Aantal reviews 27

Hoe zijn uw ervaringen met Budget Energie?

Geef hier een cijfer

Contact met Budget Energie klantenservice?

Op zoek naar het telefoonnummer van BudgetEnergie? BudgetEnergie is een populaire energieleverancier in Nederland. Tegenwoordig kan het soms best moeilijk zijn om het juiste telefoonnummer te vinden het internet of op de website van de aanbieder. Gelukkig bieden wij een oplossing: op onze website vind je direct het klantenservice telefoonnummer van BudgetEnergie, zodat u snel en gemakkelijk contact kunt opnemen. Als extra service hebben wij het telefonisch keuzemenu uitgeschreven, zodat u sneller doorverbonden kunt worden met de juiste medewerker voor uw vraag of probleem. Dit bespaart tijd en frustratie. Daarnaast vindt u bij ons ook andere contactgegevens van BudgetEnergie.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 18.00 uur

Waarom Budget Energie bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Budget Energie telefoonnummer

 2. www.budgetenergie.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Extra info: De klantenservice van Budget maakt gebruik van 1 servicenummer waarmee je via het keuzemenu kunt kiezen voor de afdeling energie, alles-in-1 of mobiel. Kies 2 voor Energie.

" Welkom bij Budget Thuis. Combineer alles voor thuis bij 1 partij en profiteer elke maand van combi korting. Bekijk uw voordeel op budgetthuis.nl. Dit gesprek wordt opgenomen voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden.

 • Toets 1

  Wilt u klant worden, verlengen, of annuleren?

 • Toets 2

  Heeft u een vraag over energie?

  • 1

   Heeft u een vraag over uw aanmelding? Toets 1

  • 2

   Heeft u een vraag over een betaling of uw termijnbedrag? Toets 2

  • 3

   Heeft u een andere servicevraag? Toets 3

 • Toets 3

  Heeft u een vraag over internet, tv en vastbellen?

 • Toets 4

  Heeft u een vraag over mobiel?

  Wij helpen u graag online via de chat of het contactformulier. Ga naar budgetthuis.nl/klantenservice en kies voor mobiel.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 27

Hoe zijn uw ervaringen met Budget Energie?

Geef hier een cijfer

Wist u dat Budget Thuis ook internet en tv én mobiele abonnementen aanbiedt. U kunt dan bovendien profiteren van combikorting. Bekijk uw voordeel op www.budgetthuis.nl.

Hoe kan ik contact opnemen met Budget Energie

Heeft u een vraag aan Budget Energie bijvoorbeeld over uw contract, of wilt u een storing wilt melden of een verhuizing wilt doorgeven?Hieronder de contact mogelijkheden:

 • Telefoon; Op werkdagen kunt u eenvoudig contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer vindt u hierboven ( in het grijze blok) samen met alle opties van het keuzemenu.
 • Chat; De digitale assistent Buddy staat 24/7 voor u klaar! Hij kan uw snel helpen met antwoorden op de veelgestelde standaard vragen.
 • Bent u klant dan kunt u veel dingen eenvoudig zelf regelen. Maak hiervoor een account aanmaken via de website van Budget.

Telefoonnummer nodig van een ander energieleverancier?

Heeft u het telefoonnummer nodig van een andere energieleverancier? Bezoek dan onze overzichtspagina. Via de pagina vindt u van diverse energieleveranciers snel het juiste telefoonnummer. Zoals van Eneco, Engie, Oxxio en meer.  Indien een klantenservice gebruikt maakt van een keuzemenu, dan staat dit menu helemaal uitgeschreven. Zo kunt u sneller in contact komen met de juiste medewerker.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Budget Energie klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 27 reviews
 by Don Dias

Ik wilde vragen over een email die ik ontvangen hebben van Budget Energie , die mij niet duidelijk was over de inhoud. Ik had ruim 8 minuten aan de lijn geweest, en op eens was de lijn verbroken. Ik vind dit schandalig dat je al zo lang aan de lijn ben, uit eindelijk de lijn verbroken en moet je op nieuw weer gaan bellen. En dit is niet de eerste keer dat mij over kwam. Wat een bedrijf !!!

 by Van Dijk

Ik snap he Prijsplafond niet helemaal.. dus wilde ik mijn leverancier vragen om uitleg..
Niét meer telefonisch te bereiken.
Maar dán blijf ik niet langer klant! Ik wil de mogelijk heid houden om te kúnnen bellen..
Ik dacht ik bel Budget Energie en bereidde me al voor op een lange wachttijd…
Binnen 2 min had ik een medewerker aan de lijn…
En ik heb nú al een offerte op de mail…Gewéldig!

 by Jules Bleeker

Schandalige, zogenaamd onwetende telefoondame, die niets van de aan mij door B.E. gestuurde emails kon vinden (sic!), ene Mw. Venouschka (?). Heb vast contract dat steeds door u als lager (51) dan gefactureerd bedrag (81) werd aangegeven. Tot aan deze maand december 2022 toe. Dan staat er opeens het dubbele (105). Madame kon daarvan niets vinden, behalve mijn akkoord met dat bedrag (omdat ik de eindejaarsuitkering als retour graag tegemoetzag.) Een fatsoenlijk e-mailadres is voor mij tot nu toe niet te vinden en ik zal dit bericht als lid van de consumentenbond in uitgebreide vorm aan deze organisatie doen toekomen. Deze behandeling beschouw ik als uitermate onbehoorlijk.

 by Kees Bouman

Heel moeilijk te bereiken

 by P Sutton

Rubbish. "Phone back later". You should be ashamed of yourselves.

 by Willemien

Kan in mijn budget energie mijn doorgegeven meterstanden niet bekijken.
Wil de standen opnieuw doorgegeven maar dat kan niet.
Slecht geregeld.

 by vanhengel

slechte service,niet te berijken, u wordt ook nog bedonderd ben twee jaar klant bij budget energie brengt nog 100 euro exstra in rekening van de vorige leverancier. ik zou begrijpen wanneer men een jaar klant zou zijn, klacht ingedient geen reactie,erg onbeschoft

 by Theo S

even op de site gekeken en om info gevraagd. Het antwoord was direct een bevestiging dat ik mij had aangemeld voor de levering van energie. Nergens op de site te zien hoe ik een tel.nr. kan vinden. Uiteindelijk gevonden en direct afgemeld. Met zo'n partij wil jet toch geen zaken doen.

 by Mgrs

Lieverd en 0 ....

er is Onmogelijk om contact te krijgen me de BudgetEnergie

 by Mgr

Slecht , slecht,,,. En onmogelijk om contact te krijgen met BudgetEnergie

0

 by Fred Onrust

Inderdaad onbereikbaar; per telefoon, per chat... zowel particulier als zakelijk nummer.Op mijn offerte staat een bedrag welke de te verwachte maandkosten zijn; wordt nu mijn termijnbedrag dubbel ingesteld.Dat kun je dan 'hier' simpel veranderen. Heb je wel je klantnummer nodig om account aan te maken, welke op je offerte staat; heb ik niet. Wel een referentienummer; werkt niet.Dus 'even' bellen? Geen kans!!

 by carina bisschop

ik wil graag de meterstanden opnieuw doorgeven omdat ik dat zoals jullie zeggen niet goed heb gedaan .,.. maar ben heeeel lang op ziek geweest naar een telefoon nummer te vinden van jullie .. waarom staat die niet gewoon op de brieven die we krijgen van jullie .. en dan kom ik op deze site .. nou .. had ik beter niet kunnen doen en lezen .. is allemaal slecht slecht .. zeggen de menden … moet het nog onder vinden hoe slecht … maar kan dus in t weekend niet bellen .. ga t wel probeeren en anders maandag maar .. duimen dan maar .. anders ben ik hier ook zo weer met mijn verhaal … vriendelijke groet .. carina bisschop

 by Peter

Waardeloze klantenservice. Neemt niet op, krijg telkens dezelfde riedel te horen. En dat voor de zoveelste keer. Nu al spijt van mijn overstap. Gelukkig heb ik een jaarcontract, over twaalf maanden ben ik hier weg,

 by Gerald

Vrijdagmiddag 17.50, krijg direct callcentre aan de telefoon. Weliswaar slecht te verstaan (alsof ze vanuit een galmende WC belt), maar wordt snel en duidelijk geholpen met mijn vraag over kostenvergelijking met huidige leverancier. Uitkomst: ook al werd me in de Mediamarkt snel een lager maandbedrag voorgerekend, komt Budgetenergie op alle tarieven hoger uit dan mijn huidige Greenchoice aanbod. En ook geen boscompensatie voor mijn gasverbruik. Kortom: geen overstap, ik zie ervan af.

 by romeo

Wederom snel geholpen

 by Willem

Ging om energie. Én internet. Beide op andere data.Wel 6x gebeld, steeds lang wachten, dan werden de gegevens niet doorgegeven aan service waardoor steeds weer opnieuw moest wachten en mijn hele verhaal weer verteld. Krijg een factuur voor energie te vroeg (moet vooruitbetalen, weet ik) maar was toch echt een maand te vroeg, ondanks bellen. Je zult maar prepaid moeten bellen, of klein abbo....

Snap nu waarom de kosten vd energie niet super hoog zijn. Volgend jaar een andere leverancier.

 by Corsten

Klantenservice neemt op en laat mij een kwartier in de wacht staan met een simpele vraag over verlenging. Uiteindelijk opgehangen! En wat ironisch dat dit bericht niet terecht komt bij de KLANTENservice waar het natuurlijk wel terecht zou moeten komen!!!

 by Romeo

Binnen 5 minuten geholpen

 by Marianne

Klantenservice niet aan de lijn te krijgen, ben nu al dagen bezig contact te krijgen en heb al zeker een uur aan de telefoon zitten wachten.Ben klant van Budget, maar overweeg nu naar een ander te gaan want dit is heel ergelijk als je dringend wat door moet geven en dit niet via computer kan regelen.En dan roemen ze over het feit dat ze zo makkelijk de dingen regelen voor hun klanten???????? niet dus

 by Mark van Hoven

Zit al 50 min aan telefoon maar budget energie neemt niet op. Chat is gesloten en klachtformulier kan je niet openen. Heel slecht!!!

 by Henk

Niet te bereiken ben al 3 dagen aan het bellen met steeds dezelfde mededeling fat het drukker is dan normaal. Ik kies keuze 1; snel klant worden maar na 10 minuten wachten toch maar gestopt. Slecht slecht slecht.

 by Tom

Onbereikbaar zeer traag en moeilijk

 by van Zijll de Jong

Ik overweeg over te stappen. Om 08.30 gebeld en niemand bereikbaar. Aan de koffie?

Bereikbaarheid is zero.

 by kde boer

heel slecht bereikbaar

 by W.Mooyman

De slechte bereikbaarheid gaat jullie een klant kosten!

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Budget Energie klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Budget Energie zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Budget Energie op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Budget Energie klantenservice en wordt ook niet gelezen door Budget Energie
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )