Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Stichting Woonpalet?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Woningcorporatie Stichting Woonpalet? Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer met overige contactgegevens.

De klantenservice van Stichting Woonpalet staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct na een korte melding met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. ( keuzemenu.info)

Welkomstboodschap:

“Welkom bij Woonpalet. Belt u met een reparatieverzoek? U meldt uw reparatieverzoek gemakkelijk via onze website. Waarna u direct zelf een afspraak kunt inplannen. U wordt nu doorverbonden met een van onze medewerkers. “

Extra info: Telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.


Telefonische Openingstijden klantenservice Woonpalet :

Heeft u een vraag aan Woonpalet en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan naar het Klantcontactcentrum. Het Klantcontactcentrum is van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Calamiteiten:

Buiten telefonische openingstijden is het Klantcontactcentrum 24 uur per dag via het algemene telefoonnummer telefonische bereikbaar voor spoedeisende zaken.


E-mailadres: info@woonbedrijf.com


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Voor meer contactmogelijkheden bezoek de contact-pagina op de website van Woonpalet


Makkelijk contact opnemen met een andere woningcorporatie?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere woningcorporatie . U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Stichting Woonpalet bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken
 7. Stichting Woonpalet telefoonnummer

  036-5222304 (uw gebruikelijke belkosten)

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Stichting Woonpalet klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Stichting Woonpalet klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Stichting Woonpalet zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Stichting Woonpalet op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Stichting Woonpalet klantenservice en wordt ook niet gelezen door Stichting Woonpalet
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )