Aantal reviews 4

Hoe zijn uw ervaringen met Videoland? Geef hier een cijfer

Videoland bellen?

Heeft u een vraag aan Videoland, bijvoorbeeld over inloggen, een betaling of wilt u uw abonnement opzeggen en wilt u de klantenservice bellen?  Videoland is op werkdagen telefonisch bereikbaar. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag. Hieronder op deze pagina vindt u onder het kopje contactdetails snel het juiste Videoland Klantenservice telefoonnummer. Als u contact met de streamingsdienst opneemt krijgt u direct een medewerker aan de lijn. U hoeft dus geen keuzemenu te doorlopen. Het is handig als u uw klantnummer bij de hand heeft. De medewerker kan u dan nog sneller helpen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  12.00 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  12.00 - 18.00 uur

 • Woensdag

  12.00 - 18.00 uur

 • Donderdag

  12.00 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  12.00 - 18.00 uur

Waarom Videoland bellen?

 1. Voor vragen over het abonnement
 2. Voor hulp bij het gebruik van de koppelcode
 3. Voor het opzeggen van het abonnement
 4. Voor vragen over Videoland kijken op (smart)TV
 5. Voor vragen over automatisch incasso
 6. Voor vragen over inloggen

Contactdetails

 1. Videoland telefoonnummer

 2. www.videoland.com

Contact met Videoland

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met Videoland, afhankelijk van het type vraag of probleem die u heeft.

 • -mail: U kunt een e-mail sturen naar de klantenservice van Videoband via het contactformulier op de website.
 • Telefoon: U kunt contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer staat hierboven vermeld.
 • Chat: U kunt ook chatten met een medewerker van de klantenservice via de chatfunctie op de website van Videoband.
 • Helpcentrum: Als uw vragen hebt over hoe je gebruikmaakt van de diensten van Videoband of als uw hulp nodig hebt bij het oplossen van een technisch probleem, kunt u ook terecht in het helpcentrum op de website van Videoband. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en informatie over de diensten van Videoband.

Meer info over Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst die film- en televisiecontent aanbiedt via internet. De dienst werd in 2013 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Videoland is onderdeel van RTL Nederland, een mediabedrijf dat ook andere tv-zenders en platforms bezit, zoals RTL 4 en RTL 7.

Videoland biedt een ruime keuze aan films, series en documentaires die onmiddellijk beschikbaar zijn om te streamen via internet. Klanten kunnen een abonnement afsluiten om toegang te krijgen tot het aanbod van Videoland of eenmalig een film of serie huren. Videoland is ook beschikbaar op verschillende streamingapparaten, zoals smart-tv's, spelcomputers en mobiele apparaten.

Volgens de jaarverslagen van RTL Nederland, de moedermaatschappij van Videoland, heeft Videoland in 2021 meer dan 2 miljoen abonnees en heeft het een omzet behaald van ruim 200 miljoen euro. Het bedrijf is ook actief in het aanbieden van originele content, zoals films en series die exclusief op Videoland beschikbaar zijn.

Contact met een andere streamingsdienst?

Bezoek onze overzichtspagina indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere streamingsdienst.  U vindt hier snel het juiste telefoonnummer met (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Videoland klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 4 reviews
 by Marinus

Het is super slecht. Je ab niet wisselen ze pakken je geld af.ze zeggen bekijk heb mijn ik heb je geld en je bekijkt het maar. Het bedrijf bestaat uit oplichters ze heb geld nog voor kerst we moeten de kerst betaal en voor die vuil klootzakken

 by Jo

Net abonnee geworden en nu al niks kunnen kijken

 by káthe

Slechte service gewoon zeggen dat er een rekening openstaat wat niet waar is.Ga wel naar netflix betere behandeling,fijn weekend káthe

 by Sil

Slechte service

Welke ervaringen heeft u met Videoland klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Videoland zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Videoland op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Videoland klantenservice en wordt ook niet gelezen door Videoland
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )