BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Waterweg Wonen Telefoonnummer
010-2488888010-2488888

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Waterweg Wonen:

     010-2488888
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.waterwegwonen.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van Woningcorporatie Waterweg Wonen? Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer met overige contactgegevens.

De klantenservice van Waterweg staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct na een korte melding met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. ( keuzemenu.info)

Welkomstboodschap:

“Welkom bij Waterweg Wonen. Dit gesprek kan worden opgenomen om onze dienstverlening te verbeteren. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar en geopend van 9:00 tot 16:30 uur. U kunt u woonzaken ook 24 uur per dag en 7 dagen per week eenvoudig regelen via mijn.waterwegwonen.nl. Blijft u aan de lijn. Wij staan u zo spoedig mogelijk te woord.”

Extra info: Telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.


Openingstijden Telefonische klantenservice Waterweg Wonen :

Heeft u een vraag aan Waterweg Wonen en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan naar het Klantcontactcentrum. Het Klantcontactcentrum is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Calamiteiten:

Buiten telefonische openingstijden is Waterweg Wonen 24 uur per dag via het algemene telefoonnummer telefonische bereikbaar voor spoedeisende zaken. U wordt doorverbonden met de meldkamer.


Postadres:
Postbus 3
3130 AA Vlaardingen

U kunt u vragen ook sturen naar vve-beheer@waterwegwonen.nl

Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Voor meer contactmogelijkheden bezoek de contact-pagina op de website van Waterweg Wonen


Makkelijk contact opnemen met een andere woningcorporatie?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere woningcorporatie . U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Waterweg Wonen Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Waterweg Wonen Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Waterweg Wonen Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Waterweg Wonen Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Waterweg Wonen Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.