Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Ziezo? Geef hier een cijfer

Telefonisch Contact Ziezo

Op zoek naar het telefoonnummer van Ziezo (van Zilveren Kruis) voor vragen omtrent uw zorgverzekering? Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer. Houdt u uw verzekeringsnummer bij het bellen bij de hand, zo kan de medewerker u nog sneller helpen. Belt u voor iemand anders, zonder dat u daarvoor gemachtigd bent, dan kan Ziezo vanwege de wet bescherming persoonsgegevens beperkt helpen en geen specifieke informatie geven. Meer informatie vindt u op de website. De maximale wachttijd bedraagt 5 minuten. In hele drukke periodes is het mogelijk om uw telefoonnummer achter te laten. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen. Wanneer alle medewerkers telefonisch in gesprek zijn, krijgt u hiervan een melding te horen.

U hoort de 

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

Waarom Ziezo bellen?

 1. Voor het aanvragen v.e. betalingsregeling
 2. Voor vragen over een ingediende declaratie
 3. Voor vragen over uw declaratie-overzicht
 4. Voor vragen wat precies vergoed wordt

Contactdetails

 1. Ziezo telefoonnummer

 2. www.zilverenkruis.nl

Bellen met Ziezo

" Welkom bij Ziezo van Zilveren Kruis. For English Press 9. Anders blijft u aan de lijn. We gaan u zometeen vragen postcode, huisnummer en geboortedatum in te spreken. Het is hierbij van belang dat we de gegevens van de juiste persoon erbij halen. Belt u voor uzelf dat spreekt u natuurlijk straks u eigen postcode, huisnummer en geboortedatum in. Maar let op! Belt u bijvoorbeeld voor uw kind of partner dan hebben we niet uw gegevens nodig maar de gegevens van de persoon waarvoor u de zaken regelt. Daarom zouden we u allereerst willen vragen voor wie u belt."  

 • Toets 1

  Belt u voor uzelf?

  " Op dit moment willen we u vragen u antwoorden in te spreken. We beginnen met u postcode. Maar let op! Wij willen graag alleen de 4 cijfers van uw postcode weten. Dus zonder de letters. Wat zijn de cijfers van uw postcode?
  Volg hierna de verdere instructies op.

 • Toets 2

  Belt u om zaken voor iemand te regelen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Ziezo? Geef hier een cijfer

Telefonische meldtekst tijdens de overstapperiode

"Welkom bij Ziezo van Zilveren Kruis. Dit is de tijd van het jaar dat iedereen informeert naar de best passende verzekering. Daarom is het nu drukker dan normaal. Houdt u rekening met een wachttijd. Ziezo is een online verzekering. Heeft u een vraag over de premie, over ons contracten met zorgverleners, het verschil tussen Zilveren Kruis en Ziezo, of wilt u zich verzekeren bij Ziezo? Dan vindt u het antwoord snel en eenvoudig op ziezo.nl. Bent u klant en wilt u met iemand chatten, Whatsappen of spreken? Log dan nu alvast in op onze website, dan kunnen wij u sneller verder helpen." "Wij verwerken uw gegevens met grote zorgvuldigheid. Als u precies wilt weten wat dit inhoud, verwijzen wij u graag naar onze privacy statement in onze polisvoorwaarde op onze website. Om kwaliteits- en service redenen kunnen gesprekken worden opgenomen."

Bellen met een andere Verzekeraar?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "Verzekeringsbedrijven”. Hier vindt u snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers van diverse Verzekeraars.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Ziezo klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Ziezo klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Ziezo zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Ziezo op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Ziezo klantenservice en wordt ook niet gelezen door Ziezo
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )