BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Woningcorporatie Woonvisie Telefoonnummer
0180-4949490180-494949

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Woningcorporatie Woonvisie:

     0180-494949
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.wv.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van Woningcorporatie Stichting Woonvisie? Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer met overige contactgegevens.

De klantenservice van Stichting Woonvisie staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct na een korte melding met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. ( keuzemenu.info)

Welkomstboodschap:

“Welkom bij Woonvisie. Dit gesprek wordt opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden. U wordt doorverbonden met een van onze medewerkers. “

Extra info: Telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.


Openingstijden Telefonische klantenservice Woonvisie :

Heeft u een vraag aan Woonvisie en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan naar het Klantcontactcentrum. Het Klantcontactcentrum is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Calamiteiten:

Buiten telefonische openingstijden is het Klantcontactcentrum 24 uur per dag via het algemene telefoonnummer telefonische bereikbaar voor spoedeisende zaken. U wordt doorverbonden met de meldkamer.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Voor meer contactmogelijkheden bezoek de contact-pagina op de website van Woonvisie


Makkelijk contact opnemen met een andere woningcorporatie?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere woningcorporatie . U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Woningcorporatie Woonvisie Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Woningcorporatie Woonvisie Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Woningcorporatie Woonvisie Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Woningcorporatie Woonvisie Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Woningcorporatie Woonvisie Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.