Aantal reviews 30

Hoe zijn uw ervaringen met Bol.com?

Geef hier een cijfer

Bol.com bellen?

Heeft u een vraag aan Bol.com en wilt u de klantenservice bellen?  Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer. Als u telefonisch contact opneemt krijgt u direct een medewerker aan de lijn. U hoeft geen keuzemenu te doorlopen. Tip! De telefoniste kan u sneller helpen als u uw klantnummer/bestelnummer bij de hand heeft. Verder vindt u op deze pagina de andere contactmogelijkheden van de webwinkel.

Bellen met Bol.com

Bij het bellen hoort u de volgende ingesproken meldtekst 'Welkom bij Bol.com. Supersnel geholpen worden? Met een bestelnummer kunnen we direct voor je aan de slag. Tot slot; Dit gesprek kan opgenomen voor trainingsdoeleinden. Je wordt nu doorverbonden met 1 van onze experts."

Aantal reviews 30

Hoe zijn uw ervaringen met Bol.com?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  00.00 - 24.00 uur

 • Dinsdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Woensdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Donderdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Vrijdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zaterdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zondag

  00.00 - 24.00 uur

Waarom Bol.com bellen

 1. Klantvragen worden doorgaans sneller opgelost
 2. Voor vragen over de bezorging van een bestelling
 3. Voor vragen over de betaling van een bestelling
 4. Voor vragen over een E-boek, Kobo E-reader of digitaal lezen
 5. voor vragen over retourneren en annuleren
 6. Voor vragen over betalen
 7. Voor vragen over bestellen
 8. Voor vragen over garantie en reparatie

Contactdetails

 1. Bol.com telefoonnummer

  030-3104999 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.bol.com

Alles over deze klantenservice

Om kosten te besparen sturen bedrijven hun klanten steeds meer aan op zelfservice. Zo ook Bol.com. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder.  Het is om die reden best even zoeken om het reguliere telefoonnummer op de website van de online winkel te vinden. Klanten worden namelijk eerst genavigeerd door de hulppagina.  Hierop zijn de antwoorden op veelgestelde vragen snel beschikbaar. Komt u er onverhoopt niet uit dan zijn er verschillende contactmogelijkheden. U vindt ze op deze pagina op de Bol.com. We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet:

Telefoon:  Via telefoonnummer 030-3104999 heeft u snel contact met Bol.com. U belt tegen lokale kosten, het is dus geen gratis. Op dit nummer staat het serviceteam staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Met vragen over bijvoorbeeld; bestellen en leveren, retourneren en ruilen van een product, de bezorging van een bestelling en levertijden, helpt de klantenservice van Bol.com u graag verder. Vanuit België belt u met het telefoonnummer 020- 788 5999.  U betaalt hiervoor uw gebruikelijke gesprekskosten.

Chatbot Charlie is 24 per dag bereikbaar en weet bijna alles. Een Chatbot is een geautomatiseerde software tool die zelfstandig vragen via tekstberichten kan afhandelen.

Mail: Via een online formulier kunt u uw vragen ook mailen. U ontvangt doorgaans binnen 2 werkdagen een reactie.

Social Media: Vragen kunt u ook stellen via Facebook Messenger. U vraag wordt binnen 1 uur beantwoord.

Kobo Klantenservice

Heeft u vragen voor Kobo Nederland over bijvoorbeeld de Kobo (Plus) abonnement en heeft u abonnement op de website van bol.com gekocht? Hiervoor kunt u contact op te nemen met de klantenservice van Bol.com. Veel zaken, zoals bijvoorbeeld het wijzigen van uw gegevens of het opzeggen van het abonnement kunt u ook zelf eenvoudig online regelen. Log in in uw account en wijzig de gegevens. Sla vervolgens de wijziging(en) op.

Contact met een andere online-winkel?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Online Winkels“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Bol.com klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 30 reviews
door: steyaerty ronnyKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

ik vind eerst wat ik wil zeggen is bol.com doet zeer goed zijn best maar je heb ook klanten die niet vrede zijn over bol.com maar ik geen probleem met bol.com ik bestelm regelmatig bij bol.com ik vind mensen stop met verkeert denk over bol.com bol.com is voor mijn best ik geef 200% ZEKERHEID DAAR BEDOEL IK MEE ZEER VREDE OVER BOL.COM BOL.COM HEEFT ALLES OP WEB SHOP VAN BOL.COM
ENGEEF BOL.COM ZEKER 10 STER

door: J VerhulstKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Radio na 3 weken terug na reparatie , en nog steeds stuk , en bol.com niet bereikbaar

door: F. BosKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wat een waardeloze behandeling. Altijd vertrouwen gehad maar 1 keer een probleem en zoek het maar lekker zelf uit. Ik koop wel in een winkel. Klanten service? Welke service?

door: cuppens henriKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

ik heb onlangs van Bol.com een rekening gekreegen van 10 euro en die is ook al van de rekening gegaan hoe kan zo iets

door: Maurits De VreeseKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

ik heb een horloge (Xiaomi Amazfit GTS blue) bestelt en ontvangen. Maar ben niet tevreden. voor ik verneem ik kan niet in het nederlandse een uitleg vinden en die zou zelf niet bestaan. ik steeds correct betaalt en wat krijg daarvoor, een beschamende e-mail bericht, met hierboven die vermelding van Phoneclick.be

door: Jantje TeringKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Mijn god wat een flapdrollen! Sturen ze tot aan drie keer toe het verkeerde product. "We maken het in orde meneer!" Nou, niet dus! Wel aardige mensen aan de telefoon hoor!

door: Hans SmitsKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

klantenservice is niet te bereiken voor een klacht over de waardebon

door: MurielKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

de service trekt op niks

door: M SmeetsKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Klote zooi belofte , toezeggingen afschuiven van verantwoording. En vakantiekrachten de zooi laten opruimen die dat ook niet kunnen En nog altijd geen service wantij bestelling heb ik nog altijd niet. M Smeets

door: M SmeetsKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Waardeloos bedrijf, gerund blijkbaar door vakantie hulpjes die niet van toeteren of blazen weten Problemen worden afgeschoven op zakenpartners en word geen verantwoording genomen door Bol.com. . Problemen worden slecht of niet opgelost

door: SjaakKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

door: parren tonnyKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

ze zijn telefonisch niet bereikbaar wegens te veel mensen aan de lijn althans dat is wat ik altijd te horen krijg, en de chatbot daar wordt je geen stap wijzer van. Als je iets koopt en de levering loopt mis en je wilt opheldering dan is bereikbaarheid bij hun gewoon onder nul.

door: JanKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Via hun website is het veel te lastig om contact met een mens te krijgen voor de klantenservice. Als je eenmaal iemand hebt, is de hulp wel goed.

door: Bart Van DaeleKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Hallo,Bestelling is zogezegd geleverd maar niets ontvangen???Wat nu??? Kan niemand bereiken !!

door: Anita S.Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik zou een pakketje vandaag ontvangen van Bolcom. De hele dag thuis maar geen pakket.. nu staat er in de mail dat ik niet thuis was en morgen kan op halen bij een bezorg adres.. dit is niet de bedoeling.. ik wil het thuis ontvangen.. wat is dit?? niet normaal.. op hun telefoon kom ik er niet eens door.. Dit is de laatste keer dat ik bij Bolcom...bestel. Veel beloven en niets doen..bah.. nog even de mail na gekeken en nu weer dit..Je was niet thuis toen we je pakket wilden bezorgen. We hebben het daarom bij de buren afgeleverd... NIET dus.. ik heb ook geen kaartje in de bus gezien... ze klojen daar maar wat raak...

door: PeterKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Een bol com ervaring!

-E book besteld, komt niet in de app.

-zoeken naar contactgegevens.

-Bellen (u wordt 'supersnel geholpen'): bandje: wachttijd langer dan u 'van ons gewend bent', whatever that means.

-Chatten: geen reactie, zeker niet binnen twee minuten.

-Mailformulier: werkt niet, omdat de kaptcha 'niet ingevuld is' ondanks herhaald proberen.

-Nogmaals gebeld: na 10 minuten wachten doorverbonden en verbinding valt uit.

-Nogmaals gebeld: zal worden teruggebeld. Zal me benieuwen wanneer dan.Conclusie: die zien me dus NOOIT meer terug. Wat een klote bedrijf. Procedures werken niet, en de klantenservice is afwezig of totaal onwerkzaam. De groeten, bolle.

door: JohnKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Op 27 Juni 2018 een redelijk duur pannenset gekocht ten waarde van plus minus 275,00

Maar na een half jaar gebrekken aan de pannen set krijg eerst een mail terug van de retailer na dat ik voor de derde keer naar Bol heb gebelt zijn waarschijnlijk verkeerd gebruikt, niet mee eens foto's gestuurd met waar het roest zat weer een paar keer gebeld geen bericht van retailer maar in eens een bericht om de pannen weer retour te sturen , dit gedaan weer gebeld met de vraag aan Bol om iemand van een andere afdeling terug te laten bellen de volgende dag tussen 8:00 en 12:00 maar weer niets gehoord weer gebeld krijg weer het zet zelfde te horen duur twee werkdagenGeen goede service zowel vanuit Bol alsmede de retailerIn de omschrijving staatDe naam zegt het al: met de pannenserie Passion wordt koken ook echt een passie. Met hun felle kleuren verspreiden de

pannen een goed humeur en zien er daarbij ook chique uit.

De doorzichtige deksels van hittebestendig glas met roestvrijstalen rand liggen stevig op de pannen, de nikkelvrije uit Silargan© bestaande oppervlakte is snijdt -en slijt vast.

De holle handgrepen met grote opening liggen stevig in de hand, worden niet warm tijdens het koken en zijn ovenbestendig.

De uitlopende rand van de pan zorgt ervoor dat je zonder te knoeien kunt afgieten.

De massieve kern van de bodem gelijdt de warmte tot aan de rand van de pan en houdt deze langer vast. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen waaronder ook inductie.

Silit geeft een garantie van 30 jaar op de Silargan© binnen -en buitenlaag.

Deze set bestaat uit: 1 x vlees pan met deksel 16 cm, 1 x braadpan met deksel 20cm, 1 x braadpan met deksel 24cm;

1x Steelpan zonder deksel 16cmNou er staan ook geen revieuwsEen woord schandeEen zeer ontevreden klant nu

door: Robi VdeKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

ik bestel elke week 2 x bij bol com. en ik heb in een heel jaar gen enkel probleem gehad.

je moet niet bij externe verkopers kopen maar bij bol.com .

begrijp niet waarom jullie allemaal zo mar negatieve beoordelingen zetten, misschien om dat ge het graag doet zaken mensen kapot maken met zulke dingen

voor mij bol com is de beste online shop .

en ik koop er van doekjes tot gsm van 300€ never probleem met het product nooit met de levering

en mijn ster moest een 10 zijn spijtig je dat niet kan zettenbij coolbleu kocht ik een kapotte BlackBerry 599€ en ging hem retourneren en mocht noit nog kopen bij hun

is dat de winkel ? zo'n onbeleefde en stront winkel

door: PeterKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Slechtste bedrijf ooit,diverse malen tel,contact gehad over terugbetaling aankoop bedrag na annuleren van aankoop.

Beloften ,beloften en nog meer beloften ,maar er komt geen geld.

Waardeloos bedrijf,zullen mij nooit meer als klant kunnen begroeten,wat een kl**te bedrijf.

door: jobKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik belde vannacht om half 1 op en ik ben super behandeld. Het probleem was binnen 10 minuten opgelost.

zelfs midden in de nacht. Top service!

door: adrieKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

een ster is nog te veel

door: JannemanKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Via de vrijdag deal een Samsung tablet besteld met een gratis bookcover tablet netjes geleverd maar de bookcover dus niet reactie klantenservive op is op maar is niet aangegeven op de mail maw leveren wat je be?oofd hebt na div mails zelfde antwoord ga nu maar ff een bezoekje brengen op het hoofdkantoor kijken hoe klantvriendelijk ze zijn en anders maar een gerechtelijke procedure

door: HansKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Via bol.com een cover telefoonhoesje besteld van € 29,90.

Na vier weken vertoond de binnenbekleding scheurtjes, dus vroegen we een nieuwe.

Door klantenservice bol zijn we teruggebeld met de mededeling, helaas ze willen het niet terugnemen. Dit was voor ons natuurlijk een teleurstelling, immers we hebben het hier over garantie. Wij vinden bol daar verantwoordelijk voor wij kopen immers bij bol.

Alleen jammer maar helaas, garantie nog niet eens tot om de hoek en € 29,90 armer, ga er niet aan failliet maar vind het een bagger service van bol.

Dus in het vervolg maar gewoon in de winkel kopen raad ik ieder aan.

door: kwaadKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zeer slecht iedereen werkt langs elkaar heen

door: SchoutenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Veel werk te verrichten voor je niet geleverde bestelling ,de bezorger in zeist zegt dat de bestelling twee maal te hebben aangeboden,dit is een leugen , de hele dag is er iemand thuis geweest.

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Bol.com klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Bol.com zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Bol.com op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Bol.com klantenservice en wordt ook niet gelezen door Bol.com
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )