Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Walibi? Geef hier een cijfer

Walibi Klantenservice Bellen

Wilt u contact opnemen met WalibiOp zoek naar het telefoonnummer van Walibi ? Op deze pagina vindt u onder het kopje contactdetails het telefoonnummer. Daarnaast vindt u ook overige contactgegevens. Als u belt met de klantenservice krijgt u een keuzemenu. Alle opties van dit menu staan hieronder helemaal uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. U hoeft hierdoor ook niet alle mogelijkheden te beluisteren. Zo heeft u nog sneller contact met de juiste medewerker.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Walibi bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Walibi telefoonnummer

 2. www.walibi.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Hallo en leuk dat je belt met Walibi Holland. In verband met veiligheidsmaatregelen en trainingsdoeleinden worden al onze telefoongesprekken opgenomen. We vragen je nu een keuze te maken uit de volgende opties."

 • Toets 1

  Heb je vragen over een groepsreservering vanaf 20 personen of wil je er 1 maken?

 • Toets 2

  Heb je een vraag over ons vakantiepark Walibi Villlage?

 • Toets 3

  Heb je een andere vraag? Druk dan op de 3

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Walibi? Geef hier een cijfer

Openingstijden attractiepark

Walibi Holland is tot en met 31 augustus dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. In de maanden september en oktober zijn er aangepaste openingsdagen- en tijden.

Direct antwoord op uw vraag aan Walibi

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel naar een klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past voor het antwoord op uw vraag. Het reguliere nummer staat hierboven vermeld in het grijze blok.

Meer informatie over Walibi

Walibi Holland is een familie-attractiepark in Biddinghuizen, Flevoland, met veel spannende achtbanen en andere “thrill rides” voor jong en oud. Walibi is niet als attractiepark begonnen en heeft niet altijd deze naam gehad. Het park is in 1971 begonnen als  agrarisch themapark “De Flevohof”, een boerderijpark waar mensen uit de stad kennis op konden doen over landbouw en veeteelt. Het ging in 1991 failliet en werd overgenomen door de Belgische Walibi Group en heette vanaf dat moment Walibi World, vervolgens Six Flags en op dit moment dus Walibi Holland. Walibi is een samengesteld woord uit de eerste letters van de Belgische plaatsen WAveren, LImal en BIerges. Naast de vele attracties zijn er ook vakantiehuisjes te boeken zodat men er meteen een meerdaags uitje van kan maken. Bekende achtbanen zijn de Goliath en de Condor. Op de website kunt tickets kopen, huisjes boeken en terecht met al uw vragen over uw bezoek. Mocht u contact willen zoeken, dan kan dit tijdens kantooruren per telefoon, via email info@walibivillage.nl of via een chatservice. Bezoek hiervoor deze pagina op de website van Walibi

Bellen met een ander pretpark?

Bezoek hiervoor deze overzichtspagina voor het telefoonnummer en overige contactgegevens van een ander pretpark of dierenpark.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Walibi klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Walibi klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Walibi zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Walibi op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Walibi klantenservice en wordt ook niet gelezen door Walibi
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )