BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Wildlands Zoo Informatielijn
0591-8508550591-850855

Toon telefoonnummer

Voor telefonische bereikbaarheid zie onderaan het overzicht van het keuzemenu.

 • Telefoonnummer klantenservice Wildlands Zoo:

   0591-850855
 • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.wildlands.nl
 • Rapportcijfer Wildlands Zoo Informatielijn:
 • Hoe zijn uw ervaringen met Wildlands Zoo Informatielijn? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Wildlands Zoo? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker.

Bij het bellen hoort eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu;

Hartelijk Welkom bij de Informatielijn van Wildlands Adventure Zoo Emmen.” ( keuzemenu.info)

TOETS 1 — Voor openingstijden en algemene informatie kies 1

Gesproken tekst: “Wildlands is hele jaar vanaf 10.00 uur geopend, behalve met Oud en Nieuw, dan zijn wij gesloten. Koop voordelig je dagkaart online op wildlands.nl. Hier krijg je tot 5 euro korting op de entreeprijs. En je hoeft niet in de rij te staan bij de kassa. Aan de kassa betaal je de volgende entreeprijzen:
– Kinderen leeftijd 3 t/m 9 jaar €23,00
– Volwassenen en iedereen vanaf 10 jaar en ouder €27,50
– 65+ en minder validen €26,00
– Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij aantrekkelijke arrangementen. Je kunt ook een voordelig abonnement op Wildlands nemen. Meer informatie hierover vindt je op onze website wildlands.nl. Het park is rolstoel vriendelijk en er is een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar. Het is verstandig hiervoor te reserveren via dit telefoonnummer. Huisdieren worden niet toegelaten en voor officiële geleidehonden maken wij een uitzondering.

Toets 1 Kies 1 om de informatie nogmaals te beluisteren kies 1
Als je een medewerker wilt spreken blijf dan aan de lijn

TOETS 2 — Voor informatie over abonnementen kies 2

Gesproken tekst: ” Wildlands is hele jaar geopend. Een jaar lang onbeperkt op expeditie gaan in Wildlands? Koop dan ons voordelig abonnement. Als abonnementhouder heb je een streepje voor  en bij je 3de bezoek heb je de kosten al ruimschoots terugverdiend. Koop of verleng je abonnement online op onze website wildlands.nl of kom langs de kassa.
Kinderen leeftijd 3 t/m 9 jaar €38,50,  Volwassenen en iedereen vanaf 10 jaar en ouder €62.50,-, -65+ €58,00. Zijn er nog andere vragen blijf dan aan de lijn. Je wordt doorverbonden met 1 van onze medewerkers. (copyright keuzemenu.info)

Wil je één van onze medewerkers spreken blijf dan aan de lijn


Telefonische Openingstijden klantenservice Wildlands Zoo:
De klantenservice van Wildlands Zoo is telefonisch bereikbaar gedurende de openingstijden van het park: Deze is het hele jaar open van 10:00 tot 17:00 uur. Afwijkende openingstijden: Juli & augustus van 10:00 tot 18:00 uur. De weekenden van mei & juni van 10:00 tot 18:00 uur en met Oud & Nieuw gesloten


Bezoekadres
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen


Postadres
Postbus 1010
7801 BA Emmen


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van Wildlands Zoo voor meer contactmogelijkheden.


Sneller antwoord op uw vraag aan de klantenservice van Wildlands

Bel naar de klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag!


Makkelijk contact opnemen met een ander pretpark, dierenpark of vakantiepark?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een ander pretpark, dierenpark of vakantiepark. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met Wildlands Zoo Informatielijn

Het stuk tuin wat we zagen hebben we erg van genoten. Maar dat was helaas alleen de Jungola. Voor de grote rest waren we te moe. Oude mensen, waarvan

Beoordeeld op:31 05, 2019 door: Fam. F.A. Loos

Het stuk tuin wat we zagen hebben we erg van genoten. Maar dat was helaas alleen de Jungola. Voor de grote rest waren we te moe. Oude mensen, waarvan een invalide is - blijken dit samen niet te moeten doen. Je kunt geen rolstoel rijden, laat hem schieten bij omlaag gaan en kan hem niet opduwen bij omhoog gaan. Dus alles lopen.
Ook is het parkeerterrein te ver weg en daarvandaan rijden geen wagentjes voor ouderen en invaliden. Of mensen met kleintjes. De bewegwijzering was ook duidelijk te weinig voor ook jongeren, merkte ik bij hun vragen aan ons. De boot was heerlijk, maar ja dan zie je slechts een stukje van al het moois. Jammer van onze rit erheen en van het geld voor de hele tuin uiteraard. Ook via ANWB kaartjes kopen leverde geen extra info helaas. Dus goed voorbereiden en informeren als je niet net als wij je ouwe neus wilt stoten. Veel plezier.

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 3.0 3.0 1 1 Het stuk tuin wat we zagen hebben we erg van genoten. Maar dat was helaas alleen de Jungola. Voor de grote rest waren we te moe. Oude mensen, waarvan een invalide is - blijken dit

Welke ervaringen heeft u met Wildlands Zoo Informatielijn?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Wildlands Zoo Informatielijn zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Wildlands Zoo Informatielijn op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Wildlands Zoo Informatielijn en wordt ook niet gelezen door Wildlands Zoo Informatielijn

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.