Ziggo Storing
0900-1884

Heeft u een storing met één van de diensten van Ziggo dan kunt u via de volgende manieren hulp krijgen van Ziggo om het probleem dat de storing veroorzaakt te achterhalen en deze op te lossen.

Telefonische dienstverlening bij storing van Ziggo

Wilt u snel weten wat de oorzaak van het probleem is dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Via het telefoonnummer 0900-1884 neemt u contact op met Ziggo klantenservice. De klantenservice is dagelijks van 08.00 uur tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar. Tijdens deze openingstijden helpen de deskundige medewerkers van Ziggo u graag verder. U kunt tevens van dit nummer gebruikmaken als u een storing wilt melden.Voordat u wordt doorverbonden hoort u eerst een keuzemenu.  Kies voor de optie ‘Belt u voor een technische vraag met betrekking tot storingen, instellingsproblemen of hulp bij installatie”. Vervolgens kiest u afhankelijk van welke dienst u een storing heeft uit de volgende opties:

  • radio of tv
  • internet
  • vast bellen
  • mobiel bellen

Hierna krijgt u een medewerker aan de lijn. Indien er geen landelijke storing is of werkzaamheden in uw buurt gaande zijn, doorloopt u samen met de medewerker enkele stappen om de oorzaak van de storing te achterhalen. Is de oorzaak achterhaalt dan zal direct worden overgaan tot het oplossen van de storing. Mocht onverhoopt de medewerker niet in staat zijn de storing te kunnen traceren dan wel op te lossen zal er met u een monteursafspraak worden gemaakt.

Hulp bij storingen via de website

Naast het bellen naar de klantenservice kunt u via deze pagina op de website van Ziggo mogelijk zelf de storing bij Ziggo oplossen. Ziggo biedt namelijk handige stappenplannen om de oorzaak van de storing te achterhalen en op te lossen. Het is belangrijk om eerst even te checken of er bij u in de buurt storingen of werkzaamheden zijn die het probleem kunnen veroorzaken. Vul in de Storingchecker uw postcode en huisnummer in en u weet meteen of er een storing bij u in de buurt is. Krijgt u te zien dat er geen storingen bekend zijn en er geen werkzaamheden gepland zijn, loop dan het stappenplan door. ( keuzemenu.info)

Storing Stappenplan Ziggo

Er worden 4 categorieën op deze pagina weergegeven te weten:
– Internet / wifi
– Televisie / radio
– Bellen
– Mobiel

Onder iedere categorie staan links met de meest voorkomende storingen, zoals problemen met wifi-verbinding, geen internetverbinding, wifispots problemen oplossen, afstandsbediening werkt niet, kan niet gebeld worden of andere Ziggo internet storing. Klik op de link en volg de verdere instructies op. Indien uw storing niet voorkomt tussen de meest voorkomende storingen klik dan onderaan in het venster op ‘Meer over’. Komt u na het volgen van de instructies er niet uit neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice.

Bovenstaande procedures kunnen gevolgd worden wanneer u hinder ondervindt van de volgende Ziggo problemen:
– mail storing
– storing tv signaal
– storing vandaag
– mobiel storing
– storing 2020