Aantal reviews 49

Hoe zijn uw ervaringen met T-Mobile? Geef hier een cijfer

T-Mobile Klantenservice Bellen

Heeft u een vraag aan T-Mobile, bijvoorbeeld over inloggen, of uw telefoonabonnement? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste bellen. Telefonisch worden klantvragen namelijk meestal sneller opgelost. Bent u op zoek naar het telefoonnummer? Wij helpen u graag. Op deze pagina onder contactdetails vindt u snel het juiste T-Mobile Klantenservice Telefoonnummer. Bij het bellen moet u eerst inspreken waarover u contact opneemt. Daarna wordt u meteen doorverbonden met de juiste medewerker. Hieronder staat precies beschreven hoe dit werkt. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen om de service te verbeteren. Naast het telefoonnummer vindt u ook andere contactmogelijkheden van deze internetprovider.  Heeft u een storing? Ook hiervoor kunt u de klantenservice bellen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.30 uur

Waarom T-Mobile bellen?

 1. Voor vragen over uw T-mobile abonnement
 2. Voor vragen over uw mobiele telefoon of uw mobiele internet
 3. Voor een vraag over uw vaste internet of tv aansluiting
 4. Voor vragen over uw prepaid aansluiting
 5. Voor vragen over een zakelijke aansluiting
 6. Voor vragen over uw factuur
 7. Voor het melden van een storing
 8. Voor vragen over inloggen bij Mijn T-Mobile

Contactdetails

 1. T-Mobile telefoonnummer

 2. www.t-mobile.nl

Bellen met T-Mobile

Wanneer u belt met het servicenummer dient u uw vraag in te spreken. Volg na onderstaand welkomstboodschap de instructies op. Het systeem verbindt u vervolgens snel door met de juiste medewerker.

" Welkom bij T-Mobile vertel me in een paar woorden wat je vraag is." Dit dient u dus in te spreken. Spreekt u niets in dan hoort u het volgende: "Om je goed van dienst te zijn wil ik graag weten waarom je belt. Je kunt bijvoorbeeld zeggen; " Ik wil een nieuw abonnement afsluiten. " of " Hoe regel ik nummerbehoud."

Aantal reviews 49

Hoe zijn uw ervaringen met T-Mobile? Geef hier een cijfer

Voor meer contactmogelijkheden met de klantenservice - zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp bezoek dan deze pagina op de website van T-Mobile.

Hier vindt u het telefoonnummer met keuzemenu van T-Mobile Thuis.

Telefonisch Keuzemenu

Voorheen werd gebruik gemaakt van telefonisch keuzemenu. Eerst werd er gevraagd om uw T-Mobile nummer in te toetsen. Hierna volgde het keuzemenu. Na een keuze uit een van de opties schakelde het systeem de beller door naar de juiste afdeling. Hoewel het een kort keuzemenu betrof, is er toch gekozen om over te stappen naar een ander systeem waarbij de beller wordt verzocht om zijn of haar vraag in te spreken.

Contact met een andere Telefoonprovider?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "Telefoonproviders". Hier vindt u snel alle contactmogelijkheden op een rij.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met T-Mobile klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 49 reviews
 by Rook

Beste mensen, heb al jaren een alles in een abonnement. Nooit een probleem gehad. Tot vrijdag de 12e maart. Lees en hoor wel eens over een storing van een aantal uren maar in dit geval duurde de storing zeker 4 dagen! Dus geen tv, geen internet en geen telefoon. In deze tijd van isolement bijna niet te verteren. Zijn die maandag tijdelijk elders gaan wonen. Zeker 20 X gebeld met de klantenservice. Vriendelijke mensen, maar echt helpen en uitleggen zat er niet in. De donderdag erop deed alles het gelukkig weer en konden wij huiswaarts. En eenieder gaat over tot de orde van de dag. Geen uitleg, geen excuses, je hoort er niets meer over. Volkomen onbegrijpelijk! Gr. Tom.

 by Hans Tonk

Ik heb T-Mobile 1 ster gegeven omdat minder niet kan.
Ik heb nu anderhalf jaar internet in het buitengebied over 4G. Vanaf het moment dat men aankondigde dat T-mobile 5G zou activeren hadden we elke avond op een vast moment uitval van internet. Daarna ging de performance van 60mbit.s omlaag naar 10 mbit/s en bellen helpt niet want je vliegt er vanwege de drukte gewoon uit. Uiteindelijk na drie dagen toch maar eens doorgezet en elke keer opnieuw gebeld (ps mijn mobiele telefoon wordt door een andere provider bedient en werkt dus gewoon). Totale inzet aan tijd na de eerste verbinding was 8 uur bellen. Een zeer vriendelijke dame die volstrekt geen kennis had van netwerk en netwerkproblematiek. Werkte haar standaard lijstje af en op het eind bleek dat ik geen modem van T-mobile had en dat de storing dus niet in behandeling kon worden genomen.
Recentelijk werd mijn upload snelheid 0,2 mbt/s en de download snelheid was niet meer meetbaar. De mail ging niet meer de deur uit. De maat was vol en vol goede moed naar de T-mobile winkel in Apeldoorn getrokken.
De medewerker ter plekke aanhoorde mijn verhaal en kennelijk bekend met eigen bedrijf, gaf hij aan niets voor me te kunnen betekenen. De reactie en houding van een zak zout was me te veel en ik ben doorgelopen naar de concurrent die wel een oplossing had. Daarna restte mij slechts het opzeggen van het contract.
Wat een bedrijf????

 by Jan Bax

Waardeloos

 by S.geerlings

Bij herhaaldelijk verzoek krijg ik geen uitsluitsel betr..Service niet ondersteund.

 by Tal

Waardeloos. Probeer ze al dagen te bereiken maar de verbinding wordt steeds verbroken omdat het te druk is. Alle antwoorden zouden op de website staan, niet dus. En de chatbot heb je ook niets aan. E-mail adres is onvindbaar dus? Opzeggen dan maar?

 by Martina

Geen ster.

Slecht bedrijf, geen feedback, nooit bereikbaar, T-Mobile dient te worden gesloten voldoet niet aan de voorwaarden om open te blijven.

rapportcijfer is 0,0

 by Martin

Dat ik van kasje naar de muur wordt gestuurd

 by kea

ik vind jullie slecht bereikbaar om een vraag te stellen ik heb een nieuw toestel maar ik kan niet met 4G zoeken alleen als ik thuis ben met wifi dus wil ik vragen hoe dat kan maar ik moet met een computer chatten en die berijp mijn vraag niet

 by Reina

Ik heb ruim een jaar problemen met het bellen en gebeld worden met een abonnement van T-Mobile in combinatie met een IPhone 10.

Ben al een jaar bezig met de klantenservice maar kom er niet mee weg. Deze blijven hangen in een vooraf uitgestippeld stramien. Krijg geen contact met een technisch specialist of een hoger geplaatste en sommige van de klantenservice verbreken de verbinding als het precair wordt. Intussen betaal ik al maanden € 50,-- waar ik niet volledig gebruik van kan maken. Tmobile begin er niet aan

 by Boukje

Ik kan niet bellen of gebeld worden . 3 x in de winkel geweest maar die weten ook niet wat er aan de hand is. Ik most maar contact opnemen met t mobile. 2x een chat gestart maar deze wordt gewoon afgebroken boor ik goed en wel uit kan leggen wat er aan de hand is . Bellen gaat niet ivm problemen hiermee. Ik betaal dus iedere maand mijn abonnementskosten maar heb alleen nog maar problemen gehad. Vanaf het begin problemen met bellen en gebeld worden. Waardeloos.. ik zit in qarantaine en kan niemand bereiken en niemand kan mij bereiken.

 by Gerrit

Had een opnamebox besteld. Aangesloten.Maar wel beeld geen geluid. Klantenservice proberen te bereiken. Is een missie inpossible. Krijg niemand te pakken of antwoorden die nergens op slaan. Als ik het kleienere boxje aansluit, wel beeld en geluid. Ik snap er niets van.

 by Jos

Belabberde service, hoge kosten om iemand te kunnen spreken wat tegenwoordig uit de tijd is en hulp is ronduit slecht. Standaard antwoorden maar geen oplossing, probleem wordt bij de klant gelegd terwijl meerdere tests aantonen dat het bij T-mobile zit. Al 2 weken niet mogelijk te bellen of gebeld worden en al 3 nieuwe simkaarten moeten activeren.

 by De mooij

Ik heb geen puk code van mij telefoon, heb ik niet gekregen van de winkel in de van swindestraat , deze telefoon heb ik gekocht in 2017

 by John

Ik heb alle reacties gelezen het zou handig zijn als jullie bedrijf iemand aan de telefoon zouden zetten zodat de klanten van jullie een persoon aan de telefoon krijgen is een stuk vriendelijker die Robots van jullie werken niet terwijl jullie vragen aan de klant of wij kenbaar willen maken of we een Robot zijn krab maar even achter je oren en denk goed na

 by C.M

Geen rapport cijfer.

Ben altijd klant geweest bij Vodafhone, daar nooit klachten overgehad.

T Mobile heeft klanten van Vodafhone over genomen

DIT ging de eerste maand

Goed.

A

Toen begon de ellende,slechte internet verbinding.

Toen de klantenservice gebeld.

Ik ben de klantenservice

gaan bellen omdat ik alleen nog maar blokkerig beeld had.

De dame van de klantenservice wou mij alleen maar een glasvezelkabel aansmeren

en dat ik een jaar contract

moest ondertekenen en ook mijn mobile telefone via hun moest doen.

DIT heb ik geweigerd.

Ik heb slechte internet en

steeds blokkerrig beeld dus kon bijna geen t.v. kijken.

Ik heb sinds 26-9-2019 een andere provider wat mij uitstekend bevalt.

Maar ik ben nog steeds niet van T.mobile af.

Nu geven ze aan dat ik de 2 zenderkastjes en de modum nog niet ontvangen hebben,en dreigen met de deurwaarde.

Geen probleem ik heb he bewijs van versturen van hun apperatuur.

Het is een gebed zonder einde.

Als dit nog langer zo doorgaat schakel ik een advocaat in.

Een zeeeer boze voormalige T Mobile klant.

Ik geef T.Mobile een cijfer 0.Alleen maar Ellende.

 by Theo jansen

Eenvoudige vraag. Kan niemand spreken. Overstap waardig. Niet meer van d deze tijd. Wordt snel overgenomen door KPN (waarschijnlijk)

Ze weet ontevreden

 by WM Pakbier

1 ster is al teveel. Wat een k.t bedrijf. Ikzelf heb nog een contracsduur van 2 maanden, maar daarna NOOIT meer T-mobile. Foei ik heb er geen woorden voor.

 by Sandy

Punten verzilverd, behoorlijk veel, maar de vouchers nooit gekregen! Vervolgens is het niet mogelijk, zelfs na uren, om iemand hierover te spreken. Mailen kan niet. Bellen kan niet. Helpdesk doet alsof ze gek zijn. Zeggen alleen 100 x: sorry, ik snap u niet. Resultaat: bijna alle punten weg, geen vouchers. Zeer slechte service. Ga nooit naar t-mobile!!!!

 by Els Rooze

Zeer slecht ik had 2 jaar geleden kastje gekocht voor overal internet betaal elke maand 22.11 terwijl ik er al anderhalf jaar weg ben ondanks veel brieven tot opzegging en telefoontjes word nog steeds het bedrag elke maand van mijn rekening afgehaald tel niet te bereiken als je eindelijk aan de beurt bent verbinding verbroken ga het nu maar via een andere weg doen

 by Belia

Ontzettend slecht, ze willen nog geen eens helpen. Er werd gewoon opgehangen. En een monteur die kan pas over 5 weken komen. Als mijn abonnement afloopt ben ik daar weg.

 by Diana

Zeer slecht. Op een email van de klantenservice kan geen reply worden gegeven. Vervolgens is het e-mailadres onvindbaar. De telefonische helpdeskmedewerker geeft aan dat je bij klachten moet mailen... mijn vraag.... het regent vast klachten?

 by Beer

Ronduit ruk

 by Aachje

Sorry voor mijn woorden maar FCK T-Mobile!!!!!!!!! All een jaar en half gezeik mee. Ik zit in het buitenland en geraak gewoon niet van m'n abonnement bij ze af. Sorry hoor,,,,,,afzetters

 by Angela

Ik wil een echt persoon spreken.. jammer dat ik nog even aan jullie vast zit...

Nog 1 haar aftellen dan mag ik bij jullie weg!

 by Jafra

Beste klant, de automatische incasso van uw ((factuur is helaas niet gelukt. Binnenkort proberen wij opnieuw het bedrag van 28.30 euro af te schrijven. Groeten, T-Mobile))

..................

Dit bericht is verzonden

Hallo,

Maar ik begrijp niet waarom u deze factuur betaalde op 26 juni, vorige maand

Ik weet niet wat voor soort communicatie ik met je kan communiceren om dit allemaal uit te leggen !!!!!

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met T-Mobile klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij T-Mobile zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met T-Mobile op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar T-Mobile klantenservice en wordt ook niet gelezen door T-Mobile
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )