Aantal reviews 2

Hoe zijn uw ervaringen met Ymere?

Geef hier een cijfer

Ymere Contact Klantenservice

Wilt u contact opnemen met Ymere om bijvoorbeeld een reparatie aan te vragen? Voor snel contact kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want op deze pagina vindt u meteen het juiste telefoonnummer. Voor Ymere Almere, Amsterdam, Haarlem. Diemen, Weesp en Haarlemmermeer bestaat overigens 1 centraal servicenummer. Om het bellen met de klantenservice makkelijker te maken hebben wij het keuzemenu uitgeschreven. Zo kunt u sneller in contact komen met de juiste medewerker en direct uw vraag stellen. Het kan zijn dat uw gesprek met Ymere wordt opgenomen voor trainingsdoeleinden. Verder vindt u op deze pagina de andere contactmogelijkheden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Ymere bellen?

 1. Voor het aanvragen van  een reparatieverzoek
 2. Voor het opzeggen van een huurcontract
 3. Voor het wijzigen van een contract
 4. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Ymere telefoonnummer

 2. www.ymere.nl

Ymere Bellen met behulp van het Keuzemenu

'Welkom bij Ymere. Wist u dat uw al uw reparaties ook online kunt melden. Maak hiervoor een account aan op www.ymere.nl/mijnymere. "

 • Toets 1

  Bent u huurder, belt u namens een huurder of bent u woningzoekende kies 1

  Vanwege de drukte

  • 1

   Heeft u een reparatieverzoek kies 1

  • 2

   Heeft u een vraag over uw huurbetaling kies 2

  • 3

   Belt u over de jaarlijks huurverhoging kies 3

  • 4

   Heeft u vragen over uw Mijn Ymere account? Kies 4

  • 9

   Voor overige vragen kies 9

 • Toets 2

  Bent u eigenaar van uw woning en lid van een VVE

 • Toets 3

  Bent u een zakelijk relatie van Ymere

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 2

Hoe zijn uw ervaringen met Ymere?

Geef hier een cijfer

Klantenservice Ymere

Telefoon: De klantenservice is op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 telefonisch bereikbaar.

Whatsapp: Tijdens de reguliere openingstijden kunt u ook contact opnemen via nummer: 0613221220 contact opnemen.  Let op, dit nummer is niet bedoeld voor het indienen voor een reparatieverzoek. een reparatieverzoek indienen kan telefonisch of via het huurdersportaal MijnAlmere.

Spoednummer: Bij dringende zaken, zoals een spoedreparatie is Ymere 24 uur per dag bereikbaar. Hiervoor neemt u contact op met het reguliere telefoonnummer 088-0008900. Na een meldtekst wordt u in geval van dringende zaken doorverbonden met de meldkamer.

Schrijven: Postbus 2412, 1000 CK Amsterdam. Vermeld in uw brief uw telefoonnummer en e-mailadres.

Meer informatie over Ymere

Ymere is een uitgebreide wooncorporatie die als stichting door de rijksoverheid is benoemd voor het exploiteren van vooral sociale huurwoningen in en rondom Amsterdam. Ymere beheert meer dan 85.000 wooneenheden en heeft anno 2021 9000 werknemers in dienst. De instelling is in het leven geroepen om zich speciaal te richten op werkzaamheden die in het belang zijn van de volkshuisvesting. Naast sociale huurwoningen worden ook ruimtes verhuurd met betrekking op andere ruimtes zoals buurthuizen, winkels, studentenhuizen, parkeerplekken, bedrijfsruimtes, vrije- sectorhuurwoningen, seniorenwoningen en woongroepen. Ook is Ymere nauw betrokken bij ontwikkelingen op het gebied van huur- en koopwoningen en maatschappelijke (bouw)projecten, zoals gezondheidscentra. De website www.ymere.nl is overzichtelijk en geeft duidelijke informatie over alles wat u wilt weten.

Contact met een andere woningcorporatie?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina "woningcorporaties" U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie zoals  telefoonnummers en openingstijden.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Ymere klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 2 reviews
 by A.Vis

Hallo.
Wij zijn de familie Vis in Badhoevedorp, Uiverstraat 15. Enkele weken geleden hebben jullie ons huis aangepast i.v.b met de moeilijk heden bij mijn vrouw. Het kon niet beter. Onze hartelijke dank daar voor. Alles is opgelost. Uw dankbare huurders, Fam. Vis.

 by Josien van der Sluijs

Ik heb een hele belangrijke vraag maar jullie zijn telefonisch niet -slecht- bereikbaar maar gewoon ONbereikbaar. Slechte zaak!!!!

Welke ervaringen heeft u met Ymere klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Ymere zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Ymere op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Ymere klantenservice en wordt ook niet gelezen door Ymere
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )