Aantal reviews 15

Hoe zijn uw ervaringen met Brabants Dagblad? Geef hier een cijfer

Brabants Dagblad bellen?

Wilt u telefonisch contact opnemen met het Brabants Dagblad en kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag. Hieronder op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u snel het juiste telefoonnummer. Ook vindt u hier overige contactmogelijkheden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

Waarom Brabants Dagblad bellen?

 1. Voor een nieuw abonnement op het Brabants Dagblad
 2. Voor het doorgeven van een vakantie
 3. Voor een vraag over uw factuur
 4. Voor het wijzigen van uw persoonsgegevens
 5. Voor het beëindigen van uw abonnement
 6. Voor een vraag over abonneevoordeel acties, webwinkel of digitaal product

Contactdetails

 1. Brabants Dagblad telefoonnummer

 2. www.bd.nl

Bellen met Brabants Dagblad.

Voorheen werd er gebruik gemaakt van een telefonisch keuzemenu. Tegenwoordig krijgt u na het inspreken van uw vraag direct de juiste medewerker aan de lijn. Hieronder de meldtekst die u te horen krijgt bij het bellen met BD.

"Welkom bij de klantenservice van het Brabants Dagblad."

Vervolg: " Welkom bij de Klantenservice van DPG media. Om u zo snel mogelijk met de juiste medewerker in contact te brengen, vragen we u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon kort en bondig in waarvoor u belt." Vervolg: "Om onze service blijvend te verbeteren stellen wij u na het gesprek  graag 5 korte vragen. Deze nemen slechts enkele seconden van uw tijd in beslag. Toets 1 indien u hier aan wilt meewerken en toets 0 (nul) indien u hier niet aan wilt meewerken."

Aantal reviews 15

Hoe zijn uw ervaringen met Brabants Dagblad? Geef hier een cijfer

Contact met de Klantenservice van een andere krant?

Ga hiervoor naar onze dagblad-overzichtspagina. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Extra info

"Voor bezorgklachten kunt u gebruikmaken van het bezorgservice nummer.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Brabants Dagblad klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 15 reviews
 by Hans

2e dag achter elkaar geen krant ontvangen. je kan daar alleen maar (per dag) via een keuzemenu melding van maken. je kunt dus niemand spreken die je aangeeft hoe het wel opgelost gaat worden. ik wil mijn krant niet digitaal lezen, maar wil mijn krant gewoon voor me hebben liggen. vervolgens krijg je een mailtje met de volgende tekst
"U hoeft uiteraard niet te betalen voor een gemiste krant. Indien wij vanuit
distributie vernemen dat er geen vertraging in uw wijk was, zullen wij de
gemiste krant compenseren."
ik bel niet voor niets, als ik geen krant heb ontvangen, dan hoef ik niet eerst gecontroleerd te worden.
als men tijd heeft om na te vragen of er vertraging in de distributie is dan kun je die tijd beter besteden aan de klant te woord te staan. sterker nog, men leest dit helemaal niet (zie tekst hierboven)
bovendien is er geen vertraging, maar er komt helemaal niets......

 by Freijer

Een 5 onbetrouwbare bezorging

 by Kees Akkermans

heb sins kort abbonnement om dat mij te verkopen is er meer keer gebeld,dan ik de krant kijg hoe kom ik van dat abbonnement af,er zijn meer kranten zou een jaar vast zitten, waaraan lege brievenbus van mijn abbenement stuur mij een telefoon nr dat werkt naar br, dagbl,

 by van der Kaa

Geen krant bezorgd, zelfs na 4 x bellen!!

 by Jeanne

Slécht bereikbaar! Waarom wordt krant niet later bezorgd of is er een afhaalpunt waar je de krant kunt ophalen als je hem niet hebt gehad. Die kranten zijn er toch? Slechte informatie, slechte bereikbaarheid en slechte service!

 by Ank

Vrijdag geen krant,zaterdag zonder bijlage en ik kan nog wel even doorgaan.Ikvraag me af waarom ik eigenlijk betaal voor een abonnement.

 by Ank

Omdat de krant of helemaal niet komt,zoals vandaag kan ik iets printen en dan naar het winkelcentrum 4,6 km.of de krant komt na 9 uur.Ik. Vraag me af waarvoor ik betaal voor een abonnement.Ook wil ik als 78 jarige niet op de fiets om mijn krant te halen.Het is waardeloos.

 by C. de Jager

Ik wil graag iemand spreken, die ervoor gaat zorgen dat ik mijn krant van vrijdag 24 december 2021 alsnog bezorgd gaat krijgen.
Via allerlei telefoonnummers is het mij niet gelukt met iemand te spreken.
Ik ervaar dit als heel irritant.

 by Hubers

Krant niet ontvangen op maandag.
Zaterdah de helft van dr krant en pas om 9 uur bezorgd de hele week.

 by Krolder v Barend

MAGNIFIEK

 by GC Damen

Wordt je per telefoon benaderd voor de krant en ga de daar mee akkoord . Maar je krijgt geen krant , het geld is wel van mijn rekening geschreven . Zo werf je ook geen klanten .

 by Van der heijden

Rond 17.30 hoorde ik de andere kant van het verhaal:Wat direct door BD geplaatst werd onder de titel agent en hond aan gevallen. De mensen kwamen thuis en zagen er al wat politie aanwezig was. Zij werden direct door de politie grof aangesproken,toen de vraag door 1 van hen werd gesteld wat er gaande was.begon agent direct met een knuppel erop in te slaan.de man viel op de grond en agent liep naar de wagen en liet de hond los.de hond greep direct goed beet in het been van hier verder genoemd het slachtoffer en de agent sloeg met de knuppel,richting gezicht slachtoffer en de knuppel belandde op de schouder. Het slachtoffer wat een heupprobleem heeft werd ondanks dat hij dit benoemde met -2 graden op de grond geslagen. In de handboeien. Hij werd door de mannelijk agent achtergelaten.twee vrouwelijke agenten kwamen op slachtoffer af en hielpen hem overeind.zij benoemde dat ze niet wisten wat er gaande was maar dat dit niet de normale manier was.

 by Rjm.Baeten

Ik wil doorgeven dat ik het schandalig vind om vandaag een dik reclamebord bij de krant te krijgen van Eijerkamp.

Ik heb NIKS nodig.

Ik heb er NIET om gevraagd.

Ik heb een NEE sticker op mijn voordeur.

Ik zeg mijn abonnement op als dit soort rotzooi nog een keer bijgevoegd wordt.

 by manders h

drama dat is mijn reactie op veel dingen van het B D. HEB NIEUWS, WIL REACTIE PLAATSEN, waarom steeds opnieuw inloggen, telf nr opzoeken ??? verhaaltjes die kant noch wal raken, punt1 een punt 2 enz , niet met protocollen werken maar met begrip en logica ,alpha weg bet was verstandiger en sneller duidelijker

 by Peter van Eijk

telefoonnummer nauwelijks te vinden, waaier van doorkiesnummers, lange wachttijden, dus bar slecht

Welke ervaringen heeft u met Brabants Dagblad klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Brabants Dagblad zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Brabants Dagblad op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Brabants Dagblad klantenservice en wordt ook niet gelezen door Brabants Dagblad
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )