Aantal reviews 8

Hoe zijn uw ervaringen met Odido? Geef hier een cijfer

Odido ( voorheen T-Mobile) Klantenservice Bellen ?

Wilt u graag in contact komen met Odido klantenservice en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer? Het kan zijn dat u dit nummer niet gemakkelijk kunt vinden op de website www.odido.nl. Wij helpen u graag verder. Hieronder vindt u direct het juiste Odido klantenservice telefoonnummer. Daarnaast vindt u hier overige contactgegevens. Om het bellen met de internetprovider makkelijker te maken, hebben wij alle opties van het keuzemenu uitgeschreven. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en hoeft u niet het hele menu af te luisteren.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  07.00 - 22.00 uur

 • Dinsdag

  07.00 - 22.00 uur

 • Woensdag

  07.00 - 22.00 uur

 • Donderdag

  07.00 - 22.00 uur

 • Vrijdag

  07.00 - 22.00 uur

 • Zaterdag

  07.00 - 22.00 uur

 • Zondag

  09.00 - 18.00 uur

Waarom Odido bellen?

 1. Voor de status van je bestelling of het wijzigen hiervan
 2. Voor vragen over uw abonnement
 3. Voor het wijzigen van persoonsgegevens  bijvoorbeeld uw rekeningnummer of telefoonnummer
 4. Voor het doorgeven van een verhuizing
 5. Voor vragen over de monteur service
 6. Voor technische vragen of hulp bij storingen
 7. Voor het opzeggen van uw  abonnement
 8. Voor het annuleren van een bestelling
 9. Het aanvragen van nummerbehoud

Contactdetails

 1. Odido telefoonnummer

 2. www.t-mobile.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

U hoort een korte welkomstboodschap: "Welkom bij de klantenservice van Odido. For English Press 1. Voor Nederlands blijf aan de lijn. Kies uit 1 van de 2 mogelijkheden. "

 • Toets 1

  Bel je over een mobiel abonnement of een telefoon?

  "Om je goed te kunnen helpen hebben we je mobiele Odido nummer nodig. Toets na de pieptoon je mobiele nummer in." Hierna kan aan u gevraag worden om kort uw vraag in te spreken zodat u sneller met de juiste klantenservice medewerker kan worden doorverbonden.

 • Toets 2

  Bel je over internet bij je thuis, tv of een vast telefoonabonnement.

  ( Volg de verdere instructies op, zoals het inspreken van uw postode. Hierna wordt u doorverbonden met een medewerker.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 8

Hoe zijn uw ervaringen met Odido? Geef hier een cijfer

Alles over Odido Klantenservice

Heeft u vragen over uw Thuis abonnement? Bijvoorbeeld over Interactieve TV, Vast bellen, of Internet? Op de website van de internet provider vindt u snel antwoorden op veel  gestelde vragen.  Zo worden een aantal onderwerpen waarover de klantendienst van Odido, voorheen, T-Mobile Thuis veel over wordt gebeld op de servicepagina uitgelicht. Nadat u een onderwerp heeft geselecteerd worden vragen omtrent dit onderwerp  met antwoorden getoond.

Ook is het mogelijk om online veel zelf regelen en inzien. Hiervoor moet er eerst een account worden aangemaakt. Log vervolgens in met uw gebruikersnaam (dit kan uw e-mailadres, uw telefoonnummer of een zelfgekozen gebruikersnaam zijn) en uw zelfgekozen wachtwoord. Komt u er onverhoopt niet uit dan zijn er verschillende mogelijkheden om contact op te nemen. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet:

Telefoon: Via bovenstaand 0800 nummer, zie grijze blok, is Odido gratis te bereiken. Een 0800-nummer is een servicenummer dat gratis is voor de beller.

Chatbot: 24 uur per dag kunt u uw vragen stellen via de chat.

Contact met een andere Internetprovider?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina "internetproviders". Hier vindt u de telefoonnummers en overige belangrijke contactgegevens van alle internetproviders van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Odido klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 8 reviews
 by mirjam

- 10 nooit telefonisch bereikbaar, elke dag heeft tv reset nodig ik heb spijt dat ik ben overgestapt. NUL SERVICE biedt t mobile snel en goedkoop contracten afsluiten en daarna geen hulp meet mogelijk; belachelijk!!!!!

 by bb

sessie verlopen, ploep eruit gegooid weer inloggen zoeken sessie verlopen ???? niet bekend en weer sessie verlopen, ploep eruit gegooid.

 by hinzler

service is beroerd, ik geef een min 10. Televisie werkt zelden. Lijkt me zo leuk om elke dat bijv. naar het nieuws te kijken, of naar een goed muziekprogramma. Nee hoor, lukt niet. En hulp? ho maar. In het weekend lukt het helemaal niet. Ik vind het schandelijk.

 by A. Koster-de Vlieger

Op 27 sept. j.l. heeft het mij uren gekost bij de klantenservice van T-Mobile thuis een LEVEND PERSOON aan de telefoon te krijgen om mijn probleem, dat niet in de voorgeprogrammeerde antwoorden voorkwam, door te kunnen geven. Het probleem is inmiddels wel opgelost. Dit meldde T-Mobile thuis in een mail. Mijn antwoord op deze mail met bovendien het verzoek mij een telefoonnummer te geven waar ik snel iemand te spreken kan krijgen blijkt niet te zijn aangekomen, want het emailadres is niet in gebruik. Ra, ra ra, hoe kan dat?

 by Klant

jullie zijn belachelijk SLECHT bereikbaar. Maakt niet uit hoe vroeg of hoe laat je belt. Je wacht altijd langer dan 10 minuten. Heb nu al 3dagen achter elkaar gebeld en nog geen medewerker gesproken omdat ik gewoon langer dan een half uur aan het wachten ben. Dit is gewoon super slechte service

 by Dominik

STORING INTERNET GEEN SIGNAL SERWIS NODIG DOMINIK Swistak ORANJEBLOESEM 50 5682CR BEST TEL. 0639429551

 by Beelen

Ik was naar T Mobil 3 in 1 te kijken op uw site Ik zie daar nergens het telefoon nummer dat doet me denken Dat u daar niet van gediend bent En ik bang ben bij een storing U niet telefonisch bereik baar bent Want de uitleg vragen op problemen van u zijn vaak niet in Jip en Janneke taal Dus daar heb ik vaak niets aan En heb ik wat Ben ik een half uur aan het zoeken

 by C kivits

Tv geen beeld meer sinds gisteravond

Welke ervaringen heeft u met Odido klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Odido zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Odido op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Odido klantenservice en wordt ook niet gelezen door Odido
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )