BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

T-mobile Thuis Telefoonnummer
0800-00920800-0092

Toon telefoonnummer

Telefonische openingstijden: Maandag t/m zaterdag van  7:00 - 22:00 uur en op zon- en feestdagen van 9:00-18:00 uur.

 • Telefoonnummer klantenservice T-Mobile Thuis:

   0800-0092
 • Gesprekskosten: Gratis
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: T-Mobile Thuis NL
 • Rapportcijfer T-mobile Thuis Telefoonnummer:
 • Hoe zijn uw ervaringen met T-mobile Thuis Telefoonnummer? Geef hier een cijfer

Bellen naar T-mobile Thuis ? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker. Ook vindt u hier overige contactgegevens.

Bij het bellen naar T-mobile Thuis krijgt u eerst een welkomstboodschap te horen, gevolgd door een keuzemenu.


Welkom bij de klantenservice van T-Mobile Thuis. Heb je een vraag over onze mobiele diensten, dan vragen we je contact op te nemen met de klantenservice van T-Mobile via 1200. “

Het keuzemenu:

TOETS 1 — Bel je voor de status van je bestelling of het wijzigen hiervan toets 1

TOETS 2 — Bel je voor vragen over je abonnement, het aanpassen hiervan of over je rekening toets 2

TOETS 3 — Bel je voor vragen inzake de monteur service toets 3

TOETS 4 — Bel je voor technische vragen of hulp bij storingen toets 4

TOETS 5 — Bel je voor het opzeggen van je abonnement of het annuleren van een bestelling toets 5

(keuzemenu.info)

Voordat u een medewerker aan de lijn krijgt u mogelijk de volgende mededeling te horen: “U wordt doorverbonden met 1 van onze medewerkers. Dit gesprek kan worden opgenomen ter verbetering van onze dienstverlening.”


Telefonische Openingstijden T-Mobile Thuis:
De klantenservice is van maandag t/m zaterdag van 07:00 tot 22:00 uur en op Zon- en feestdagen 09:00 tot 18:00 telefonische bereikbaar.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van T-mobile Thuis voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere alles-in-1 provider?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere alles-in-1 provider. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij indien toegepast het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met T-mobile Thuis Telefoonnummer

service is beroerd, ik geef een min 10. Televisie werkt zelden. Lijkt me zo leuk om elke dat bijv. naar het nieuws te kijken, of naar een goed muziekp

Beoordeeld op:14 10, 2018 door: hinzler

service is beroerd, ik geef een min 10. Televisie werkt zelden. Lijkt me zo leuk om elke dat bijv. naar het nieuws te kijken, of naar een goed muziekprogramma. Nee hoor, lukt niet. En hulp? ho maar. In het weekend lukt het helemaal niet. Ik vind het schandelijk.

Op 27 sept. j.l. heeft het mij uren gekost bij de klantenservice van T-Mobile thuis een LEVEND PERSOON aan de telefoon te krijgen om mijn probleem, d

Beoordeeld op:02 10, 2018 door: A. Koster-de Vlieger

Op 27 sept. j.l. heeft het mij uren gekost bij de klantenservice van T-Mobile thuis een LEVEND PERSOON aan de telefoon te krijgen om mijn probleem, dat niet in de voorgeprogrammeerde antwoorden voorkwam, door te kunnen geven. Het probleem is inmiddels wel opgelost. Dit meldde T-Mobile thuis in een mail. Mijn antwoord op deze mail met bovendien het verzoek mij een telefoonnummer te geven waar ik snel iemand te spreken kan krijgen blijkt niet te zijn aangekomen, want het emailadres is niet in gebruik. Ra, ra ra, hoe kan dat?

jullie zijn belachelijk SLECHT bereikbaar. Maakt niet uit hoe vroeg of hoe laat je belt. Je wacht altijd langer dan 10 minuten. Heb nu al 3dagen achte

Beoordeeld op:30 06, 2018 door: Klant

jullie zijn belachelijk SLECHT bereikbaar. Maakt niet uit hoe vroeg of hoe laat je belt. Je wacht altijd langer dan 10 minuten. Heb nu al 3dagen achter elkaar gebeld en nog geen medewerker gesproken omdat ik gewoon langer dan een half uur aan het wachten ben. Dit is gewoon super slechte service

Tv geen beeld meer sinds gisteravond

Beoordeeld op:08 12, 2017 door: C kivits

Tv geen beeld meer sinds gisteravond

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 2.8 5.0 4 4 service is beroerd, ik geef een min 10. Televisie werkt zelden. Lijkt me zo leuk om elke dat bijv. naar het nieuws te kijken, of naar een goed muziekprogramma. Nee hoor, lukt niet.

Welke ervaringen heeft u met T-mobile Thuis Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij T-mobile Thuis Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met T-mobile Thuis Telefoonnummer op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar T-mobile Thuis Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door T-mobile Thuis Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.