Aantal reviews 11

Hoe zijn uw ervaringen met Brabants Dagblad?

Geef hier een cijfer

Brabants Dagblad bellen?

Wilt u telefonisch contact opnemen met het Brabants Dagblad en kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina vindt u het snel. Ook vindt u hier overige contactmogelijkheden. Om het bellen met de klantenservice van het BD makkelijker hebben wij het keuzemenu helemaal uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en hoeft u niet het hele menu af te luisteren. En kunt u sneller uw zaken regelen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

Waarom Brabants Dagblad bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Brabants Dagblad telefoonnummer

  088-0561535 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.bd.nl

Het telefonisch keuzemenu

Hieronder meldtekst gevolgd door het keuzemenu: "Welkom bij de klantenservice van het Brabants Dagblad.  Om onze service blijvend te verbeteren stellen wij u na het gesprek  graag 2 korte vragen. Deze nemen slechts enkele seconden van uw tijd in beslag. Toets 1 indien u hier aan wilt meewerken en toets 0 (nul) indien u hier niet aan wilt meewerken." "Voor bezorgklachten verzoeken wij u om gebruik te maken van ons bezorgservice nummer 088-0561530. Om u sneller van dienst te zijn, volgt nu een keuzemenu. Dit menu bestaat uit 5 keuzes.

 • Toets 1

  Wilt u een nieuw abonnement op het Brabants Dagblad

 • Toets 2

  Wilt u een vakantie doorgeven

 • Toets 3

  Heeft u een vraag over uw factuur of wilt u uw persoonsgegevens wijzigen

 • Toets 4

  Wilt u uw abonnement beëindigen

 • Toets 5

  Heeft u een vraag over een van onze abonneevoordeel acties, onze webwinkel of ons digitaal product

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 11

Hoe zijn uw ervaringen met Brabants Dagblad?

Geef hier een cijfer

Contact met de Klantenservice van een andere krant?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina "Kranten".  U vindt hier de belangrijkste contactinformatie inclusief  telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Brabants Dagblad klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 11 reviews
 by Jeanne

Slécht bereikbaar! Waarom wordt krant niet later bezorgd of is er een afhaalpunt waar je de krant kunt ophalen als je hem niet hebt gehad. Die kranten zijn er toch? Slechte informatie, slechte bereikbaarheid en slechte service!

 by Ank

Vrijdag geen krant,zaterdag zonder bijlage en ik kan nog wel even doorgaan.Ikvraag me af waarom ik eigenlijk betaal voor een abonnement.

 by Ank

Omdat de krant of helemaal niet komt,zoals vandaag kan ik iets printen en dan naar het winkelcentrum 4,6 km.of de krant komt na 9 uur.Ik. Vraag me af waarvoor ik betaal voor een abonnement.Ook wil ik als 78 jarige niet op de fiets om mijn krant te halen.Het is waardeloos.

 by C. de Jager

Ik wil graag iemand spreken, die ervoor gaat zorgen dat ik mijn krant van vrijdag 24 december 2021 alsnog bezorgd gaat krijgen.
Via allerlei telefoonnummers is het mij niet gelukt met iemand te spreken.
Ik ervaar dit als heel irritant.

 by Hubers

Krant niet ontvangen op maandag.
Zaterdah de helft van dr krant en pas om 9 uur bezorgd de hele week.

 by Krolder v Barend

MAGNIFIEK

 by GC Damen

Wordt je per telefoon benaderd voor de krant en ga de daar mee akkoord . Maar je krijgt geen krant , het geld is wel van mijn rekening geschreven . Zo werf je ook geen klanten .

 by Van der heijden

Rond 17.30 hoorde ik de andere kant van het verhaal:Wat direct door BD geplaatst werd onder de titel agent en hond aan gevallen. De mensen kwamen thuis en zagen er al wat politie aanwezig was. Zij werden direct door de politie grof aangesproken,toen de vraag door 1 van hen werd gesteld wat er gaande was.begon agent direct met een knuppel erop in te slaan.de man viel op de grond en agent liep naar de wagen en liet de hond los.de hond greep direct goed beet in het been van hier verder genoemd het slachtoffer en de agent sloeg met de knuppel,richting gezicht slachtoffer en de knuppel belandde op de schouder. Het slachtoffer wat een heupprobleem heeft werd ondanks dat hij dit benoemde met -2 graden op de grond geslagen. In de handboeien. Hij werd door de mannelijk agent achtergelaten.twee vrouwelijke agenten kwamen op slachtoffer af en hielpen hem overeind.zij benoemde dat ze niet wisten wat er gaande was maar dat dit niet de normale manier was.

 by Rjm.Baeten

Ik wil doorgeven dat ik het schandalig vind om vandaag een dik reclamebord bij de krant te krijgen van Eijerkamp.

Ik heb NIKS nodig.

Ik heb er NIET om gevraagd.

Ik heb een NEE sticker op mijn voordeur.

Ik zeg mijn abonnement op als dit soort rotzooi nog een keer bijgevoegd wordt.

 by manders h

drama dat is mijn reactie op veel dingen van het B D. HEB NIEUWS, WIL REACTIE PLAATSEN, waarom steeds opnieuw inloggen, telf nr opzoeken ??? verhaaltjes die kant noch wal raken, punt1 een punt 2 enz , niet met protocollen werken maar met begrip en logica ,alpha weg bet was verstandiger en sneller duidelijker

 by Peter van Eijk

telefoonnummer nauwelijks te vinden, waaier van doorkiesnummers, lange wachttijden, dus bar slecht

Welke ervaringen heeft u met Brabants Dagblad klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Brabants Dagblad zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Brabants Dagblad op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Brabants Dagblad klantenservice en wordt ook niet gelezen door Brabants Dagblad
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )