Aantal reviews 55

Hoe zijn uw ervaringen met Eneco?

Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van Eneco Klantenservice?

Heeft u een vraag aan energieleverancier Eneco en wilt u hiervoor contact opnemen?  Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste bellen. Tegenwoordig kan soms best even zoeken zijn om het telefoonnummer te vinden. Gelukkig hoeft u niet verder te zoeken, want  hieronder onder het kopje contactdetails vindt u meteen het juiste Eneco klantenservice telefoonnummer. Naast het telefoonnummer vindt u hier ook andere contactinformatie, zodat u kunt kiezen hoe u contact wilt opnemen met Eneco.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 16.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 16.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 16.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 16.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 16.00 uur

Waarom Eneco bellen?

 1. Als u klant wilt worden bij Eneco
 2. Om snel een wijziging door te geven
 3. Voor het doorgeven van de meterstanden
 4. Voor energiebesparende adviesvragen
 5. Voor vragen over de (jaar)nota
 6. Voor het melden van een storing
 7. Voor het treffen van betalingsregeling
 8. Voor vragen over uw cv-ketel, geiser of boiler
 9. Voor het melden van een storing bij Eneco

Contactdetails

 1. Eneco telefoonnummer

 2. www.eneco.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Welkom bij Eneco. Dit gesprek wordt opgenomen voor trainingsdoeleinden, onderzoek en het vastleggen van onze afspraken."

 • Toets 1

  Heeft u uw klantnummer bij de hand

  "Om u goed van dienst te willen zijn, vragen wij u uw klantnummer in te toetsen tot voor het streepje gevolgd door een hekje." Vervolg: "Goedendag, je spreekt met de spraakassistente van Eneco. Ik ga je helpen de juiste collega te vinden. Kun je mij in 1 of 2 zinnen vertellen wat je vraag is?

 • Toets 2

  Heeft u uw klantnummer niet bij de hand

  "Goedendag, je spreekt met de spraakassistente van Eneco. Ik ga je helpen de juiste collega te vinden. Kun je mij in 1 of 2 zinnen vertellen wat je vraag is?"

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 55

Hoe zijn uw ervaringen met Eneco?

Geef hier een cijfer

Contact met Eneco Klantenservice? Telefoonnummer en overige contactgegevens

Bij vragen staat de klantenservice van Eneco natuurlijk graag en snel voor u klaar. Bedrijven sturen klanten steeds vaker aan op selfservice om kosten te besparen. Ook klanten van Eneco worden daarom in eerste instantie op de servicepagina begroet door een chatbot. Als dat niet werkt, wordt het telefoonnummer zichtbaar.

Hier zijn de verschillende manieren waarop u contact kunt opnemen:

 • Telefoon: De klantenservice is eenvoudig en snel bereikbaar via een 088-nummer (zie hierboven in het grijze blok). U betaalt alleen uw gebruikelijke belkosten.
 • Storing aan uw cv? Voor specifieke cv-storingen heeft Eneco een speciaal storingsnummer.
 • Chat: U kunt ook via de chat contact opnemen. Houd er rekening mee dat deze optie voornamelijk bedoeld is voor het beantwoorden van veelgestelde vragen. Voor meer specifieke vragen aan de klantenservice is bellen of mailen wellicht een betere optie.
 • E-mail: U kunt mailen naar klantenservice@eneco.com
 • Facebook: Altijd bereikbaar, reactie op werkdagen binnen enkele uren.
 • Telefoonnummer van Eneco Zakelijk nodig? Kijk hiervoor op deze pagina. Daar vindt u het zakelijke telefoonnummer met het door ons uitgeschreven keuzemenu.

Waarom nemen klanten contact op met Eneco?

Klanten nemen contact op met Eneco om diverse redenen, waaronder het aanvragen van informatie over energieprijzen en het kiezen van geschikte contracten. Ook hebben klanten vragen over het bestellen en installeren van producten zoals de Toon, en komen vaak met zaken zoals het doorgeven van een nieuw adres, verlengen van een contract, concurrentieaanbiedingen, opzeggingen, en vragen over Eneco's eigen producten zoals energiemeters, zonnepanelen, teruglevering, warmtewinners en duurzame adviezen. Daarnaast raadplegen klanten de klantenservice voor administratieve zaken zoals betalingsvragen en het melden van storingen. Hierboven in het grijze blok vindt u direct het juiste telefoonnummer van Eneco.

Is Eneco Telefonisch bereikbaar?

Ja, Eneco is telefonisch op werkdagen tussen 08.00 uur en 16.00 uur bereikbaar op 088-8955955. Een vakkundige medewerker staat u zo snel mogelijk te woord. Op zaterdag en zondag is de klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Alleen zeer dringende zaken / spoed en het melden van een storing is de energieleverancier buiten reguliere openingstijden bereikbaar. In dat geval krijgt u bij het u een (andere) welkomstboodschap met informatie te horen waarna u via een keuzemenu kunt aangeven wat er aan de hand is.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Eneco klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 55 reviews
 by Joris Bouttelgier

Deze morgen een mail gestuurd ter wijziging rekeningnummer.
Deze namiddag al telefonisch een super vriendelijke dame aan de lijn gehad , dewelke me bevestigde dat alles was aangepast !
Super service mag ook gemeld worden !!

 by Gabrielle

Onwaarschijnlijk slecht. Telefoon gaat niet eens over als je belt. Met de chatbox beland je in een 'loop' van dezelfde antwoorden. Op emails krijg ik geen reactie. Er zijn nu 2 onderhoudsafspraken door Eneco zelf afgezegd met belofte terug te komen met een nieuwe afspraak. Ik wacht nu al 2 maanden en het lukt me niet om op welke manier dan ook contact te krijgen om die afspraak eindelijk te krijgen.

 by Vermeer

Geef geen antwoord op chats

 by Martine

Altijd corekt maar nog steeds geen faktuur gas afrekening!!!

 by Rooks

Telefonisch bereikbaar tot 18.00 op 0888955955. Jammer, 20/12 om 16.34 krijg ik te horen dat de lijnen zijn gesloten.
…..en nu?

 by Anoniem

Storing melden ontspanvat schoon moeder lekt geplaatst 18-11-2022 lekt maar in chat buiten ketel wordt niet ondersteund ????

 by broekkamp

Waardeloos, telefoon wordt niet meer opgenomen.
Meer dan schandelijk voor deze organisatie.

 by Didi

Heel erg slecht , je krijgt maar geen medewerker te spreken , zgn worde je doorverbonden door de sprekende computer ,dat gesprek word gewoon verbroken pffff.

 by JM Bontenbal

Waardeloos,als je klacht of vraag buiten het boekje valt wert men ineens niet meer wat men moet doen.Eneneco aansprakelijk stellen voor de door hun toegebrachte schade is een lange moeilijke weg blijkt.

 by Erik

Slechte service en heel moeilijk en bereikbaar met beperkte mogelijkheden.

 by Ben

Duurt lang om contact te krijgen. En veel langer dan vooraf gemeld. Klantenservice heeft geen kennis, is niet klantvriendelijk. 2 weken wachttijd om een stekker op te sturen, en al die tijd zonder verwarming. Wat een slechte service. Belachelijk

 by Akamp

 by Ineke

Rapportcijfer? Hele grote 0(maar die mogelijkheid is er niet

Ik zie dat er sinds 2015 nog niks veranderd is

Als ik bel zijn er altijd 20 voor mij en als ik bijna aan de beurt ben wordt afgebroken, (kost dus veel geld) niet uitnodigend dus, nee het "we helpen u graag" kunnen ze beter schrappen....

Op mail wordt niet gereageerd, boekhouding niet in orde, ik wacht al weken op 700€,

Wie kan hier iets aan doen aub!!!!

 by anne

Ik bel de klantenservice ,maar krijg geen medewerker te spreken

 by Ruud Majenburg

Zelden zo’n slechte service meegemaakt. Vrijwel geen vraag kan worden beantwoord en na doorverwijzing naar de website raak je in een of andere loop.

 by Harlequin

Via deur aan deur had ik besloten om over te stappen naar eneco. Binnen een week had ik mij toch bedacht om bij huismerk energie te blijfen! Mooi binnen de tijd heb ik 't aangegeven. Maar kreeg gewoon rekeningen van hun ... niet betaald natuurlijk!!! Gelijk erheen gebeld. Uitgelegd !! En na een maand weer hetzelfde liedje en nu heb ik van das incasso bureau een aanmaning!!!!!!!

Van eneco. Dus bij eneco snappen ze niets en leven gewoon langs elkaar heen. Volgens mij heeft eneco een kantoor vol mongooltjes aan het werk.. ze snappen echt niets . Heb ze opgebeldt en hun huid vol gescholden!!! Vuile SSers zijn het

 by Hans

Probeer al weken een ‘Toon’ aan de praat te krijgen, dwz te registreren en een afspraak gepland te krijgen met een monteur. Veel telefonische contacten. Zowel met de klantenservice van Eneco als die van Toon. Wijzen naar elkaar en verbinden naar elkaar door. Uiteindelijk blijkt dat de Toon die ik in mijn bezit heb -en via Coolblue heb geleverd gekregen- volgens de registratie van Eneco/Toon niet is uitgeleverd!!?? Uiteindelijk -na weken- is dat hersteld (‘blijft u proberen om te registreren’j en kan ik registreren. Echter de vervolgslag met de activatiecode lukt bij voortduring niet (‘activatiecode komt niet overeen met e-mailadres, belt u onze klantenservice’). Maar die klantenservice is in het weekend gesloten! Hoezo service?

 by Oruc

Niet doen wat ze beloven...

 by jack

altijd goed geholpen

 by Marc

Schandalig dat je moet betalen .0.45 cent.

Waardeloos

 by dick

slecht. of in gesprek of er word niet opgenomen.

 by Dominika

Niet werk bellen! 292539

 by Bert Roest

Perfect geholpen binnen 1 minuut, oplossing gelijk geregeld!!!

Perfecte klanten service medewerkster, zeer vriendelijk en op gewekt heeft mij

zeer goed geholpen.

Anderen moeten niet zo zeuren!!

 by Hofman

Als ik vanuit Duitsland Eneco wil bellen, kan dat alleen met een 0900 nummer. Bellen vanuit het buitenland is naar een 0900 nummer NIET MOGELIJK !!

Dus jullie zijn ONBEREIKBAAR !!!!

Fijne service !!!!

 by Olav

Bij mijn eerste poging werd de verbinding gewoon verbroken. Dag € 0,45 (overigens belachelijk duur voor een klantenservice!!!

Bij mijn tweede poging werd ik wel snel te woord gestaan. Gaat over de vergoeding van de opzegboete van mijn vorige leverancier. Op 28 februari bericht van ontvangst gegeven en nu nog steeds geen uitbetaling gehad. Ruim twee weken geleden heb ik ook al gebeld. Toen werd gezegd dat het binnen 2 weken op mijn rekening zou staan.

Nu wordt er weer gezegd dat het binnen 2 weken op mijn rekening staat. Na gezegd te hebben dat dit eerder ook al werd beloofd alleen maar 5 x hetzelfde antwoord gekregen. SLECHTE SERVICE Eneco

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Eneco klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Eneco zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Eneco op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Eneco klantenservice en wordt ook niet gelezen door Eneco
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )