Hulp bij storing van Ziggo

Heeft u een storing met één van de diensten van Ziggo dan kunt u via verschillenden manieren hulp krijgen van Ziggo om het probleem dat de storing veroorzaakt te achterhalen en deze op te lossen. Op deze pagina kunt u lezen op welke manieren de internetprovider u helpt als u een storing heeft op een van de diensten.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 22.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 22.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 22.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 22.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 22.00 uur

 • Zaterdag

  08.00 - 22.00 uur

 • Zondag

  08.00 - 22.00 uur

Ziggo klantenservice

Waarom Ziggo (Storing) bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Ziggo (Storing) telefoonnummer

  0900-1884 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.ziggo.nl

Telefonische dienstverlening Ziggo Storing

Wilt u snel weten wat de oorzaak van het probleem is dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Via het telefoonnummer 0900-1884 neemt u contact op met Ziggo klantenservice. De klantenservice is dagelijks van 08.00 uur tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar. Tijdens deze openingstijden helpen de deskundige medewerkers van Ziggo u graag verder. U kunt tevens van dit nummer gebruikmaken als u een storing wilt melden.

Voordat u wordt doorverbonden hoort u eerst een keuzemenu.  Kies voor de optie ‘Belt u voor een technische vraag met betrekking tot storingen, instellingsproblemen of hulp bij installatie”. Vervolgens kiest u afhankelijk van welke dienst u een storing heeft uit de volgende opties: radio of tv, internet, vast bellen of mobiel bellen

Hierna krijgt u een medewerker aan de lijn. Indien er geen landelijke storing is of werkzaamheden in uw buurt gaande zijn, doorloopt u samen met de medewerker enkele stappen om de oorzaak van de storing te achterhalen. Is de oorzaak achterhaalt dan zal direct worden overgaan tot het oplossen van de storing. Mocht onverhoopt de medewerker niet in staat zijn de storing te kunnen traceren dan wel op te lossen zal er met u een monteursafspraak worden gemaakt.

Hulp bij storingen via de website

Naast het bellen naar de klantenservice kunt u via deze pagina op de website van Ziggo mogelijk zelf de storing bij Ziggo oplossen. Ziggo biedt namelijk handige stappenplannen om de oorzaak van de storing te achterhalen en op te lossen. Het is belangrijk om eerst even te checken of er bij u in de buurt storingen of werkzaamheden zijn die het probleem kunnen veroorzaken. Vul in de Storingchecker uw postcode en huisnummer in en u weet meteen of er een storing bij u in de buurt is. Krijgt u te zien dat er geen storingen bekend zijn en er geen werkzaamheden gepland zijn, loop dan het stappenplan door. ( keuzemenu.info)

Storing Stappenplan Ziggo

Er worden 4 categorieën op deze pagina weergegeven te weten:
- Internet / wifi
- Televisie / radio
- Bellen
- Mobiel

Onder iedere categorie staan links met de meest voorkomende storingen, zoals problemen met wifi-verbinding, geen internetverbinding, wifispots problemen oplossen, afstandsbediening werkt niet, kan niet gebeld worden of andere Ziggo internet storing. Klik op de link en volg de verdere instructies op. Indien uw storing niet voorkomt tussen de meest voorkomende storingen klik dan onderaan in het venster op ‘Meer over’. Komt u na het volgen van de instructies er niet uit neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice.

Bovenstaande procedures kunnen gevolgd worden wanneer u hinder ondervindt van de volgende Ziggo problemen:
- mail storing
- storing tv signaal
- storing vandaag
- mobiel storing
- storing 2021

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Ziggo (Storing) klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info -Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 2 reviews
door: RichardKeuzemenu.info -Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu

Storing, de app werkt niet.
Nergens kan je dit op een directe manier melden.
Alleen via lwnge keuze menu s . Of heeeeee33l lang in de wachtrij staan.
TOP.
Voor zoveel geld per maand .! SCHANDE !

door: PietKeuzemenu.info -Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu

Storing tv internet

Welke ervaringen heeft u met Ziggo (Storing) klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Ziggo (Storing) zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Ziggo (Storing) op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Ziggo (Storing) klantenservice en wordt ook niet gelezen door Ziggo (Storing)
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )