Aantal reviews 2

Hoe zijn uw ervaringen met Yarden? Geef hier een cijfer

Bellen naar Yarden?

Heeft u een vraag aan Yarden en wilt u contact opnemen? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer van Yarden. Als u belt met de uitvaartorganisatie krijgt u een keuzemenu te horen. Alle opties van dit menu staan hieronder.  Zo weet u van tevoren weke  optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. Hierdoor hoeft u niet het hele bandje af te luisteren en heeft u sneller contact met de juiste medewerker.

Welkomstboodschap die u eerst te horen krijgt: ” Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden. Welkom bij Yarden Uitvaartorganisatie. Op de website www.yarden.nl kunt u inloggen op Mijn Yarden. Mijn Yarden is een persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle  gegevens in een makkelijk overzicht. En kunt u makkelijk gegevens wijzigen. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.yarden.nl/mijn-yarden.” ( keuzemenu.info)

TOETS 1 — Belt u in verband met een bestaande verzekering 

TOETS 2 — Wilt u informatie over uitvaartverzorging of één van onze locaties

TOETS 3 — Wilt u een gratis kinderverzekering afsluiten of uw verzekerd bedrag aanpassen


Telefonische Openingstijden: De klantenservice van Yarden is van maandag tot en met  vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

Telefoonnummer Overlijden Melden: Voor het melden van een overlijden bel het gratis telefoonnummer van Yarden 0800-8192. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week.


Vragen kunt u ook mailen naar: klantenservice@yarden.nl.

Bellen vanuit het buitenland: Verblijft u momenteel in het buitenland bel dan naar het telefoonnummer:  0031 88 927 3927


Makkelijk contact opnemen met een andere andere verzekeraar?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere verzekeraar. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Yarden bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Yarden telefoonnummer

 2. www.yarden.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Yarden klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 2 reviews
 by Bert

Als een begrafenis of crematie meer kost als betaald is dan kom je te kort dan moet je iets aanpassen doe je dat niet dan is einde verhaal en dan ben je alles kwijt en moet je als consument alles zelf betalen dus je bent niet meer verzekert ik ben van mening dat wij ondanks alles blij moeten zijn dat het met Dela gelukt is dan heb je de premie niet voor niets betaald.

 by Big Bert

Yarden heeft alweer eenzijdig de regels verandert, en men verwacht dat wij daar begrip voor op kunnen brengen. Je zou troch denken dat Yarden mensen in dienst heeft die vooruit kijken en kunnen rekenen. De ouderen die overal de schuld van krijgen zelfs al zij overlijden, de zogenaamde grijze golf had men allang aan moeten zien komen. Dat alles duurder is geworden geldt voor iedereen ook dit was te voorzien, echter schuift nu hun verantwoordelijkheid af op de klanten en pleegt contractbreuk. De ouderen zijn al met 12 jaar gaan werken hebben overal voor betaald en gespaard, al hun beloofde zekerheden zijn afgenomen en als dank zijn zij nu de profiterende boemers. Nu mogen zij in angst gaan leven wat er over blijft voor hun begrafenis na meer dan 30 jaar betalen, bedankt Yarden !!!!!!!

Welke ervaringen heeft u met Yarden klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Yarden zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Yarden op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Yarden klantenservice en wordt ook niet gelezen door Yarden
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )