Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Zeeman? Geef hier een cijfer

Is Zeeman telefonisch bereikbaar?

Heeft u een vraag aan Zeeman bijvoorbeeld over een bestelling of een retourzending of voor advies en wilt u hiervoor telefonisch contact opnemen?  Dat kan. De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag. Op deze pagina onder het kopie contactdetails vindt u het snel het. Heeft u vragen over een bestelling via de webshop? Houdt u dan alvast uw ordernummer bij de hand. De medewerker kan u dit geval nog sneller helpen. Aan de telefoon wordt u snel te woord gestaan. Om de service blijvend te kunnen verbeteren kan het wel zijn dat uw gesprek wordt opgenomen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 18.00 uur

Waarom Zeeman bellen?

 1. Voor vragen over een bestelling
 2. Voor vragen over een te ontvangen bedrag
 3. Voor vragen over een retour
 4. Voor vragen over het aanmaken van een account
 5. Voor vragen over inloggen bij Mijn Zeeman
 6. Voor vragen over garantie
 7. Voor vragen over de betaalogelijkheden
 8. Voor het doorgeven van een klacht

Contactdetails

 1. Zeeman telefoonnummer

 2. www.zeeman.com

Welke Contactmogelijkheden heeft Zeeman?

Voor al uw vragen en opmerking staat de klantenservice van Zeeman graag voor u klaar. Om het u makkelijker te maken vindt u op de website van de winkelketen antwoorden op veel gestelde vragen. Per onderwerp vindt u diverse vragen. Klik op een vraag en het antwoord wordt direct getoond.

Komt u er onverhoopt niet uit dan kunt u op meerdere manieren contact opnemen. Wij hebben de mogelijkheden hieronder op een rijtje gezet:

Telefoon: U kunt op werkdagen telefonisch contact opnemen via een 088-nummer. Het nummer vindt u hierboven in het grijze blok. U betaalt hiervoor uw gebruikelijke belkosten. U krijgt precies te horen hoeveel wachtende voor u zijn. Wel zo prettig.

Als u een vraag of klacht heeft over een product dat u gekocht heeft of over de dienstverlening van Zeeman dan kunt u eenvoudig gebruik maken van het online contactformulier.

E-mail: Vragen kunt u ook mailen aan service@zeeman.com. De klantenservice reageert binnen 2 werkdagen, maar doorgaans wordt uw mail dezelfde dag nog beantwoord.

Wilt u mailen naar een fysieke winkel, mail dan naar klantenservice@zeeman.com.

Schrijven kan naar: Zeeman Textielsupers B.V., De Schans 15, 2405 XX Alphen aan den Rijn. U heeft echter sneller een antwoord op uw vraag via de bovenstaande contactmogelijkheden.

Contact met een andere online-winkel?

Bezoek hiervoor deze overzichtspagina indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel. U vindt hier ook snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Zeeman klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Zeeman klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Zeeman zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Zeeman op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Zeeman klantenservice en wordt ook niet gelezen door Zeeman
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )