Aantal reviews 52

Hoe zijn uw ervaringen met ZARA?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van ZARA?

Beste bezoeker van Keuzemenu.info. Wij hebben geconstateerd dat ZARA telefonisch niet meer bereikbaar is.

Heeft u een vraag aan Zara, bijvoorbeeld over uw bestelling? Voor snel contact kunt het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina vindt u het snel. Als u belt met ZARA klantenservice krijgt u een kort keuzemenu. De opties van dit menu staan hieronder. Een handige hulp. De medewerkers staan u graag te woord bij al uw vragen er opmerkingen. Om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren kunnen gesprekken worden opgenomen. Aan de telefoon is de wachttijd slechts enkele minuten.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 16.00 uur

Waarom ZARA bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. ZARA telefoonnummer

 2. www.zara.com

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Welkom bij ZARA. Houdt u er rekening mee dat de levertijd van aankopen gedaan tijdens de sale langer zijn dan u van ons gewend bent. Vanwege de huidige situatie zijn onze reactietijden langer dan normaal. Als uw vraag gaat over de status van uw bestelling of hoe u deze kunt retourneren? Gaat u dan naar het help gedeelte van onze website."

 • Toets 1

  Als uw aankoop is in een van onze winkels

  (Om aan uw verzoek te voldoen en om te kwaliteit te garanderen wordt uw oproep opgenomen. Meer informatie over ons privacybeleid kunt u vinden op zara.com).

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 52

Hoe zijn uw ervaringen met ZARA?

Geef hier een cijfer

Meer info over Zara

Als onderdeel van de Spaanse modegigant Inditex is Zara een hippe, trendy Retail/kledingketen dat onlangs haar 45 ste verjaardag vierde. De Spanjaard Amancio Ortega Gaona had al twaalf jaar een kleding-atelier voordat hij in 1975 zijn eerste kledingwinkel opende in de stad La Coruña. Sindsdien is het concern uitgegroeid tot een van de grootste kledingwinkelketens ter wereld. Er wordt een fast-fashion- concept aangehouden waarbij er in een rap tempo constant nieuwe looks worden gecreëerd die snel in de winkels worden gehangen. Inmiddels zijn er wereldwijd zo’n 2000 vestigingen waarvan 29 in Nederland. Voor contact met een van de vestigingen dient u te bellen met het reguliere bedrijfsnummer.

Is Zara telefonisch bereikbaar

Nee, Zara is telefonisch niet meer bereikbaar. Wanneer u belt met de voormalige telefoonnummer krijgt u een bandje te horen met de mededeling dat deze (telefoonservice) niet meer beschikbaar is. U wordt verzocht naar de website van Zara te gaan en daar het contactformulier in te vullen.

Contact met een andere Online Winkel?

Bezoek onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel. U vindt hier ook snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met ZARA klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 52 reviews
 by Monique

Ik ben al een week bezig om in contact te komen. Via post. Nl pakket retour verstuurd, deze is aangekomen bij Zara. Maar Zara stuurt je geen bevestiging en bij Klarna moet ik het bedrag van 177 euro betalen, omdat Zara geen bevestiging stuurt. Echt een …. Bedrijf. Trouwens de chat ook geen optie daar wordt ik ook gemixt. Ik bestel bij dit bedrijf nooit meer.

 by Petra

Geen contact mogelijk, robot chat heeft geen antwoord op mijn vraag omtrent verificatie telefoonnummer, kan niet eens bestelling plaatsen. Dus zal dat ook niet gaan doen.

 by Hanne. M

Bij de Zara gaan shoppen en bij het afrekenen werd er teveel afgetrokken van mijn bank (€250 extra) ik had dit achteraf opgemerkt. Ben dan terug naar de Zara geweest in de meir en werd daar slecht geholpen door de medewerkers. Tot heden niets van geld ontvangen.Ik wil mijn geld terug!!! Dit kunnen jullie niet maken Zara! Ik kom hier nooit meer shoppen. Zeer onprofessioneel!!

 by D

Ben al dagen bezig met chatten over een verkeerde rekening via Klara heb een aantal artikelen betaald maar de geretourneerde artikelen zijn nog steeds niet gerekend.
Heel shit dat je het niet telefonische kan regelen via de chat werkt het heel slecht.
Ik ga niet meer online bestellen.
Dus ZARA word gewoon telefonisch bereikbaar

 by Jolanda

Alleen contact via de chat mogelijk. Ik betaal altijd met Klarna achteraf. Deze optie is zonder reden niet meer mogelijk voor mij. Klarna gebeld geen reden zeggen ze. Zara moet de optie weer aanzetten. Maar daar via de chat zeggen ze er niets aan te kunnen doen. Via app geprobeerd krijg geen antwoord. Vreselijke service. Geen mens aan de telefoon kunnen krijgen om dit op te lossen. Klantenservice niet telefonisch bereikbaar!

 by Lou

Mooie kleding maar incomplete bestelling en nergens kreeg ik gehoor, betaald maar niet volledig alle producten ontvangen. geen email, geen telefoonnummer en chat service werkt niet. WAARDELOOS
Kopen in de winkel is niet te doen 1 kassa en dikke rij, waar je min 30 minuten moet wachten. I dit het begin van de ondergang van Zara?

 by Zwaar depressief

Alles slecht bestelling komen niet aan retour lukt niet geld gewoon kwijt

 by Marjon

Het is onmogelijk om contact te krijgen met Zara, telefonisch kan niet en via de chatbox krijg je geen antwoord op de vraag.

 by Piet Timmers

Mooie winkel. Concern met miljardenwinst. Dankzij onderbetaling van eerknemers en slechte arbeidsomstandigheden

 by De Waard

Ik wilde eigenlijk geen waardering geven want ben erg ontevreden. Klantenservice is niet bereikbaar telefonisch terwijl het telefoonnummer in de documenten-mail staan. Dit is de eerste keer dat ik bij Zara iets bestel maar waarschijnlijk ook de laatste keer. Super slechte service dus 1 ster is eigenlijk al te weinig.

 by Onbekend

Ben al een maand bezig om mijn geld terug te krijgen van zara maar heb wel klarna moeten betalen omdat mijn bestelling had ik via online gedaan en ben het gaan ophalen in de winkel en daar bij de kassa gelijk voor betaald
Maar ik heb ook nog gevraagd of het door gegeven wordt aan klarna en ze zeiden van ja het komt goed blijk baar niet
Na een paar weken kreeg ik een betaalverzoek van klarna dat ik voor mijn broek moest betalen maar die had ik al in de winkel betaald .
Dan kan je zo pissig van worden want ik vraag het nog aan de cassierre en ze zei tegen mij ja het wordt door gegeven aan klarna
Bull shit allemaal maar dan heb ik dus nu twee betalingen gedaan in de winkel en bij klarna
Ben dan nog steeds bezig met klantenservice
Mij ervaring is om nooit meer online te bestellen.

 by Marianne

Klantenservice kompleet waardeloos. Pakket niet bezorgd maar wel betaald . DHL bezorgde niet omdat het te groot was. Klantenservice onbereikbaar van de zara. Wel geld verdienen maar de rest ZERO

 by M.van der Burg

Ik heb een jasje terug gestuurd op 23 mei en geen geld terug ontvangen.
Het bedrijf is niet te bereiken dit lijkt op verkapte DIEFSTAL treurig ????????????
Er is geen contact mogelijk helaas

 by Henk

15 maart 2023 artikel besteld en geretourneerd. Melding van gemaakt, eindeloze chats gehad, maar geen resultaat en geen antwoorden.Ik krijg nu een e-mail dat de retourzending niet volgens de voorwaarden is verzonden, gewoon netjes weer verpakt.
Waar halen zij de moed vandaan om na 4,5 maand met zo een bericht te komen.
Resultaat: geen artikel, wel betaald, en retourbetaling kan je naar fluiten.
Contact met Zara is niet mogelijk, chat werkt niet en telefoons hebben zij nog nooit van gehoord en fatsoenlijk Nederlands spreken kan men niet, alleen Engels
Dit kan allemaal, je reinste diefstal.

 by In

Moeilijke communicatie

 by Ghazi

Ik heb 4 weken geleden geprobeerd om in contact te komen met Zara over een bestelling die ik nooit heb gekregen. Helaas tot nu toe zonder resultaat. Zit 3 weken te chatten en heb inmiddels 80 keer mijn vertaal verteld. Er gebeurd helaas niets. Ook het contact via whatsapp is dramatisch. Je krijgt simpelweg geen antwoord en zij lachen je uit. Ik ben klaar met ZARA

 by Urmie

Hele slechte service, telefonisch niet bereikbaar en op de chat word je eruit gegooid zonder enig antwoord te krijgen bahhhhh ik ben helemaal klaar met Zara!!!

 by Marit

Geen eens 1 ster waard eingenlijk,
3 maand geleden een retour gedaan, tot op heden nog steeds geen geld terug ontvangen.
Meerdere keren een berichtje gestuurd maar krijg elke keer het antwoord, “ik geef het door aan de desbetreffende afdeling” , nu een maand verder en nog niks vernomen.

Koop hier in ieder geval nooit iets weer.

 by Wajia

Heel slecht service ik heb 13 juni bestelling van Zara terug gestuurd en nu is 12 juli ik heb mijn geld nog niet .
Geen nr om te kunnen praten allen via Whatsapp en ik wordt hels niet goed geholpen.
Ik ga nooit meer bij Zara iets online bestellen ????

 by Seb

Ballentent, na weken wachten op bestelling en geld terug gevraagd te hebben nog steeds niets. Word aant lijntje gehouden via chat want op andere manier zijn ze niet te bereiken.

 by Mimi

Ik ben al 2 dagen bezig om iets geregeld te krijgen en het wordt door de whatsapp en chatt er niet beter op. Een telefonisch gesprek is onmogelijk waardoor het alleen maar verwarrender wordt. Het duurt uren voordat je antwoord krijgt. Vermoeiend zo.

 by nurete

ik kan niet in contact komen
zo raar

 by ZARA

Waardeloos, stuurt me van kastje naar de muur! Telefonisch niet bereikbaar!
Schandalig ook de desinteresse en automatische antwoorden, robots antwoord via chat ook automatisch.. kunstmatige intelligentie brengt de wereld ten onder!

 by Onbekend

Broek bij de winkel gekocht en 1 x aan gehad en zit nu al een scheur in zonder aan iets te blijven vast hangen

 by Irma

Het is slecht gesteld met Zara. Was altijd goed geregeld, kon ze makkelijk bereiken telefonisch en snelle service. Nu hebben ze, wellicht door personeelstekort, de lijnen gesloten. Ik heb mijn retourlabel niet ontvangen en het moet vandaag op de post. Ik ga ze dan ook op de whatsapp vast vertellen dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor het te laat ontvangen goed. Ik wacht tot ik mijn retourlabel krijg, binnen een minuut op de mail stond er. We zijn nu dagen verder en op de app reageren ze niet. Vorige week al app gestuurd, niks geen reactie. Echt zonde, denk dat ik niet meer ga bestellen.

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met ZARA klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij ZARA zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met ZARA op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar ZARA klantenservice en wordt ook niet gelezen door ZARA
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )