BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Ziezo Zilveren Kruis Klantenservice Telefoonnummer

De belangrijkste contactinformatie op één pagina.

Klik en Bel Keuzemenu Nummer

0906-7171710 (90 ct/min)

en wij verbinden u desgewenst anoniem door.

De kosten gelden voor de gehele gespreksduur.
Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij Ziezo

Op zoek naar het telefoonnummer van Ziezo (van Zilveren Kruis) voor vragen omtrent uw zorgverzekering? Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer.


Bij het bellen naar Ziezo hoort u eerst een welkomstboodschap.

Welkom bij Ziezo van Zilveren Kruis. Dit is de tijd van het jaar dat iedereen informeert naar de best passende verzekering. Daarom is het nu drukker dan normaal. Houd u rekening met een wachttijd. Ziezo is een online verzekering. Heeft u een vraag over de premie, over ons contracten met zorgververleners, het verschil tussen Zilveren Kruis en Ziezo, of wilt u zich verzekeren bij Ziezo? Dan vindt u het antwoord snel en eenvoudig op ziezo.nl. Bent u klant en wilt u met iemand chatten, Whatsappen of spreken? Log dan nu alvast in op onze website, dan kunnen wij u sneller verder helpen.”

“Wij verwerken uw gegevens met grote zorgvuldigheid. Als u precies wilt weten wat dit inhoud, verwijzen wij u graag naar onze privacy statement in onze polisvoorwaarde op onze webiste. Om kwaliteits- en service redenen kunnen gesprekken worden opgenomen.”

Na deze melding wordt u doorverbonden met een medewerker. Wanneer alle medewerkers telefonisch in gesprek zijn, krijgt u hiervan een melding te horen.

Belt u voor iemand anders, zonder dat u daarvoor gemachtigd bent, dan kan Ziezo  vanwege de wet bescherming persoonsgegevens beperkt helpen en geen specifieke informatie geven. Meer informatie vindt u op de website.


Telefonische bereikbaarheid Klantenservice Ziezo :

Heeft u een vraag aan Ziezo van Zilveren Kruis en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan met de klantenservice. De medewerkers helpen u dan graag verder en staan u graag te woord. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 telefonisch bereikbaar. De maximale wachttijd bedraagt 5 minuten. In hele drukke periodes is het mogelijk om uw telefoonnummer achter te laten. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Over de volgende onderwerpen wordt de klantenservice vaak gebeld:

Aanvragen betalingsregeling
Vragen over een ingediende declaratie
Vragen over uw declaratie-overzicht
Vragen wat precies vergoed wordt


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):
Bezoek de contactpagina op de website van Zilveren Kruis voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere verzekeraar?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere verzekeraar. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Ziezo Zilveren Kruis Klantenservice Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Ziezo Zilveren Kruis Klantenservice Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Ziezo Zilveren Kruis Klantenservice Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Ziezo Zilveren Kruis Klantenservice Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Ziezo Zilveren Kruis Klantenservice Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.