Aantal reviews 134

Hoe zijn uw ervaringen met De Volkskrant?

Geef hier een cijfer

Telefonisch contact De Volkskrant?

Wilt u telefonisch contact opnemen met De Volkskrant, maar kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag. Op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u snel het juiste telefoonnummer van de Volkskrant. Wanneer u belt met de klantenservice krijgt u een keuzemenu te horen. Alle opties van dit menu staan hieronder in een handig overzicht. U ziet meteen welke optie het beste past bij uw vraag en hierdoor hoeft u niet het hele bandje af te luisteren. Zo heeft u sneller de juiste medewerker aan de lijn en kunt u snel ter zake komen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

Waarom De Volkskrant bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. De Volkskrant telefoonnummer

 2. www.volkskrant.nl

Het telefonisch keuzemenu

"Welkom bij de klantenservice van De Volkskrant. Voor bezorgklachten verzoeken wij u gebruik te maken van ons bezorgservice nummer 088-0561 555. Om u sneller van dienst te zijn volgt nu een keuzemenu. Dit menu bestaat uit 5 keuzes."

 • Toets 1

  Wilt u een nieuw abonnement op de Volkskrant

 • Toets 2

  Wilt u een vakantie doorgeven

  Voor de tijdelijke onderbreking van uw krantbezorging zijn verschillende alternatieven mogelijk:

  • 1

   indien u de bezorging tijdelijk wenst stop te zetten, maar de krant WEL online wilt lezen

  • 2

   indien u de krant wilt laten doorsturen naar ander adres

 • Toets 3

  Heeft u een vraag over uw factuur of wilt u uw persoonsgegevens wijzigen

  • 1

   wilt u uw huidige abonnement aanpassen

  • 2

   wilt u uw persoonlijke gegevens aanpassen

  • 3

   wilt u uw rekeningnummer wijzigen of heeft u een vraag over uw betaling

  • 9

   voor terugkeer naar het hoofdmenu toets

 • Toets 4

  Wilt u uw abonnement beëindigen

 • Toets 5

  Heeft u een vraag over de levering van een besteld product of een vraag over een digitaal product

  • 1

   heeft u een vraag over uw kado

  • 2

   heeft u een vraag over digitaal lezen of wilt u een storing doorgeven

  • 9

   voor terugkeer naar het hoofdmenu

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 134

Hoe zijn uw ervaringen met De Volkskrant?

Geef hier een cijfer

Wilt u op een andere manier contact opnemen? Bezoek dan de contact-pagina op de website van de Volkskrant.

Meer informatie over de Volkrant

De Volkskrant begon in 1919 als weekblad en is ontstaan vanuit een samenwerking tussen katholieke arbeidersbonden. In eerste instantie verscheen het alleen op donderdagen, maar al snel werden er meerdere uitgaven per week gepubliceerd en vanaf 1921 was het officieel een dagblad. De krant is van oorsprong Rooms-Katholiek, maar richt zich sinds de jaren 60 op de links-van-het-politieke-midden- hoger-opgeleide lezer. Er zijn door de jaren heen veel bekende namen onlosmakelijk verbonden met de Volkskrant, zoals bijvoorbeeld Nico Scheepmaker, Jos Collignon, Godfried Bomans en Remco Campert. De ochtendkrant wordt naast Trouw en NRC Handelsblad gezien als een kwaliteitskrant en kwam de laatste jaren uit in tabloidvorm. Door de opkomst van het internet kunnen mensen de krant ook digitaal ontvangen en is er meer interactiviteit met de lezers. De home-pagina van de website is vooral bedoeld om abonnementen af te sluiten. Dit kan dag en nacht online of tijdens kantooruren per telefoon. Als het abonnement eenmaal aangesloten is heeft u via dezelfde site toegang tot de krant zelf.

Contact met de Klantenservice van een ander dagblad?

Ga hiervoor naar onze dagblad-overzichtspagina. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met De Volkskrant klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 134 reviews
 by R.f de Jong

Zeer slechte bezorging.
Raar dat mijn buurman de krant wel elke dag krijgt

 by Louise

Min 10 weg kijken en niet doorverbinden met directie over verheerlijking slavernij allemaal VOIR destructieve voetbal en olie leveranciers verslaggeving in de Volkskrant.. iedereen kijkt weg .. Shame on you . Wij eisen een krant ZONDER QUATAR BERICHTEN

 by Dijker

Slechte bezorging. Minimaal ix per 2 weken geen krant.soms 2x in 1 week. Dit is al maanden zo.

 by Hans

Het eerste wat je hoort bij gebruik van het website telefoonnummer is dat he een ander nummer moet bellen.

 by yvonne

herhaaldelijk krant niet bezorgt

 by Maria

De Volkskrant is niet te bereiken: automatische antwoorden op mails. Automatische telefoonbeantwoording. Vreselijk en een krant onwaardig.

 by Cor

Zeer slecht te bereiken. Al onze medewerkers zijn in gesprek. Waarschijnlijk maar één medewerker. Adverteren met telefonische bereikbaar om snel antwoorden op uw vragen te krijgen. Terugbelverzoek, binnen één of twee dagen nemen wij contact met u op. De chat werkt ook niet, suggestie, bel ons! Een e-mail versturen, binnen twee tot vijf dagen proberen wij te antwoorden!.

 by Ien

Waardeloos. Met stip

 by A Vlieg

Al vijf weken wordt de papieren zaterdag editie niet op tijd bezorgt, dit kan ik dan via de servicepagina aangeven, dan komt de krant ergens in de middag, verder blijft het probleem bestaan, over al een wachtrij om je klacht aan te geven, lokaal is er niemand te bereiken, echt irritant.

 by Laney

Ze verschuilen zich achter de digitale muur.

 by Marijcke Nuijten

Deze ene ster verdient het eigenlijk niet. Klantenservice slecht en onvriendelijk.

 by M. Moonen

Rapportcijfer 0.

Kan klantenservice op geen manier bereiken.

Heb in augustus 2020 een abonnement door telefonische werving afgesloten maar enkele dagen later weer opgezegd via internet. Toch is er op 25 augustus 2020 abonnementsgeld afgehouden terwijl ik geen kranten heb ontvangen. Het abonnementsgeld is NIET teruggestort. Heel slecht. En zeer frustrerend omdat ik deze klacht niet via internet kwijt kan en de klantenservice op geen enkele manier kan bereiken.

 by Willem Haarsma

rapport cijfer moet 0 zijn. 1 is nog teveel eer.

Contact via internet niet mogelijk. Een groot doolhof.

 by jl v d boomgaard

ik heb een abonnement op de volkskrant (donderdag , vrijdag en zaterdag ) +digitaal abonnement. continu word ik geconfronteerd met het feit dat ik niets wil weten van hun koekjes, dat ik daardoor minder informatie ontvang accepteer ik, het zei zo, maar dat ik in een artikel 5 maal te lezen krijg dat ik zo stom ben om hun koekjes niet te willen nuttigen irriteert mij dermate dat ik overweeg mijn abonnement te stoppen

 by G.D.H. Schelvis

In de maand van het lezen kos ik voor vier weken De Volkskrant. Bestelde voor twee euro er nog wee weken bij. Ik kreeg daarop een telefoontje van een mevrouw die bevestid=ging wilde. ie heb ik gegeven. Het is al 10 dagen geleden en ik heb nog geen krant gezien. De automatische klachtenservice is niet op mijn klacht berekend.

 by E.J. Schuringa

Ik heb al langer betaald digitaal Volkslrant ano, om de zoveel tijd krij ik melding: uw 7 artikelen zijn verbruikt. Telefoon Volkskrant onbereikbaar, account onbekend, password fout etc. Waardeloze service, waardeloze digitale afhandeling, goede krant, waardeloze klantenbehandeling. Weer wachten op openstelling klantenservice per telefoon.

 by sofia Doppen

dit is het beste wat ik ooit heb gedaan

 by sofia doppen

ik heb de krant gebeld of ik misschien in de krant kon komen en rarara wat is er gebeurd ik sta in de krant.

wat fijn!

 by Maria

Leuk, een cadeautje van mijn vriendin die de VK krijgt thuis bezorgd. Ze mag twee weken de VK cadeau geven aan iemand anders. Even inloggen op volkskrant.nl/feest, actiecode in voeren en klaar. Geldig tot 31/1.

Niet dus, en bellen is geen optie. Alleen daarom al zie ik al af van een echt abonnement..

 by PvDuivenbodeik ben vandaag benaderd

Ik ben vandaag benaderd inzwijndrecht door een verkoper of ik een abonnement wilde hebben maar Ik heb al een abonnement bij het AD u krijgt toch het kado alleen dan van Volkskrant en dit kost u geen geld dit is een aardigheidje van de kranten tot mijn verbazing krijg ik een mail dat ik een abonnement heb afgesloten voor een jaar dit wil ik niet in voel mij door uw verkoper beduveld dit is geen reclamen voor uw blad

Ik wil beslist geen abonnement n laat uw verkoper de waarheid vertellen en oudere mensen niet te beduvelen

 by Hans J.K. Brouwer

Kon niet meer inloggen met mijn VK-app. Vandaag perfect geholpen door Klantenservice. Ik werd ook nog gebeld toen het probleem was opgelost. Hartelijk dank!!

 by Jeannet

Na de 1 kreeg ik snel een vriendelijke medewerkster aan de telefoon. Zij legde mij duidelijk uit dat bij een digitaal abonnement ( met gelukkig wel een papieren krant op de zaterdag ) de mail na een eerste periode niet meer gestuurd wordt omdat de Vkrant denkt dat de lezer ondertussen wel gewend is aan het digitaal lezen en zelfstandig ???? kan inloggen. Fijn, zo'n persoonlijke en duidelijke uitleg ????

 by Bert

Waarom is het godsonmogelijk om een levend mens aan de lijn te krijgen?

 by T

krant niet bezorgd op zaterdag, je kan alleen inspreken op computer. Krant wordt niet meer nabezorgd, maar kreeg vriendelijke mail dat ik de krant kon lezen via een link. Werkte niet op tablet, noch op zondag op de computer. Abonnementsgeld zou een week (heb alleen zaterdagabonnement) opgeschort worden, wat niet gebeurd is. Dinsdag gebeld naar de zgn. klantenservice (je moet eerst door een idioot keuzemenu, waarbij de gewenst optie niet voorkomt ). Kreeg iemand aan de lijn die zei dat de link niet werkt op een tablet (deed het ook niet op computer, maar dat lag niet aan hen, werd gezegd) en het zal de volgende keer verrekend worden. het zou prettig zijn als je gewoon iemand kan spreken die je normaal te woord staat.

 by ria

Vandaag op een zeer klantvriendelijke manier geholpen met het oplossen van een vakantie adres wijziging en een 4 weken gratis Volkskrant abonnement. .Bedankt voor de aangename afhandeling..

Pagina 1 van 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met De Volkskrant klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij De Volkskrant zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met De Volkskrant op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar De Volkskrant klantenservice en wordt ook niet gelezen door De Volkskrant
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )