BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Wildlands Zoo Informatielijn
0591-8508550591-850855

Toon telefoonnummer

Voor telefonische bereikbaarheid zie onderaan het overzicht van het keuzemenu.

  • Telefoonnummer klantenservice Wildlands Zoo:

     0591-850855
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.wildlands.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van Wildlands Zoo? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker.

Bij het bellen hoort eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu;

Hartelijk welkom bij de informatielijn van Wildlands Adventure Zoo Emmen.” ( keuzemenu.info)

TOETS 1 — Voor openingstijden en algemene informatie kies 1

Gesproken tekst: “Het park is hele jaar vanaf 10.00 uur geopend, behalve met Oud en Nieuw, dan zijn wij gesloten. Koop voordelig je dagkaart online op wildlands.nl. Hier krijg je direct 1 euro korting op de entreeprijs. En je hoeft niet in de rij te staan bij de kassa. Aan de kassa betaal je de volgende entreeprijzen:
– Kinderen leeftijd 3 t/m 9 jaar €27,50
– Volwassenen en iedereen vanaf 10 jaar en ouder €30,-
– 65+ en minder validen €28,-
– Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij aantrekkelijke arrangementen. Je kunt ook een voordelig abonnement op Wildlands nemen. Meer informatie hierover vindt je op onze website wildlands.nl. Het park is rolstoel vriendelijk en er is een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar. Het is verstandig hiervoor te reserveren via dit nummer. Huisdieren worden niet toegelaten en voor officiële geleidehonden maken wij een uitzondering. Wildlands een werelds avontuur!

Toets 1 Kies 1 om de informatie nogmaals te beluisteren kies 1
Als je een medewerker wilt spreken blijf dan aan de lijn

TOETS 2 — Voor informatie over abonnementen kies 2

Gesproken tekst: ” Een jaar lang onbeperkt op expeditie gaan in Wildlands? Koop dan ons voordelig abonnement. Als abonnementhouder heb je een streepje voor. en bij je 3de bezoek heb je de kosten al ruimschoots terugverdiend. Koop of verleng je abonnement online op onze website wildlands.nl of kom langs bij de kassa.
Kinderen leeftijd 3 t/m 9 jaar €46,50,  Volwassenen en iedereen vanaf 10 jaar en ouder €75,-, -65+ €69,50. Zijn er nog andere vragen blijf dan aan de lijn. Je wordt doorverbonden met 1 van onze medewerkers. (copyright keuzemenu.info)

Wil je één van onze medewerkers spreken blijf dan aan de lijn


Telefonische Openingstijden klantenservice Wildlands Zoo:
De klantenservice van Wildlands Zoo is telefonisch bereikbaar gedurende de openingstijden van het park: Deze is het hele jaar open van 10:00 tot 17:00 uur. Afwijkende openingstijden: Juli & augustus van 10:00 tot 18:00 uur. De weekenden van mei & juni van 10:00 tot 18:00 uur en met Oud & Nieuw gesloten


Bezoekadres
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen


Postadres
Postbus 1010
7801 BA Emmen


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van Wildlands Zoo voor meer contactmogelijkheden.


Sneller antwoord op uw vraag aan de klantenservice van Wildlands

Bel naar de klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag!


Makkelijk contact opnemen met een ander pretpark, dierenpark of vakantiepark?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een ander pretpark, dierenpark of vakantiepark. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Wildlands Zoo Informatielijn?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Wildlands Zoo Informatielijn zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Wildlands Zoo Informatielijn op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Wildlands Zoo Informatielijn en wordt ook niet gelezen door Wildlands Zoo Informatielijn

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.