Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Woongoed Middelburg? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Woningcorporatie Woongoed Middelburg?

Wilt u contact opnemen met Woongoed Middelburg en bent u hiervoor op zoek naar het Telefoonnummer? Het kan soms lastig zijn om deze snel te vinden op de officiële website. Wij hebben het voor u. Hieronder vindt u niet alleen het correcte servicenummer, maar ook handige informatie over de telefonische openingstijden en andere contactgegevens. Zo kunt u zelf kiezen hoe u het liefst contact wilt opnemen met Woongoed Middelburg.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 12.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 12.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 12.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 12.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.00 uur

Waarom Woongoed Middelburg bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Woongoed Middelburg telefoonnummer

 2. www.woongoed.nl

Bellen met Woongoed

Heeft u een vraag aan de Woningcorporatie en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag? Bel bel dan de klantenservice, telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:00 uur. Hieronder hebben we het keuzemenu voor u uitgeschreven:

"Welkom bij Woongoed Middelburg. Op onze website kunt u op elk moment van de dag uw zaken melden. Wilt u iets melden dat daar niet kan, of heeft u een andere vraag stuur dan een mail naar info@woongoed.nl. U krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht van ons. Voor alle reparatieverzoeken, inclusief een storing aan uw cv, glasbreuk of verstopping kunt u rechtstreeks bellen met bouwbedrijf Joziasse; telefoonnummer 0118-760200. Voor alle andere vragen blijft u aan de lijn. U wordt doorverbonden met een van onze medewerkers." 

Hoe neemt u contact op met Woongoed Klantenservice

Het kan zijn dat u op een andere manier contact wilt opnemen met de klantenservice van Woongoed Middelburg. Daarom vindt u hieronder alle contactmogelijkheden op een rij:

 • Telefonisch: Via bovenstaand telefoonnummer, zie het grijze blok,
 • Schrijven: U kunt uw vragen schriftelijk stellen door te schrijven naar Postbus 7120, 4330 GC Middelburg.
 • E-mail:  Voor een snelle reactie kunt u uw vragen mailen naar info@woongoed.nl
 • Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan de website www.woongoed.nl voor uitgebreide informatie over Woongoed Middelburg en haar diensten.

Waarom Kiezen Klanten voor Telefonisch Contact met Woongoed Middelburg?

Klanten kiezen voor telefonisch contact met Woongoed Middelburg vanwege diverse voordelen. Ze ervaren snelle hulp bij urgente zaken, waarbij de klantenservice paraat staat voor onmiddellijke assistentie bij dringende situaties. Woongoed Middelburg staat bekend om betrouwbaarheid in het verstrekken van informatie en het oplossen van vragen en problemen. De benadering van Woongoed Middelburg kenmerkt zich door persoonlijk contact, waarbij de menselijke factor centraal staat in de klantenservice. Telefonisch contact stelt klanten in staat om hun vragen en zaken efficiënter en effectiever af te handelen, met als doel een optimale klanttevredenheid. Daarnaast biedt de klantenservice informatieve ondersteuning, zodat klanten voor al hun vragen direct een antwoord kunnen verwachten. Deze aspecten maken telefonisch contact met Woongoed Middelburg een waardevolle keuze voor een soepele en bevredigende klantbeleving.

Korte beschrijving van Woongoed

Woongoed Middelburg, een toonaangevende woningcorporatie, staat bekend om haar inzet voor betaalbare huisvesting en klantgerichte dienstverlening. Met een focus op transparantie en efficiëntie streven we ernaar om wonen eenvoudiger en aangenamer te maken.

Makkelijk bellen met een andere Woningcorporatie?

Wilt u telefonisch contact opnemen met een andere woningcorporatie. Via deze overzichtspagina vindt u van diverse woningcorporaties direct het juiste telefoonnummer met indien van toepassing alle opties van het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Woongoed Middelburg klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Woongoed Middelburg klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Woongoed Middelburg zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Woongoed Middelburg op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Woongoed Middelburg klantenservice en wordt ook niet gelezen door Woongoed Middelburg
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )