Aantal reviews 5

Hoe zijn uw ervaringen met Holland & Barrett? Geef hier een cijfer

Telefoonnummer van Holland & Barrett nodig?

Heeft u een vraag aan de klantenservice van Holland & Barrett, bijvoorbeeld over retourzending en bent u hiervoor op zoek naar het Telefoonnummer? Steeds meer bedrijven stimuleren hun klanten om gebruik te maken van self-service, waardoor het vinden van het juiste telefoonnummer op hun website vaak een uitdaging is geworden. Maar op deze pagina is het nummer makkelijk te vinden. Hieronder onder het kopje contactdetails staat het telefoonnummer van Holland & Barrett klantenservice vermeld.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 17.00 uur

Waarom Holland & Barrett bellen?

 1. Voor vragen over uw pakket
 2. Voor informatie over de online winkels en producten
 3. Voor informatie uw bestelling
 4. Voor informatie over een product

Contactdetails

 1. Holland & Barrett telefoonnummer

 2. www.hollandandbarrett.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Wanneer u telefonisch contact opneemt krijgt u een kort keuzemenu. Om het bellen met de klantenservice van de (online) winkel makkelijker te maken,  hebben wij het keuzemenu uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag. Hierdoor hoeft u niet het hele bandje af te luisteren.

"Welkom bij Holland & Barrett. Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.

 • Toets 1

  Voor vragen over je bestelling

 • Toets 2

  Voor ons customer happiness team

 • Toets 3

  Voor vragen over je voordeelkaart

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 5

Hoe zijn uw ervaringen met Holland & Barrett? Geef hier een cijfer

Hoe kan ik contact opnemen met Holland & Barrett?

U kunt op meerdere manieren contact opnemen met de de gezondheidswinkel Holland & Barrett. We hebben de mogelijkheden hieronder op een rijtje gezet.

Telefoon: Voor al uw vragen en telefonisch advies kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen met bovenstaand telefoonnummer. Heeft u een vraag over een online bestelling? Houdt u dan uw ordernummer bij de hand. De medewerker kan uw gegevens dan sneller opzoeken.

Chatten: Op de klantenservice pagina op de website van H&B kunt u door rechtsonder op het chat icoontje te klikken chatten met de virtuele assistent. U vindt dat snel antwoord op veel gestelde vragen. Wilt u in contact komen met een medewerker dan kunt u doorgaans het beste telefonisch contact opnemen.

Contactformulier. Via deze pagina van H&B kunt u ook contact opnemen via een contactformulier.

Postadres:  Customer Happiness Team, Huys Europa, Piet Heinkade 171, 1019 GM AMSTERDAM.

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is een internationale keten van gezondheidswinkels die gespecialiseerd is in natuurlijke en biologische producten zoals voedingssupplementen, kruiden, thee, natuurlijke verzorgingsproducten, gezonde voeding en natuurlijke remedies. Het bedrijf heeft zijn oorsprong in het Verenigd Koninkrijk en heeft tegenwoordig vestigingen in verschillende landen, waaronder Nederland. Holland & Barrett streeft ernaar om klanten te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken door middel van het aanbieden van een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige gezondheidsproducten en deskundig advies van hun medewerkers. Heeft u advies nodig of heeft u een vraag en wilt u contact opnemen? Op deze pagina vindt u de contact gegevens, zoals het telefoonnummer.

Op zoek naar een telefoonnummer van een ander Online Winkel

Bezoek dan deze overzichtspagina. Via de pagina vindt u van diverse recreatieparken snel het juiste telefoonnummer. Zoals van Bol.com, Wehkamp, Coolblue en meer.  Indien een klantenservice gebruikt maakt van een keuzemenu, dan staat dit menu helemaal uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag en kunt u sneller in contact komen met de juiste medewerker.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Holland & Barrett klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 5 reviews
 by A bartels

7 april bestelling gedaan en betaald nog niks gekregen

 by K.

Tfoooo

Het slechste service ooit

 by Bonnie

Ik heb al meer dan 12 dagen terug een bestelling gedaan en nog steeds niet binnengekregen. Bellen kan ik ze niet zijn niet te bereiken en ook op mails reageren ze niet. Ben erg verontwaardigd dat dit kan . Ik wil.graag mijn bestelling ontvangen. Iemand nog tips wat te doen?

 by Nina21

Ik heb na 8 dagen nog steeds mijn bestelling niet binnen, terwijl eerst 3-5 dagen werd gezegd. Ook onmogelijk telefonisch contact en op mijn -emails geven ze ook geen antwoord. Zeer slecht en niet voor herhaling vatbaar.

 by C bonamassa van tol

Ik heb na 14 dagen mn bestelling nog niet heb al diverse mails gestuurd krijg geen antwoord..

Welke ervaringen heeft u met Holland & Barrett klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Holland & Barrett zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Holland & Barrett op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Holland & Barrett klantenservice en wordt ook niet gelezen door Holland & Barrett
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )