Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Woonenergie? Geef hier een cijfer

Wilt u telefonisch contact opnemen met Woonergie?

Heeft u een vraag aan energieleverancier Woonenergie en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina vindt u het snel. Voor al uw vragen zoals bijvoorbeeld over uw meterstanden of uw factuur staat de klantenservice van Woonenergie graag voor u klaar. Wilt u zich als klant aanmelden? Dit kan via de website maar ook telefonisch als u liever persoonlijk iemand spreken. Als u belt krijgt u eerst een kort keuzemenu te horen voordat u wordt doorverbonden met een medewerker. De opties van dit menu staan hieronder in een handig overzicht. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag aan Woonenergie. Indien er wachtende voor u zijn dan krijgt u een melding van de verwachte wachttijd.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 18.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 18.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 18.00 uur

Waarom Woonenergie bellen?

 1. U belt voor vragen over Mijn Woonenergie
 2. Voor vragen over de tarieven
 3. Voor informatie over het verbruiksplafond
 4. Voor het doorgeven van meterstanden
 5. Voor het wijzigen van het termijnbedrag
 6. Voor vragen over uw nota
 7. Voor het treffen van een betalingsregeling
 8. Voor het wijzingen van gegevens, zoals bankrekeningnummer of telefoonnummer.
 9. Voor het doorgeven van een verhuizing
 10. Voor hulp bij inloggen

Contactdetails

 1. Woonenergie telefoonnummer

 2. www.woonenergie.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Meldtekst: "Welkom bij Woonernergie. Dit gesprek wordt opgenomen voor trainingsdoeleinden, onderzoek en het vastleggen van onze afspraken. Wist u dat wij Mijn Woonenergie hebben waarin u veel wijzingen zelf kunt doorgeven, zoals het aanpassen van uw voorschotbedrag?

 • Toets 1

  Bent u klant of wilt u klant worden?

 • Toets 2

  Staat u onder bewind of bent u de bewindvoerder?

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Woonenergie? Geef hier een cijfer

Over Woonenergie

WoonEnergie is opgericht door woningcorporaties en is de enige energieleverancier in Nederland die zich specifiek richt op woningcorporaties en hun huurders. De missie van WoonEnergie is om huurders voordelige en betrouwbare energie te bieden en hen te helpen hun energiekosten te verlagen, terwijl ze werken aan duurzaamheid en betaalbaarheid. WoonEnergie biedt gemak, vertrouwen en voordeel aan huurders en woningcorporaties door middel van een scherp tarief, een goede en gratis klantenservice en een compacte organisatie. WoonEnergie helpt huurders om minder energie te verbruiken en is gestart met het WoonEnergie BespaarPlan om huurders en woningcorporaties te helpen bij het verminderen van hun CO2-uitstoot. Het bedrijf levert een uitstekende klantenservice. Wilt u contact opnemen? Op deze pagina vindt u snel alle contactmogelijkheden, zoals het telefoonnummer en dergelijke.

Contact met een andere Energieleverancier?

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van een andere energieleverancier? Bezoek hiervoor onze overzichtspagina “Energieleveranciers ”.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Woonenergie klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Woonenergie klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Woonenergie zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Woonenergie op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Woonenergie klantenservice en wordt ook niet gelezen door Woonenergie
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )