Aantal reviews 63

Hoe zijn uw ervaringen met Bol.com? Geef hier een cijfer

Wat is het Bol.com telefoonnummer?

Heeft u een vraag aan Bol.com en wilt u hiervoor de klantenservice bellen?  Het vinden van het juiste telefoonnummer kan tijdrovend zijn. Wij helpen u graag. Hieronder op deze pagina vindt u onder kopje contactdetails meteen het juiste Bol.com nummer.  Bij het bellen met de klantenservice krijgt u direct een medewerker aan de lijn. U hoeft geen keuzemenu te doorlopen. Tip! Heeft u een vraag over een bestelling? De telefoniste kan u sneller helpen als u uw bestelnummer bij de hand heeft. Naast het telefoonnummer vindt u op deze pagina andere contactgegevens van de webwinkel.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  00.00 - 24.00 uur

 • Dinsdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Woensdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Donderdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Vrijdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zaterdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zondag

  00.00 - 24.00 uur

Bol.com Klantenservice?

Waarom Bol.com bellen?

 1. Klantvragen worden doorgaans sneller opgelost
 2. Voor vragen over de bezorging van een bestelling
 3. Voor vragen over de betaling van een bestelling
 4. voor vragen over retourneren en annuleren van een bestelling via bol.com
 5. Voor vragen over bestellen
 6. Voor vragen over garantie en reparatie
 7. Voor vragen over de Bol.com cadeaubon
 8. Voor vragen over Ebooks en Luisterboeken

Contactdetails

 1. Bol.com telefoonnummer

 2. www.bol.com

Hoe neemt u contact op met Bol.com Klantenservice bereiken?

Bol.com klantenservice is gemakkelijk te bereiken via verschillende kanalen. Het vriendelijke personeel van Bol.com staat altijd klaar voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Om het klanten makkelijk te maken vindt men  op de website antwoorden veel gestelde vragen. Daarnaast vindt u hierop diverse contactmogelijkheden. We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet

 • Telefonisch contact: Omdat persoonlijke service is nu eenmaal duurder is  het best even zoeken zijn om het reguliere telefoonnummer op de website van Bol.com te vinden. Maar hierboven in het grijze blok vindt u het meteen.
 • Wilt u vanuit België bellen met Bol.com? Dat kan. Belt u dan 3130-3104999
 • Chatbot Charlie is 24 per dag bereikbaar en weet bijna alles. Een Chatbot is een geautomatiseerde software tool die zelfstandig vragen via tekstberichten kan afhandelen.
 • Mail: Via een online formulier kunt u uw vragen ook mailen. U ontvangt doorgaans binnen 2 werkdagen een reactie.
 • Social Media: Vragen kunt u ook stellen via Facebook Messenger. U vraag wordt binnen 1 uur beantwoord.

Over bol.com

Bol.com is een van de grootste online retailers in Nederland en België en is opgericht in 1999 door Pieter Zwart. Het bedrijf begon met het verkopen van boeken, maar heeft sindsdien uitgebreid naar het verkopen van een breder assortiment aan producten, zoals elektronica, speelgoed, kleding, gereedschap, speelgoed en huishoudelijke artikelen van prullenbakken tot wasmachines en nog veel meer.

Contact met een andere online-winkel?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Online Winkels“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Bol.com klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 63 reviews
 by R Boonstra

Sonos 100 Era Homespeaker besteld op zo 18 feb. Maandag niet geleverd, dinsdag ging niet door. Woensdag afspraak gemaakt met DHL voor in de avond. Jawel daar was dan mijn pakket. Alleen geen Sonos homespeaker van 269 euro, maar een hondenriem. Klantenservice, krijg je een chat bot. Nu dien ik te wachten op antwoord van een externe leverancier. Inmiddels al een dag verder. Wat een drama, dat doen anderen toch net even beter. We wachten nu maar af. Frustrerend dit!

 by Van Parijs E

Billie begrijpt hoegenaamd niks… !

 by Walter

1 vallende ster! Slechtere klantenservice bestaat niet. Dit bedrijf gaat imploderen.

 by Van Gils Ludo

Zeer beperkte en moeilijke klantenservice op de website. Kan geen email sturen. Enkel een domme chatbox beschikbaar.

 by FILIEP

GINGEN LEVEREN 07/07/2023!!!!!!! ZIJN NU DE 10 DE EN NOG STEEDS NIETS ONTVANGEN , KUNNEN ZE OOK NIET BEREIKEN , VOELEN ONS BESTOLEN ( 1000 EURO IN DE VUILBAK )

 by Paula kamps

Levering en producten goed maar tel niet te bereiken en Billie begrijpt mijn vraag niet. Verder super . Maar je geen antwoord.

 by heel tevreden

altijd in orde heel tevreden

 by TB

Zeer slecht, ik heb een psp4 game besteld op 22 mei 2023,de bedoeling was de volgende dag thuis, helemaal niet waar niets gehad, na diverse malen met chabot Willie gechat geen resultaat opgeleverd, nu krijg ik de 3e hereniging betaling anders een incasso bureau wordt ingeschakeld, dat vind ik heel erg, schandalig, betalen voor iets die ik niet ontvangen hebt.

 by Zwaar klote

Nog geen ster waard. Ook niet via e-mail of klachten formulier. Zeker nu ze met DHL werken. Ga terug met iemand die via post nl werkt ,weet je echt waneer het aankomt.En post nl houd je echt op de hoogte, Dhl roept maar wat zit nog niet in het sorteercenntrum maar is onder weg . Ben er klaar mee , ritmisch de zoveelste keer.

 by I,Marinus-Petram

Bestelling niet ontvangen en Bol tel. onbereikbaar.

 by arie bloos

kut bedrijf

 by Roeland Thonne

Probeer al meer dan week op mijn eigen account in te loggen, wat niet lukt! Heb meerdere keren nieuw paswoord aangevraagd, telkens geweigerd. Kan zelfs mijn eigen account niet verwijderen! Bol.com laat ik voortaan links liggen, zoek wel een andere webwinkel!!

 by Oudman

Slecht bereikbaar s avonds.

 by Witstok

Zeer slecht geen reactie.....ben zeer ontevreden

 by Margot Hupkens

Waardeloos

 by woutersthomas790@gmail.com

Kan niet tel.bol. kan niet inloggen niet bestellen en wat nog meer heel slecht voor firma bol ???

 by Rudi van Dalen

ondoordringbaar bedrijf, waardeloos.

 by Reum

12 minute.n in de wacht????

 by Nick

N.a.v een beschadigd geleverd product is er met geen mogelijkheid contact te krijgen met Bol. 24 uur bereikbaar?????? Telefoon gaat meteen in gesprekstoon, Chat bot Billie "snapt er geen hout van en worden er eigenlijk alleen maar standaard antwoorden opgelepeld waar dan zelf contact opnemen met partner het antwoord moet zijn. Ja, moet die wel bereikbaar zijn, GEEN telefoonnummer, of via de mail reageren, gebeurd niet!!! Heel slecht dit!

 by Leo

Ik heb een TV besteld. Ontving een bericht van Bol.com dat het maandag geleverd zou worden. Zondag een bevestiging ontvangen van de transporteur, Dynalogic, dat het maandag geleverd zou worden. Maandag ochtend een sms van de Dynalogic dat de bezorging in de buurt was en uiterlijk 10.50 geleverd zou worden. 2 uren later een bericht van Dynalogic dat er een fout was bij de "sortering" en de TV niet geleverd kon worden. Geen excuus!! Een nieuwe afspraak gemaakt via Dynalogic omdat BOL.com niet telefonisch, noch per mail bereikbaar was! Woensdag weer vrij genomen omdat Dynalogic de TV zou bezorgen. Weer niet bezorgd. BOL.com is onbereikbaar. Het is inmiddels donderdagavond TV nog niet geleverd!!!

 by W. Bloemendaal

U beweert dat ik u tot 24 uur kan bereiken, dat blijkt niiet waar.

 by Rahella

Verschrikkelijk
Ze hebben hun telefoon gewoon uitstaan!

 by Van der henst

Koop tweede keer bij Bol.com spiegel word geleverd door Partner Aica komt gebroken aan. Communicatie voor retour verloopt de eerste keer ok via de website. Maar partner die mij een retour vignet moet sturen reageert niet ! Ik probeer elk telefoon nr van Bol en sprint steeds af . Ik geraak met niemand rechtstreks in gesprek. Ik heb nog 5 dagen om te retourneren.
Enigste optie is spiegel op eigen kosten terugsturen en hopen dat mijn geld terug wordt gestort.
Bestel nr 1376488947

 by Astrid

Slecht je kan telefonisch niet meer bestellen al een minpunt en als je belt
Moet je inloggen en dan lukt ook niet ik geef mijn email op en mijn wachtwoord ze zeggen die is ern bestaande naam al maar je kan toch geen bestelling doen

 by Patricia

Vroeger had bol goede klantenservice, nu niet meer. Ik was meer dan 5 jaar klant van bol.be nu zal ik ergens anders kopen. sommige medewerkers zijn gewoon zeer gemeen. (Georgie)bv.

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Bol.com klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Bol.com zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Bol.com op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Bol.com klantenservice en wordt ook niet gelezen door Bol.com
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )