Aantal reviews 2

Hoe zijn uw ervaringen met Efteling? Geef hier een cijfer

Contact opnemen met de Efteling

Heeft u een vraag aan de Efteling en wilt u telefonisch contact opnemen? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste bellen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden?Hieronder vindt u het klantenservice telefoonnummer. Om het bellen met het attractiepark makkelijker te maken, staat hieronder ook het keuzemenu. Door aan de hand van dit menu te bellen heeft u sneller de juiste persoon aan de lijn. Telefonische gesprekken kunnen door de klantenservice van het attractiepark worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Zondag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Efteling bellen?

 1. Voor vragen over het Efteling Hotel
 2. Voor vragen over acties en kortingen
 3. Voor het telefonisch bestellen van kaartjes
 4. Voor vragen over parkeren
 5. Voor het telefonisch boeken van een verblijf
 6. Voor vragen over gevonden voorwerpen
 7. Voor het doorgeven van een klacht

Contactdetails

 1. Efteling telefoonnummer

 2. www.efteling.com

Snel door het telefonisch Keuzemenu

U hoort eerst een welkomstboodschap. Maak vervolgens een keuze uit een van de opties:

" Welkom bij de Efteling. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk te woord te staan. De telefonische wachttijd is momenteel minmaal 30 minuten. Daarom verwijzen wij u graag naar onze website. Op onze klantenservice- en contactpagina vindt u de veelgestelde vragen en kunt u contact opnemen met de chat. We kunnen u op deze manier sneller van dienst zijn."

"Hallooo met Wolf, Welkom bij de Efteling!". " Wacht heel even Wolf! Welkom bij de Efteling! Voor informatie gaat u naar efteling.com". Wilt u persoonlijk iemand spreken? Maak dan een keuze. ( Wolf: "Nou ik vond dat ik het mooier zei! "). "Wij vragen u een keuze te maken uit de volgende 5 mogelijkheden."

 • Toets 1

  Belt u voor overnachten?

 • Toets 2

  Belt u voor Attractiepark?

 • Toets 3

  Belt u voor een groeps- of schoolreis vanaf 20 personen?

 • Toets 4

  Belt u voor de musical?

 • Toets 5

  Heeft u een andere vraag?

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 2

Hoe zijn uw ervaringen met Efteling? Geef hier een cijfer

Over de Efteling

Op het terrein waar eerder al een sport/recreatieveld was gerealiseerd werd in 1952 de Efteling geboren met als hoofdthema het ‘driedimensionaal Sprookjesbos met veel beweging’. Het werd opgericht door de burgemeester van Loon op Zand, cineast Peter Reijnders en kunstenaar Anton Pieck. Laatstgenoemde ontwierp de sprookjesfiguren en in de loop van de jaren werden dit er steeds meer. Bezoekers betaalden toen omgerekend 36 eurocent voor een kaartje! Sinds die tijd is het attractiepark elk jaar gegroeid door er onder andere vijvers, achtbanen en spookhuizen bij te bouwen en heeft het park ook wat mooie prijzen in de wacht gesleept. Sinds 1992 kan je er ook logeren in het Efteling Hotel. De meeste Nederlanders zijn er wel een keer geweest. Jaarlijks trekt het attractiepark meer dan 5.2 miljoen bezoekers en er zijn ongeveer 3000 medewerkers. Bij het callcenter worden klanten snel geholpen bij alle vragen omtrent een bezoek aan het park.

Direct antwoord op uw vraag aan de klantenservice van de Efteling

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel naar een klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past voor het antwoord op uw vraag.

Contact met een ander pretpark of dierenpark?

Bezoek onze overzichtspagina voor het telefoonnummer en overige contactgegevens van een ander pretpark of dierenpark.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Efteling klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 2 reviews
 by Rachel

Meerdere keren gebeld meer dan een half uur in de wacht en niemand gesproken. Er is geen mailadres waar je een reactie kan sturen. Zeer beperkte service voor als je hulp nodig hebt waarbij de Efteling website geen antwoord kan bieden.

 by Jose Coenen

Bel al dagen en nog steeds niemand aan de lijn gehad schandalig

Welke ervaringen heeft u met Efteling klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Efteling zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Efteling op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Efteling klantenservice en wordt ook niet gelezen door Efteling
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )