Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Ziezo ?

Geef hier een cijfer

Telefonisch Contact Ziezo

Op zoek naar het telefoonnummer van Ziezo (van Zilveren Kruis) voor vragen omtrent uw zorgverzekering? Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer.


Hulp bij het Bellen met Ziezo

Bij het bellen naar Ziezo hoort u eerst een welkomstboodschap.

“Welkom bij Ziezo van Zilveren Kruis. Dit is de tijd van het jaar dat iedereen informeert naar de best passende verzekering. Daarom is het nu drukker dan normaal. Houd u rekening met een wachttijd. Ziezo is een online verzekering. Heeft u een vraag over de premie, over ons contracten met zorgververleners, het verschil tussen Zilveren Kruis en Ziezo, of wilt u zich verzekeren bij Ziezo? Dan vindt u het antwoord snel en eenvoudig op ziezo.nl. Bent u klant en wilt u met iemand chatten, Whatsappen of spreken? Log dan nu alvast in op onze website, dan kunnen wij u sneller verder helpen.”

“Wij verwerken uw gegevens met grote zorgvuldigheid. Als u precies wilt weten wat dit inhoud, verwijzen wij u graag naar onze privacy statement in onze polisvoorwaarde op onze webiste. Om kwaliteits- en service redenen kunnen gesprekken worden opgenomen.”

Na deze melding wordt u doorverbonden met een medewerker. Wanneer alle medewerkers telefonisch in gesprek zijn, krijgt u hiervan een melding te horen.


Wet bescherming persoonsgegevens:

Belt u voor iemand anders, zonder dat u daarvoor gemachtigd bent, dan kan Ziezo vanwege de wet bescherming persoonsgegevens beperkt helpen en geen specifieke informatie geven. Meer informatie vindt u op de website.


Telefonische Openingstijden 0900-0400309

Heeft u een vraag aan Ziezo van Zilveren Kruis en wilt u liever persoonlijk iemand spreken bel dan met telefoonnummer: 0900-0400309. Hieronder de openingstijden:

 • maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur

De maximale wachttijd bedraagt 5 minuten. In hele drukke periodes is het mogelijk om uw telefoonummer achter te laten. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen.


Veel vragen gaan over de volgende onderwerpen:

Aanvragen betalingsregeling
Vragen over een ingediende declaratie
Vragen over uw declaratie-overzicht
Vragen wat precies vergoed wordt


Voor meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp) bezoek deze pagina


Telefonisch Contact met een andere Verzekeraar?

Op onze overzichtspagina “Verzekeringsbedrijven” vindt u snel de belangrijkste contactinformatie inclusief telefoonnummers van Verzekeraars.


Waarom Ziezo bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken
 7. Ziezo telefoonnummer

  0900-0400309 (uw gebruikelijke belkosten)

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Ziezo klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Ziezo klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Ziezo zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Ziezo op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Ziezo klantenservice en wordt ook niet gelezen door Ziezo
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )