Aantal reviews 5

Hoe zijn uw ervaringen met Vodafone? Geef hier een cijfer

Hoe bereikt u het snelst Vodafone Klantenservice?

Bent u klant van Vodafone een heeft u een vraag of wilt u bijvoorbeeld uw abonnement wijzigen dan kunt u verschillende manieren de klantenservice bereiken. Wilt u direct antwoord op uw vraag? Dan kunt u in de meeste gevallen het beste Vodafone bellen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Hieronder vindt u direct het juiste telefoonnummer (vaste telefoonlijn). Als extra service hebben wij het telefonisch keuzemenu uitgeschreven, zodat u nog sneller in contact komt met de juiste medewerker.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  08.00 - 18.00 uur

Waarom Vodafone bellen?

 1. Voor vragen Vodafone inloggen
 2. Voor de persoonlijke omgeving My Vodafone
 3. Voor vragen over opwaarderen
 4. Voor als u uw pukcode kwijt bent
 5. Om een 06-nummer te achterhalen
 6. Voor vragen over de kosten van onbeperkt bellen
 7. Voor vragen over sim-only

Contactdetails

 1. Vodafone telefoonnummer

 2. www.vodafone.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Bel aan de hand van ons uitgeschreven keuzemenu voor snel contact. 

"Welkom bij Vodafone."

 • Toets 1

  Ben je particuliere klant bij ons? Of zou je dat willen worden?

  • 1

   Gaat je vraag over prepaid? Toets 1

   • 1

    Voor informatie en het opvragen van uw pukcode

   • 2

    Voor het blokkeren van een gestolen of verloren toestel

   • 3

    Voor vragen over tegoed en verbruik, opwaarderen of Vodafone bloxs

   • 4

    Voor technische problemen of vragen over het gebruik van je toestel

  • 2

   Heb je een vraag over een mobiel abonnement? Toets 2

   "Hou er alsjeblieft rekening mee dat wij om je klant- of bankrekeningnummer kunnen vragen . En als je niet de eigenaar van het contract bent wij niet alle informatie mogen delen. Je kunt in het volgende menu aangeven waarmee we je kunnen helpen."

   • 1

    Wil je je simkaart activeren? Heb je problemen met internetten? Of is je telefoon gestolen of verloren? Toets 1

   • 2

    Heb je vragen over je rekeningen, betalingen, internationale bundels of je data bundel? Toets 2

   • 3

    Voor abonnement- en contractwijzigingen, het bestellen van nieuw abonnement of de status van een reeds geplaatste bestelling, toets 3

   • 4

    Heb je vragen over telefooninstellingen, mobiel breedband of heb je hulp nodig bij het gebruik van onze App, website of My Vodafone? Toets 4

   • 5

    Voor overige vragen toets je 5

 • Toets 2

  Als je een zakelijk klant bent of je wilt een zakelijke klant bij ons worden?

  "Hou er alsjeblieft rekening mee dat wij om je klant- of bankrekeningnummer kunnen vragen. En als je niet de eigenaar van het contract bent, wij niet alle informatie mogen delen. Je kunt in het volgende menu aangeven waarmee we je kunnen helpen."

  • 1

   Wil je je simkaart activeren? Heb je problemen met bellen of internetten? Of is je telefoon gestolen of verloren? Toets 1

  • 2

   Heb je vragen over je rekeningen, betalingen, internationale bundels of je data bundel? Toets 2

  • 3

   Voor abonnement- en contractwijzigingen, het bestellen van een nieuw abonnement of de status van een reeds geplaatste bestelling, toets 3

  • 4

   Heb je vragen over telefooninstellingen, mobiel breedband of heb je hulp nodig bij het gebruik van onze App, website of My Vodafone? Toets 4

  • 5

   Voor overige vragen toets je 5

  • 9

   Om terug te keren naar het hoofdmenu

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 5

Hoe zijn uw ervaringen met Vodafone? Geef hier een cijfer

Vodofone Contactmogelijkheden op een rij

Heeft u bijvoorbeeld een vraag over uw persoonlijke omgeving My Vodafone? Of over inloggen? Het Vodafone Team helpt u bij al uw vragen snel verder. De openingstijden vindt u op deze pagina. 

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met Vodafone, afhankelijk van uw vraag of probleem. U kunt bijvoorbeeld contact opnemen met Vodafone via de klantenservice, die dagelijks bereikbaar is via telefoon, e-mail of chat. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende contactmogelijkheden van Vodafone.

     • Telefonisch: je kunt Vodafone bereiken via het gratis telefoonnummer dat hierboven vermeld staat in het grijze blok. De klantenservice is dagelijks bereikbaar. Zie hierboven voor de exacte openingstijden
     • Bel 1200 als via uw mobiele toestel belt.
     • E-mail: U kunt een e-mail sturen naar Vodafone via het contactformulier op de website van het bedrijf. U kunt ook een e-mail sturen naar het algemene e-mailadres van Vodafone: info@vodafone.nl.
     • Via het contactformulier worden uw vragen sneller beantwoord, gezien u eerst uit een aantal onderwerpen een selectie moet maken. Dit zorgt ervoor dat uw vraag direct bij de juiste medewerker terecht komt.
     • Chat: u kunt chatten met de klantenservice via de website van de provider
     • Ten slotte via de volgende Social Mediakanalen, Twitter en Facebook

Waarom klanten contact opnemen met Vodafone

Klanten nemen vaak contact op met Vodafone om een klacht te melden of om hulp te vragen bij problemen met hun diensten. Sommige klanten nemen ook contact op met Vodafone om hun abonnement op te zeggen of om te vragen hoe ze hun abonnement kunnen wijzigen of aanpassen. Andere redenen om contact op te nemen met Vodafone kunnen zijn om een verhuiskaart aan te vragen, om te vragen hoe ze korting kunnen krijgen op hun abonnement of om informatie te vragen over de beschikbaarheid van diensten in hun regio.

In het algemeen nemen klanten contact op met Vodafone voor vragen en problemen met betrekking tot hun telecommunicatiediensten. Zo zijn de meeste gestelde vragen aan Vodafone zijn vragen over de diensten en producten van de provider, zoals abonnementen, tarieven, dekking en mogelijkheden voor internet, televisie en mobiele telefonie. 

Meer over Vodafone

Vodafone biedt diensten aan op het gebied van vaste en mobiele telefonie, internet en tv via glasvezel. Het bedrijf levert abonnementen toegespitst op de behoefte van de klant en alles-in-een-pakketten. Dit grote telecombedrijf met als motto; “ power to you” en een eigen groot netwerk op het gebied van telefonie levert diensten aan zo’n 400 miljoen klanten wereldwijd. In Nederland staat sinds 2017 Jeroen Hoencamp aan de top als CEO, het hoofdkantoor is in Maastricht. Al in 1982 ontstond in Engeland het bedrijf Vodafone Group, vanwaaruit in 1995 onder de naam Libertel de Nederlandse markt werd betreden met Vodafone als een van de aandeelhouders. In 2002 werd Libertel Vodafone en in 2004 is Vodafone het eerste telecombedrijf met een mobiel breedbandnetwerk op 3G. Met het oog op de toekomst werkt Vodafone constant aan het verbeteren van bestaande activiteiten, zoals investeringen in de ontwikkeling en verbetering van het dienstenpakket en het bestaande netwerk. Met het oog op duurzaamheid is de stroomvoorziening van Vodafone in Nederland volledig opgewekt uit windkracht. Tegenwoordig werken Vodafone en Ziggo samen, zodat er goede voordelen te halen zijn indien de klant een combinatiedienst van de twee af neemt. Vodafone scoort een 8,1 bij de consumentenbond. Volgens cijfers uit jaarverslagen van het bedrijf heeft Vodafone in Nederland meer dan 3 miljoen mobiele abonnementen en heeft het bedrijf een omzet van meer dan 1 miljard euro. 

Makkelijk bellen met een andere Internetprovider?

Bezoek hiervoor deze overzichtspagina. U vindt hier snel  telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu van diverse Internetproviders in Nederland

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Vodafone klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 5 reviews
 by Erik

Allerslechtste klantenservice., 5000 x nummers intoetsen om vervolgens nergens te woord te worden gestaan

 by betty woudwijk

wij hebben heel goede ervaringen met vodafoon, keurig en correct en snel het probleem weer opgelost. zeer tevreden.

 by F.Adriaansen

Rampzalig!!!

 by Stradmeijer

Rampzalig!

 by G. van Issum

Waardeloos info via telefoon. Als betaler van het gebruikte teleofoonnummer wil ik ook graag zaken over het contract weten. Niks met privecy te maken, ik betaal dus wil ik kunnen zien waarvoor ik betaal !

Welke ervaringen heeft u met Vodafone klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Vodafone zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Vodafone op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Vodafone klantenservice en wordt ook niet gelezen door Vodafone
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )