Aantal reviews 6

Hoe zijn uw ervaringen met Vitens? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van Vitens?

Wilt u telefonisch contact opnemen met Waterbedrijf Vitens en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u het snel. Voor al uw vragen zoals bijvoorbeeld over uw drinkwaterrekening helpt de klantenservice uw graag verder. Ook het doorgeven van een storing kan telefonisch. Als u belt krijgt u een keuzemenu te horen. Na het maken van uw keuze wordt u automatisch doorverbonden naar de juiste afdeling. Om het bellen met het waterbedrijf makkelijker te maken staan hieronder alle opties van het keuzemenu. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en hoeft u niet het hele menu af te luisteren. Zo kunt u sneller uw zaken regelen. Ook vindt u op deze pagina overige contactmogelijkheden- en informatie van het waterbedrijf.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

Waarom Vitens bellen?

 1. U belt Vitens voor vragen over de jaarafrekening
 2. Voor vragen over betalen
 3. Voor vragen over de tarieven
 4. Voor het wijzigen van het termijnbedrag
 5. Voor het opzeggen n.a.v. scheiding of overlijden
 6. Voor hulp bij het doorgeven van uw meterstanden
 7. Voor het doorgeven van een verhuizing

Contactdetails

 1. Vitens telefoonnummer

 2. www.vitens.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Bij het bellen met Vitens hoort u onderstaand welkomstboodschap gevolgd 3 opties. Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarover uw vraag gaat.

"Welkom bij Vitens. De makkelijkste manier om uw wijziging door te geven is via Vitens.nl. 86% van onze klanten doet dit al. Wegens trainingsdoeleinden wordt het telefoongesprek opgenomen. "

 • Toets 1

  Wilt u een verhuizing doorgeven, aanmelden of opzeggen

 • Toets 2

  Voor vragen over betalen of overige administratieve zaken

 • Toets 3

  Heeft u een lekkage of andere storingsvragen

  Voor actuele storingen en werkzaamheden, kunt u kijken op waterstoring.nl.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 6

Hoe zijn uw ervaringen met Vitens? Geef hier een cijfer

Vitens Storingsnummer

Hoe kan ik contact opnemen met Vitens?

Wilt u iets regelen bij Vitens of heeft u een vraag en wilt u hiervoor contact opnemen? Dit kan via de website, telefonisch of via social media. Op de contactpagina op de website van het waterbedrijf vindt u ook antwoorden op veel gestelde vragen. Klik op een van de onderwerpen waar uw vraag over gaat. U ziet hierna meteen alle vragen en antwoorden die hierop van toepassing zijn. Daarnaast kunt u  gebruikmaken van de zoekfunctie in de zoekbalk. Komt u er onverhoopt niet uit dan zijn er verschillenden mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice van Vitens. We hebben de mogelijkheden hieronder even een een rij gezet;

Telefoonnummer Vitense: Heeft u een vraag aan Vitens en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan via het bovenstaand 0900-telefoonnummer. De medewerkers helpen u graag verder.

Chat: Naast telefonisch contact kunt u op werkdagen van 08:00 tot 21:00 chatten.

Meer info over Vitens

Vitens is een Nederlands waterleidingbedrijf. Het levert drinkwater aan zakelijke en particuliere klanten. Het levert 330 miljoen kubieke meter kraanwater aan klanten in de provincies Flevoland, Friesland, Gelderland, Utrecht, Overijssel en de stad Meppel in Drenthe. Dit waterleidingbedrijf is in 2002 ontstaan vanuit een fusie van Nuon Water, Waterleiding Maatschappij Overijssel en Waterbedrijf Gelderland. Het waterbedrijf blijft voortdurend onderzoek doen naar de kwaliteit van hun (grond-)water. Dit gebeurt in hun laboratorium in Leeuwarden. Het hoofdkantoor staat in Zwolle.

Heeft Vitense een gratis telefoonnummer?

Telefonisch is de klantenservice van Vitense bereikbaar op een 0900-nummer ( zie hierboven in het grijze venster). U betaalt voor het bellen met dit nummer het reguliere tarief. Het is echter geen gratis (0800)nummer.

Telefonisch Contact opnemen met een ander Waterbedrijf?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina “Waterbedrijven” voor het telefoonnummer en contactgegevens van een ander waterbedrijf in Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Vitens klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 6 reviews
 by pierik.hj

slechte bereikbaarheid,onduidelijke gegevens,gr,h.j.p.

 by Jolanda

Zeer slecht , word alleen maar steeds doorverwezen naar een ander nummer .

 by Lukkien

slecht, alleen maar doorverwijzen intern.

 by Lvan der Bijl

Ik kreeg een brief van jullie waarin u vraagt mij aan te melden

Op www.vitens.nl/aanmelden.

Maar die werkt niet en

Www.vitens.nl/service.

werk Ook niet.

Lvderbijl@gmail.com

 by Sylvana de Jong

Ik heb slechte ervaringen met de klantenservice van Vitens. Ze begrijpen de vragen niet en zijn soms ook gewoon onbeleefd. Ik wou dat ik kon overstappen naar een ander waterbedrijf, maar helaas kan dat niet.

 by anoniem

Welke ervaringen heeft u met Vitens klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Vitens zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Vitens op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Vitens klantenservice en wordt ook niet gelezen door Vitens
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )