Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Wildlands Zoo? Geef hier een cijfer

Wat is het Telefoonnummer van Wildlands Zoo?

Op zoek naar het telefoonnummer van Wildlands Zoo? Wij helpen u graag. Op deze pagina bij contactdetails vindt u het telefoonnummer. Ook vindt u hier overige contactinformatie. Bij het bellen met de klantenservice krijgt u direct een medewerker aan de lijn. Hij of zij helpt u graag verder bij al uw vragen. De klantenservice van Wildlands Zoo is telefonisch bereikbaar gedurende de openingstijden van het park.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • 10.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  10.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  10.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  10.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  10.00 - 17.00 uur

Waarom Wildlands Zoo bellen?

 1. Voor vragen over de entreeprijs
 2. Voor vragen over abonnementen
 3. U belt voor vragen over de toegankelijkheid voor mindervaliden
 4. U belt Wildlands zoo voor vragen over een reservering
 5. Voor vragen over een cadeaubon
 6. Voor vragen over een bestelling in de webshop

Contactdetails

 1. Wildlands Zoo telefoonnummer

 2. www.wildlands.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Wanneer u telefonisch contact opneemt hoort u de volgende belangrijke informatie: "

"Hartelijk Welkom bij de Informatielijn van Wildlands Adventure Zoo Emmen. Voor vragen over entreetickets, abonnementen of andere Wildlands onderwerpen kun je ook terecht op onze website www.wildlands.nl. Wil je een van onze medewerkers spreken blijf dan aan de lijn. "

Voorheen kreeg je bij het bellen met het dierenpark onderstaand keuzemenu te horen. Mogelijk dat deze in de toekomst weer wordt ingezet.

 • Toets 1

  Voor openingstijden en algemene informatie kies 1

  Gesproken tekst: "Wildlands is hele jaar vanaf 10.00 uur geopend, behalve met Oud en Nieuw, dan zijn wij gesloten. Koop voordelig je dagkaart online op wildlands.nl. Hier krijg je tot 5 euro korting op de entreeprijs. En je hoeft niet in de rij te staan bij de kassa. Aan de kassa betaal je de volgende entreeprijzen:
  - Kinderen leeftijd 3 t/m 9 jaar €23,00
  - Volwassenen en iedereen vanaf 10 jaar en ouder €27,50
  - 65+ en minder validen €26,00
  - Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij aantrekkelijke arrangementen. Je kunt ook een voordelig abonnement op Wildlands nemen. Meer informatie hierover vindt je op onze website wildlands.nl. Het park is rolstoel vriendelijk en er is een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar. Het is verstandig hiervoor te reserveren via dit telefoonnummer. Huisdieren worden niet toegelaten en voor officiële geleidehonden maken wij een uitzondering."

  • 1

   Kies 1 om de informatie nogmaals te beluisteren kies 1

  • Geen keuze

   Als je een medewerker wilt spreken blijf dan aan de lijn

 • Toets 2

  Voor informatie over abonnementen kies 2

  Gesproken tekst: " Wildlands is hele jaar geopend. Een jaar lang onbeperkt op expeditie gaan in Wildlands? Koop dan ons voordelig abonnement. Als abonnementhouder heb je een streepje voor  en bij je 3de bezoek heb je de kosten al ruimschoots terugverdiend. Koop of verleng je abonnement online op onze website wildlands.nl of kom langs de kassa.
  Kinderen leeftijd 3 t/m 9 jaar €38,50,  Volwassenen en iedereen vanaf 10 jaar en ouder €62.50,-, -65+ €58,00. Zijn er nog andere vragen blijf dan aan de lijn. Je wordt doorverbonden met 1 van onze medewerkers.

 • Geen keuze

  Wil je één van onze medewerkers spreken blijf dan aan de lijn

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Wildlands Zoo? Geef hier een cijfer

Meer contactinformatie

Bezoekadres
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen

Postadres
Postbus 1010
7801 BA Emmen

Afwijkende openingstijden:

 • juli & augustus van 10:00 tot 18:00 uur.
 • De weekenden van mei & juni van 10:00 tot 18:00 uur
 • Oud & Nieuw gesloten

Contact met een ander pretpark of dierenpark?

Bezoek hiervoor deze overzichtspagina voor het telefoonnummer en overige contactgegevens van een ander pretpark of dierenpark.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Wildlands Zoo klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by Fam. F.A. Loos

Het stuk tuin wat we zagen hebben we erg van genoten. Maar dat was helaas alleen de Jungola. Voor de grote rest waren we te moe. Oude mensen, waarvan een invalide is - blijken dit samen niet te moeten doen. Je kunt geen rolstoel rijden, laat hem schieten bij omlaag gaan en kan hem niet opduwen bij omhoog gaan. Dus alles lopen.

Ook is het parkeerterrein te ver weg en daarvandaan rijden geen wagentjes voor ouderen en invaliden. Of mensen met kleintjes. De bewegwijzering was ook duidelijk te weinig voor ook jongeren, merkte ik bij hun vragen aan ons. De boot was heerlijk, maar ja dan zie je slechts een stukje van al het moois. Jammer van onze rit erheen en van het geld voor de hele tuin uiteraard. Ook via ANWB kaartjes kopen leverde geen extra info helaas. Dus goed voorbereiden en informeren als je niet net als wij je ouwe neus wilt stoten. Veel plezier.

Welke ervaringen heeft u met Wildlands Zoo klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Wildlands Zoo zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Wildlands Zoo op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Wildlands Zoo klantenservice en wordt ook niet gelezen door Wildlands Zoo
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )