Aantal reviews 100

Hoe zijn uw ervaringen met OXXIO?

Geef hier een cijfer

Oxxio Contact

Wilt u telefonisch contact opnemen met Oxxio Energie en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Wij helpen u graag verder. Op deze pagina vindt u snel het Oxxio Klantenservice Telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Zo weet u van te voren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. Bel aan de hand van het uitgeschreven menu met de energieleverancier voor sneller contact met de juiste telefonist(e).

Het telefonisch keuzemenu

"Hoi, Je belt met Oxxio. Wij zijn er van er vanuit van overtuigd dat energie veel slimmer kan. Daarom kun je bij Oxxio de meeste van je energiezaken heel eenvoudig zelf regelen. Met de Oxxio App! En wist je trouwens dat we heel veel vragen online al voor je beantwoorden. Check het maar eens op oxxio.nl/service. Toch liever persoonlijk contact, dan adviseren we je om met ons te chatten  via de Oxxio App.  Stel er je vraag en we beantwoorden je direct. Vind je wachtmuziekjes geen probleem, blijf dan aan de lijn en geef aan waarmee we je kunnen helpen?  Jij mag kiezen. "

 • Toets 1

  Ben je al Oxxio klant of ben je net klant geworden

  • 1

   Wil je een van de volgende zaken wijzigen of doorgeven; je persoonlijke gegevens, je termijnbedrag, je meterstanden of een verhuizing

  • 2

   heb je een vraag over een nota of wil je een betalingsregeling aanvragen

  • 3

   heb je een andere energievraag. Lukt het bijvoorbeeld niet om in te loggen in de Oxxio App, of wil je je contract opzeggen of verlengen

 • Toets 2

  Wil je je aanmelden als nieuwe klant

  "Welkom, we verbinden je door met onze service crew. Dit gesprek wordt opgenomen vanwege voor kwaliteitsdoeleinden. Dus zet je beste stem op!"

 • Toets 3

  Heb je een vraag over Internet, Tv en Bellen van Oxxio

  Voor een vraag over Internet, Tv en Bellen ben je nu niet op de juiste plek. Maar blijf aan de lijn, dan verbinden we je door naar het juiste keuzemenu

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 100

Hoe zijn uw ervaringen met OXXIO?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 16.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 16.00 uur

Waarom OXXIO bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. OXXIO telefoonnummer

  088-8955999 (uw gebruikelijke telefoonkosten)
 2. www.oxxio.nl

Alles over deze Klantenservice

Heeft u een vraag aan Oxxio en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan tijden openingstijden met de klantenservice Buiten openingstijden kunt u voor vragen en het doorgeven van wijzigingen terecht op: oxxio.nl/klantenservice. Op deze webpagina vindt u ook antwoord op tien meest gestelde vragen.  Veel zaken regelt u eenvoudig zelf online met de Super Slimme Oxxio App! Wilt u persoonlijk contact dan zijn er verschillende mogelijkheden. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet:

Telefoon: Via een 088-nummer is Oxxio goed bereikbaar. Een 088-nummer is een telefoonnummer van een bedrijf, dat in Nederland niet geografisch gebonden is aan één bepaalde regio. Meestal is het een nummer dat makkelijk te onthouden is. De vakkundige medewerkers zijn u tijdens de openingstijden graag van dienst.

Chat: Chatbuddy O helpt u dagelijks tussen 8:00 uur en 20.00 uur graag verder bij het vinden van een antwoord op uw vragen.

Social Media: U kunt uw vragen ook stellen via Facebook Messenge.  Geopend op werkdagen tussen 8.00 uur en 21.00 uur en in het weekend  tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Overige belangrijke telefoonnummers

Is er sprake van een stroomstoring?  Bel dan met het landelijke storingsnummer: 0800-9009.

Heeft u ook Internet bellen en Tv van Oxxio? Hiervoor bestaat een ander nummer. Bezoek hiervoor deze pagina.

Sneller antwoord op uw vraag

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel naar de klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag.

Contact met een andere Energieleverancier?

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van een andere energieleverancier? Vind op onze overzichtspagina de telefoonnummers  van alle Energieleveranciers van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met OXXIO klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 100 reviews
door: KevinKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Email in 2021 is nog te lastig om te implementeren voor de klantenservice.

door: Hans PieffersKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Onbereikbaar voor mij als oud-klant. Tijden om contact te hebben/ zoeken kloppen niet. Helaas.

door: RiaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

- een * Niet te bereiken, ga aub naar andere leverancier!

door: de jongKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

1 ster is nog teveel , alleen bereikbaar via chat en dan ben je in de chat en is de service tijdelijk NIET beschikbaar............. wat een bende maken ze er daar van..... afrader om nieuwe klanr=t te worden

door: WillyKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Dramatisch: 1 keer OXXIO maar nooit weer.
Jaarnota klopt niet en wil daar een fatsoenlijk antwoord op. Contact krijgen is onmogelijk. Contact via de chat is ook drama. Echte antwoorden en oplossingen krijg je niet. Telefonisch contact is niet mogelijk.
Ze hebben een formulier op de website en beloven binnen 5 dagen te reageren.
Echter ben ik al 5 dagen bezig om het formulier (met klacht ov er de jaarnota) te versturen, maar dat lukt niet. Tijdens het verzenden blijft het formulier hangen en wordt dus NIET verzonden. De enige oplossing is nu een brief te versturen naar OXXIO, Postbus 100, 3000 AC Rotterdam?
Dat dit soort bedrijven in Nederland bestaan. Ze moeten toch voldoen aan een aantal voorwaarden?
U bent gewaarschuwd.

door: B NoordmanKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

ik heb een eind afrekening ontvangen van oxxio maar ik ben geen klant, moet ruim 800,00 betalen . het is ongekend triest dat je oxxio niet kan bereiken per mail !! alleen telefonisch contact en chat schiet niet op. of je een kleuter bent, echt niet te geloven.
kijk eerst als je over stapt of zij wel bereikbaar zijn.

door alle energies clupjes moet de bezem door, maar pas vooral voor DGB .

door: Aart van de PollKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wat een drama om in contact te komen, ECHT WAARDELOOS !!!!! Aart van de Poll Bodegraven

door: H. WimmenhoeveKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Men beweert dat ik mij op 12-01-2021 via hun site zou hebben aangemeld. Op 01-02-2021 kwam ik via een e-mail van Oxxio d.d. 12-01-2021 er achter dat ik met ingang 01-03-2021 klant zou zijn bij Oxxio. Na op 01-02-2021 hierover telefonisch (ruim 30 minuten in de wacht gestaan) contact gehad te hebben met een medewerkster van Oxxio, gaf zij aan dat er iets bij Oxxio niet goed gegaan was en dat zij de gegevens van ons zou gaan verwijderen. Na mijn verzoek dit per e-mail aan ons te bevestigen, moest zij eerst in overleg met een collega. Na dit overleg beweerde zij dat ik mij op 12-01-2021 via hun website had aangemeld. Dat is niet juist! Ik heb mij niet via de site van Oxxio of op enig andere manier aangemeld. Alleen als ik een boete van €100,- ga betalen kan ik van Oxxio afkomen. Dat ga ik natuurlijk niet doen. Zowel na het versturen van een aangetekende brief als een 2e melding via hun contactformulier blijft men halsstarrig volhouden. Het zal wel op een rechtszaak uitlopen.

door: BartKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Communicatie met Oxxio is bedroevend. Je kan alleen contact leggen via de chat. Heb je een niet alledaagse vraag, krijg je diverse zinloze suggesties totdat je door het arsenaal van suggesties heen bent. Het duurt allemaal erg lang. Telefonisch was de vraag allang beantwoord geweest en het probleem opgelost. Dit is geen klantenservice. Dit systeem hoort niet bij een energiebedrijf.

door: RobertKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Communicatie is om te huilen.

Klantenservice is onbereikbaar en bellen nooit terug. Geen reactie op contact formulier.

Als energie leverancier zijn ze slecht doordat ze slechte schattingen van meterstanden en voorschotbedragen maken, om zo veel mogelijk geld binnen te harken. Het later terug betalen van teveel geinde voorschotten gaat uiterst moeizaam door dat ze onbereikbaar zijn. Bezwaar op foute rekeningen worden genegeerd.

Ze verwijzen steeds naar hun app, dat is hun enigste communicatie middel. Alles draait om de app. Al de app niet werkt (het lukt mij niet op in te loggen, ooit is bij het registreren iets fout gegaan zodat password reset geen oplossing bied) dan heb je gewoon pech gehad en laten ze je barsten.

door: MaxKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Een jaar geleden was ik verhuisd en besloten om voor Oxxio te kiezen vanwege de lage prijzen. Via internet een contract afgesloten. In de mail kreeg ik bericht dat ze mij niet binnen 3 weken konden aansluiten. Dit zou betekenen dat ik minstens 1 week zonder stroom en gas zou zitten. Dus ik probeerde contact te krijgen met Oxxio. Ik meld mij netjes aan via de app, maar deze gaf helaas de melding dat ik het verkeerde mailadres gebruikte en ik het juiste mailadres moest invoeren. Erg vervelend aangezien Oxxio ALLES via de app regelt. Dus ik kon de app niet in. Geprobeerd via de website contact te zoeken maar elke weg verwees naar de app, welke het dus niet voor mij deed. Via google een telefoonummer van Oxxio proberen te vinden maar toentertijd was deze niet onvindbaar. Uiteindelijk een mailadres gevonden om met de klantenservice contact te krijgen. Gevraagd of het mogelijk was om op datum X toch de aansluiting op te voeren. Antwoord was gewoonweg nee. Verder geen moeite gedaan om toch e.e.a. te regelen.

Ik was er meteen klaar mee. Ik had toentertijd al besloten zodra mijn contract vrij is stap ik meteen over en dat heb ik dus gedaan.Oxxio is prima zolang je geen problemen hebt. Wanneer je wel problemen hebt hoop ik dat je je via de app kunt redden. Want klantenservice (buiten de app om) dat kennen ze niet.

door: AnjaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Eerst geprobeerd om via Website en app problemen mbt contract op te lossen. Dit lukte niet, reactie tijd traag en niet echt mijn ding. Zojuist gebeld met klantenservice. Binnen 5 minuten contact en binnen 3 minuten alle vragen beantwoord en problemen opgelost, Top!

door: erikKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wat een drama, wat een onmenselijk bedrijf, inderdaad je krijgt niemand te spreken voor de simpele vragen.

Nog nooit meegemaakt dat je niemand te bereiken krijgt, en via een keuzemenu als een klein kind word doorverwezen.

door: J.A. MeijKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Drama om door te dringen tot de hersens van de telefoonbeheerders, een simpele vraag die een kind van 3 snapt slaan ze al helemaal op tilt

door: E.Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

DRA-MA, wat een rottig bedrijf, snappen er niets van. onbeschoft aan de telefoon.

meteen contract opgezegd.

door: WilliamKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Net gebeld met oxxio, keuzetoets 2, ik kreeg wel iemand aan de lijn, ( meisje van 20 jaar ) vraag gesteld over betaling. Ze zegt,: dan moet u de klantenservice bellen en hangt op ???

Schandalig! !!!!!!!!!!!!!

door: HannaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik vond het een drama ! niet ens gratis wil ik gebruik maken van de OXXIO diensten !

door: SuusKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Freaking bad! Wachttijd van 30 min en dan kunnen ze je nog niet helpen en verwijzen ze je naar de app. DoeiiiiI!!!

door: RoxaneKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

18 minuten wacht tijd! Niet normaal

door: michielKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

wat een ongeloofelijk klant onvriendelijk bedrijf. Ik krijg een absurde nota en of ik opeens vanuit het niets 2100 euro. Maar daar met iemand over praten kan niet. Net 30 minuten in de wacht gestaan en nog niets!Weet iemand hoe je je contract kan opzeggen? Mij lukt het niet en ik zie ook nergens hoe dat moet?Help

door: M. van StraatenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Schandalig slecht!! Je wordt toegesproken op de bandjes als een kind van 5, ze zijn niet telefonisch absoluut niet te bereiken. Onmogelijk in te loggen nadat ik een nieuw ww had aangevraagd, het zou een paar minuten duren maar het was na een halve dag nog niet mogelijk. Meteen een andere energieleverancier genomen, dan maar een boete.

door: ArnoldaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Jezus wat slecht. fucking slecht bereikbaar. regelingen kom je na en wordt door hun gecanceled en als je vraagd waarom dat geen antwoord. ga mooi op zoek naar andere bedrijf. spijt van deze keuze

door: w de ruijsKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

niet telefonisch bereikbaar wat een belachelijke service

door: BertKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

NOOIT MEER OXXIO !!!

LIST EN BEDROG

door: NickKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Een energie maatschappij is hierver te zoeken. Menselijkheid is ook niet hier te vinden bij oxxio.

Alle klantenservice gaat via een app, je kan dus chatten met iemand die zegt dat hij of zij iemand is. Het is heel erg onpersoonlijk.

Zoek je een telefoonnummer van oxxio? Staat nergens in de app en zeker niet op de website. Bedragen kloppen niet die ze afschrijven en lichten de boel op.

Ze laten je lekker te weinig betalen per maand en zo kreeg ik een mooie rekening van een paar duizend euro over 2 jaar gespreid. Never nooit meer oxxio met hun praktijken.

Pagina 1 van 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met OXXIO klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij OXXIO zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met OXXIO op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar OXXIO klantenservice en wordt ook niet gelezen door OXXIO
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )