Aantal reviews 18

Hoe zijn uw ervaringen met Waternet? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van Waternet Gemeente Amsterdam?

Heeft u een vraag aan Waternet, bijvoorbeeld over hoe u zich kunt aanmelden? Voor snel snel contact kunt u doorgaans het beste bellen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag. Op deze pagina vindt u meteen het juiste klantenservice telefoonnummer. Als u belt met het drinkwaterbedrijf krijgt u een keuzemenu te horen. Alle opties van dit menu staan hieronder beschreven. Hierdoor weet u van tevoren precies welke optie het beste past bij uw vraag. Daardoor kunt u meteen worden doorverbonden met de juiste afdeling en kunt u sneller uw zaken regelen.  Voor het doorgeven van storingen is het de klantenservice op dit telefoonnummer 24 uur per dag bereikbaar. Verder vindt u op deze pagina alle overige contactgegevens van Waternet.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

Waarom Waternet bellen?

 1. Voor vragen over waterschapsbelasting Amsterdam
 2. Voor vragen over Mijn Waternet
 3. Voor vragen over een factuur
 4. Voor vragen over aanmelden
 5. Voor vragen over inloggen
 6. Voor vragen over uw klantnummer en waar u deze kunt vinden
 7. Voor vragen over de meterstanden
 8. Voor hulp bij het doorgeven van meterstanden

Contactdetails

 1. Waternet telefoonnummer

 2. www.waternet.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Bij het bellen met waternet krijgt u eerst de volgende melding te horen.

Introtekst: "For English Press 1, Voor Nederlands blijft u aan de lijn. " "Welkom bij Waternet. Waternet werkt namens Waterschap  Amstel Gooi & Vecht en de gemeente Amsterdam. Wist u dat u alles online kunt regelen via www.waternet.nl. Wilt u persoonlijk geholpen worden luister dan het keuzemenu af."

 • Toets 1

  Om een storing door te geven

 • Toets 2

  Voor de klantenservice

  • 1

   Vragen over geldzaken

  • 2

   Belt u om een verhuizing of een overlijden door te geven

  • 3

   Een meterstand door te geven

  • 4

   Een vergunning aan te vragen

   Om gemakkelijk en snel zelf een vergunning aan te vragen kijkt op waternet.nl/ vergunningen. Wilt u toch doorverbonden worden met een medewerker blijft u aan de lijn.

  • 5

   Controle op uw eenheden, het plaatsen van een drinkwater of waterbeugel kies 5

 • Toets 3

  Wilt u een bestuurder van het waterschap Amstel Gooi & Vecht of een medewerker van Waternet spreken kies 3

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 18

Hoe zijn uw ervaringen met Waternet? Geef hier een cijfer

Hoe kunt u contact opnemen met Waternet?

U kunt op meerder manieren contact opnemen met Waternet Amsterdam. We hebben de mogelijkheden voor u hieronder op een rijtje gezet. Voordat u contact opneemt kunt u ook een kijkje nemen op de website van het waterbedrijf. Daarop vindt u antwoorden op veelgestelde vragen van andere klanten. Misschien dat uw vraag al eerder gesteld is.

 • Waternet Amsterdam is telefonisch op werkdagen bereikbaar. Het telefoonnummer vindt u hierboven met alle opties van het keuzemenu. Zo kunt u sneller contact krijgen met de juiste medewerker. Op dit nummer kunt u  24 uur per dag en op elke dag van de week een storing of overlast melden. Op deze pagina kunt u kijken of er een storing bij Waternet bekend is.
 • Verblijft u momenteel in het buitenland? belt u dan: +31 889 39 4000
 • U kunt via de website ook gebruik maken van de chat-service. De digitale assistent geeft razendsnel antwoord op veelgestelde vragen.
 • Adres hoofdkantoor: Korte Ouderkerkerdijk 7, 1096 AC Amsterdam. Op werkdagen kunt u op dit adres tussen 13.30 en 15.30 uur langskomen Hier kunt u alles regelen voor uw waterschapsbelasting en drinkwater.
 • Bezoek deze pagina om uw vraag via Twitter of Facebook te stellen.

Over Waternet

Onder het toeziend oog van algemeen directeur Roelof Kruize zorgt het overheidsbedrijf Waternet ervoor dat circa 1,5 miljoen huishoudens en bedrijven in en rond Amsterdam worden voorzien van schoon drinkwater. Dit gebeurt door middel van verschillende zuiveringsprocessen met water dat bijvoorbeeld uit de Rijn komt. Hiernaast zorgt Waternet voor nog veel meer andere zaken; zoals de riolering, het verwerken van ons afvalwater, het toezicht houden op molens, bruggen, sluizen, dijken en onze scheepvaart. Ook regelen ze de waterstand in bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten en zorgen ze dat er zo min mogelijk kans op wateroverlast is. Er wordt drijfvuil verwijderd en gebaggerd. Daarnaast verzorgt Waternet voor de veiligheid in recreatiegebieden met water. Een erg veelzijdig bedrijf dus!

Telefoonnummer zoeken van een ander Waterbedrijf?

Bezoek onze overzichtspagina voor het telefoonnummer en contactgegevens van een ander waterbedrijf.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Waternet klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 18 reviews
 by Teresa

Veel nummer ,maar geen enkel is goed

 by ROZENDAAL

KUT BEDRIJF!!! MEER ALS EEN HALF UUR AAN DE LIJN EN JE KRIJG NOG NIEMAND TE SPREKEN.
KUT BEDRIJF !!!!
Beoordeling. -Nul !!!!!!

 by Rozendqql

000000000000000!!!!!!!!!

 by Jolanda

Prima service, uitstekend geholpen met een vraag over mijn drinkwater factuur. Vriendelijke medewerker.

 by george Pont

De zogenaamde keuzemenu's kloppen niet met de werkelijkheid. Als je dan eindelijk maar willekeurig een nummer indrukt krijg je een willekeurige andere medewerker want bijvoorbeeld de nautische dienst als keuze is niet mogelijk. Deze medewerkers zijn dan zeer correct (Angelique, Francis ) en doen dan een terugbelverzoek bij de betreffende medewerker in casu Maasen van de nautische dienst. Die is al jaren bekend als non-communicatief. Dus ik voorspelde dat hij niet zou terugbellen. En ook dat klopte. Hou kan 'die macht' van dit soort medewerkers eindelijk eens worden aangepakt ?

 by Offringa

Over het door geven van meter stand na verblijf in het buitenland werd door verbonden met computer die mij het nummer gaf om te bellen vanuit het buitenland maar ik was in nederland ik kan geen 0900 bellen die zijn afgesloten

 by onbereikbaar

waardeloze informatie en ondanks lang wachten geen contact!!!! geen ster maar minpunten

 by Rutger

duurde wel lang voordat ik iemand aan de lijn kreeg. Maar verder vriendelijk te woord gestaan.

 by R Hoogenbos

Bel voor 90 c/pm. " het is helaas drukker dan normaal, u hebt 9 wachtenden voor u". Vier minuten later: 'U hebt 8 wachtenden voor u. drie minuten later: ' U hebt 9 wachtenden voor u" Schandalig duur en slecht.

 by mkharbach

Ben meer dan 10 minuten in de wacht geweest...nog keer gebeld, 2 minuten...niet geholpen..Dus zeer slecht!!!!

 by Willemijn

Erg vriendelijk te woord gestaan door medewerkster van Waternet. Alles binnen 2 minuten verholpen. Prima klantenservice!

 by P R F van der Cingel

Ik ben nu al een kwartier aan het bellen om nadere informatie te krijgen over een combinatieaanslag, geen van de nummers die ik bel betreft een afdeling die mij kan helpen. Als ik vraag mij door te verbinden dan zegt met dat men dat niet kan. Vanaf een Ned. adres is alleen een betaalnummer beschikbaar en bel je, zoals ik uit het buitenland, dan is er niks.

 by l.e.m. V.D.bERG

SNELLE AFHANDELING VAN VERANDERDE GEGEVENS!

DANK U!!

 by e.j. seymor

de site werkt voor geen meter. Is effe poepen ik kan niet eens mijn verhuizing via de site doorgeven.

Gelukkig verhuis ik volgende maand naar het buitenland. doeg

 by b. tenback

je moet uren wachten, zonder resultaat

 by Anoniem

Waternet is zeer slecht, ik sta al uren in de wacht en nogsteeds niks

 by yes

Waternet is zeer slecht. Het gaat hun om de centjes. Puur lange wachttijden terwijl ze aan het spelen zijn. Ik werk momenteel bij waternet en ben er gewoon eerlijk in. Wachttijden die rond 2 minuten moeten duren, duren 8 tot 10 minuten. Sorry ik moet de waarheid spreken.

 by Mr. Hulpnodig

Jullie helpen mij niet.

Welke ervaringen heeft u met Waternet klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Waternet zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Waternet op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Waternet klantenservice en wordt ook niet gelezen door Waternet
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )