Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Woonin? Geef hier een cijfer

Bellen naar Woonin?

Heeft u een vraag aan Woonin en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Het kan dat u het telefoonnummer op de website Woonin niet zo snel kunt vinden. Wij helpen u graag.  Hieronder op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u het meteen. Als extra service hebben wij het telefonisch keuzemenu voor u uitgeschreven. Hierdoor kunt u bij het bellen met de woningcorporatie sneller in contact komen met de juiste medewerker.  Het Klantcontactcentrum is maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 16.00  telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Wist u dat u reparatieverzoeken ook online kunt inplannen? Ga hiervoor naar de website www.woonin.nl.

Stichting Mitros en Stichting Viveste zijn per 1-1-2023 gefuseerd en gaan verder onder de naam: Woonin.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 16.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 16.00 uur

Waarom Woonin bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Woonin telefoonnummer

 2. www.woonin.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Hieronder de welkomstboodschap met informatie die u te horen krijgt gevolgd door een kort keuzemenu. Om de service blijvend te kunnen verbeteren kan het zijn dat uw gesprek wordt opgenomen.

" Welkom bij Woonin. De wachttijd is momenteel langer dan u van ons gewend bent. Dit gesprek wordt opgenomen voor trainingsdoeleinden. Wist u dat u op www. woonin.nl ook de woonzaken snel en makkelijk online geregeld. Log in op Mijn Woonin of vraag een reparatie aan via de knop ‘reparatie melden’. Ook vindt u op de website antwoorden op veel vragen. Wilt toch een medewerker spreken blijft dan aan de lijn. Om u beter te helpen volgt er een menu met 3 keuzes.

 • Toets 1

  Belt u voor een reparatie

 • Toets 2

  Belt u over de betaling van uw huur

 • Toets 3

  Voor alle andere vragen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Woonin? Geef hier een cijfer

Contactgegevens Woonin

Adres Utrecht: Koningin Wilhelminalaan 9 9, 3527 LA Utrecht.
Adres Nieuwegein: Vreeswijksestraatweg 22, 3432 NA Nieuwegein
Adres wijk bij Duurstede: Steenstraat 8, 3961 VP Wijk bij Duurstede
Adres Houten : Dorpsstraat 132, 3991 BZ Houten

Chat, Whatsapp en mailen: Bezoek hiervoor deze pagina op de website van Woonin.

Telefonisch is Woonin op werkdagen bereikbaar op bovenstaand telefoonnummer. In het geval van spoed is Woonin 24 uur per dag bereikbaar.

Over Woonin

Woonin is een toonaangevende woningcorporatie die een sterk netwerk van verschillende locaties in Zuidoost-Utrecht onderhoudt. Hun missie is om betaalbare en comfortabele woningen te bieden aan mensen met een laag inkomen. Zij staan altijd dichtbij onze huurders in Houten, Nieuwegein, Utrecht en Wijk bij Duurstede en zijn een goede buur voor goed wonen.

Woonin gelooft in gelijke kansen voor iedereen op het gebied van wonen. Daarom zetten zijn zich in om deze mogelijkheid te bieden aan mensen met een beperkt inkomen. De woningcorporatie heeft momenteel  37.644 woningen in hun portefeuille, waaronder sociale huurwoningen, vrije sectorwoningen, zorgappartementen, bedrijfsruimten, winkels en garages.

Contact met een andere woningcorporatie?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “woningcorporaties” U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie zoals  telefoonnummers en openingstijden.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Woonin klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Woonin klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Woonin zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Woonin op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Woonin klantenservice en wordt ook niet gelezen door Woonin
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )