waardeloos

 by Kevin

Email in 2021 is nog te lastig om te implementeren voor de klantenservice.

 by Hans Pieffers

Onbereikbaar voor mij als oud-klant. Tijden om contact te hebben/ zoeken kloppen niet. Helaas.

 by Ria

- een * Niet te bereiken, ga aub naar andere leverancier!

 by de jong

1 ster is nog teveel , alleen bereikbaar via chat en dan ben je in de chat en is de service tijdelijk NIET beschikbaar............. wat een bende maken ze er daar van..... afrader om nieuwe klanr=t te worden

 by Willy

Dramatisch: 1 keer OXXIO maar nooit weer.
Jaarnota klopt niet en wil daar een fatsoenlijk antwoord op. Contact krijgen is onmogelijk. Contact via de chat is ook drama. Echte antwoorden en oplossingen krijg je niet. Telefonisch contact is niet mogelijk.
Ze hebben een formulier op de website en beloven binnen 5 dagen te reageren.
Echter ben ik al 5 dagen bezig om het formulier (met klacht ov er de jaarnota) te versturen, maar dat lukt niet. Tijdens het verzenden blijft het formulier hangen en wordt dus NIET verzonden. De enige oplossing is nu een brief te versturen naar OXXIO, Postbus 100, 3000 AC Rotterdam?
Dat dit soort bedrijven in Nederland bestaan. Ze moeten toch voldoen aan een aantal voorwaarden?
U bent gewaarschuwd.

 by B Noordman

ik heb een eind afrekening ontvangen van oxxio maar ik ben geen klant, moet ruim 800,00 betalen . het is ongekend triest dat je oxxio niet kan bereiken per mail !! alleen telefonisch contact en chat schiet niet op. of je een kleuter bent, echt niet te geloven.
kijk eerst als je over stapt of zij wel bereikbaar zijn.

door alle energies clupjes moet de bezem door, maar pas vooral voor DGB .

 by Aart van de Poll

Wat een drama om in contact te komen, ECHT WAARDELOOS !!!!! Aart van de Poll Bodegraven

 by H. Wimmenhoeve

Men beweert dat ik mij op 12-01-2021 via hun site zou hebben aangemeld. Op 01-02-2021 kwam ik via een e-mail van Oxxio d.d. 12-01-2021 er achter dat ik met ingang 01-03-2021 klant zou zijn bij Oxxio. Na op 01-02-2021 hierover telefonisch (ruim 30 minuten in de wacht gestaan) contact gehad te hebben met een medewerkster van Oxxio, gaf zij aan dat er iets bij Oxxio niet goed gegaan was en dat zij de gegevens van ons zou gaan verwijderen. Na mijn verzoek dit per e-mail aan ons te bevestigen, moest zij eerst in overleg met een collega. Na dit overleg beweerde zij dat ik mij op 12-01-2021 via hun website had aangemeld. Dat is niet juist! Ik heb mij niet via de site van Oxxio of op enig andere manier aangemeld. Alleen als ik een boete van €100,- ga betalen kan ik van Oxxio afkomen. Dat ga ik natuurlijk niet doen. Zowel na het versturen van een aangetekende brief als een 2e melding via hun contactformulier blijft men halsstarrig volhouden. Het zal wel op een rechtszaak uitlopen.

 by Bart

Communicatie met Oxxio is bedroevend. Je kan alleen contact leggen via de chat. Heb je een niet alledaagse vraag, krijg je diverse zinloze suggesties totdat je door het arsenaal van suggesties heen bent. Het duurt allemaal erg lang. Telefonisch was de vraag allang beantwoord geweest en het probleem opgelost. Dit is geen klantenservice. Dit systeem hoort niet bij een energiebedrijf.

 by Robert

Communicatie is om te huilen.

Klantenservice is onbereikbaar en bellen nooit terug. Geen reactie op contact formulier.

Als energie leverancier zijn ze slecht doordat ze slechte schattingen van meterstanden en voorschotbedragen maken, om zo veel mogelijk geld binnen te harken. Het later terug betalen van teveel geinde voorschotten gaat uiterst moeizaam door dat ze onbereikbaar zijn. Bezwaar op foute rekeningen worden genegeerd.

Ze verwijzen steeds naar hun app, dat is hun enigste communicatie middel. Alles draait om de app. Al de app niet werkt (het lukt mij niet op in te loggen, ooit is bij het registreren iets fout gegaan zodat password reset geen oplossing bied) dan heb je gewoon pech gehad en laten ze je barsten.

 by Max

Een jaar geleden was ik verhuisd en besloten om voor Oxxio te kiezen vanwege de lage prijzen. Via internet een contract afgesloten. In de mail kreeg ik bericht dat ze mij niet binnen 3 weken konden aansluiten. Dit zou betekenen dat ik minstens 1 week zonder stroom en gas zou zitten. Dus ik probeerde contact te krijgen met Oxxio. Ik meld mij netjes aan via de app, maar deze gaf helaas de melding dat ik het verkeerde mailadres gebruikte en ik het juiste mailadres moest invoeren. Erg vervelend aangezien Oxxio ALLES via de app regelt. Dus ik kon de app niet in. Geprobeerd via de website contact te zoeken maar elke weg verwees naar de app, welke het dus niet voor mij deed. Via google een telefoonummer van Oxxio proberen te vinden maar toentertijd was deze niet onvindbaar. Uiteindelijk een mailadres gevonden om met de klantenservice contact te krijgen. Gevraagd of het mogelijk was om op datum X toch de aansluiting op te voeren. Antwoord was gewoonweg nee. Verder geen moeite gedaan om toch e.e.a. te regelen.

Ik was er meteen klaar mee. Ik had toentertijd al besloten zodra mijn contract vrij is stap ik meteen over en dat heb ik dus gedaan.Oxxio is prima zolang je geen problemen hebt. Wanneer je wel problemen hebt hoop ik dat je je via de app kunt redden. Want klantenservice (buiten de app om) dat kennen ze niet.

 by Anja

Eerst geprobeerd om via Website en app problemen mbt contract op te lossen. Dit lukte niet, reactie tijd traag en niet echt mijn ding. Zojuist gebeld met klantenservice. Binnen 5 minuten contact en binnen 3 minuten alle vragen beantwoord en problemen opgelost, Top!

 by erik

Wat een drama, wat een onmenselijk bedrijf, inderdaad je krijgt niemand te spreken voor de simpele vragen.

Nog nooit meegemaakt dat je niemand te bereiken krijgt, en via een keuzemenu als een klein kind word doorverwezen.

 by J.A. Meij

Drama om door te dringen tot de hersens van de telefoonbeheerders, een simpele vraag die een kind van 3 snapt slaan ze al helemaal op tilt

 by E.

DRA-MA, wat een rottig bedrijf, snappen er niets van. onbeschoft aan de telefoon.

meteen contract opgezegd.

 by William

Net gebeld met oxxio, keuzetoets 2, ik kreeg wel iemand aan de lijn, ( meisje van 20 jaar ) vraag gesteld over betaling. Ze zegt,: dan moet u de klantenservice bellen en hangt op ???

Schandalig! !!!!!!!!!!!!!

 by Hanna

Ik vond het een drama ! niet ens gratis wil ik gebruik maken van de OXXIO diensten !

 by Suus

Freaking bad! Wachttijd van 30 min en dan kunnen ze je nog niet helpen en verwijzen ze je naar de app. DoeiiiiI!!!

 by Roxane

18 minuten wacht tijd! Niet normaal

 by michiel

wat een ongeloofelijk klant onvriendelijk bedrijf. Ik krijg een absurde nota en of ik opeens vanuit het niets 2100 euro. Maar daar met iemand over praten kan niet. Net 30 minuten in de wacht gestaan en nog niets!Weet iemand hoe je je contract kan opzeggen? Mij lukt het niet en ik zie ook nergens hoe dat moet?Help

 by M. van Straaten

Schandalig slecht!! Je wordt toegesproken op de bandjes als een kind van 5, ze zijn niet telefonisch absoluut niet te bereiken. Onmogelijk in te loggen nadat ik een nieuw ww had aangevraagd, het zou een paar minuten duren maar het was na een halve dag nog niet mogelijk. Meteen een andere energieleverancier genomen, dan maar een boete.

 by Arnolda

Jezus wat slecht. fucking slecht bereikbaar. regelingen kom je na en wordt door hun gecanceled en als je vraagd waarom dat geen antwoord. ga mooi op zoek naar andere bedrijf. spijt van deze keuze

 by w de ruijs

niet telefonisch bereikbaar wat een belachelijke service

 by Bert

NOOIT MEER OXXIO !!!

LIST EN BEDROG

Pagina 1 van 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met OXXIO klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij OXXIO zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met OXXIO op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar OXXIO klantenservice en wordt ook niet gelezen door OXXIO
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )