BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Woonpalet Klantenservice Telefoonnummer
036-5222304036-5222304

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Stichting Woonpalet:

     036-5222304
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.p.
  • Website: www.woonpalet.net

Op zoek naar het telefoonnummer van Woningcorporatie Stichting Woonpalet? Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer met overige contactgegevens.

De klantenservice van Stichting Woonpalet staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct na een korte melding met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. ( keuzemenu.info)

Welkomstboodschap:

“Welkom bij Woonpalet. Belt u met een reparatieverzoek? U meldt uw reparatieverzoek gemakkelijk via onze website. Waarna u direct zelf een afspraak kunt inplannen. U wordt nu doorverbonden met een van onze medewerkers. “

Extra info: Telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.


Openingstijden Telefonische klantenservice Woonpalet :

Heeft u een vraag aan Woonpalet en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan naar het Klantcontactcentrum. Het Klantcontactcentrum is van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Calamiteiten:

Buiten telefonische openingstijden is het Klantcontactcentrum 24 uur per dag via het algemene telefoonnummer telefonische bereikbaar voor spoedeisende zaken.


E-mailadres: info@woonbedrijf.com


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Voor meer contactmogelijkheden bezoek de contact-pagina op de website van Woonpalet


Makkelijk contact opnemen met een andere woningcorporatie?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere woningcorporatie . U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Woonpalet Klantenservice Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Woonpalet Klantenservice Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Woonpalet Klantenservice Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Woonpalet Klantenservice Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Woonpalet Klantenservice Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.