Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Woningcorporatie Woonbron? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Woningcorporatie Woonbron?

Heeft u een vraag aan de Woningstichting en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan naar de klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer met alle opties van het telefonische keuzemenu. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. Hierdoor hoeft u ook niet het hele bandje af te luisteren en heeft u sneller contact met de juiste medewerker.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

Waarom Woningcorporatie Woonbron bellen?

 1. Voor het melden van een reparatie
 2. Voor vragen over onderhoud
 3. Voor vragen over huurbetaling
 4. Voor vragen over het serviceabonnement
 5. Voor het melden van overlast
 6. Voor het doorgeven van een klacht

Contactdetails

 1. Woningcorporatie Woonbron telefoonnummer

 2. www.woonbron.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

" Welkom bij Woonbron. Op sommige momenten is de wachttijd langer dan normaal. Wilt u een reparatieverzoek melden dan kan dit eenvoudig via woonbron.nl. Daar vindt u ook het antwoord op veelgestelde vragen. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Dan kunt u deze ook via whatsapp aan ons stellen. Op het nummer 06-83909855. Wilt u toch wachten blijft u dan aan de lijn. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om een keuze te maken "

 • Toets 1

  Als u een vraag heeft over rookmelders

 • Toets 2

  Voor het indienen van een reparatieverzoek of als u een vraag heeft over een lopend reparatie verzoek

 • Toets 3

  Voor overige vragen

  " Door invoering van de privacy wet, zullen wij aan het begin van het gesprek een aantal controlevragen stellen om zeker te weten dat we de juiste persoon spreken. Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden."

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Woningcorporatie Woonbron? Geef hier een cijfer

Woonbron Klantenservice

Voor spoedeisende reparatieverzoeken is Woonbron buiten openingstijden eveneens via het algemene telefoonnummer telefonisch bereikbaar. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Correspondentieadres: Postbus 2346 3000 CH Rotterdam

Vragen kunt u mailen naar info@woonbron.nl

Voor meer contactmogelijkheden bezoek de website van Woonbron

Woonbron heeft een klantenservice die bereikbaar is via telefoon, e-mail, Whatsapp en Messenger. Veel zaken kunt u ook zelf eenvoudige regelen in de digitale omgeving genaamd 'Mijn Woonbron'. Wilt u liever telefonisch contact opnemen dan vindt u hierboven snel het juiste nummer.

De medewerkers van Woonbron klantenservice proberen klachten zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen en geven advies en informatie over huurzaken en andere vragen die klanten hebben.

Over Woonbron

Woonbron is een woningcorporatie met een missie om geschikte huisvesting te bieden aan mensen die het nodig hebben in diverse wijken, zoals Rotterdam, Delft, Dordrecht, Nissewaard en Zuidplas. Ze werken samen met klanten, gemeenten en andere partijen om een prettige woonomgeving te creëren en zorgen ervoor dat hun gebouwen en woningen schoon, veilig en in goede staat zijn. Woonbron blijft betaalbare woningen garanderen door middel van onderhoud, duurzaamheidsmaatregelen, renovatie en soms nieuwbouw. Het oplossen van problemen met betrekking tot overlast is een prioriteit om ongestoord woongenot voor klanten te waarborgen.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Woningcorporatie Woonbron klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Woningcorporatie Woonbron klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Woningcorporatie Woonbron zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Woningcorporatie Woonbron op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Woningcorporatie Woonbron klantenservice en wordt ook niet gelezen door Woningcorporatie Woonbron
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )