BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Woningcorporatie Casade Klantenservice
0800-55222220800-5522222

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Casade:

     0800-5522222
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.casade.nl

Bellen naar Woningcorporatie Casade? Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer met overige contactgegevens.

Bij het bellen naar de klantenservice hoort u eerst een welkomstboodschap. Hierna krijgt u direct een medewerker aan de lijn.

“Welkom bij Casade. Op onze website www.casade.nl vindt u antwoorden op veel vragen en kunt u diverse zaken direct regelen. “( keuzemenu.info)


Openingstijden Telefonische klantenservice Woningcorporatie Casade :

Heeft u een vraag aan Casade en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan tijdens de openingstijden van maandag tot en met donderdag van 8:30 – 16:30 uur en op vrijdag van 08:30 – 12:00 uur met het klantenservice telefoonnummer. De medewerkers helpen u graag verder en staan u graag te woord.

Spoed:

In het geval van spoedeisende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag kunt u buiten kantoortijden bellen naar het algemene telefoonnummer. U wordt dan doorgeschakeld naar de storingsdienst.


Correspondentie adres:
Postbus 134
5100 AC Dongen

Mailadres: info@casade.nl

Voor meer contactmogelijkheden bezoek de contactpagina op de website van Casade


Makkelijk contact opnemen met een andere woningcorporatie?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere woningcorporatie . U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Woningcorporatie Casade Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Woningcorporatie Casade Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Woningcorporatie Casade Klantenservice op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Woningcorporatie Casade Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Woningcorporatie Casade Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.