KPN Telefoonnummer
0800-0402

De klantenservice van KPN is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Heeft u vragen over bijv. uw factuur, wilt u een wijziging doorgeven of de status van uw bestelling weten? De klantenservice helpt u graag verder.

Bel Keuzemenu nummer

1870 (90CPM)

en wij verbinden u direct door!

Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij KPN
 • Telefoonnummer klantenservice KPN:

   0800-0402
 • Gesprekskosten: gratis
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website:  KPN.com
 • Rapportcijfer KPN Telefoonnummer:
 • Hoe zijn uw ervaringen met KPN Telefoonnummer? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van KPN klantenservice ? Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu / belmenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met KPN.

Gebruik het keuzemenu bij het bellen naar het servicenummer van KPN. Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo heeft u snel contact met de juiste medewerker.


Welkomstboodschap:

Welkom bij KPN. Wij helpen u graag. Dit gesprek kan worden opgenomen en omgezet naar tekst ter verbetering van onze dienstverlening.”

TOETS 1 — Voor vragen over mobiele telefonie toets 1

Om u goed van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat u het mobiele telefoonnummer bij de hand heeft waarover uw vraag gaat. Toets het mobiele telefoonnummer in en sluit af met een hekje (#). Kunt u het nummer niet intoetsen of weet u het nummer niet, toets dan sterretje (*).

Vervolg tekst indien u uw telefoonnummer heeft ingetoetst: “We controleren. U toetste het volgende nummer in.” Het door u zojuist ingetoetste telefoonnummer wordt herhaald.

Toets 1Is dit juist toets 1

Om u zo snel mogelijk met de juiste medewerker in contact te brengen, vragen wij u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.’

Toets 2 — is dit fout toets 2

(keuzemenu.info)


 Indien u een sterretje heeft ingetoetst krijgt u onderstaande meldtekst met keuzemenu te horen:

Toets 1Belt u n.a.v. een zakelijk abonnement of zakelijk product toets 1

Om u zo snel mogelijk met de juiste medewerker in contact te brengen, vragen wij u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.’

Toets 2 — Voor alle andere zaken toets 2

Om u zo snel mogelijk met de juiste medewerker in contact te brengen, vragen wij u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.’

TOETS 2 — voor alle andere vragen toets 2

Vervolg meldtekst: ‘Om u zo snel mogelijk met de juiste medewerker in contact te brengen, vragen wij u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.’  (U hoort nu direct een pieptoon. Spreek uw vraag in.)


Openingstijden telefonische klantenservice KPN:
De klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Let op! Belt u voor een technische vraag? Hiervoor is het noodzakelijk dat u in de buurt bent van uw apparatuur.


Sneller antwoord op uw vraag aan de klantenservice van KPN

Bel naar de klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag.

Veel gestelde vragen aan KPN:
Veel gestelde vragen en hulp aan KPN klantenservice zijn onder andere administratieve vragen, vragen over internetverbinding,  vragen over veilig internet, voor hulp bij het oplossen van trage WiFi verbinding, voor hulp bij het oplossen van TV problemen, actuele KPN storingen, vragen omtrent KPN mobiel en vragen omtrent KPN webmail. Voor een snelle oplossing belt u met KPN klantenservice.  De klantenservice helpt u graag direct verder en staat 24 uur per dag voor u klaar.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, KPN-contactformulier,  postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van KPN voor meer contactmogelijkheden.


Overige belangrijke telefoonnummers van provider KPN:

Bellen met KPN zakelijk (MKB)?
Bezoek deze pagina indien u contact wilt opnemen met KPN Business Servicedesk MKB. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met het keuzemenu.
Bellen met KPN Zakelijk ZZP?
Bezoek deze pagina indien u contact wilt opnemen met KPN Zakelijk (ZZP) Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met het keuzemenu.


Makkelijk contact opnemen met een andere alles-in-1 provider?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere alles-in-1 provider. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij indien toegepast het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met KPN Telefoonnummer

Ik werd prima geholpen, medewerkster keek mee in mijn gegevens, besprak de mogelijkheden duidelijk. Aardige stem en vriendelijke indruk. Fijn gesprek!

Beoordeeld op:29 09, 2017 door: Marja S.

Ik werd prima geholpen, medewerkster keek mee in mijn gegevens, besprak de mogelijkheden duidelijk. Aardige stem en vriendelijke indruk. Fijn gesprek! Probleem snel opgelost, het bleek simpel: er was een letter verkeerd in mijn postcode.

Werd efficiënt van advies voorzien betreffende abonnementen en evt. wisseling daarvan.Tutoyeren hoeft wat mij betreft niet.

Beoordeeld op:26 09, 2017 door: Wim

Werd efficiënt van advies voorzien betreffende abonnementen en evt. wisseling daarvan.
Tutoyeren hoeft wat mij betreft niet.

Ik heb een storing. Televisie en radioIk moet dan maar gaan resetten.en alles opnieuw invoeren.ik heb hier geen verstand van..Ik ga dus ook naar

Beoordeeld op:01 04, 2017 door: Titia

Ik heb een storing. Televisie en radio
Ik moet dan maar gaan resetten.en alles opnieuw invoeren.ik heb hier geen verstand van..
Ik ga dus ook naar zicco terug. De serv. Van kpn waardeloos..ook internet storing.

waardeloos ,wordt niet geholpen , na 40 jaar klant te zijn geweest gillend weggelopen

Beoordeeld op:08 03, 2017 door: adrie

waardeloos ,wordt niet geholpen , na 40 jaar klant te zijn geweest gillend weggelopen

Was altijd bij KPN,maar ergenissen over de service hebben mij doen belanden bij Ziggo.Ik heb bij KPN nog een mobiel-abonnement waar ik wat vragen over

Beoordeeld op:23 02, 2017 door: Herman

Was altijd bij KPN,maar ergenissen over de service hebben mij doen belanden bij Ziggo.Ik heb bij KPN nog een mobiel-abonnement waar ik wat vragen over beantwoord wou hebben.Wordt voortdurend doorverbonden wat ik geen klantgerichte service noem.Wil de KPN zijn klanten behouden dan zouden ze niet een stortvloed van hindernissen moeten opwerpen.Als iemand het een kutbedrijf noemt klinkt dat grof maar ik kan het me voorstellen.
Aan het eind van dit jaar loopt mijn mobiel abonnement af,maar ik weet nu al dat ik naar iemand anders overga.
Hoezo zou de KPN koninklijk zijn?

Klantenservice KPN (0800-0402) in één woord: WAARDELOOS.Ik heb vanmorgen contact gezocht met KPN via bovenstaand nummer om er achter te komen welk

Beoordeeld op:19 02, 2017 door: Harrie

Klantenservice KPN (0800-0402) in één woord: WAARDELOOS.
Ik heb vanmorgen contact gezocht met KPN via bovenstaand nummer om er achter te komen welke code er gebruikt zou moeten worden om een carrier preselect van een telefoonnummer ongedaan te kunnen maken en weer terug te zetten naar KPN. Bestaande nummers (1655, 1694 en 1696) werden als incorrecte codes niet geaccepteerd.
De KPN Helpdesk dus maar gebeld en tot drie keer toe mijn verhaal verteld waarna ik in de wacht werd gezet en na tien minuten de verbinding werd verbroken. Nog steeds geen antwoord en ook geen terugbel actie door KPN. Heb het nu mar opgegeven om op deze manier een antwoord te kunnen krijgen van KPN.

Ik heb in ruim veertig jaar weinig klachten over KPN, ik ben 2 keer veranderd van provider 1 keer met de mobiele telefoon naar vodafone (moest van de

Beoordeeld op:02 02, 2017 door: Dhr. Waltje

Ik heb in ruim veertig jaar weinig klachten over KPN, ik ben 2 keer veranderd van provider 1 keer met de mobiele telefoon naar vodafone (moest van de zaak), drama met bereik dus gauw weer naar KPN. Interactieve tv via Ziggo , in principe goed maar net wat te vaak storingen dus maar weer KPN. Ook bij KPN is niet alles goed maar over de helpdesk heb ik meestal niet te klagen (voorzover ik die nodig heb). Over het algemeen wordt alles netjes en binnen korte tijd opgelost...

Deze gebruiker heeft geen toelichting gegeven

Beoordeeld op:26 01, 2017 door: bartje ?

Deze gebruiker heeft geen toelichting gegeven

Een cijfer is zelfs niet van toepassing zo .....

Beoordeeld op:24 01, 2017 door: afgelopen

Een cijfer is zelfs niet van toepassing zo .....

Het is inderdaad waarloze kpn geweest .Ik had zoveel keer aan u om mijn mobielPer sms bericht gestuurd. Ik kan niet vertellen om u daarom ben ik

Beoordeeld op:11 01, 2017 door: marjolein

Het is inderdaad waarloze kpn geweest .
Ik had zoveel keer aan u om mijn mobiel
Per sms bericht gestuurd. Ik kan niet vertellen om u daarom ben ik niet antwoorden aan u terug gegeven.
Ik ben boos om kpn klantenservice en slecht bedrijf kpn kantoor
geworden. Wees jezelf wakker schudden.wat jammer cijfer een ster.
Iedereen dacht wel dat ik kan wel horen of contact telefonische spreken om iemand vertellen. Neeee.ik kan niet contact telefonische spreken om iedereen vertellen wegens ben ik doof !
Ik geef daarom cijfer een ster voor u toe! Wat jammer, he. Ik kan niet helpen.
Jij kijkt goed lezen en leer je zelf om doven mensen helpen. Niet kinderachtig voor uw collega's! Wees jezelf wakkschudden

Kpn top! Bellen als een malle. Heb ook het internets, doen het kapot snel man

Beoordeeld op:22 12, 2016 door: Gree Braadsnee

Kpn top! Bellen als een malle. Heb ook het internets, doen het kapot snel man

Uitermate tevreden zover. Snel en professionele hulp die ook vriendelijk en klantgericht werkt.

Beoordeeld op:13 12, 2016 door: l.neissen

Uitermate tevreden zover. Snel en professionele hulp die ook vriendelijk en klantgericht werkt.

Half uur in de wacht, 3x kut kpnSluit de boel lang leven ziggo

Beoordeeld op:10 12, 2016 door: ZIGGO

Half uur in de wacht, 3x kut kpn
Sluit de boel lang leven ziggo

Normaalgesproken schrijf ik geen reviews, maar de klantenservice van KPN is zó slecht dat ik dit moet delen. Na onze verhuizing 4 maanden moeten wach

Beoordeeld op:28 11, 2016 door: Wendy

Normaalgesproken schrijf ik geen reviews, maar de klantenservice van KPN is zó slecht dat ik dit moet delen. Na onze verhuizing 4 maanden moeten wachten op de aansluiting, meerdere keren heeft KPN lastminute afgebeld dat er toch geen monteur kon komen. Klantenservice is erg slecht, elke keer dat ik belde moest ik het hele verhaal weer uitleggen, er zijn tot 5x toe beloftes gedaan die ze niet na zijn gekomen. Ze beloven terug te bellen met een oplossing, maar bellen niet of niet op afgesproken dag. En als ze dan eindelijk bellen is er geen oplossing. Ik wacht nog steeds op de toegezegde vergoeding....waardeloze klantenservice.

kpn waardeloos veel te duur en te veel storing zowel tv of internet en ook wel makkelijk dat kpn de kachten niet leest maar laten je bellen voor 90 eu

Beoordeeld op:12 11, 2016 door: J Vos

kpn waardeloos veel te duur en te veel storing zowel tv of internet en ook wel makkelijk dat kpn de kachten niet leest maar laten je bellen voor 90 eurocent per min dat is pas klanten service

KPN staat denk ik voor Kan Praktisch Nooit. Mijn laatste brief over een klacht 5 weken geleden verstuurd, maar geen antwoord. Schreef n.a.v. een chat

Beoordeeld op:13 10, 2016 door: Henk Leentvaar

KPN staat denk ik voor Kan Praktisch Nooit. Mijn laatste brief over een klacht 5 weken geleden verstuurd, maar geen antwoord. Schreef n.a.v. een chat met een computer, dan kon bijna niet anders.
Een mens aan de telefoon die bereid is je probleem op te lossen zou wenselijker geweest zijn. Ik ben na 50 jaar op zoek naar een andere provider, ik ben het ZAT!!!!!

tot op heden prima geholpen met een groot geduld van de medewerker bedankt

Beoordeeld op:04 10, 2016 door: becks

tot op heden prima geholpen met een groot geduld van de medewerker bedankt

nu de bui wat is gezakt ,het volgende.ik ben vanaf 6-6=1962 klant bij u..u kent mij niet ,want ik heb nog nooit geklaagd , of hulp gevraagd.tot op 22-

Beoordeeld op:30 09, 2016 door: mevr.wezendonk

nu de bui wat is gezakt ,het volgende.ik ben vanaf 6-6=1962 klant bij u..u kent mij niet ,want ik heb nog nooit geklaagd , of hulp gevraagd.tot op 22-9-2016. ik ben inmiddels 84 jaar .en redde het niet , dat nieuwgestuurde modem te monteren. geen nood---u bood in uw bericht aan , op verzoek een monteur te sturen.EN DAAR KRIJG IK ME EEN INCAPABEL -[ ik heb beroerdere woorden in mijn hoofd ] HEERSCHAP aan de telefoon .als hij mijn werknemer was ,ontsloeg ik hem vandaag nog .ja ik ben boos geworden ,en dat mocht niet van mijnheer de telefonist..volgens hem , sturen jullie hiervoor geen monteur< ,die hebben wel wat anders aan hun hoofd >.gelukkig heb ik nog oud-leerlingen,en na twee dagen zonder telefoon , of internet ,doet alles het weer..en zelfs de boosheid is gezakt.
mevr.wezendonk

hallo ik had beneden interactieve maar ik heb net digitaal met antenne maar ik kan niet naar gemist kijken of nietflix en dat wil ik heel graag maar h

Beoordeeld op:22 09, 2016 door: astrid

hallo ik had beneden interactieve maar ik heb net digitaal met antenne maar ik kan niet naar gemist kijken of nietflix en dat wil ik heel graag maar had gebelt en zei dat het niet meer kon dat vindt ik belachelijk als ik dat graag weer terug wil dan moet het toch kennen.vind ik.

had problemen met Outlook... gebeld naar KPN werd spoedig opgenomen en geweldig geholpen door Luuk van den Heiligenberg. Wat een geduld.... alle lof!<

Beoordeeld op:25 08, 2016 door: ab te A.

had problemen met Outlook... gebeld naar KPN werd spoedig opgenomen en geweldig geholpen door Luuk van den Heiligenberg. Wat een geduld.... alle lof!

Uitstekende service van Mevrouw Ragos ivm het opwaarderen van een tegoed van een mobile telefoon.

Beoordeeld op:11 07, 2016 door: Lefferts

Uitstekende service van Mevrouw Ragos ivm het opwaarderen van een tegoed van een mobile telefoon.

Netjes en goed geholpen door de klantenservice

Beoordeeld op:03 07, 2016 door: Gerard

Netjes en goed geholpen door de klantenservice

prima geholpen.

Beoordeeld op:24 06, 2016 door: annie taal

prima geholpen.

Keurig te woord gestaan,daar ik zelf er geen verstand van heb,iets aan mij gevraagd,hoefde alleen maar te antwoorden en kijke n op mijn box en doorgev

Beoordeeld op:19 05, 2016 door: Ank de Jong

Keurig te woord gestaan,daar ik zelf er geen verstand van heb,iets aan mij gevraagd,hoefde alleen maar te antwoorden en kijke n op mijn box en doorgeven wat erop staat en was ter plekke verholpen.Ik als paniekgeval ontzettend blij ,mijn dank jongeman die mij heeft geholpen dat ik weer rustig ben.

Op de website van kpn kan je zogenaamd je cookie instellingen aanpassen, maar de knop Instellingen Opslaan is alleen een afbeelding, geen link, dus je

Beoordeeld op:17 05, 2016 door: emma

Op de website van kpn kan je zogenaamd je cookie instellingen aanpassen, maar de knop Instellingen Opslaan is alleen een afbeelding, geen link, dus je moet de standaard instellingen wel accepteren anders kan je de website niet gebruiken. Hetzelfde verhaal voor de website van Telfort (ook kpn).

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 2.2 5.0 158 158 Ik werd prima geholpen, medewerkster keek mee in mijn gegevens, besprak de mogelijkheden duidelijk. Aardige stem en vriendelijke indruk. Fijn gesprek! Probleem snel opgelost, het b

Welke ervaringen heeft u met KPN Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij KPN Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met KPN Telefoonnummer op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar KPN Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door KPN Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu. Een gratis service van Keuzemenu.info