Aantal reviews 10

Hoe zijn uw ervaringen met ZARA?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van ZARA?

Heeft u een vraag aan Zara, bijvoorbeeld over uw bestelling? Voor snel contact kunt het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina vindt u het snel. Als u belt met ZARA klantenservice krijgt u een kort keuzemenu. De opties van dit menu staan hieronder. Een handige hulp. De medewerkers staan u graag te woord bij al uw vragen er opmerkingen. Om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren kunnen gesprekken worden opgenomen. Aan de telefoon is de wachttijd slechts enkele minuten.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 16.00 uur

Waarom ZARA bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. ZARA telefoonnummer

 2. www.zara.com

Het telefonisch keuzemenu

Welkom bij ZARA. Houdt u er rekening mee dat de levertijd van aankopen gedaan tijdens de sale langer zijn dan u van ons gewend bent. Vanwege de huidige situatie zijn onze reactietijden langer dan normaal. Als uw vraag gaat over de status van uw bestelling of hoe u deze kunt retourneren? Gaat u dan naar het help gedeelte van onze website."

 • Toets 1

  Als uw aankoop is in een van onze winkels

  (Om aan uw verzoek te voldoen en om te kwaliteit te garanderen wordt uw oproep opgenomen. Meer informatie over ons privacybeleid kunt u vinden op zara.com).

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 10

Hoe zijn uw ervaringen met ZARA?

Geef hier een cijfer

Meer info over Zara

Als onderdeel van de Spaanse modegigant Inditex is Zara een hippe, trendy Retail/kledingketen dat onlangs haar 45 ste verjaardag vierde. De Spanjaard Amancio Ortega Gaona had al twaalf jaar een kleding-atelier voordat hij in 1975 zijn eerste kledingwinkel opende in de stad La Coruña. Sindsdien is het concern uitgegroeid tot een van de grootste kledingwinkelketens ter wereld. Er wordt een fast-fashion- concept aangehouden waarbij er in een rap tempo constant nieuwe looks worden gecreëerd die snel in de winkels worden gehangen. Inmiddels zijn er wereldwijd zo’n 2000 vestigingen waarvan 29 in Nederland. Voor contact met een van de vestigingen dient u te bellen met het reguliere bedrijfsnummer.

Contact met een andere Online Winkel?

Bezoek onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel. U vindt hier ook snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met ZARA klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 10 reviews
 by Peter

Pakket besteld, blijkbaar een fout bij het sorteerbeleid en niemand weet waar het pakket is! Via de zara app geen duidelijk antwoord! Graag asap een duidelijk antwoord of oplossing

 by Iris

Beleefde en diplomatieke antwoorden.. Doch probleem wordt niet opgelost... 4 weken wachten op tetuggebetalung van aankoop... Laatste keer zal dit zijn..

 by Zaina

 by H

Wat een giga slechte service, gewoon een cadeaukaart bestellen is niet mogelijk bij Zara. En juist nu we in een lockdown zitten. Onvoorstelbaar!!

 by Hannah

Wat een enorme slechte service. Een cadeaukaart is NIET te bestellen. Een onmogelijkheid. Dat noemen jullie klantrenservice?

 by rita v.d.Berg

niet te bereiken !!! via telefoon

 by Nora

Heel maak geen contact te krijgen met Zara. Snap niet waarom ze die verschillende opties hebben. Bij geen een heb je contact. Triest dit

 by B

Zeer slecht kontakt te krijgen met zara ook niet via chat

 by Lucille

Slecht contact

 by Dilek

heb via online besteld met ideal betaald is krijg mailtje dat mijn bestelling geannuleerd is het is wel betaald het ongeloofelijk dit

Welke ervaringen heeft u met ZARA klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij ZARA zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met ZARA op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar ZARA klantenservice en wordt ook niet gelezen door ZARA
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )