Aantal reviews 51

Hoe zijn uw ervaringen met Bol.com?

Geef hier een cijfer

Bol.com bellen?

Heeft u een vraag aan Bol.com en wilt u de klantenservice bellen?  Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer. Als u telefonisch contact opneemt krijgt u direct een medewerker aan de lijn. U hoeft geen keuzemenu te doorlopen. Tip! De telefoniste kan u sneller helpen als u uw klantnummer/bestelnummer bij de hand heeft. Verder vindt u op deze pagina de andere contactmogelijkheden van de webwinkel.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  00.00 - 24.00 uur

 • Dinsdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Woensdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Donderdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Vrijdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zaterdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zondag

  00.00 - 24.00 uur

Waarom Bol.com bellen?

 1. Klantvragen worden doorgaans sneller opgelost
 2. Voor vragen over de bezorging van een bestelling
 3. Voor vragen over de betaling van een bestelling
 4. Voor vragen over een E-boek, Kobo E-reader of digitaal lezen
 5. voor vragen over retourneren en annuleren
 6. Voor vragen over betalen
 7. Voor vragen over bestellen
 8. Voor vragen over garantie en reparatie

Contactdetails

 1. Bol.com telefoonnummer

Bellen met Bol.com

Bij het bellen hoort u de volgende ingesproken meldtekst 'Welkom bij Bol.com. Supersnel geholpen worden? Met een bestelnummer kunnen we direct voor je aan de slag. Tot slot; Dit gesprek kan opgenomen voor trainingsdoeleinden. Je wordt nu doorverbonden met 1 van onze experts."

Aantal reviews 51

Hoe zijn uw ervaringen met Bol.com?

Geef hier een cijfer

Alles over deze klantenservice

Om kosten te besparen sturen bedrijven hun klanten steeds meer aan op zelfservice. Zo ook Bol.com. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder.  Het is om die reden best even zoeken om het reguliere telefoonnummer op de website van de online winkel te vinden. Klanten worden namelijk eerst genavigeerd door de hulppagina.  Hierop zijn de antwoorden op veelgestelde vragen snel beschikbaar. Komt u er onverhoopt niet uit dan zijn er verschillende contactmogelijkheden. U vindt ze op deze pagina op de Bol.com. We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet:

Telefoon:  Via het reguliere nummer, zie hierboven in het grijze blok onder het kopje contactdetails, heeft u snel contact met Bol.com. U belt tegen lokale kosten, het is dus niet gratis.Het serviceteam staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Met vragen over bijvoorbeeld; bestellen en leveren, retourneren en ruilen van een product, de bezorging van een bestelling en levertijden, helpt de klantenservice van Bol.com u graag verder. Vanuit België belt u met het telefoonnummer 020- 788 5999.  U betaalt hiervoor uw gebruikelijke gesprekskosten.

Chatbot Charlie is 24 per dag bereikbaar en weet bijna alles. Een Chatbot is een geautomatiseerde software tool die zelfstandig vragen via tekstberichten kan afhandelen.

Mail: Via een online formulier kunt u uw vragen ook mailen. U ontvangt doorgaans binnen 2 werkdagen een reactie.

Social Media: Vragen kunt u ook stellen via Facebook Messenger. U vraag wordt binnen 1 uur beantwoord.

Over het algemeen heeft bol.com een goede reputatie op het gebied van klantenservice. Als er problemen zijn met een bestelling of andere zaken, biedt bol.com meestal een snelle en behulpzame oplossing.

Kobo Klantenservice

Heeft u vragen voor Kobo Nederland over bijvoorbeeld de Kobo (Plus) abonnement en heeft u abonnement op de website van bol.com gekocht? Hiervoor kunt u contact op te nemen met de klantenservice van Bol.com. Veel zaken, zoals bijvoorbeeld het wijzigen van uw gegevens of het opzeggen van het abonnement kunt u ook zelf eenvoudig online regelen. Log in in uw account en wijzig de gegevens. Sla vervolgens de wijziging(en) op.

Meer informatie over bol.com

Bol.com is een Nederlandse online winkel die in 1999 werd opgericht door Pieter Zwart. Het bedrijf begon met het verkopen van boeken, maar heeft sindsdien uitgebreid naar het verkopen van een breder assortiment aan producten, zoals elektronica, huishoudelijke artikelen en speelgoed. Bol.com is een van de grootste online winkels van Nederland.

Contact met een andere online-winkel?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Online Winkels“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Bol.com klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 51 reviews
 by Oudman

Slecht bereikbaar s avonds.

 by Witstok

Zeer slecht geen reactie.....ben zeer ontevreden

 by Margot Hupkens

Waardeloos

 by woutersthomas790@gmail.com

Kan niet tel.bol. kan niet inloggen niet bestellen en wat nog meer heel slecht voor firma bol ???

 by Rudi van Dalen

ondoordringbaar bedrijf, waardeloos.

 by Reum

12 minute.n in de wacht????

 by Nick

N.a.v een beschadigd geleverd product is er met geen mogelijkheid contact te krijgen met Bol. 24 uur bereikbaar?????? Telefoon gaat meteen in gesprekstoon, Chat bot Billie "snapt er geen hout van en worden er eigenlijk alleen maar standaard antwoorden opgelepeld waar dan zelf contact opnemen met partner het antwoord moet zijn. Ja, moet die wel bereikbaar zijn, GEEN telefoonnummer, of via de mail reageren, gebeurd niet!!! Heel slecht dit!

 by Leo

Ik heb een TV besteld. Ontving een bericht van Bol.com dat het maandag geleverd zou worden. Zondag een bevestiging ontvangen van de transporteur, Dynalogic, dat het maandag geleverd zou worden. Maandag ochtend een sms van de Dynalogic dat de bezorging in de buurt was en uiterlijk 10.50 geleverd zou worden. 2 uren later een bericht van Dynalogic dat er een fout was bij de "sortering" en de TV niet geleverd kon worden. Geen excuus!! Een nieuwe afspraak gemaakt via Dynalogic omdat BOL.com niet telefonisch, noch per mail bereikbaar was! Woensdag weer vrij genomen omdat Dynalogic de TV zou bezorgen. Weer niet bezorgd. BOL.com is onbereikbaar. Het is inmiddels donderdagavond TV nog niet geleverd!!!

 by W. Bloemendaal

U beweert dat ik u tot 24 uur kan bereiken, dat blijkt niiet waar.

 by Rahella

Verschrikkelijk
Ze hebben hun telefoon gewoon uitstaan!

 by Van der henst

Koop tweede keer bij Bol.com spiegel word geleverd door Partner Aica komt gebroken aan. Communicatie voor retour verloopt de eerste keer ok via de website. Maar partner die mij een retour vignet moet sturen reageert niet ! Ik probeer elk telefoon nr van Bol en sprint steeds af . Ik geraak met niemand rechtstreks in gesprek. Ik heb nog 5 dagen om te retourneren.
Enigste optie is spiegel op eigen kosten terugsturen en hopen dat mijn geld terug wordt gestort.
Bestel nr 1376488947

 by Astrid

Slecht je kan telefonisch niet meer bestellen al een minpunt en als je belt
Moet je inloggen en dan lukt ook niet ik geef mijn email op en mijn wachtwoord ze zeggen die is ern bestaande naam al maar je kan toch geen bestelling doen

 by Patricia

Vroeger had bol goede klantenservice, nu niet meer. Ik was meer dan 5 jaar klant van bol.be nu zal ik ergens anders kopen. sommige medewerkers zijn gewoon zeer gemeen. (Georgie)bv.

 by Ineke

Via nummer 030-3104999 contact gehad met Bol.com en dat was super: ze hebben mij in de wacht gezet, de partner gebeld en ik had meteen antwoord! Echt geweldig (nu nog hopen dat de partner de gemaakte afspraak nakomt, maar dat ligt dan niet aan Bol.com)!

 by Vandenbergen

Ontevreden, al de derde keer dat ze het pakje leveren op afhaalpunt terwijl ik thuis ben

 by bullinck ronny

altijd maar niet bereik baar zijn dank u

 by A den hertog

slechte ervaring .Eerst vier weken wachten op bestelling. Dan bestelling terug gestuurt. krijg candalignu email voor te betalen. t met verhoging. Ze zeggen hebben niks ontvangen. Schandalig.

 by Luc

Geen levering schande

 by peter castelijns budgetcoach

tel onbereikbaar en per email een verzoek om openstaande factuur geven ze als reactie dat ze met SHV loket samenwerken. Na tel info blijkt dat ze daar al 2 jaar niet meer mee samenwerken.

 by De coster patricia

Het bestelde vlug geleverd , maar het beloifde cadeau zit er niet bin wel een papiertje met veel plezier met uw cadeau

 by Rob

Helaas heb ik voor de derde keer een probleem gehad met het ontvangen werd niet geleverd volgens afspraak terwijl wij wel thuis waren daar kan Bolcom niets aan doen dat verhaal ligt 100% bij DHL die flikt dat heel vaak Bolcom heeft het PERFECT OPGELOST inderdaad de chat box werkt niet maar dat werkt bij geen enkel bedrijf goed is nog niet goed ontwikkeld. Ook eerdere problemen zijn altijd naar tevredenheid opgelost fouten worden overal gemaakt

 by steyaerty ronny

ik vind eerst wat ik wil zeggen is bol.com doet zeer goed zijn best maar je heb ook klanten die niet vrede zijn over bol.com maar ik geen probleem met bol.com ik bestelm regelmatig bij bol.com ik vind mensen stop met verkeert denk over bol.com bol.com is voor mijn best ik geef 200% ZEKERHEID DAAR BEDOEL IK MEE ZEER VREDE OVER BOL.COM BOL.COM HEEFT ALLES OP WEB SHOP VAN BOL.COM
ENGEEF BOL.COM ZEKER 10 STER

 by J Verhulst

Radio na 3 weken terug na reparatie , en nog steeds stuk , en bol.com niet bereikbaar

 by F. Bos

Wat een waardeloze behandeling. Altijd vertrouwen gehad maar 1 keer een probleem en zoek het maar lekker zelf uit. Ik koop wel in een winkel. Klanten service? Welke service?

 by cuppens henri

ik heb onlangs van Bol.com een rekening gekreegen van 10 euro en die is ook al van de rekening gegaan hoe kan zo iets

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Bol.com klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Bol.com zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Bol.com op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Bol.com klantenservice en wordt ook niet gelezen door Bol.com
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )