Aantal reviews 44

Hoe zijn uw ervaringen met Trouw?

Geef hier een cijfer

Trouw Telefoonnummer Nodig?

Op zoek naar het telefoonnummer van Dagblad Trouw? Wij helpen  u graag. Op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u het telefoonnummer. Als u telefonisch contact opneemt krijgt u een keuzemenu. Alle opties van dit menu staan hieronder in een handig overzicht. Een handige hulp bij het bellen met de klantenservice. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en heeft u sneller contact met de juiste telefoniste. Het is handig als u uw abonneenummer bij de hand heeft. De medewerker kan u dan nog sneller helpen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

Waarom Trouw bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Trouw telefoonnummer

 2. www.trouw.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Welkom bij de klantenservice van dagblad Trouw. Voor bezorgklachten verzoeken wij u gebruik te maken van ons bezorgservice nummer. Om u sneller van dienst te zijn volgt nu een keuzemenu. Dit menu bestaat uit 5 keuzes."

 • Toets 1

  Wilt u een een nieuw abonnement op Trouw

 • Toets 2

  Wilt u een vakantie doorgeven

  Voor de tijdelijke onderbreking van uw krant zijn er verschillende alternatieven mogelijk;

  • 1

   Indien u de bezorging tijdelijk wenst stop te zetten, maar de krant WEL online wilt lezen

  • 2

   indien u de krant wilt laten doorsturen naar ander adres

 • Toets 3

  Heeft u een vraag over uw factuur of wilt u uw persoonsgegevens wijzigen

  • 1

   wilt u uw huidige abonnement aanpassen

  • 2

   wilt u uw persoonlijke gegevens aanpassen

  • 3

   wilt u uw rekeningnummer wijzigen of heeft u een vraag over uw betaling

  • 9

   Om terug te keren naar het hoofdmenu

 • Toets 4

  Wilt u uw abonnement beëindigen

 • Toets 5

  Heeft u een vraag over de levering van een besteld product of een vraag over een digitaal product

  • 1

   Heeft u een vraag over uw kado

  • 2

   Heeft u vraag over digitaal lezen of wilt u een storing doorgeven

  • 9

   Om terug te keren naar het hoofdmenu

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 44

Hoe zijn uw ervaringen met Trouw?

Geef hier een cijfer

Meer informatie over Dagblad Trouw

Trouw is een ochtendkrant die in tabloidformaat verschijnt van maandag tot en met zaterdag. In eerste instantie als illegale verzetskrant middenin de tweede wereldoorlog in 1943. De oprichters waren orthodox-protestante verzetsmensen. Door de jaren heen zijn er veel mensen met verschillende religieuze achtergronden bij betrokken geweest en zodoende was voor velen de identiteit van de krant wat onduidelijk. Tegenwoordig staat Trouw onder leiding van Cees van der Laan vooral voor de nadrukkelijke aandacht voor nieuws en beschouwingen uit de wereld van religie en filosofie en verdieping van deze onderwerpen. De protestantse historie van de krant is alleen nog duidelijk af te lezen aan de gereformeerde formuleringen in rouwadvertenties. In 2012 werd Trouw uitgeroepen tot “European newspaper of the year”. Een abonnement op Trouw kan zowel fysiek als online of een combinatie hiervan. De klantenservice is via de website, via mail of telefonisch goed bereikbaar.

Contact met de Klantenservice van een ander dagblad?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina dagbladen. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Trouw klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 44 reviews
 by H Lekkerkerker

Ik heb de krant na 8 november 6 keer ontvangen, zeer slechte zaak, zo kan ik ook een proefabonnement aanbieden

 by Herma

Jammer dat het trouw ontgaan is dat de Fc TWENTE vrouwen kampioen van Nederland zijn geworden. Ter informatie ze hebben afgelopen vrijdag ook nog van AJAX geworden.
Is de provincie wel bij jullie in beeld?

 by Elly

Prima krant. Slechte bezorging.

 by d.haak

Per 30 september stopte mijn vaste bezorger. Keurig per briefkaart gemeld. Altijd nette en keurige bezorging. Per 1 oktober gaat het mis. Het is nu 7 oktober, een week verder, elke dag gemeld, paar keer geprobeerd te bellen, secretaresse luistert geeneens, maar verbindt blind door. Zij weet wel wat er gaande is en wil al dat gezeik niet meer aanhoren.
Klantenservice, ik noem het klantenwegjaagservice. Niets en niemand te bereiken, het is blijkbaar één grote beerput.
Nog even trouw, een week geen krant ( of veel te laat nagebracht). Ik lees een ochtendkrant, en GEEN MIDDAG OF AVONDKRANT. Daarvoor heb ik deze keuze gemaakt!
Mijn geduld begint op te raken. Ik zou zeggen 5 ***** in de MIN----------

 by francien lange

of eigenlijk nog minder dan een ster.
wilde vandaag doorgeven dat ik gister en vandaag de krant niet heb ontvangen; dat kan niet. Het systeem kan maar 1 dag verwerken
je krijgt niemand aan de lijn, kunt niets toelichten, Hoe onpersoonlijk.
en by the way de link naar melden dat de krant niet is ontvangen doet het niet error 506.
maar dat kan je zelfs niet doorgeven.

 by M.Geerse

Al.jarenlang ben ik m geabonneerd op Trouw. Ik heb slechte ervaringen met de klantenservice. Ik krijg geen direct contact. Ik kreeg mailtjes over de mogelijkheid pm iemand Yrouw cadeau te doen. Vervolgens hoortndeze persoon niets

 by Ruud van der Star

Heb een proefabonnement aangevraagd, slechts 1x de krant ontvangen en nog steeds geen link naar de digitale krant. Al 3x gebeld en nu krijg ik geen contact omdat de bezorgservice niet bereikbaar. Jammer, was oprecht geïnteresseerd. Wel het geld natuurlijk al direct afgeschreven!

 by Betteke

Weer geen Trouw in de bus,maat De Telegraaf én De Stentor, beide sensatie bladen. Wat moet ik daar mee?

Aanbod na klacht : u mag gratis online lezen! Hoe zo gratis? Ik betaal daar voor! vijf dage online één dag, zaterdag; papieren krant in de brievenbus.

DAN MOET MEN WEL DE JUISTE KRANT BEZORGEN!

 by Klaartje

Om wat tegenwicht te geven.Alleen maar goede ervaringen. Vele male krant laten bezorgen bij familie of kennissen als wij er niet zijn . Altijd goed gegaan en op de juiste datum weer mijn eigen( beste krant van NL) krant als ik thuis kom.PERFECTE SERVICE!!!

 by Peter

Erbarmelijke ervaring. Arrogante en extreem klantonvriendelijke hork aan de lijn. Deze hork laat mij niet uitpraten maar tettert voortdurend door mijn opmerkingen heen. Nabezorging kent men niet, dan hadden we de kleine lettertjes maar moeten lezen! We moeten de krant maar digitaal zien te lezen. Het is duidelijk verder zijn probleem niet. Hij vindt dit een volkomen normale gang van zaken en beëindigd het gesprek voordat ik heb kunnen uitpraten.

Echt een christelijke benadering. Walgelijk.

 by irma kaljee

Ik heb sinds eind sept. een 3 jarig contract geaccepteerd met een daaraan gekoppeld flessen wijn pakket.

Het wijnpakket moet nu nog komen, ik heb wel 11 keer gebeld, ik word soms netjes maar soms ook snauwerig geholpen. Als je voor de zoveelste keer belt weten ze dit niet want het wordt niet genoteerd.

Nu ben ik er zo klaar mee er wordt van mij verwacht dat ik mijn verplichtingen na kom maar dat wordt bij Trouw niet gedaan dus wil ik van mijn contract af.

Nu wacht ik al dagen op de belofte van een superviser die mij zou gaan bellen. Nou vergeet het maar er belt helemaal niemand. En als je dan rechtstreeks iemand wilt bellen die zijn verantwoordelijkheid wel wil nemen kan dit niet.

Wat een onbeschofte (ik heb er geen ander woord meer voor) behandeling is dit.

Kan hier iemand opstaan en zijn verantwoording nemen??.

Als dit niet goed komt is mijn enige optie: dat ik niet meer ga voldoen aan mijn betaling, ik denk dat ik dan wel een reactie ga krijgen.

 by Riet

Ik erger me vreselijk als de bezorging van TROUW niet oké is.

Vandaag weer eens zonder de bijlagen TIJD & LETTER en GEEST

 by e. hoevenaars

Kan niet mailen bij Trouw.

Héél vreemd, kan ook niet de cookies wel of NIET accepteren zoals bij iedere normale

krant.

Zijn daardoor toch behoorlijk teleurgesteld!!

 by jaap

heb als kado een boekje gekregen van Herman Koch, Geachte Heer M, maar er zit een fout in het boekje, er ontbreekt een katern. Zou een nieuw boekje krijgen maar dat gebeurt niet. emailen onmogelijk, bellen toets 5, toets 1 gaat ook niet...................

 by Riet

Dagblad Trouw afgelopen zaterdag 6-8-2016 niet ontvangen, maar wel een Telegraaf waar ik echt geen behoefte aan heb! Sevice van TROUW en andere dagbladen is alleen per computer en nul-komma-nul: nergens iemand te bereiken, alleen computerstemmen die verder niks oplossen.

 by Jeroen

Totale online onbereikbaarheid. Een emailtje sturen is niet mogelijk. Je moet bellen, wel zo gemakkelijk, zegt Trouw. Na vijf minuten wachttijd heb ik maar opgehangen, ik heb nog meer te doen. Niet zo gemakkelijk dus maar gewoon heel erg slecht. Zelf als je als abonnee ben ingelogd.

 by carla brünott

Sinds enkele maanden een zaterdagabo van goeie vrienden omdat ik geen geld heb. Ik krijg de krant vaak niet of incompleet. Ik heb daar al diverse keren op gereageerd, maar er gebeurt niets alleen een2 bonnen voor een gratis zaterdagkrant. Ik krijg alleen maar een band waar ik mijn klacht kan melden. Geen enkel persoonlijk contact, is ws. te duur. Maar omdat veel mensen klagen over de slechte service ben ik bang dat Trouw veel lezers/lezeressen gaat missen. Waarom doet u er weinig of niets aan??? Dat is in het belang van de klant maar ook voor Trouw, inhoudelijk de beste krant van Nederland volgens mij. Mensen doe er wat aan om deze terugkerende frustratie te voorkomen!!!

Vast dank daarvoor.

 by carla brünott

Sinds enkele maanden een zaterdagabo van goeie vrienden omdat ik geen geld heb. Ik krijg de krant vaak niet of incompleet. Ik heb daar al diverse keren op gereageerd, maar er gebeurt niets alleen een2 bonnen voor een gratis zaterdagkrant. Ik krijg alleen maar een band waar ik mijn klacht kan melden. Geen enkel persoonlijk contact, is ws. te duur. Maar omdat veel mensen klagen over de slechte service ben ik bang dat Trouw veel lezers/lezeressen gaat missen. Waarom doet u er weinig of niets aan??? Dat is in het belang van de klant maar ook voor Trouw, inhoudelijk de beste krant van Nederland volgens mij. Mensen doe er wat aan om deze terugkerende frustratie te voorkomen!!!

Vast dank daarvoor.

 by van iersel pronk

Mijn krant is niet bezorgd op de zaterdag.

Naar is dat.

Ik kan het niet melden.

De krant wordt niet nabezorgd.

Ik snap wel dat het slecht gaat met de pers, de service is ver te zoeken.

Dat ik op een ander moment een ander exemplaar krijg is geen hulp hierbij.

Didi

 by Guus

Net weer een abonnement genomen en vandaag, zaterdag, al weer geen krant ontvangen. Abonnee service is op zaterdag niet bereikbaar, alleen maar een bandje met keuze menu's. Ik wil graag de krant hebben maar dat kan dus niet. Je krijgt alleen de kosten vergoed van 1 krant. Maar wat heb je daar aan. Juist de zaterdag krant is zo heerlijk voor het weekend met de bijlagen. Ik overweeg dan ook aan het eind van de periode, mijn abonnement niet te verlengen. In het verleden had ik deelfde problemen, deze zijn dus nog steeds niet opgelost.

 by Rika

Ik wil graag de krant tijdens onze vakantie naar de camping doorsturen. Deze camping heeft een bestaand adres en postcode. De website reageert, dat het adres niet bestaat. Ik kan helaas geen contact met de klantenservice krijgen op welke manier dan ook. Ben een hele middag aan het uitzoeken geweest,en met de opgegeven telefoonnummers krijg je alleen de automatische beantwoording. Er is geen mogelijkheid om een telefoniste te krijgen.

 by Planthof

nul sterren! Maar zelfs die optie bestaat niet. Je moet blijkbaar een ster geven. Steeds vaker geen Trouw in de bus en niet mogelijk met een medewerker te spreken. Via website of keuzemenu levert niets op. Waardeloos!

Dus een dikke nul!

 by C.A. Molenaar

Trouw reageert super traag. Heb meer dan een week geleden een proefabonnement aangevraagd. En nu een mailtje dat de eerste bezorgdag van de krant over twee weken, ja U leest het goed: OVER TWEE WEKEN gaat gebeuren.

Dat duuuuuuuuuuuuuuuuuuurt me veel te lang!. Vandar dat ik probeer er een mail over naar Trouw te sturen.

Maar ze geven nergens hun mailadres op. En de mail die ik ontving kan natuurlijk niet beantwoord worden.

Dus spagaat. Waardeloze service. Zo omgaan met klanten geeft geen goed vooruitzicht over het voortbestaan van deze krant. Een andere Nederlandse krant reageert snel op een proefabonnement dat duurt hooguit een paar dagen maar bij Trouw duurt dat meer dan 3 weken. Wie kan mij een normal mailadres geven voor dit dagblad Trouw?

 by Joenes

Het nieuwe jaar (2015) is goed begonnen. We hebben een nieuwe bezorger, hij kan er niks van. De krant is bijna altijd te laat. Ook al een paar keer geen of een verkeerde krant gekregen. Als het niet verbeterd zeg ik m'n lidmaatschap op na 30 jaar. Trouw is helaas niet betrouwbaar, qua bezorging. Voor de rest een prima krant.

Klagen over de bezorging heeft totaal geen zin, er verandert tot nu toe niks. Trouw misschien wel de beste krant van NL, maar niet in de bezorging. Grrrrrrrrrrrrrrrrr....

 by J.Jonker

Trouw is telefonisch niet te bereiken en ook de mail kan niet verzonden worden

rapportcijfer is 0 nul

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Trouw klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Trouw zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Trouw op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Trouw klantenservice en wordt ook niet gelezen door Trouw
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )