Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Toverland? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van Toverland?

Heeft u een vraag aan attractiepark Toverland? Bijvoorbeeld over de entreeprijs of wilt u een klacht doorgeven en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer?Het vinden van het juiste telefoonnummer op het internet kan soms lastig zijn. Zelfs Google geeft niet altijd het juiste nummer weer. Wij helpen u graag snel verder. Hieronder vindt u direct het juiste klantenservice telefoonnummer van Toverland met de bijbehorende openingstijden. Tijdens de schoolvakanties is het park langer telefonisch bereikbaar.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  10.00 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  10.00 - 18.00 uur

 • Woensdag

  10.00 - 18.00 uur

 • Donderdag

  10.00 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  10.00 - 18.00 uur

Waarom Toverland bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Toverland telefoonnummer

 2. www.toverland.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Bij het bellen met de klantenservice krijgt u een telefonisch keuzemenu te horen. Als extra service hebben wij de opties van dit menu uitgeschreven. Zo kunt u sneller in contact komen met de juiste medewerker.

 • Toets 1

  Heeft u een vraag over een groepsreservering of voor schoolreis reservering?

  Reserveer uw groepsbezoek of schoolreis eenvoudig online via www.toverland.com. Vragen over u reservering kunt u mailen naar reservering@toverland.nl. U ontvang binnen 5 werkdagen een antwoord. Heeft u een andere dringende vraag? Blijf dan aan de lijn. U wordt zo spoedig mogelijk te woord gestaan door een van onze medewerkers.

 • Toets 2

  Hebt u een vraag over uw tickets?

  Heeft u vragen over het bestellen van tickets? Bekijk dan de veel gestelde vragen via tickets.toverland.com. Heeft u daarna nog vragen neem dan contact op met Global Tickets via support@gloablticket.nl of chat op Whatsapp via de knop onderaan de ticktet-pagina via tickets.toverland.com. Heeft u een andere dringende vraag? Blijf dan aan de lijn.

 • Toets 3

  Hebt u een vraag over uw abonnement?

  Wij vragen u om uw vragen te mailen naar abonnement@toverland.nl. U ontvangt binnen 1 dan een antwoord. Heeft u een andere dringende vraag? Blijf dan aan de lijn. U wordt zo spoedig mogelijk te woord gestaan door een van onze medewerkers.

 • Geen keuze

  Voor alle andere vragen blijft u aan de lijn

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Toverland? Geef hier een cijfer

Hoe kunt u contact opnemen met Toverland?

Toverland is op verschillende manieren bereikbaar. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij alle mogelijkheden op een rijtje gezet. Zo kunt u zelf eenvoudig kiezen op welke manier u contact wilt opnemen met het attractiepark.

Telefonisch: Tijdens openingstijden van het park kunt u telefonisch contact opnemen. Hierboven onder het kopje 'contactdetails' in het grijze blok staat het telefoonnummer vermeld. Snel de juiste medewerker aan de lijn? Dat kan. Wij hebben de opties van telefonisch keuzemenu uitgeschreven. Zo ziet u meteen welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag.

Postadres:

Bezoekadres: Toverlaan 2, 5975 MR Sevenum

E-mail info@toverland.nl

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.Het contactformulier is een handige manier om snel en gemakkelijk contact op te nemen Toverland. Het voordeel van het contactformulier is dat uw vraag direct wordt doorgestuurd naar de juiste afdeling, waardoor zij uw vraag zo snel mogelijk kunnen beantwoorden. Als u uw vraag daarentegen via e-mail verstuurt, kan het iets langer duren voordat u antwoord ontvangt omdat het eerst naar de juiste afdeling moet worden doorgestuurd. De klantenservice doet er alles aan om uw vraag zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden.

Bent u iets verloren? Gebruik dat dit contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan deze pagina op de website van het attractiepark.

Over Toverland

Attractiepark Toverland is een pretpark gelegen in Sevenum, Nederland, en is geopend sinds 2001. Het park heeft een oppervlakte van ongeveer 30 hectare en biedt diverse attracties en activiteiten voor alle leeftijden.

Het park heeft verschillende themagebieden, waaronder Port Laguna, Avalon, Magische Vallei, Troy Area en Wunderwald. Er zijn attracties zoals achtbanen, waterattracties, darkrides en familie-attracties, evenals diverse shows en evenementen. Attractiepark Toverland heeft daarnaast verschillende restaurants en eetgelegenheden, evenals souvenirwinkels en attractiewinkels. Het park is geopend van maart tot en met november, en heeft verschillende tarieven voor toegang, afhankelijk van de dag en het tijdstip van het bezoek.

Wilt u contact opnemen met het attractiepark Toverland. Op deze pagina vindt u alle contactmogelijkheden op een rij.

Op zoek naar een telefoonnummer van een ander Attractiepark?

Bezoek dan onze overzichtspagina. Via de pagina vindt u van diverse recreatieparken snel het juiste telefoonnummer. Zoals van Beekse Bergen, Efteling, Duinrell en meer.  Indien een klantenservice gebruikt maakt van een keuzemenu, dan staat dit menu helemaal uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag en kunt u sneller in contact komen met de juiste medewerker.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Toverland klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Toverland klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Toverland zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Toverland op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Toverland klantenservice en wordt ook niet gelezen door Toverland
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )