BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Woonstad Rotterdam Klantenservice Telefoonnummer
010-4408800010-4408800

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Woonstad Rotterdam:

     010-4408800
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.woonstadrotterdam.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van Woningcorporatie Stichting Woonstad Rotterdam? Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer met alle opties van het telefonische keuzemenu / belmenu. Direct contact met de juiste persoon.

Hulp bij bellen met Woningcorporatie Woonstad Rotterdam.

U hoort eerst een welkomstboodschap gevolg door een keuzemenu;

“Welkom bij Woonstad Rotterdam. U hoort zo 4 opties. Maak uw keuze en ik verbind u door met de medewerker die u het beste kan helpen. Voor we beginnen eerst nog een korte mededeling. Dit gesprek kan opgenomen worden voor leerdoeleinden.” (keuzemenu.info)

TOETS 1 — Belt u over een huurwoning

“Voor reparatieverzoeken kunt u ook gebruik maken van de MijnWoonstad App. Voor veel gestelde vragen verwijzen wij u graag naar onze website www.woonstadrotterdam.nl. Wilt u een van onze medewerkers preken blijf dan aan de lijn.”

TOETS 2 — Heeft u een koopwoning

“Voor veel gestelde vragen verwijzen wij u graag naar onze website www.woonstadrotterdam.nl/vve. Wilt u een van onze medewerkers preken blijf dan aan de lijn.”

TOETS 3 — Belt u over de aan- of verkoop van een woning of over een bedrijfsruimte

Toets 1 —- Belt u over de aan- of verkoop van een woning
Toets 2 —- Belt u over een bedrijfsruimte

TOETS 4 — Bent u een externe leverancier


Let op! Buiten openingstijden is het keuzemenu mogelijk gewijzigd.


Telefonische Openingstijden Klantenservice Woonstad

Heeft u een vraag aan Woningcorporatie Woonstad Rotterdam en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan naar het Klantcontactcentrum. Het Klantcontactcentrum is van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.


Spoedeisende Zaken :

Buiten telefonische openingstijden is het Klantcontactcentrum voor spoedeisende zaken 24 uur per dag via het algemene telefoonnummer telefonische bereikbaar.


Voor meer contactmogelijkheden bezoek de contactpagina op de website van Woonstad Rotterdam


Makkelijk contact opnemen met een andere woningcorporatie?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere woningcorporatie . U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Woonstad Rotterdam Klantenservice Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Woonstad Rotterdam Klantenservice Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Woonstad Rotterdam Klantenservice Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Woonstad Rotterdam Klantenservice Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Woonstad Rotterdam Klantenservice Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.