Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Kobo? Geef hier een cijfer

Is Kobo Telefonisch bereikbaar?

Heeft u een vraag aan attractiepark Kobo? Bijvoorbeeld over een e-Reader bestelling of voor een administratieve vraag dan kunt u telefonisch contact opnemen met Kobo. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Het vinden van het juiste telefoonnummer op het internet kan soms lastig zijn. Zelfs Google geeft niet altijd het juiste nummer weer. Daarnaast sturen bedrijven steeds aan op self-service, maar soms is bellen de snelste en meest persoonlijke manier is om uw vraag beantwoord te krijgen.  Daarom vindt u vindt u hieronder direct het juiste KOBO telefoonnummer met de bijbehorende openingstijden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 16.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 16.00 uur

Waarom Kobo bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Kobo telefoonnummer

 2. www.kobo.com

Kobo Bellen

Bij het bellen met Kobo wordt u direct te woord gestaan door een medewerker. Hij of zij helpt u snel verder bij al uw vragen en of opmerkingen.

Hoe kan Kobo Klantenservice u van dienst zijn?

De klantenservice van Kobo kan u  op verschillende manieren van dienst zijn, waaronder:

 • Technische ondersteuning: als u problemen ondervindt met uw Kobo e-reader of de Kobo-app, kan de klantenservice u helpen bij het oplossen van technische problemen.
 • Accountondersteuning: als u problemen heeft met uw Kobo-account, zoals het inloggen, het wijzigen van uw gegevens of het synchroniseren van uw bibliotheek.
 • Productinformatie: als u vragen heeft over Kobo-producten, zoals e-readers en accessoires, kan Kobo klantenservice u helpen bij het verstrekken van productinformatie en -specificaties.
 • Bestellingen en levering: als u vragen heeft over uw bestelling of de levering van uw Kobo-producten, kan de klantenservice u helpen bij het volgen van uw bestelling en het beantwoorden van vragen over de levering.
 • Retourneren en garantie: als u een product wilt retourneren of vragen heeft over de garantie van uw Kobo-product, kan de klantenservice u helpen bij het retourneren van uw product en het verstrekken van informatie over de garantievoorwaarden.

Kortom, de klantenservice van Kobo kan u helpen bij alle vragen en problemen die u heeft met betrekking tot Kobo-producten en -diensten. Wilt u telefonisch contact opnemen voor een van bovenstaande redenen? Op deze pagina vindt u snel het juiste telefoonnummer. 

Wat is Kobo?

Kobo is een Canadees bedrijf dat gespecialiseerd is in e-readers en e-books. Het bedrijf werd opgericht in 2009 en biedt een breed scala aan e-readers, waaronder de Kobo Forma, Kobo Clara HD en Kobo Libra H2O. Daarnaast heeft Kobo ook een uitgebreide catalogus van e-books die via de Kobo-winkel kunnen worden gekocht en gedownload. Kobo is wereldwijd actief en heeft samenwerkingen met verschillende boekhandels, waaronder Bol.com in Nederland.

Op zoek naar een telefoonnummer van een ander Online Winkel

Bezoek dan deze overzichtspagina. Via de pagina vindt u van diverse recreatieparken snel het juiste telefoonnummer. Zoals van Bol.com, Wehkamp, Coolblue en meer.  Indien een klantenservice gebruikt maakt van een keuzemenu, dan staat dit menu helemaal uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag en kunt u sneller in contact komen met de juiste medewerker.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Kobo klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by Dirk

ebook betaald maar niet ontvangen. Geen geldig telefoonnr van Kobo te vinden. Hun chats draaien rond de pot, conversaties worden stopgezet zonder verder vervolg. Probleem niet opgelost, wellicht omdat ze er gewoon niks aan doen. Zeer ontevreden dus. 1 ster gegeven omdat 0 niet kan.

Welke ervaringen heeft u met Kobo klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Kobo zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Kobo op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Kobo klantenservice en wordt ook niet gelezen door Kobo
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )