Aantal reviews 76

Hoe zijn uw ervaringen met Zalando?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Zalando?

Heeft u een vraag aan Zalando, bijvoorbeeld hoe u een retourzending kunt regelen en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer? Het vinden van een telefoonnummer van een klantenservice kan soms een uitdaging zijn. Wij helpen u graag. Hieronder op deze pagina vindt u direct het juiste actuele telefoonnummer van Zalando.  Heeft u een vraag aan Zalando en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan eenvoudig de klantenservice.  De medewerkers van de online shop met een groot assortiment uit schoenen en mode helpt u graag verder. Let op! Helaas is het callcenter van Zalando dikwijls overbelast. De verbinding wordt dan automatisch verbroken. Mocht dit gebeuren, probeer het dan op een later tijdstip opnieuw.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Zondag

  10.00 - 18.00 uur

Waarom Zalando bellen?

 1. Hoe kan ik mijn bestelling van Zalando annuleren of wijzigen?
 2. Hoe kan ik mijn retourzending regelen?
 3. Hoe kan ik mijn bestelling van Zalando volgen?
 4. Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
 5. Hoe kan ik mijn bestelling ruilen?
 6. Hoe kan ik gebruik maken van een kortingscode?
 7. Hoe kan ik een klacht indienen?
 8. Wat zijn de leveringsvoorwaarden van Zalando?
 9. Wat zijn de retourvoorwaarden?
 10. Waar kan ik terecht met vragen over mijn account of factuur?

Contactdetails

 1. Zalando telefoonnummer

 2. www.zalando.nl

Telefonisch Contact met Zalando?

Bij het bellen met Zalando staat de klantenservice staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U krijgt wel eerst de volgende informatie te horen voordat u wordt doorverbinden met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

"Hartelijk welkom bij Zalando. Wij staan zo snel mogelijk persoonlijk voor u klaar. Houdt u bij vragen over uw bestelling alstublieft uw bestelnummer bij de hand. Voor trainingsdoeleinden en het verbeteren van onze kwaliteit kunnen individuele gesprekken opgenomen worden of kan een van onze medewerkers meeluisteren tijdens het gesprek. Indien u dit liever niet heeft drukt u op 1.

Aantal reviews 76

Hoe zijn uw ervaringen met Zalando?

Geef hier een cijfer

Zalando contactmogelijkheden

Zalando is een online winkel waar u kleding, schoenen en accessoires kunt kopen. Als u vragen of opmerkingen heeft over Zalando, kunt u op verschillende manieren contact opnemen met het bedrijf. We hebben de mogelijkheden hieronder voor u op een rijtje gezet:

Via de website: Op de website van Zalando kunt u terecht voor veelgestelde vragen en informatie over allerlei onderwerpen. Als u geen antwoord op uw vraag kunt vinden op de website, kunt u ook een e-mail sturen naar Zalando. Dit doet u via contactformulier op de website van de online winkel.

Via de klantenservice: U kunt ook bellen naar de klantenservice van Zalando. Het nummer staat hierboven vermeld in het grijze blok.  De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur.

Via sociale media: Twitter en Facebook.

Antwoorden op veel gestelde vragen vindt u ook op de website www.zalando.nl.

Wat is Zalando?

Zalando is een online winkel die in 2008 werd opgericht in Berlijn, Duitsland. Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de grootste online fashion retailers ter wereld, met meer dan 30 miljoen actieve klanten en meer dan 150.000 verschillende producten van meer dan 2.000 merken.

Naast het aanbieden van een enorme selectie van mode-items voor mannen, vrouwen en kinderen, biedt Zalando ook een uitstekende klantenservice. Klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice via e-mail, telefoon of chat, en kunnen ook gebruikmaken van het uitgebreide helpcentrum op de website voor antwoorden op veelgestelde vragen en andere informatie. Zie hierboven voor alle contactmogelijkheden.

Contact met een andere Online Winkel?

Bezoek onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel. U vindt hier ook snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Zalando klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 76 reviews
 by Niet bereikbaar

Het nummer is erg slecht bereikbaar en natuurlijk kan je het blijven proberen, maar neemt niet weg dat ze slecht bereikbaar zijn. Hierdoor heb je voor mij gewoon een slechte klantenservice, omdat ik geen contact opnemen over een bestelling die geannuleerd is. Reden: het kon niet afgeleverd worden. Dat klopt want de bezorger is niet op het afgesproken moment langs gekomen, toen waren we er wel, maar een dag later toen we er niet waren én heeft besloten om de bestelling maar direct te retourneren. I.p.v. nog een keer aan te bieden of ergens af te laten halen.

 by Christel

1

 by SB

Je krijgt ze gewoon niet te pakken en ze reageren al maanden niet op mijn mail!!!!!!!

 by Ingrid

Super goed...tevens is d service / klantenservice ook toppie!!
Altij even vriendelijk en behulpzaam!

 by pascal

Ik zit al vanaf 13-2 op mijn geld te wachten wbt een retourzending. wel een mail krijgen dat het pakket is overhandigd aan hun maar daarna blijft het doodstil. Ze zijn ook nergens bereikbaar. Geen mail adres en ook geen telefoon nummer op die sjoemel site van ze!! Ik bestel daar dus echt nooit meer!! Zelfs die 1 ster 'waardering' is al te veel om te geven.

 by Vandenbergh

Wil een klacht indienen tegen zalando, ze behandelen ons als crimenelen. ze zeggen dat er nog een bedrag openstaat dat vlak na ontvangst betaald is. (heb bewijs)

 by Jorit

Geen sterren! Er word mij 5 euro aangerekend vr een factuur die direct betaald is geweest! Reeds de klantendienst gecontracteerd zonder resultaat blijkbaar...

 by steenbeke

Ik probeer verschillende keren te bellen en geraak maar niet binnen

 by Dos Reis

Jammer! Ik wou vragen of een maat extra van een mooie jurk die ik op de website zie besteld kon worden maar hebben ze de telefoon uit gezet. ?

 by Peter

Herenjas maat S besteld. Er stond idd een S erop, maar de maat S was gelijk aan maat L.
Ongelooflijk

 by Hanin

Super slecht niet te bereiken jullie moer zalando pakketjes niet gekregen wel
Betaald

 by Farah

Oplicheters en slecht. Meer heb ik niet over deze bedrijf te zeggen..
Nooit bij hun bestellen

 by R. Hendriks

Beneden peil.
Ze spreekt geen Nederlands, weet niet waar ik het over heb, kan geen uitleg geven.
Vraag om een ander.
Gaat niet en gooit de Hoorn op de haak.

 by Fannes Alice

Zeer slechte service.Niet te bereiken maar het geld is wel geiind maar mijn aankoop heb ik nog steeds niet.Schandelijk bedrijf

 by Jolanda bosch

Koop nooit een cadeaukaart van de zalando.je trekt het velletje de af blijft de een papierlaag zitten.gebruik je een muntje om de cijfers zichtbaar te maken dan gaan de cijfers ook mee.dag bon van 50 euro ik snap dat het veilig moet zijn.maar op deze manier.nooit geen cadeaukaart van zalando meer.bel je met zalando,wordt je weer doorgestuurd naar een servicelijn die niet via je account te bereiken is.heel slim zalando.

 by Pert

Was gwn die goede advies.

 by Margo

Voor ruim € 300,= artikelen besteld, 2 x bericht dat het onderweg was (2e keer met mededeling 1 - 2 dagen vertraging). Begrijpelijk in deze tijd. En dan na 9 dagen een mail met de mededeling dat de retourzending (van alle artikelen!) goed is ontvangen. Hoe gek is dat? En in mijn track-& tracecode staat nog altijd dat het in het sorteercentrum is. Na 5 x bellen eindelijk iemand gesproken, ik moet zelf maar even gewoon opnieuw de bestelling plaatsen en betalen (terwijl ik mijn eerste € 300,= nog niet terug heb). Dacht het niet!! BAH.

En inderdaad, zelfs die ene ster is nog te veel maar je moet er minimaal 1 aantoetsen.

 by Algoet Carine

Zeer slechte service, artikelen doen betalen die je niet eens gehad hebt. Ik dien klacht in bij testaankoop!!!! Zelfs geen ster waard!

 by Janneke

Wat een slecht bedrijf Zalando. Heb een factuur voor een kledingstuk dat ik nooit heb ontvangen. Ze zijn per mail en telefonisch niet bereikbaar. NOOIT meer Zalando zou ik zeggen!

 by Shannon Hofman

Dit telefoonnummer is continu onbereikbaar. Ik probeer al 1,5 maand mijn geld terug te krijgen van een retourbestelling. Waardeloos!

 by Keuzemenu

Beste Jos,

Het telefoonnummer van Zalando is: 0800-0227087Let op! Bij enorme drukte krijg je mogelijk een afsluittoon te horen en wordt de verbinding automatisch verbroken. Probeer het dan later nogmaals

 by Jos

Ik wil bellen voor een bon die niet werkt.

Het telefoon nummer is

 by Miranda

Totaal een verkeerde levering ontvangen!

Wel met een factuur waarop de juiste artikelen staan!

Krijg geen contact met Zalando!

Zeg mij maar hoe ik nu moet handelen!!

 by John

Waardeloos bedrijf, ik probeer ze al dagen te bellen voor een betaling die niet lukt.

 by D. Holt

Zeer slechte service, geen contact te krijgen met Zalando.Pakket is al meer dan een week onderweg, en kan niemand iets vragen.

Telefoonnummer constant in gesprek (moeilijk te vinden) en geen E-mail te vinden.

Met andere woorden onmogelijk om gewoon te vragen en gerustgesteld te kunnen worden met een fatsoenlijk antwoord. SCHANDALIG SLECHTE SERVICE. Maar het geld is natuurlijk al binnen.Jammer en triest dat er op deze manier zaken gedaan word. Geld op strijken en mooie praatjes, waarom toch?Ik wil mijn geld terug en daarna gaat de app. van de telefoon en geen aankopen meer voor mij bij Zalando.

Pagina 1 van 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Zalando klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Zalando zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Zalando op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Zalando klantenservice en wordt ook niet gelezen door Zalando
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )